ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

همه چیز درباره مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال یا اکسپرس اینتری


آخرین بروز رسانی : ۹۷/۱۱/۲۷

 

 

مقدمه: مهاجرت به کانادا به روش اکسپرس اینتری Express Entry، از سال 2015 به اجرا در می آید که در این روش، افراد متخصص و صاحب فن و مهارت، می توانند به این روش متقاضی دریافت ویزای دائم کانادا شوند. ثبت نام برای افراد مختلف محدودیت ندارد، و با پاسخگویی به سوالات مطرح شده، ارسال مدارک و کسب امتیاز بالا، می توانید ویزای اقامت دائم کانادا را به دست آورید. (این مطلب با تجربه تیم تخصصی ویزا 724 و اطلاعات وبسایت رسمی دولت کانادا تالیف شده است، پس با دقت مطالعه فرمایید)

اکسپرس اینتری (Express Entry) یک روش مهاجرتی کانادا برای نیروی کار متخصص است.

اکسپرس اینتری (Express Entry) یا E.E یکی از راه های مهاجرت به کانادا برای متخصصین و افراد صاحب مهارت است. این روش درخواست ویزا، برنامه ای است که از سال 2015 به اجرا درآمد تا بدین وسیله، افراد ذی صلاح که نیروی کار ماهر هستند، بتوانند با سرعت بالاتری موفق به دریافت ویزای کانادا شوند. امتحان کردن این روش مهاجرتی برای همگان امکانپذیر است.

 

مهاجرت به روش اکسپرس اینتری ( Express Entry ) از مراحل زیر تشکیل می شود:

1) ارسال اطلاعات خواسته شده برای درخواست اقامت کانادا از طریق اکسپرس اینتری ( Express Entry )

برای این منظور شما می بایست در سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا ثبت نام کرده و پروفایل خود را بسازید تا با تشکیل پرونده، پاسخ به سوالات آنلاین، و بررسی امتیازات به دست آمده، در مورد صلاحیت دریافت ویزای کانادا تصمیم گیری شود. در ارسال اطلاعات خود بسیار دقت نمایید. هیچ موردی را خلاف واقع عنوان نکنید. اگر متوجه شوند که به عمد موردی را عنوان نکرده اید یا خلاف واقع بوده تا 5 سال از مهاجرت به کانادا تحریم خواهید شد.

در ابتدا باید تعیین کنید که آیا قصد دارید بطور دائم در کانادا زندگی کنید و آیا برای این منظور، تخصص شغلی خاصی دارید؟ درواقع 3نوع برنامه مهاجرتی در اکسپرس اینتری ( Express Entry ) وجود دارد که برای هر یک شرایط متفاوتی برقرار است. پس از ثبت نام در وب سایت اداره مهاجرت کانادا، از شما سوالاتی می شود که می بایست با صداقت به آنها پاسخ دهید. سوالاتی در مورد: ملیت، سن، دانش زبان، اعضای خانواده، تحصیلات، تجربه شغلی، و جزئیات پیشنهاد شغلی خودتان. بر اساس پاسخ ها و امتیازات به دست آمده، واجد شرایط بودن شما مشخص می شود، و در صورت واجد شرایط بودن، شما کاندید مهاجرت به کانادا خواهید شد و دستور العمل های بعدی برای تان به نمایش در خواهد آمد.

توجه به این نکته ضروری است که این اطلاعات تنها به عنوان رفرنس ذخیره می شود، و شما برای مهاجرت می بایست به اداره مهاجرت و پناهندگی درخواست بدهید و درخواست شما، مطابق قانون بررسی خواهد شد.

تشخیص واجد شرایط بودن برای مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری ( Express Entry ):

کانادا به منظور برطرف کردن نیازهای اقتصادی خود در برنامه اکسپرس انتری Express Entry از افراد ماهر و توانمند گزینش به عمل می آورد.

اکسپرس اینتری Express Entry سه برنامه اقتصادی مهاجرت را مدیریت می کند: 1) برنامه نیروی کار متخصص فدرال. 2) برنامه فنی و حرفه ای فدرال. 3) تجربه کانادایی. شما برای ورود به استخر اکسپرس اینتری Express Entry باید توانایی قرار گرفتن در یکی از سه گروه بالا را داشته باشید. (استخر اصطلاحی ست که دولت کانادا برای افراد واجد شرایط در نظر میگیرد برای انتخاب آنها)

 

2) آماده کردن مدارک لازم برای اکسپرس اینتری Express Entry

حال می بایست مدارک خود را آماده کنید. باید توجه داشته باشید که اسنادی مانند مدرک زبان، مدت دار هستند و اگر مدت زیادی از اخذ آن گذشته باشد، قابل پذیرش نیستند و شما می بایست باری دیگر در آزمون زبان شرکت کنید.

*پاسپورت.

*نتایج آزمون زبان.

*مدارک تحصیلی.

*دعوت شغلی از یکی از ایالات (در صورت داشتن).

*دعوتنامه از سوی کارفرما (درصورت داشتن).

*گواهی عدم سوءپیشینه.

*آزمایشات پزشکی.

*اثبات تمکن مالی.

 

3) ارسال مشخصات برای بررسی در اکسپرس اینتری Express Entry:

حال، شما پروفایل Express Entry خود را می سازید، و اطلاعات خود را وارد می کنید. در صورتی که واجد شرایط باشید، سیستم شما را در استخر Express Entry وارد می کند. استخر Express Entry جایی است که تمامی متقاضیان در آن حضور دارند و امتیازات آنها بر اساس اطلاعات شان رتبه بندی می شود.

حال  شما وارد Comprehensive Ranking System ابزار رتبه بندی جامع می شوید، و به پرسش هایی در زمینه وضعیت تأهل، مهارت ها، تحصیلات، دانش زبان، تجربه شغلی و عوامل دیگر پاسخ می دهید. هر یک از این موارد برای شما امتیازاتی خواهد داشت. عوامل دیگر مانند مهارت قوی در زبان فرانسه، داشتن خواهر یا برادر در کانادا، پیشنهاد شغلی معتبر در کانادا، و مواردی از این دست که می تواند امتیاز شما را بالاتر ببرد. امتیازات شما در استخر اکسپرس اینتری Express Entry بررسی و رتبه بندی خواهد شد.

در این مرحله به صورت آنلاین فرمی را پر کرده و سوالاتی را پاسخ خواهید داد که پاسخگویی به آن حدود 15 دقیقه به طول خواهد انجامید. شما 60 روز برای تکمیل و ارسال مشخصات اکسپرس اینتری Express Entry فرصت دارید، در غیر این صورت می بایست مراحل را از ابتدا طی کنید. این ارسال مشخصات، متضمن دعوت از شما نخواهد بود، بلکه امتیاز شما در استخر اکسپرس اینتری Express Entry بررسی شده و تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد.

توجه داشته باشید که برای بالا بردن شانس خود می توانید در Job Bank حساب کاربری ایجاد کنید و با کارفرمایان کانادا ارتباط برقرار کنید. یافتن شغل به این ترتیب می تواند امتیاز شما را بالاتر ببرد. یافتن شغل یا گواهی PNP که پیشنهاد شغلی از کارفرمایان یکی از ایالات است می تواند کسری امتیاز شما را جبران و با رساندن امتیاز شما به 600 قبولی تان را حتمی کند.

سیستم امتیاز دهی در اکسپرس اینتری Express Entry:

 

امتیاز دهی در سیستم اکسپرس اینتری Express Entry برای افراد مجرد و متأهل متفاوت است. امتیاز افراد متأهل کمی کمتر خواهد بود که البته اختلاف امتیاز را همسر این فرد می تواند کسب کند. در زیر، فاکتورهایی که در اکسپرس انتری Express Entry ارزیابی می شود را آورده و حداکثر امتیازی که هر فرد می تواند از آنها کسب کند را به صورت خلاصه عنوان میکنیم:

*تحصیلات: 25 امتیاز 

*سابقه کار: 15 امتیاز

*دانش زبان انگلیسی یا فرانسوی: 28 امتیاز

*سن: 12 امتیاز

*پیشنهاد شغلی: 10 امتیاز

*تطبیق پذیری: 10 امتیاز 

*جمع: 100 امتیاز 

در این مرحله شما با کسب 67 امتیاز، قبول خواهید شد.

اینک حداکثر امتیاز هر کدام از این بخش ها را در زیر می آوریم:

- سطح تحصیلات:

(توصیه تیم ویزا 724: توجه داشته باشید که کسب امتیاز تحصیل در کانادا برای دریافت اقامت دائم کانادا بسیار به شما کمک خواهد کرد. پس اگر میتوانید هزینه های تحصیل در کانادا را پرداخت نمایید به صفحه ی ویزای تحصیلی کانادا مراجعه نمایید.)

*دکترا: 140 امتیاز   

*کارشناسی ارشد: 126 امتیاز 

*کارشناسی: 112 امتیاز       

*کاردانی: 91 امتیاز

*دیپلم: 28 امتیاز

- انطباق پذیری:

*داشتن یک سال سابقه کار در کانادا: 10 امتیاز 

*سابقه تحصیل در کانادا: 30 امتیاز     

*سابقه همسر متقاضی برای تحصیل در کانادا: تا 10 امتیاز                

*حضور خواهر یا برادر در کانادا: 15 امتیاز                 

*پیشنهاد کار: 600 امتیاز (داشتن جاب آفر معتبر کاری)

- سن:

*18سال: 90   

*توجه داشته باشید که به ازای هر یک سال افزایش سن، 5 امتیاز کسر می شود. از 45سال به بالا امتیازی تعلق نمی گیرد.

- سابقه کار کانادایی:

*1 سال: 35 امتیاز 

*2 سال: 45 امتیاز           

*3 سال: 56 امتیاز               

*4 سال: 63 امتیاز     

*5 سال و بیشتر: 70 امتیاز

دانش زبان: 

CLB 7 : 16

CLB 8 : 20

CLB 9 : 24

توجه داشته باشید، در صورتی که بتوانید در هر 4 مهارت زبان فرانسه NCLC7 کسب نمایید. اگر CLB 4 یا پایین تر داشته باشید، 15 امتیاز اضافه کسب خواهید کرد و اگر CLB5 یا بالاتر داشته باشید 30 امتیاز اضافه تر کسب خواهید کرد.

4) دریافت دعوتنامه از کانادا برای برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری:

در صورت دریافت امتیاز قبولی، شما به مرحله آخر رسیده و می توانید در انتظار دریافت دعوتنامه خود بمانید. افرادی که بالاترین نمره را در استخر اکسپرس اینتری Express Entry کسب کرده اند، دعوت نامه دریافت خواهند کرد. پس از دعوت، تنها 60 روز فرصت دارید تا درخواست اقامت دائم کنید. پس از درخواست شما، اداره مهاجرت کانادا در کمتر از 6ماه، اطلاعات را بررسی و پردازش می کند و ویزای کانادا را صادر می کند.

خبر خوب آنکه اگر امتیاز لازم را دریافت نکردید، و یا پس از بررسی مدارک، دعوت نامه برای تان ارسال نشد، می توانید پس از یک سال باری دیگر پروفایل اکسپرس اینتری Express Entry خود را تشکیل دهید و به استخر اکسپرس اینتری Express Entry وارد شوید.

اگر که شامل شرایط فوق نمی باشید و یا نمیتوانید امتیازات خود را محاسبه نمایید نگران نباشید و با ما در تماس باشید.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

مهاجرت به کانادا

ویزای کانادا اقامت دائم

ویزا و اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 982122609221+ (دفتر ایران - تهران) ___ 14168373753+ (واتساپ _ کانادا) پاسخگویی دفتر کانادا فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران.

موبایل : 14168373753+ (واتساپ_کانادا) پاسخگویی فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

 

دفترایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد۳

 

دفتر کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

 Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Canada

 

دفتر آمریکا - فلوریدا: 

Libra liana Co LLC 6336 Buford st

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.