ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

سوالات متداول ویزای کانادا توریستی تحصیلی و ویزای کار کانادا


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۵/۲۰

 

سوالات بسیاری برای درخواست کنندگان ویزای کانادا وجود دارد. تمامی افرادی که تابحال درخواست ویزا نداشته اند، کسانی که درخواست ویزا داشته، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده اند، کسانی که با درخواست ویزای آنها موافقت شده اما از مراحل بعدی دریافت ویزا اطلاعی ندارند، کسانی که با دریافت ویزای توریستی کانادا یا ویزای تحصیلی یا ویزای کاری کانادا میخواهند به اقامت دائم کانادا دست پیدا کنند، کسانی که با دریافت ویزای دانش آموزی کانادا انتظار دارند به اقامت دائم برسند، اشخاصی که با دریافت پاسپورت پس از تولد فرزند خود قصد اخذ اقامت دائم برای دیگر اعضای خانواده را دارند و افرادی که میخواهند قبل از درخواست ویزای کانادا از تجربیات دیگران استفاده کنند و ...

اگر شما نیز قصد دریافت ویزای کانادا دارید شاید پرسش و پاسخ های عنوان شده بتواند به شما کمک کند؛ پس با دقت مطالعه بفرمایید، شاید حتی دیگر نیازی به پرداخت هزینه ی مشاوره نداشته باشید. همچنین درقسمت مشاوره رایگان در انتهای همین مطلب میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید.

 

پس از دریافت ویزای توریستی کانادا آیا میتوان به اقامت دائم کانادا رسید؟

باید بدانید که داشتن ویزای توریستی کانادا یا نداشتن آن امتیازی برای دریافت اقامت دائم کانادا نخواهد بود. اگر که قصد مهاجرت به کانادا را دارید باید وارد یکی از برنامه های مهاجرتی کانادا شوید. که میتوان به برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال، نیروی متخصص کبک، اقامت سرمایه گذاری، اقامت از طریق اسپانسر شیپ همسر یا والدین یا فرزندان، اقامت از طریق ویزای تحصیلی و ... اشاره کرد.

مدارکی که باید به سفارت ارائه داده شود برای اینکه شانس دریافت ویزای را بالا ببرد چیست؟

به طور کلی مدارکی که به سفارت ارائه می دهید باید واقعی، قابل استعلام و اثبات کننده ی بازگشت شما باشند.

مدارکی همچون :

مدارک مالی: ارائه پرینت 6 ماهه آخر حساب بانکی شرکتی و شخصی، سپرده و جاری

مدارک شغلی: اگر کارمند هستید ارائه قرارداد کاری، مدارک بیمه و فیش حقوقی الزامیست و اگر کارفرما هستید باید مدارک بیمه، مدارک شرکت، اساسنامه، روزنامه رسمی و پرینتی از قراردادهای امضا شده با دیگر شرکتها را ارائه دهید. و اگر شغل آزاد دارید باید جواز کسب، مدارکی برای اثبات معاملات خود ارائه دهید.

مدارک ملکی: ارائه اسناد ملکی الزامی نیست؛ اما میتواند اثبات کننده ی ریشه شما در کشور خودتان باشد. درضمن سفارت کانادا سند ملکی  شما را به عنوان گروگان برای بازگشت شما در نظر نمی گیرد فقط به ترجمه رسمی آن نیازمند است.

مدارک شناسایی: پاسپورتهای قدیم و جدید، شناسنامه و قباله ازدواج، 2 قطعه عکس پرسنلی زمینه سفید.

مدارک سفر: ارائه رزرو هتل و پرواز رفت و برگشت و بیمه ی مسافرتی معتبر.

دعوتنامه: ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزای کانادا الزامی نیست اما اگر کسی یا شرکتی را در کانادا دارید که برای شما میتواند دعوتنامه ارسال کند درخواست کنید که برای شما این کار را انجام دهد، زیرا ارائه دعوتنامه معتبر شانس دریافت ویزا را بسیار بالا می برد. (اگر که نمیتوانید دعوتنامه دریافت کنید ما میتوانیم به شما در ارائه دعوتنامه معتبر و قانونی کمک کنیم، میتوانید با مراجعه به بخش فرمهای ارزیابی رایگان مارا از تصمیم خود مطلع سازید.)

پس از ریجکتی ویزای کانادا بعد چه مدت زمان میتوان درخواست مجدد ویزا داشت؟

قانونی وجود ندارد که شما باید مدتی را صبر کنید سپس درخواست ویزای کانادا داشته باشید. اگر به صورت دقیق نامه ریجکتی خود را بررسی نمایید متوجه خواهید شد که شما هر زمان پس از دریافت این نامه میتوانید مجدد درخواست ویزا داشته باشید. البته توصیه می‌شود موارد عنوان شده در نامه ریجکتی را برطرف کرده سپس اقدام به درخواست مجدد ویزای کانادا نمایید.

آیا میتوان پس از ریجکتی درخواست ویزای کانادا رفع ریجکتی کرد یا به نتیجه ی اعلام شده اعتراض کرد؟

رفع ریجکتی فقط توسط وکیل رسمی امکان پذیر است که این مورد توصیه نمی‌شود چون بسیار هزینه بر است. اما میتوان نسبت به نتیجه ریجکتی از طریق ایمیل و ارائه مدارک جدید اعتراض داشت که البته تجربه ثابت کرده نتیجه موفقیت پس از اعتراض به ریجکتی ویزا پایین است و مدت زمانی را بابت انتظار به اعلام نتیجه که عموما طولانی خواهد بود از دست خواهید داد. در برخی موارد اشخاصی مدعی رفع ریجکتی از طریق روابط خود خواهند بود، در واقع این افراد از طریق همان ایمیل و ارائه مدارک بیشتر نسبت به نتیجه اعلامی اعتراض میکنند که البته همانطور که گفته شد شانس موفقیت پایینی داشته اما به دروغ مدعی خواهند شد که رفع ریجکتی ویزای کانادا درصد موفقیت بالایی دارد...

آیا با دریافت ویزای تحصیلی کانادا میتوان به اقامت دائم رسید و به کانادا مهاجرت کرد؟

یکی از سریعترین و بهترین روشهای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل می باشد.

شما میتوانید پس از گذراندن دوره های تحصیلی کار پیدا کرده سپس درخواست اقامت دائم کانادا داشته باشید، مانند استان کبک که پس از گذراندن یک دوره آموزشی حدود 1800 ساعت میتوانید به اقامت دست پیدا کنید که به روش مهاجرتی PEQ معروف است. تحصیل در مراکز معتبر کانادا امتیازت بالایی برای اقدام به درخواست مهاجرت به کانادا خواهد داشت و شانس مهاجرت شما را بسیار بالا خواهد برد.

آیا میتوان بدون مدرک زبان و بدون تاریخچه سفر قوی ویزای تحصیلی کانادا دریافت کرد؟

اگر که دارای مدرک زبان نیستید اما میتوانید تمکن مالی خوبی را ارائه دهید، امکان اینکه مدرک زبان را در کانادا دریافت کنید سپس اقدام به دریافت ویزای کار و اقامت نمایید فراهم است. ما با توجه به تجربه و اعتباری که در کانادا کسب کرده ایم میتوانیم در دریافت پذیرش، ویزا و اقامت دائم کانادا به صورت کاملا قانونی به شما کمک کنیم. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه نمایید. اگر تمامی مدارک به درستی ارائه شود و در انتخاب رشته دقت کافی داشته باشید و از مراکز معتبر و دولتی کانادا پذیرش دریافت کنید شانس بالایی در دریافت ویزای کانادا خواهید داشت.

آیا با تولد فرزند و دریافت پاسپورت میتوان اقامت دائم کانادا دریافت کرد و به کانادا مهاجرت کرد؟

کانادا جز کشورهایی است که قانون تابعیت خاک دارد. یعنی فرزندانی که در خاک کانادا متولد می‌شوند میتوانند از قانون خاک استفاده کرده و پاسپورت کانادایی دریافت نمایند. اما دریافت پاسپورت برای فرزندان برای اقامت والدین امتیاز خاصی نخواهد داشت بسیاری از افراد سودجو از این موقعیت سو استفاده کرده و مشاوره نادرست می‌دهند. مراقب باشید. اما درکل اگر تصمیم دارید که فرزندتان در آینده برای مهاجرت و سفرهایش مشکلی نداشته باشد این پاسپورت بسیار معتبر است و فرزند شما امتیاز کامل یک شهروند کانادایی را خواهد داشت. البته امتیازاتی از جمله افتتاح حساب و سرمایه گذاری در کانادا به نام فرزندان نیز خواهید داشت. همچنین اگر والدین وارد یکی از برنامه های مهاجرتی شوند این موضوع داشتن پاسپورت کانادا برای فرزند کمک حال خواهد بود. و اینکه این فرزند میتواند از تحصیل رایگان مدارس و دانشگاهها  در کانادا بهره مند شود.

با دریافت ویزای دانش آموزی کانادا برای فرزند، میتوان به اقامت دائم رسید و به کانادا مهاجرت کرد؟

باید در نظر داشته باشید که کیفیت تحصیلی در کانادا بسیار بالاست. کانادا دارای محبوب ترین سیستم آموزشی دنیا با بالاترین استانداردهای جهانی ست. امروزه دریافت ویزای کانادا بسیار سخت شده  اما ویزای دانش آموزی کانادا باعث میشود که دیگر اعضای خانواده بسیار راحت تر از حالت معمول ویزای کانادا دریافت کنند و با وارد شدن به کانادا وارد یکی از برنامه های مهاجرتی شده و به کانادا مهاجرت کنند. باید درنظر داشته باشید که اگر یکی از اعضای خانواده بتواند ویزای تحصیلی یا ویزای کاری دریافت کند هزینه تحصیل برای فرزندش تقریبا رایگان خواهد بود.

داشتن ویزای شینگن برای دریافت ویزای کانادا الزامیست؟

در هیچ کجای قوانین مهاجرتی کانادا عنوان نشده که حتما برای درخواست ویزای توریستی کانادا باید شینگن داشته باشید. اما داشتن شینگن نشان دهنده تاریخچه سفر قوی شما خواهد بود. احتمالا به نقل از دوستان یا آشنایان شنیده یا دیده اید که بسیاری با داشتن شینگن ریجکت شده اند و برخی حتی بدون داشتن یک شینگن با درخواست ویزای آنها موافقت شده است. آفیسر های کانادا باید از بازگشت شما به کشور خودتان مطمئن شوند و یکی از ملاکهایی که برای خود درنظر گرفته اند داشتن تاریخچه ی سفر قوی است؛ که شما با داشتن این سفرها اگر قصد پناهندگی داشته اید در همان کشورهای اروپایی درخواست پناهندگی خود را مطرح میکردید؛ بنابراین قصد ماندن در کانادا را نیز ندارید. البته ملاکهای بسیاری در این امر وجود دارد که میتوان به تکمیل درست فرم درخواست ویزا، ارائه درست مدارک به سفارت، توضیحات شفاف در خصوص هدف سفر، مدارک مالی شفاف، مدارک شغلی و همچنین توضیح کامل راجع به هدف سفر، اشاره کرد. در برخی از موارد با ارائه درست مدارک و ارائه دعوتنامه معتبر، حتی بدون داشتن ویزای شینگن شانس بالایی برای دریافت ویزای کانادا خواهید داشت و با دریافت دعوتنامه معتبر نیز میتوانید تا مقداری آفیسر کانادا را از بازگشت خود مطمئن سازید؛ که البته توصیه می‌شود از افراد با تجربه و خبره در این امر کمک بگیرید.

آیا به صورت شخصی می‌توان درخواست ویزای کانادا داشت یا باید از شرکتها یا اشخاص کارگزار به عنوان وکیل با مشاور رسمی کانادا استفاده کرد؟

تمام اشخاص حقیقی می‌توانند درخواست کننده ی ویزای کانادا و یا اقامت کانادا باشند و هیچ اجباری برای انتخاب کارگزار، وکیل مهاجرت و یا مشاوره وجود ندارد. به دلیل اینکه سفارت کانادا در ایران وجود ندارد اشخاص ایرانی باید درخواست ویزا را خارج از مرزهای ایران مطرح کنند. هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری با مراجعه به وبسایت دولت کانادا میتوانند اقدام به تکمیل فرم و ارسال مدارک نمایند. البته در نظر داشته باشید که باید در تکمیل فرم درخواست ویزا دقت فراوانی داشته باشید. آفیسر های کانادا برای بررسی مدارک و اظهارات شما بسیار حساس هستند و کوچکترین خطا میتواند منجر به ریجکتی ویزای کانادا شود.

ارائه مدارک جعلی برای دریافت ویزای کانادا چه عواقبی دارد؟

به هیچ عنوان فریب اشخاص یا شرکتهای جعل مدارک را نخورید. اشخاصی که اقدام به ساخت مدارک جعلی می‌کنند از قوانین به خوبی مطلع هستند اما از آن واهمه ای ندارند؛ چون بیشترین ضرر را شما خواهید کرد. در بسیاری از موارد عنوان می کنند که به هیچ عنوان افسرهای سفارت کانادا متوجه جعلی بودن مدارک نخواهند شد و عنوان می کنند که اگر افسر متوجه جعلی بودن مدارک شد از شما پولی درخواست نخواهد کرد و یا کل مبلغ پرداختی شما را عودت می زنند! از جملاتی همچون (ما روزی 100 تا مدرک درست میکنم که هیچکدام برگشت نمیخوره! ما 10 ساله که توو این کارهاییم! ما کارمون تضمینیه اگه ویزا بهت ندادن حتی بهت خسارت پرداخت میکنیم! و ...) لطفا مراقب باشید!!!

اگر آفیسر متوجه مدارک جعلی شما شود از 5 سال تا مادام العمر از کانادا محروم خواهید شد و این عواقب گریبان گیر دیگر اعضای خانواده شما نیز خواهد شد و حتی اگر بعد از 5 سال شرایط مناسبی برای درخواست ویزای کانادا داشته باشید غیر از مدارکی که قبلا داشته این نمیتوانید موارد جدیدی عنوان کنید! چون شما از نظر آفیسر یک دروغگو هستید! پس عملا دیگر رنگ کانادا را نخواهید دید. اگر هم با درخواست ویزای شما موافقت شود باز هم امکان دیپورت شما در فرودگاه بالاست. حتی بعد از گذشت چند سال زندگی در کانادا باز هم احتمال دیپورت شما از کانادا وجود دارد. این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که در سیستم چک امنیتی مدارک کانادا، میتوانند به راحتی با یک استعلام میتوانند به جعلی بودن مدارک پی ببرند.

آیا ویزای توریستی کانادا قابل تبدیل به ویزای اقامتی و دیگر ویزاهای کانادا خواهد بود؟

عملا ویزای توریستی کانادا به ویزای دیگری تبدیل نمی‌شود اما شما با سفر به کانادا میتوانید با شرکتهای کانادایی مذاکره کنید که با توجه به تخصصتان به شما جاب آفر دهند و وارد برنامه مهاجرت کاری شوید و یا با دریافت پذیرش از مراکز آموزشی کانادا درخواست ویزای تحصیلی داشته باشید و از امتیاز تحصیل در کانادا برای دریافت اقامت کانادا بهره مند شوید.

ویزای تضمینی کانادا یعنی چه؟

باید به این نکته توجه داشته باشید که سیستم مهاجرتی کانادا بسیار دقیق است و اینکه برخی از افراد عنوان می‌کنند که دوستانی در سفارت های کانادا مثلا سفارت ترکیه دارند، کذب محض است چون اولا، آفیسرهای بسیاری در سفارت کانادا هستند که به صورت دوره ای عوض می‌شوند. دوما؛ معلوم نیست درخواست ویزای شما به دست کدام افسر ویزا بررسی شود. سوما؛ افسرهای کانادا به شدت سختگیرانه انتخاب شده و اصلا تمایلی به از دست دادن شغلشان ندارند!!

در نتیجه هیچ کس نمیتواند تضمین کند که ویزای شما قطعا صادر می شود حتی اگر آفیسر باشد! چون نمیتواند عنوان کند که فلان پرونده برای بررسی به ایشان ارائه داده شود...

با این اوصاف تاکید میکنیم که شما خودتان می‌توانید درخواست کننده ی ویزا باشید و اجباری به انتخاب کارگزار، وکیل یا مشاور ندارید. اما ما مدعی هستیم که اگر پروسه دریافت ویزا را به ما بسپارید ووکلا، مشاوران و کارشناسان مجموعه تجریه زیادی در تکمیل فرم و ارائه مدارک دارند و با اضافه کردن دعوتنامه معتبر (بنابر درخواست شما) میتوانند شانس دریافت ویزا را افزایش دهند.

در ارائه مدارک برای درخواست ویزای توریستی کانادا، مدرک گردش حساب بانکی مهم است یا پرینت 6 ماه آخر حساب؟

در بسیاری از مشاوره های نادرست عنوان می‌شود که ارائه گردش حساب 6 ماهه آخر الزامیست! که در برخی موارد دیده شده همراهان گرامی ویزا 724 در مدارک خود حدود 400 صفحه پرینت گردش حساب مغازه ی خود را ارائه می دهند! آیا به نظرتان افسر ویزا فرصت بررسی این 400 صفحه را دارد؟! باید توجه داشته باشید برای افسر ویزای کانادا اثبات اینکه این مبلغ متعلق به شماست مهم است؛ پس شما باید مبلغ ثابتی را به مدت حداقل 4 ماه در حساب خود داشته باشید که به آفیسر ثابت کنید از پس هزینه های سفر خود بر خواهید آمد.

چگونه میتوان ویزای اکسپرس انتری کانادا، ویزای کاری کانادا یا ویزای اسکیل ورکر کانادا دریافت کرد؟

در واقع ویزای کاری کانادا یک اصطلاح است که شما میتوانید از طریق سیستم اکسپرس انتری یا نیروی متخصص فدرال کانادا متقاضی دریافت ویزای کانادا باشید. سیستم اکسپرس انتری یک سیستم امتیاز بندی است که فاکتورهای مختلفی دارد با کسب حداقل امتیازات میتوانید درخواست کننده ی اقامت کانادا یا pr  بوده و دعوتنامه دریافت کنید. و یا اینکه از یک شرکت معتبر در کانادا دعوتنامه یا جاب آفر دریافت کرده و به صورت یک نیروی کار وارد کانادا شوید.

بعد از درخواست ویزای توریستی کانادا یا تحصیلی چه مدت اعلام نتیجه ی درخواست ویزا طول می‌کشد؟

زمان اعلام نتیجه بررسی آفیسر ویزا به عوامل بسیاری بستگی دارد از جمله اینکه درخواست خود را برای کدام سفارت ارسال کرده اید؟ آیا افسر مسئول بررسی پرونده ی شما فردی دقیق و وقت شناس است؟ آیا در شلوغی سفر مثلا نزدیک ایام عید درخواست خود را مطرح کرده اید؟ آیا مشکلات سیاسی وجود ندارد؟ آیا در ارائه مدارک خود دقت کافی داشته اید؟ آیا مدارک شما معتبر بوده است و .... مثلا اگر مدارک خود را به سفارت کانادا در کشور ترکیه ارائه داده اید در وبسایت این سفارت عنوان شده که بعد از ارائه مدارک به سفارت کانادا و انجام پروسه انگشت نگاری حدودا 3 هفته پاسخ دهی سفارت به طول می انجامد که عموما اینگونه نبوده و تجربه به ما ثابت کرده میانگین 2 ماه به طول می انجامد البته در مواردی دیده شده حتی بعد از گذشت 10 ماه هنوز پاسخی از سوی سفارت ارسال نشده است. توجه داشته باشید که هیچ شخص یا شرکتی نمی تواند زمان دقیق پاسخ دهی را بیان کند.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


پريسا :

سلام دوستان وقتتون بخير اگر خانم و اقايي هر دو براي پذيرش تحصيلي كانادا اقدام كرده باشن و اقا پذيرش بگيره وخانوم نتونه از جايي پذيرش بگيره و بخوان باهم ازدواج كنن بيان كانادا ايا اينكه خانوم براي پذيرش تحصيلي قبلا تلاش كرده ممكنه تو گرفتن ويزاش مشكلي به وحود بياره و ريجكت بشه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

مشاوره مهاجرت و ویزا:

خیر مشکلی ایجاد نمیشود. همراه شخصی که ویزای تحصیلی دریافت میکند میتواند ویزای کار فول تایم درخواست دهد.

غزال ازمند :

سلام دختری۱۷ ساله هستم دیپلم زبان انگیلیسی دارم میخوام به کانادا برم چه شرایطی باید داشته باشم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید تا شرایط شما برای مهاجرت به کانادا به صورت رایگان بررسی گردد

رضا :

سلام من فارغ التحصیل شریف هستم در بهمن ماه سال جاری، تا آماده شدن ریزنمرات اصلی زمان زیادی طول می کشد می خواستم ببینم با ریزنمرات آن آفیشیال که خود دانشگاه می دهد نسبت به ثبت نام سفارت اقدام نمایم. ممنون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله مشکلی برای درخواست وقت سفارت نخواهید داشت.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.