ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مهاجرت به کانادا


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۶/۰۶

 

 همه آن چیز که باید درباره مهاجرت به کانادا بدانید

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست مهاجرت به کانادا : 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید 3٫5*4٫5 زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست مهاجرت به کانادا : مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 مهاجرت به کانادا

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت 4 ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست مهاجرت به کانادا : 
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

 

مهاجرت تحصیلی به کانادا

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست مهاجرت به کانادا :
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست مهاجرت به کانادا : یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از 3 ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست مهاجرت به کانادا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

 

مهاجرت به کانادا یکی از جذاب ترین گزینه ها در میان کشور های دنیا برای مهاجرت می باشدکه البته با در نظر گرفتن شرایط مطلوب زندگی و بستر پیشرفت کانادا کاملا توجیه پذیر است. کانادا نه تنها یک کشور فوق پیش رفته دارای اقتصاد روبه رشد و با المان هایی ایده آل برای زندگی است بلکه رتبه اول کیفیت آموزشی را در سیستم تحصیلات خود دارد، بنابراین جای تعجب نیست که 99 درصد افراد این کشور با سواد هستند و همواره از سراسر دنیا درخواست های زیادی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد. اما برای مهاجرت به کانادا چه راه هایی وجود دارد؟ کدام راه موجود مناسب شرایط شما می باشد؟ اصلا از طریق چه روش هایی میتوان سریع تر به کانادا مهاجرت کرد؟

 

چه روش هایی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد؟

 

 

روش های مهاجرت به کانادا

 

تمام کشور های دنیا پذیرش مهاجر را بر طبق فاکتور هایی که متناسب با ملیت، فرهنگ و قوانین آنها می باشد انجام میدهند. لذا دانستن این قوانین هم از لحاظ انتخاب کشوری با سازگاری بهتر برای زندگی آرام و خالی از دغدغه ی شما ضروری می باشد و هم بسیار به روند مهاجرت شما سرعت چشمگیری می دهد.

در کشور کانادا اداره ی امور مهاجرتی کانادا از سال 2015 برای سازمان دهی بهتر و کوتاه کردن مدت رسیدگی به امور مهاجرتی و تقاضا هایی که  برای مهاجرت به کانادا دریافت می شدند سیستم پذیرش سریع یا همان اکسپرس اینتری را راه انداختند که به صورت اختصاری به آن EE هم گفته می شود. این سیستم در حقیقت یک محیط برای جمع آوری داده ها و امتیاز بندی افرادی است که درخواست مهاجرت به کانادا از طریق برخی روش های مهاجرتی عمومی را دارند. حداکثر امتیاز در سیستم اکسپرس اینتری برای مهاجرت به کانادا 1200 امتیاز و حداقل آن 400 می باشد.

 

 

  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

 

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

 

در این روش سرمایه گذاری شما و خانواده تان با سرمایه گذاری اموالتان در کانادا بدون نیاز به مدرک تحصیلی خاصی اقامت دائم را بدست می آوردید که متاسفانه در حال حاضر این روش بسته شده است. البته برای مهاجرت از طرق مشابه این روش می توانید از گزینه های کار آفرینی در استان های خاص کانادا و یا استان کبک هم اقدام کنید.

 

  • مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

 
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی

هر استان از کشور کانادا به جز استان کبک که سیستم مهاجرتی متفاوتی دارد، بنا به نیازمندی های خود شرایط ویژه ای  برای پذیرش مهاجران خود را دارد. برای شرکت در این برنامه های مهاجرتی که البته جزو سریع ترین روش های مهاجرت به کانادا هم هست، بهتر است از طریق همان اکسپرس اینتری اقدام کنید. برای مثال در استان نووا اسکوشیا برنامه ی مهاجرتی اش ارسال دعوت نامه برای افراد تحصیل کرده ای که سابقه ی کاری بیشتر از یک سال را دارند و بالاترین امتیاز ها را کسب کرده اند، آن هم بدون نیاز به دعوت کارفرما می باشد که البته این روش هم پر طرفدار است و هم تنها در مدت کوتاهی در سیستم اکسپرس اینتری قابل ثبت می باشد.

 

  • مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استان کبک

 مهاجرت به کبک

 

استان کبک به طور کلی 3 برنامه برای پذیرش مهاجر دارد که شامل حرفه و تخصص برای کبک، کار آفرینی برای کبک و خود اشتغالی در کبک می شود.

 

  • مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی

مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی

 

برای اقدام به مهاجرت به کانادا از این طریق باید یکی از خویشاوندان درجه اول خانواده ی شما باشند که توانایی ارائه تعهد حمایت از شما را به دولت داشته باشند. لازم به ذکر است در این روش تمام هزینه های مالی شما به عهده ی فرد خویشاوند شما ست و دولت تعهدی در قبال هزینه های زندگی و مسکن شما ندارد. با توجه به این شرایط برای دریافت موافقت مهاجرت به کانادا از طریق خوشاوندی می توانید از میان گزینه های مهاجرت خویشاوندی فدرال، استان کبک و همین طور شرایط موجود در پذیرش استان ها استفاده کنید.

 

  • مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

 مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

 

26 دانشگاه این کشور در بالاترین رتبه بندی علمی دانشگاه های جهان قرار دارند لذا مهاجرت به کانادا برای تحصیل یکی از مطلوب ترین شریط تحصیلی در دنیا به شما می رود اما نکته که وجود دارد آن است که در طی مدت زمان تحصیل نمیتوانید مهاجرت دائم را کسب کنید و اگر متمایل به کسب اقامت دائم در کانادا باشید پس از دوران تحصیل می توانید در خواست مهاجرت به کانادا را از روش کار و یا سرمایه گذاری مطرح کنید.  اما شرط دریافت پذیرش تحصیلی در کانادا دارا بودن معدل کل و نمره ی بالا در دروس تخصصی رشته اتان به همراه نمره زبان قابل قبول می باشد که البته شما باید از توانایی مالی خوبی هم برای تامین هزینه های خود برخوردار باشید. البته لازم به ذکر است که در برخی از ایالت های کانادا مهاجرت از طریق تحصیل حتی بدون مدرک زبان نیز امکان پذیر است به صورتی که دوره های زبان آموزی را در همان کانادا گذرانده سپس اقدام به درخواست ویزای تحصیلی می نمایید.

 

  • مهاجرت به کانادا از طریق سکونت داشتن در آن

مهاجرت به کانادا از طریق سکونت

 

کارمند ها و افراد خارجی که به طور موقت در کشور کانادا حضور دارند و مشغول به فعالیت هستند میتواند از این گزینه برای کسب اقامت دائمی در کشور کانادا استفاده کنند. به این شکل که چون ایشان سابقه زندگی در مدت معینی در کانادا و آشنایی با مردمان و فرهنگ آن کشور دارند به نحوی برایشان امتیاز محسوب شده و میتوانند از طریق برنامه های استان کبک و یا فدرال برای دریافت امتیاز شهروند شدن و مهاجرت به کانادا اقدام کنند.

 

کانادا چگونه کشوری است؟

 

معرفی کانادا

 

کانادا از کشور های شمال قاره آمریکا است که حدود ده استان و 3 مرز قلمرویی دارد. کشور کانادا از استان های آلبرتا، بیریتیش کلمبیا، مانیتوبا، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، نوااسکوشیا، انتاریو، پرنس ادوارد، کبک، ساسکاچوآن و یوکان تشکیل شده است که مهم ترین استان آن از منظر اقتصادی و سیاسی استان انتاریو می باشد.

 

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران و وکلای ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کانادا بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


bp :

سلام برادروخواهرجوان دارای گواهینامه رانندگی باسن به ترتیب 28 و 30بامدرک دیپلم ناقص وکارت معافیت وظیفه ودیگری دیپلم در رده شغل کارگررستوران باتجربه چندسال و دیگری کارگرساده وهردودارای سلامت بهداشت و بدون پیشینه کیفری باسرمایه محدود آیامی توانند دریکی ازموارد درکانادا کارکنند؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

لطفا فرم ارزیابی مهاجرت را تکمیل نمایید

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.