ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزا یا اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزا یا اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس

نوع ویزا : اقامت دائم

کشور : انگلیس

هشدار ها : لطفا از سپردین مدارک شناسایی به افراد ناشناس و نامعتبر خودداری بفرمایید.

مدارک :

1. مدارک شناسایی تمامی افراد
2. مدارک شغلی به صورت دقیق
3. سند ملکی ، پرینت بانکی 6 ماهه آخر
4. هماهنگی با کارشناس

توضیحات :

اقامت سرمایه گذاری انگلیس یا اقامت کارآفرینی انگلیس Tier entrepreneur :

یکی از بهترین روش های برنامه مهاجرتی به انگلیس از طریق اقامت سرمایه گذاری یا کار آفرینی است که علاوه بر فراهم سازی شرایط خوب دریافت اقامت دائم انگلیس برای خود و خانواده تان، شرایط ویژه ای برای کسب درآمد در انگلیس را نیز فراهم می سازد.

اگر سوالات متعددی درباره ی سرمایه گذاری و کارآفرینی ذهن شما را درگیر ساخته و یا برای اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی در کشورهای اروپایی در انتخاب کشور هدف دچار سردرگمی شده اید شاید انتخاب کشور انگلیس برای سرمایه گذاری و کارآفرینی یکی از بهترین انتخابهای شما باشد. اگر بجز دریافت اقامت دائم انگلیس درآمد زایی هم در انگلیس برای شما مهم است. اگر بدنبال شرایطی هستید که اقامت شما به صورت قانونی در یکی از کشورهای اروپایی تضمین گردد. اگر به دونبال مسیری امن و مطمئن برای سرمایه گذاری یا کارآفرینی هستید. لطفا با دقت مطلب ذیل را مطالعه فرمایید.

شروط اصلی اقامت سرمایه گذاری یا کار آفرینی انگلیس عبارت است از :

1. دسترسی به 200 هزار پوند پول به صورت سپرده ی بانکی 
2. دارا بودن مدرک زبان IELST4.5 یا CEFR B1
3. داشتن طرح توجیهی و business plan و دفاع از آن در مصاحبه احتمالی سفارت انگلیس.
4. تامین هزینه های اولیه زندگی در انگلیس به ازای سرپرست 1900 پوند و به ازای هر نفر از اعضای خانواده 1100 پوند.
5. در صورت دریافت اقامت کارآفرینی شخص متقاضی به مدت 3 سال و 4 ماه اقامت انگیس بدون محدودیت مکانی به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را خواهد داشت. (تمهیداتی موثر از سوی موسسه برای فرزندان بالای 18 سال در صورت دارا بودن شرایط از سوی موسسه در نظر گرفته خواهد شد.)

در نظر داشته باشید که اقامت کار آفرینی انگلیس را میتوان به صورت تیمی نیز انجام داد. بدین معنی که 2 خانواده میتوانند با سرمایه گذاری 100 هزار پوند هر کدام اقدام به در خواست این اقامت نمایند. این اقامت به معنای واقعی اقامت کارآفرینی انگلیس اما به اقامت سرمایه گذاری نیز معروف است.

شرایط اقامت سرمایه گذاری انگلیس برای هر 2 خانواده یکسان خواهد بود بدین معنی که همسر و فرزندان زیر 18 سال هر 2 خانواده 3 سال و 4 ماه در انگلیس اقامت خواهند داشت .

مزایای زندگی در انگلیس:

اقامت انگلیس محدودیت مکانی و شهری ندارد(یعنی میتوانید در پیشرفته ترین شهر دنیا یعنی لندن اقامت داشته و بیزینس خود را داشته باشید) این مورد برعکس کشوری مانند کاناداست که با توجه به میزان سرمایه، شما مجبور به اقامت در استان و یا شهر خاصی خواهید بود که شرایط زندگی چندان جالب نخواهند داشت.

یکی از بهترین شرایط اقامت انگلیس از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی این است که متقاضی و اعضای خانواده ایشان از خدمات پزشکی رایگان برخوردار خواهند بود. همچنین فرزندان زیر 18 سال از حق تحصیل رایگان در مدارس کشور انگلیس برخوردار خواهند بود.Zeynab_Zeynab_Salim_Moazenzadeh_Ardabili

 شرایط ویزا و نحوه رسیدن به اقامت دائم انگلیس و تابعیت پاسپورت انگلیس.

پس از اخذ ویزا متقاضی 2 راه پیش رو دارید:

1. با تاسیس شغل مورد نظر خود و استخدام 2 نفر بعد از 3 سال و 4 ماه این ویزا 2 سال تمدید خواهد شد و بعد از اتمام این 2 سال تقاضای اقامت دائم و پس از یکسال از گذشت اقامت دائم تقاضای تابعیت صورت میپذیرد. (در مجموع بعد از 6 سال شما تابعیت کشور انگلیس را در یافت خواهید کرد.)

2. در صورت استخدام 10 نفر بعد از 3 سال و 4 ماه تقاضای اقامت دائم دریافت خواهد شد و پس از گذشت یک سال از اقامت دائم تقاضای تابعیت صورت میپذیرد.( در مجموع بعد از 5 سال شما تابعیت کشور انگلیس را دریافت خواهید کرد)

اقامت کار آفرینی انگلیس (point base system) سیستم مهاجرت مبتنی بر امتیاز است بدین معنا که با مجموع امتیاز های گرفته شده وزارت کشور انگلیس موظف به ارائه

اقامت به متقاضی میباشد.   

نکات مهم جهت اخذ اقامت دائم انگلیس:

1. بیزینس پلنی که توسط کارشناسان موسسه پیشنهاد میشود به صورت 100% گارانتی بوده اما شما اجباری به اجرای آن ندارید و میتوانید طرح و بیزینس خود را برای راه اندازی شغل و کارآفرینی پیاده سازی کنید. 

2. شما 6 ماه زمان خواهید داشت که در مورد بیزینس در انگلیس تحقیق کنید و در صورت تمایل، حتی میتوانید بیزینس خودتان را راه اندازی کنید و ما نیز در تمامی مراحل همراه شما خواهیم بود. 

3. کارشناسان و وکلای موسسه در تمامی مراحل در کنار شما خواهند بود که بیزینس شما موفق شود.

4 . در صورت تمایل بیزینس شما از طرف موسسه گارانتی خواهد شد که تا زمان اخذ اقامت دائم انگلیس پا برجا باشد.

5.در صورت تمایل بیزینس شما 100% در انگلیس بیمه خواهد شد.

6. اگر به هر دلیلی با مشکل مواجه شوید طبق قوانین تا زمانی که حقوق و مالیات خود و کارمندان را پرداخت کنید شما ورشکسته نخواهید بود و میتوانید پس از 5 سال اقامت دائم انگلستان را دریافت نمایید.

پروسه اخذ اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی مسیری مطمئن در عین حال دشوار است که ما سعی کرده ایم با داشتن تجربه ووکلای و متخصصین مهاجرت در انگلستان این مهم را برای همراهان خود هموار سازیم از این رو خدمات بسیار گسترده ای در این زمینه در انگلستان حتی بعد از دریافت اقامت ارائه میگردد تا دغدغه ای برای مسیر مهاجرت نداشته باشید.

(تمامی مراحل اخذ ویزا و اقامت انگلیس توسط وکیل رسمی مهاجرت انجام می‌پذیرد.)

:یکی از خدمات ویژه ای که توسط وکیل مهاجرت انجام می‌پذیرد افتتاح حساب بانکی معتبر حتی بدون داشتن ویزا و اقامت می باشد.که دارای ویژگیهای ذیل می باشد 

  1. افتتاح حساب حقیقی و دریافت مستر کارت در بانکهای معتبر انگلیس با درجه امنیتی A به نام شخص متقاضی.
  2. اعتبار سنجی بانکها توسط سیستم بانکداری مرکزی انگلیس و سیستم قضایی دارای استعلام است.
  3. تبدیل آنی ارزهای بین المللی در زمان خرید و برداشت وجه
  4. قابل استفاده در تمامی دستگاههای متصل به سوویفت
  5. .واریز و برداشت نامحدود
  6. مناسب برای تمامی سفرهای خارجی و عدم حمل پول نقد پرخطر
  7. مناسب برای تجار بین المللی 
  8. مناسب برای خریدهای بین المللی
  9. امکان افتتاح حساب به صورت ارزهای رایج دیگر مانند یورو و دلار...
  10. امتیاز مثبت برای دریافت اقامت دائم انگلیس
  11. و...

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

پرسش و پاسخ درباره ویزا و مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت

اقامت سرمایه گذاری

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

دائم

مدت اعتبار

دائم

مدت اخذ ویزا

180 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


مهين نظم جوجج :

با سلام خدمت كارشناسان براى اقامت انگليس با كارافرينى ايا وكيل مجرب داريد من همه ى مداركم اماده اس فقط ايلس ندارم نمى دونم چطورى بدم واين كه من سه سال در حال رفت و امد هستم چون بچه هام اونجا هستن تحصيل مى كنن حالا مى خوام اقامت بگيرم لطفاً راهنمايى كنيد وي سوال ديگه الان مى گن كه مى خوان اقامت 200هزار پوندى رو بردارن صحت داره يا نه

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

تمامی ووکلا و کارشناسانی که با موسسه ما همکاری دارند و یا در استخدام موسسه هستند دارای تجربه فراوان و مدارک رسمی هستند.

بله امکان تغییر قوانین اقامت سرمایه‌گذاری و کارآفرینی انگلستان وجود دارد. یا تغییرات در مقدار مبلغ قابل سرمایه‌گذاری می باشد.

قناد :

مجرد 45 ساله 7 سال سابقه شغلی سرمایه حدود 1 میلیون پوند آیا با این مشخصات میتوان برای اقامت سرمایه گذاری اقدام کرد؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای اقامت سرمایه گذاری انگلیس به 2 میلیون پوند سرمایه نیاز خواهید داشت اما میتوانید برای اقامت کارآفرینی انگلیس اقدام نمایید که باید با راه اندازی یک بیزینس در انگلیس برای 2 تا 10 سفر  شغل ایجاد کنید.

امین زارع :

ممنونم از پاسخگویی سریعتون من در بخش مهاجرت به کانادا سوال کردم در مورد مهاجرت به انگلیس هم با توجه به مشخصاتی که گفتم خدمتتون چقدر شانس موفقیت برای مهاجرت به انگلیس از طریق اقامت سرمایه گذاری دارم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

لطفا به صفحه فرم ارزیابی رایگان مراجعه بفرمایید و فرم ارزیابی سرمایه گذاری را تکمیل نمایید.

سعید :

آیا همچنان میشه با روش کار آفرینی 200 هزار پوندی به انگلیس مهاجرت کنیم؟ با معرفی 2 خانواده هر کدام 100 هزار پوند اقامت سرمایه گذاری انگلیس امکان پذیره؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله شما میتوانید با راه اندازی یک بیزینس در انگلیس اقامت دریافت کنید البته این بیزینس کارآفرینی می باشد که در برخی عنوان ها به اقامت سرمایه گذاری انگلیس معروف است.

همان طور که در توضیحات عنوان شده است 2 خانواده با سرمایه ی 100 هزار پوندی میتوانند اقامت انگلیس را دریافت کنند.

حسین :

من ماه پیش از درخواست ویزای توریستی انگلیس ریجکت شدم آیا این ریجکتی تاثیری در پرونده ی اقامت سرمایه گذاری من خواهد داشت؟ چاره چیه؟ لطفا جواب من رو بدین خیلی نا امید شدم

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

نه مشکلی برای دریافت اقامت سرمایه‌گذاری ندارید فقط باید دلیل ریجکتی درخواست ویزای انگلیس مشخص گردد

درسا شاهی :

سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم. آیا ریجکتی ویزای کانادا در پرونده اقامت سرمایه گذاری انگلیس تاثیر منفی خواهد داشت؟ ما حدودا 2 سال پیش ویزای توریستی کانادا درخواست دادیم که ریجکت شدیم. به دلیل ندارشتن تراول هیستوری در صورتی که قوی بود.

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

خیر مشکلی برای درخواست اقامت سرمایه‌گذاری نخواهید داشت اما باید علت ریجکتی ویزای کانادا بررسی شود

مهیار :

حدود 6 سال از درخواست اقامت من برای کانادا میگذره و تمامی کارها رو خودم انجام دادم اما هیچ خبری نشده و ما تقریبا نا امید شده ایم و میخواهیم از طریق اقامت سرمایه گذاری برای انگلستان اقدام نماییم. آیا انگلیس هم شبیه کانادا بی قانون می باشد؟ حدودا این پروسه چقدر زمان بر خواهد بود؟

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

مشکلی برای درخواست اقامت سرمایه‌گذاری انگلستان نخواهید داشت و البته کانادا نیز کشور بی قانونی نمی باشد.  احتمالا اشتباهی در درخواست اقامت کانادا داشته اید که متوجه آن نشده اید

رسول رسولی : من یکی از موکلین شما هستم به شماره پرونده 183546 حدود 2 سال پیش برای برادرم ویزای انگلیس گرفتید و الان من متقاضی اقامت سرمایه گذاری هستم؟ آیا من میتونم به صورت مستقیم با وکیل مهاجرت در ارتباط باشم که سوالات خودم رو در خصوص بیزینس پلن از ایشون بپرسم؟با تقدیم احترام . رسولی

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

جناب رسولی عزیز لطفا با شماره های دفتر تورنتو یا دفتر تهران در تماس باشید این قسمتی که سوال فرمودین نمایش عمومی دارد.

بله امکان ارتباط مستقیم موکلین با وکیل رسمی مهاجرت فراهم است.

زینب آقا میری :

سلام ما اقامت عمان رو داریم آیا میتوانید کارهای مارا از همین کشور عمان انجام داده تا به صورت اقامت سرمایه گذاری به انگلیس مهاجرت کنیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

بله میتوانید در کشور عمان درخواست اقامت سرمایه‌گذاری انگلیس داشته باشید.

همت :

اقامت کارآفرینی انگلیس با اقامت سرمایه گذاری انگلیس چه تفاوتهایی داره؟

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

در اقامت سرمایه‌گذاری گذاری انگلیس شما به مبلغ 2 میلیون دلار نیاز دارید و ور اقامت کارآفرینی به حدود 200 هزار پوند سرمایه نیاز دارید. در اقامت سرمایه‌گذاری انگلیس نیازی به مدرک زبان ندارید ولی اقامت کارآفرینی انگلیس به آیلتس حداقل 4.5 نیاز دارید و مصاحبه خواهید شد. در اقامت سرمایه‌گذاری مبلغ ۲ میلیون پوند به مدت 5 سال سرمایه‌گذاری گذاری خواهید کرد اما در اقامت کارآفرینی باید برای ۲ تا 10 نفر شغل ایجاد کنید.

رضا دارایی فر :

بنده به همراه همسر و 2 فرزند 5 سال پیش در سوئد پناهنده بودیم اما به ایران بازگشتیم و الان که تمکن مالی خوبی پیدا کردم میخوام به صورت اقامت سرمایه گذاری به انگلیس مهاجرت کنیم. آیا اون موضوع پناهندگی در پرونده ی ما تاثیر گذار هستش؟

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

در درخواست اقامت سرمایه‌گذاری مشکلی نخواهید داشت اما قاعدتاً به پرونده شما حساس خواهند بود که فکر پناهندگی در انگلیس را نداشته باشید.

یحیی عیسی پور :

من و یکی از دوستانم حدود 4 سال پیش برای اقامت سرمایه گذاری کانادا اقدام کردیم با پرونده ایشان موافقت شد و رفتن کانادا و با پرونده ما مخالفت شد و الان هر 2 خانواده تصمیم داریم برای اقامت سرمایه گذاری انگلیس اقدام کنیم. آیا هر 2 ما میتوانیم با سرمایه ی 100 هزار پوندی ویزا یا اقامت سرمایه گذاری انگلیس دریافت کنیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

بله میتوانید با سرمایه حدود 100 هزار دلار اقامت سرمایه‌گذاری (کارآفرینی) دریافت نمایید

حنانه بیرانوند :

با تشکر از پاسخ شما در فرم ارزیابی ارسال شده. سوالی که در خصوص اقامت سرمایه گذاری انگلیس داشتم این هستش که آیا ریجکتی ویزای انگلیس در پرونده ی اقامتی ما تاثیر گذار خواهد بود؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

قطعا علت ریجکتی شما بی تاثیر نخواهد بود اما باید به طور واضح به آفیسر دلیل ریجکتی توضیح داده شود و یا جهت رفع ابهامات باید برای درخواست مجدد ویزای انگلیس داشته باشید.

عرفان کاظمی :

من با یک خانم انگلیسی آشنا شده ام و ازدواج کرده ایم ایشان به ایران آماده اند و ازدواج رسمی داشته ایم و الان تصمیم گرفته ایم از طریق اقامت سرمایه گذاری به انگلیس مهاجرت کنیم؟ آقا این روش مهاجرتی (اقامت سرمایه گذاری انگلیس) رو به ما پیشنهاد میکیند یا اقامت از طریق اسپانسر شیپ؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اقامت از طریق اسپانسر شیپ در صورتی تاثیر گذار خواهد بود که همسر شما در انگلستان دارای درآمد مناسب و شرایط زندگی مساعدی برخوردار باشد. و اقامت سرمایه گذاری برای کسانی که تبعه ی انگلیس هستند هزینه ی کمتری خواهد داشت. و خود شما هم میتوانید یکی از کارکنان ایشان باشید.

دکتر ایزدیار :

با سلام و تشکر از راهنمایی دقیقتان بنده پزشک فوق تخصص مغز و اعصاب هستم. و در حال حاضر دارای اقامت دائم کانادا اما تحقیق زیادی انجام داده ام درخصوص کشور انگلیس و علاقه مند به مهاجرت به این کشور از طریق اقامت سرمایه گذاری هستم و بیزینس پلن رو خودم میتوانم ارائه دهم. سوال من از وکیل محترم شرکت شما این هستش که آیا امکان دارد همین بیزینس پلن بنده رو به تایید حسابدار خودتان رسانده و به دولت انگلستان تحویل دهیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بیزینس پلن پیشنهادی شما باید به طور دقیق بررسی و تحقیق بازار گردد در صورتی که مورد تایید حسابدار شرکت واقع شود مشکلی نخواهید داشت. میتوانیم برای اقامت سرمایه گذاری (کارآفرینی) اقدام نماییم.

شهرزاد :

سلام آیا ارائه این تمکن مالی به انگلیس ارز مرجع هستش یا ارز بازار؟ بعد از دریافت اقامت سرمایه گذاری میتوانیم بیزینس پلن دیگه ای ارائه بدیم؟ آیا با دریافت اقامت سرمایه گذاری میتوان برای شرکت دیگه ای کار کرد؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

به صورت ارز دولتی محاسبه میگردد. اما زمانی که مبلغ رو منتقل می کنید باید ارز واقعی به انگلیس انتقال دهید.

بله در انگلیس تا 6 ماه فرصت خواهید داشت که بیزینس خود را شروع یا تغییر دهید.

 

میلاد احمدیاری :

سلام و خسته نباشید بابت اطلاعات مفیدتون سوال من درباره اقامت سرمایه گذاری این هستش که اگر تمکن مالی بالای 2 میلیون پوند ارائه دهیم آیا میتوان بدون مدرک زبان هم اقدام کنیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

در صورتی که بتوانید 2 میلیون پوند را به مدت 5 سال سرمایه گذاری نمایید. اجازه خواهید داشت بدون مدرک زبان و ارائه بیزینس پلن برای خود و خانواده تان اقامت سرمایه گذاری دریافت نمایید.

حامد زارع :

با سلام من توسط وکیل محترم مهاجرت انگلیس مشاوره شدم اما در جلسه فراموش کردم این سوال رو بپرسم که با دریافت اقامت سرمایه گذاری برای من و خانواده ام آیا فرزند من که بالای 18 سال هستش برای ایشون هم میشه اقامت سرمایه گذاری با سرمایه 200 هزار پوندی بگیریم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله ایشان هم میتوانند به صورت یک پرونده ی جداگانه اقامت سرمایه گذاری (کارآفرینی) درخواست دهند.

بنفشه همتی :

با دریافت اقامت سرمایه گذاری توسط همسرم من هم میتونم یکی از کارمندان ایشان باشم؟یا میتوانم برای شخص دیگری کار کنم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

زمانی که همسرتان اقامت (کارآفرینی) درخواست داده است شما هم میتوانید برای ایشان کار کنید اما جز کارکنان انگلیسی که ایشان اشتغال زایی کرده اند محسوب نخواهید شد. البته برای شخص دیگری هم میتوانید کار کنید ممانعتی نخواهید داشت.

ابراهیم :

من 52 سال دارم دارای یک همسر و 2 فرزند یکی زیر 18 و دیگری 21 ساله یک شرکت سرمایه گذاری دارم با سهام خانوادگی و تمکن مالی بیش از 18 میلیارد تومان. آیا امکان این وجود دارد بدون راه اندازی کسب و کار در انگلیس اقامت سرمایه گذاری دریافت کنیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

با سرمایه حدود 5 میلیون پوند به مدت حدودا 2 سال میتوانید اقامت سرمایه گذاری دریافت نمایید.

حمید محبی :

سلام بنده دارای یک شرکت تولیدی قطعات خودرو هستم که صادرات قطعات انجام می دهد. سوال من این است که آیا میتوان همین بیزینس را در انگلستان راه اندازی کرد آیا راهکاری وجود دارد که بدون ارائه مدرک زبان اقامت سرمایه گذاری انگلیس را دریافت کنم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اگر که بخواهید بیزینسی را در انگلیس راه اندازی کنید به مدرک زبان احتیاج خواهید داشت. چون باید از بیزینس پل خود در سفارت انگلیس دفاع کنید.

سعید :

با درود بنده و همسرم و دختر ۱۲ ساله و پسر ۸ ساله ام در کشور لهستان زندگی میکنیم ( ۶ ماهه) و انگشت نگاری کردیم و منتظر اقامت ۳ ساله کاری هستیم ولی خیلی داره طول میشه و وسخت میگیرن .میخواستم بدونم ما اگر بخواهیم برای سرمایه گذاری همون ۲۰۰۰ هزار پوندی اقدام کنیم از اینجا میتونیم یا حتما باید برام ایران . دوم زبانمان هم ضعیفه برای ما امکان داره یا خیر .سوم هزینه زحمت شما تا پایان کار چقدر است

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

سرمایه ای که باید داشته باشید 200 هزار پوند هستش نه 2000 پوند. بله میتوانید در همان کشور لهستان برای اقامت سرمایه گذاری(کارآفرینی) اقدام نمایید.

هزینه های حق الوکاله در جلسه حضوری یا غیر حضوری مشاوره با توجه به درخواست و مشخصات شما عنوان خواهد شد.

mohsen darvishi :

سلام ما ٤ خانواده هستيم و ميخواهيم يك بيزينس پلن ٨٠٠ هزار پوندي ارايه بديم و هر چهار خانواده در قالب يك بيزينس پلن بتونيم اقامت بگيريم . آيا اين امكان پذير هست يا خير؟ ممنون

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام

ما میتوانیم ۲ بیزینس که به موازات یکدیگر که درآمد زایی خواهند کرد در نظر بگیریم که هر بیزینس شامل ۲ تیم یا ۲ خانواده گردد. لطفا توجه داشته باشید که تایید بیزینس پلن توسط آفیسر بسیار حساس است و با این روال متقاعد کردن افسر ویزا بسیار دشوار است بنابراین همه چیز بستگی به تشخیص وکیل مهاجرت شما دارد که بهترین راه حل را برای انتخاب مسیر مهاجرت شما انتخاب نماید.

همچنین  شما میتوانید برای بهره مندی از مشاوره تخصصی کارشناسان و ووکلای موسسه در ایران و انگلستان اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ایرج :

سلام ما یک خانواده ۴ نفره هستیم که دختر بزرگم چند روز دیگه هجده سالش کامل میشه یکی از دوستانم پیشنهاد داد که دو خانواده می‌توانم از روش مهاجرت مشترک برای صرف هزینه مشترک ۲۰۰ هزار پوند برای دو‌خانواده استفاده کنیم . حال سوالم اینه که اولا برای دخترم چکار میتونم انجام بدم که با ما همزمان مهاجرت کنه و مهاجرت دو‌خانواده واقعا مبلغ۲۰۰ هزار پوند سرمایه گذاری ممکنه ی

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

همزمان با ویزای سرمایه گذاری انگلستان ویزای تحصیلی فرزند شما نیز اخذ میشود. بله امکان معرفی 2 خانواده با این مبلغ برای اخذ ویزا امکان پذیر است.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

محمد :

سلام یعنی با این مبلغ میشه یک خانواده ۶ نفره به انگلستان مهاجرت کنند؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 بله و به ازای هر نفر از اعضای خانواده حدود 200 پوند به مبلغ سرمایه گذاری اضافه خواهد شد

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.