ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای دانش آموزی کانادا

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای دانش آموزی کانادا

نوع ویزا : تضمینی، دانش آموزی

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

1) مدارک شناسایی شخص درخواست کننده.

2) مدارک تحصیلی.

3) تمکن مالی بالای 100 میلیون تومان

4) با توجه با تغییرات در قوانین و ارائه مدارک، هماهنگی با کارشناس مربوطه از طریق انتخاب گزینه "ثبت سفارش ویزا" و یا "تماس با کارشناس" الزامیست.

توضیحات :

 

خدمات ارائه شده برای دریافت ویزای دانش آموزی کانادا:

1. ارائه اطلاعات و مشخصات دقیق مدرسه مورد نظر و یا ارائه مشاوره برای انتخاب مدرسه در کانادا

2. پر کردن فرمهای مربوطه به معرفی دانش آموز متقاضی به مدرسه

3. تعیین و انتخاب قیم برای دانش آموزان ( این مورد برای دریافت ویزای دانش آموزی کانادا اجباری می باشد و فرد قیم باید مقیم کانادا باشد.)

4. ارائه خدمات vip به متقاضیان مانند پیکاپ فرودگاهی و در اختیار گذاشتن مترجم

5. اسکان دانش آموزان به صورت مستقل

6. تهیه homestay یا خوابگاه

7. افتتاح حساب بانکی شخصی به نام فرد متقاضی

8. شناساندن شهر و راههای ارتباطی و سیستم حمل و نقل کانادا

9. ثبت نام در مراکز فرهنگی و کتابخانه های شهر

10. شناساندن خدمات شهری و دولتی برای متقاضیان ویزای دانش آموزی کانادا

11. خدمات لازم برای همراهان دانش آموز

12. ثبت نام کمپ های دانش آموزی در تابستان

13. ثبت نام در کلاسهای زبان برای یادگیری هرچه بهتر زبان های رایج در کانادا ( انگلیسی، فرانسوی)

14. انجام تمامی مراحل دریافت پذیرش معتبر از مدارس

15. انجام تمامی مراحل دریافت ویزای دانش آموزی کانادا و ویزای مولتی کانادا برای همراهان دانش آموز.

 

کشور کانادا دارای یکی از بهترین نظام های آموزشی دنیاست. گزارش تحقیقات اخیر آمریکا و ارزیابی 90 کشور  از نظر پایداری شرایط اقتصادی، رفاه اجتماعی، برابری درآمد و شرایط بازار کار نشان داد که کانادا دومین کشور برتر جهان برای مهاجران است و از نظر امکانات تحصیلات، کانادا مقام اول را در دنیا دارد. 

تحصیل در کانادا برای دانش آموزان بین المللی مقاطع ابتدایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی میسر است.

در کشور کانادا قوانین تحصیل در استانها متفاوت است مثلا در استان کبک تحصیل در مقطع ابتدایی و متوسطه 11 سال است و دانش آموزان قبل از ورود به دانشگاه باید 2 سال پیش دانشگاهی بگذرانند اما در سایر استان ها مقطع ابتدایی و متوسطه 12 سال است و پس از آن دانش آموزان می توانند مستقیماً وارد دانشگاه شوند و داشتن مدرک زبان انگلیسی و فرانسه برای این مقاطع الزامی نیست و از همه مهم تر اینکه پدر، مادر، پدربزرگ یا مادربزرگ می توانند دانش آموزان را در هنگام تحصیل همراهی کنند. 

بر اساس بند 2 ماده 30 قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان کانادا (Immigration and Refugee Protection Act) همه افراد زیر 18 سال حق تحصیل در کانادا دارند و تنها در شرایطی اجازه تحصیل به آنها داده می شود که والدین شان با ویزای موقتی، ویزای دانشجویی کانادا یا ویزای کار در کانادا حضور داشته باشند. این بدین معنی است که فرزند کسی که با ویزای توریستی وارد کانادا شده است، نمی تواند در این کشور تحصیل کند.

 

انواع مدارس مورد هدف در کانادا:

این موسسه امکان پذیرش با شرایط خاص و مناسب از تمامی مدارس دولتی و غیر دولتی در سراسر کانادا را دارد. هر گروه از مدارس دارای قوانین و ضوابط خاص خود می باشد بنابراین اخذ پذیرش از هر مدرسه تابع شرایط متقاضی ویزای دانش آموزی کانادا می باشد. شرایط دریافت ویزای دانش آموزی برای برخی مدارس میتوان به میزان سطح زبان متقاضی، مقطع تحصیلی، زمان ورود به مدرسه، نمرات سالهای گذشته، کالج یا دانشگاه هدف، سطح مالی، محل اسکان، در برخی موارد مذهب و جنسیت متقاضی اشاره کرد.

 

ویژگیھای مدارس دولتی در کانادا:
این مدارس دارای شرایط و ویژگیھای خاصی ھستند که گاھی امکان اخذ پذیرش از آنھا را محدود می کند.

 1 -  مدارس دولتی عموما دارای فضای بزرگ آموزی و تجهیزات کاملی هستن و شرایط رفاهی بسیار بالایی برخوردار هستن مدارس دولتی می بایست دانش آموزان بومی و محلی را در اولویت قرار دھند بنابراین در مدارس دولتی تعداد کمتری از مهاجران تازه وارد پذیر می شوند. مدارس دولتی از وسعت فضای بیشتر، زمین ھای بازی و ورزشی، آزمایشگاه ھای مجھز، کتابخانه، سالن ھای ورزشی، سالن ھای نمایش و انواع کلوپ ھای ھنری، تفریحی، ورزشی وعلمی برخوردارند که مزیتی مھم است. اکثر مدارس دولتی از اعتبار لازم جھت ورود به کالج ھا و دانشگاه ھای معتبر کانادا برخوردارند.
 2 - مدارس دولتی برای ورود به ترم ھای سپتامبر و فوریه تا زمان مشخصی ثبت نام انجام می دھند برای مثال در استان انتاریو برای ورود به ترم سپتامبر، متقاضی تا ۳۱ می ھمان سال وبرای ترم فوریه تا ۱۵ نوامبر سال
قبل فرصت ثبت نام دارد.
 4 - غالبا متقاضیان دبیرستان ھای دولتی می بایست از سطح زبان انگلیسی متوسط که حدودا معادل آیلتس ۶ بودهبرخوردار باشند. البته نیاز به مدرک آیلتس نیست ولی متقاضی باید نشان دھد که این سطح زبان را داراست. (می
تواند مدارک معتبر آموزشگاهھای ایران باشد) 
 5 - ازآنجاکه مدارس دولتی اساسا سازگاری با فضای کلاس ھای این مدارس برای دانش آموزان ایرانی که به ناگھان به یک گرید ورود میکنند قدری مشکل خواھد بود.از لحاظ لھجه، سرعت بیان جملات، اصطلاحات محلی و امثالھم متقاضی می بایست
آمادگی لازم را داشته باشد.

 6- نکته دیگر بافت اجتماعی مدارس دولتی و رفتار فردی و گروھی دانش آموزان این مدارس است که غالبا با الگوھای رفتاری دانش آموزان ایرانی تفاوت دارد. مدارس دولتی در مقایسه با مدارس خصوصی، جمعیت بیشتر و سیستم بازتری دارند بنابراین امکان بروز رفتارھای ناھنجار اجتماعی بیشتر خواھد بود.

 

 میزان شھریه در مدارس کانادا:

 میزان شھریه در مدارس دولتی برای ھر استان ثابت و یکسان بوده و معمولا به طور سالانه اعلام می شود. به طور مثال شھریه مدارس دبستان دولتی در سال ۲۰۱۸- ۲۰۱۹ برای یک سال و دو ترم تحصیلی ۱۳ ھزار دلار کانادا بوده که در خصوص دبیرستان ھای دولتی به ۱۴ ھزار و ۵۰۰ دلار کانادا می رسد. در استان انتاریو میزان شھریه در مدارس خصوصی متناسب با کیفیت ، وسعت فضاھا و خدمات ارائه شده از حدود ده ھزار دلار کانادا تا ۳۰ ھزار دلار کانادا برای مقطع دبستان و از حدود ۱۲ ھزار دلار کانادا تا ۴۰ ھزار دلار کانادا برای مقطع دبیرستان می باشد. البته این شھریه شامل ھزینه خوابگاه،یونیفرم، کتاب، بیمه درمانی، سرویس رفت و آمد و امثالھم نخواھد بود. در این بین برخی از مدارس ھزینه Fee Registration را نیز دریافت میکنند که مربوط به ثبت نام بار اول دانش آموز در آن مدرسه بوده و سالھای آتی حذف میگردد و معمولا بین ۱۰۰۰ تا 9000 دلار کانادا میباشد.

 معمولا برخی از مدارس خصوصی ھزینه کلاس ھای ESL را بھ طور جداگانه دریافت می کنند و گاھی لیست مفصلی از فعالیتھا و خدمات سالانه خود را اعلام و ھزینه ھر یک را نیز دریافت می کنند ولی در مجموع میزان شھریه مدارس خصوصی به طور متوسط بین ۱۵۰۰۰ تا ۲۰ ھزار دلار کانادا می باشد. نکته مھم این است که مدارس خصوصی با این محدوده شھریه غالبا نسبت به مدارس دولتی از کیفیت و کمیت کمتری برخوردار ھستند و لذا اگر متقاضی شرایط لازم برای ورود به مدارس دولتی را داشته باشد اولویت تحصیل با مدارس دولتی خواھد بود. در خصوص مدارس دولتی این امکان وجود دارد که متقاضی ھزینه یک ترم را بپردازد ولی غالبا مدارس خصوصی شھریه خود را سالانه دریافت می کنند.

 

 مراحل دریافت ویزای دانش آموزی کانادا:

 1. مصاحبه تصویری یا تلفنی با فرد متقاضی ویزای دانش آموزی کاندا توسط شرکت به منظور دریافت اطلاعات زیر:

  •  سطح زبان انگلیسی و یا فرانسه متقاضی برای مقطع دبیرستان
  •  میزان ھزینه کرد خانواده دانش آموز برای شھریه سالانه و ھزینه زندگی او
  •  شھر مورد انتخاب
  •  مکان و امکانات اسکان در شھر در صورت ھمراھی خانواده دانش آموز و انتخاب محدوده خاصی از شھر به عنوان پیش فرض محل اسکان
  •  نمرات سالھای گذشته دانش آموز 
  • داشتن قیم 
  • کالج و یا دانشگاه مقصد
  •  رشته انتخابی متقاضی در کالج یا دانشگاه
  •  ھمراھی خانواده با دانش آموز در زمان تحصیل
  •  انتخاب مدرسه خاص یا برنامه خاص توسط متقاضی
  •  داشتن شرایط اخذ ویزا
  •  زمان ورود به مدرسه
  •  کشور مبدا (برخی دانش آموزان ایرانی از کشورھایی ھمچون ترکیه، امارات، گرجستان،قبرس ، مالزی و... ورود میکنند.) 
  • خدمات درخواستی و مورد نیاز دانش آموز

2. مرحله دریافت مدارک لازم جهت پذیرش:

  • کپی صفحه اول پاسپورت متقاضی 
  • ترجمه ریز نمرات حداقل ۳ سال گذشته 
  • توصیه نامه از مدرسه قبل (فرم دارد)
  • ترجمه کارت واکسیناسیون 
  • تکمیل فرم قیم و گواھی امضای آن (فرم دارد)
  • تکمیل فرم Application مدرسه انتخابی. در برخی از مدارس خصوصی پس از دریافت مدارک، درخواست یک مصاحبه تصویری را دارند که در زمان تعیین شده انجام می گیرد. برخی از مدارس نیز فرصت زمانی دو تا چھار ھفته را جھت بررسی نھایی وضع متقاضی در نظر میگیرند (غالبا این مدارس از کیفیت بھتری برخوردارند). مدارس خاص و مشھور با سطح کیفی بالا گاھی پروسه یکساله برای پذیرش متقاضی دارند ولی به طور معمول مدارس خصوصی به طور متوسط ظرف یک ھفته نامه پذیرش اولیه را صادر میکنند. مدارس دولتی از طریق وب سایت رسمی اداره آموزش و پرورش شھر مربوطه اقدام به ثبت نام می کنند و این ادارات نیز به منظور ھماھنگی با مدرسه درخواستی مھلت ۲ تا ۳ ھفتھ ای در نظر می گیرند. در این خصوص امکان دارد مدرسه درخواستی در آن زمان امکان پذیرش دانش آموز بین المللی را نداشته باشد.

3. صدور نامه پذیرش مدرسه جھت اخذ ویزای دانش آموزی کانادا

معمولا ھمراه با نامه پذیرش اولیه مدرسه نامه invoice نیز صادر می شود که حاوی اعلام کلیه ھزینه ھای ثبت نام و اعلام شماره حساب مدرسه و نحوه واریز مبلغ مذکور میباشد. متقاضی بعد از واریز مبلغ مذکور که جھت ایرانیان معمولا از طریق صرافی ھا صورت میگیرد ظرف چند روز نامه پذیرش مدرسه را دریافت می نماید . در این نامه تاریخ شروع کلاس ھا ، تعداد واحد درسی و پایان کلاسھا اعلام می شود.

4. درخواست برای ویزای دانش آموزی کانادا و ویزای همراهان:

  •  ارسال درخواست ویزای دانش آموزی برای دانش آموز و ویزای مولتی برای سرپرست و دیگر اعضای خانواده
  • آماده سازی مقدمات سفر و اقامت دانش آموز 

 

نکات مھم در انتخاب مدرسه:

جدای از شرایط متقاضی و خواسته ھای او، موارد زیر می بایست مورد توجه و دقت قرار گیرد:

۱. آیا مدرسه از اعتبار لازم جھت ورود به دانشگاه ھای معتبر و رتبه بالای کانادا برخوردار است یا خیر؟ دانشگاه ھا برخی از مدارس را به لحاظ آموزشی ضعیف دانسته و امتیاز کمتری به آنھا میدھند.

۲ آیا مدرسه دوره ESL نیز ارائه می دھد؟ در صورتی کھ ارائه ندھد، دانش آموز میبایست ھزینه اضافه را پرداخت نماید و شھریه پرداختی این مورد را پوشش نخواھد داد.

۳ آیا شھریه پرداختی برای یک سال جھت ۸ واحد درسی بوده و یا کمتر؟ ھر دانش آموز دبیرستانی حداکثر امکان گذراندن ۸ واحد درسی را دارد که بھتر است شھریه پرداختی شامل ۸ واحد درسی باشد و نه کمتر.

۴ آیا اگر دانش آموز امکان حضور در کلاس ھا را در زمان مقرر نداشته باشد (که معمولا ناشی از تأخیر در صدور ویزای دانش آموزی کانادا است) آیا امکان انتقال مبلغ شھریه به ترم بعد وجود دارد و ھزینه پرداختی برای آن ترم محفوظ می ماند؟

۵ مدارسی که Fee Registration دریافت می کنند معمولا مطلوب دانش آموزان ایرانی نیستند به دلیل اینکه در صورت عدم دریافت ویزا این مبلغ برگشت پذیر نیست و امکان دارد بین ھزار تا ۹ ھزار دلار زیان دیده شود.

۶-امکان تحصیل به صورت آنلاین وجود دارد ولی نیاز به رعایت نکات خاصی است که متعاقبا گفته خواھد شد.

۷ - نکته بسیار مھم جانمایی مدرسه در شھر و نحوه دسترسی به آن است که اگر شرایط خوبی نداشته باشد بسیار سخت و ھزینه بر خواھد بود.

 

ھزینه ھای مربوط به زندگی روزانه دانش آموز (کاملا به سبک زندگی فرد بستگی دارد لذا این اعداد حدودی است):

۱ - ھزینه مربوط به اسکان Homestay: بین ۸۰۰ تا 1500 دلار کانادا که بستگی به شرایط میزبان و خدمات او دارد. * خوابگاه: بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار کانادا * ھمراه خانواده: آپارتمان یک خوابه بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار کانادا و دوخواب بین ۱۸۰۰ تا ۲۸۰۰ دلار کانادا

۲ - حمل و نقل ماھانه: با استفاده از حمل و نقل عمومی حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار در ماه

۳ - خوراک و تغذیه: معمولا دو تا سه وعده غذا در سیستم Homestay ارائه می شود ولی در صورت زندگی مستقل بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ دلار در ماه

۴ - پوشاک و وسایل بھداشتی: حدود ۵۰ تا ۱۰۰ دلار در ماه

۵ - کتاب، خط تلفن، اینترنت ھمراه: ماھی ۱۰۰ دلار

۶ - متفرقه: ماھی ۱۰۰ دلار

 

شرایط دریافت ویزای دانش آموزی کانادا:

1. اگر دانش آموزی در خارج از کانادا باشد و مقیم یا تابع کانادا نباشد، با او همانند دانشجویان رفتار می شود و می تواند از مدرسه ای در کانادا پذیرش بگیرد.

2. دانش آموزان نمی توانند با ویزای توریستی در کانادا تحصیل کنند و باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنند.

3. داشتن حداقل پنج سال سن

4. داشتن پشتوانه مالی از سوی پدر و مادر برای پرداخت شهریه مدارس و مخارج زندگی فرزند در زمان تحصیل در کانادا با ارایه مدارک بانکی

5. داشتن قیم یا همان Custodian در کانادا که این فرد باید صلاحیت داشته باشد.

6. اگر پدر و مادر آنها را همراهی نکنند باید نشان دهند که در کانادا قیم Custodian دارند و همچنین موافقتنامه ای بین والدین یا قیمشان Legal Guardian در کشور مبدأ با قیمشان در کشور کانادا امضا شده است به طوری که این موافقتنامه تامین هزینه های ایشان را تضمین می کند.

وضعیت سکونت دانش آموزان بین المللی در کانادا:

1. اقامت با والدین، پدربزرگ یا مادر بزرگ که با ویزای همراه به کانادا خواهند آمد.

2. اقامت با بستگان، دوستان یا آشنایانی که ساکن کانادا هستند.

3. اقامت در پانسیون مورد تایید اداره آموزش و پرورش و دولت کانادا

همراهان گرامی، با مراجعه به بخش "پرسش و پاسخ / مشاوره رایگان" در انتهای همین مطلب می‌توانید از مشاوره رایگان کارشناسان موسسه بهره مند شوید. و یا برای بهره مندی از مشاوره تخصصی وکیل یا مشاور رسمی مهاجرت، اقدام به تکمیل فرم ارزیابی رایگان نمایید.

 

مطالب مرتبط:

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 1 ساله

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای انگلیس مولتی 2 ساله

ویزای انگلیس مولتی 5 ساله

ویزای انگلیس مولتی 10 ساله

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای کانادا تضمینی با شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

اخذ پاسپورت کانادا برای تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

3 الی 6 ماه


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، انگلستان) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


عبدالله صادقيان :

سلام .ممنونم از پاسخ به سوال اولم . ممکنه بفرمائيد شرايط اخذ پيشنهاد کاري که فرموديد چيه ؟(بطور اجمال رئوس مطالب را بفرمائيد ).

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

شما سوال خودتون رو در صفحه ویزای دانش آموزی کانادا مطرح فرمودین. با داشتن ویزای دانش آموزی فرزندتان، والدین یا سرپرست ویزای توریستی کانادا دریافت میکنند و اجازه ی کار ندارند مگر اینکه در کانادا جاب آفر دریافت کرده یا وارد یکی از برنامه های مهاجرتی کانادا شوند.

عبدالله صادقيان :

سلام . ميخواستم بدونم اگه من براي فرزندم ويزاي دانش آموزي درخواست بدم و همسرم هم بعنوان ويزاي گاردين همراه ايشان برود . آيا همسرم ميتواند آنجا کار کند يا خير . چون من طبق تحقيقي که کردم اگه فردي بعنوان پرستار کودک يا سالمند دو سال با حداقل 30 ساعت کار در هفته مبادرت به پرستاري کودک در کانادا بکند بعد از دوسال مي تواند درخواست اقامت بکند .منظورم اينه که همزمان با اينکه پسرم در کانادا تحصيل ميکند آيا همسرم مي تواند شغل پرستاري را انجام بدهد که بعد از دو سال ايشان اقامت بگيرد و بعدا من هم بتوانم بروم.

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

با دریافت ویزای دانش آموزی کانادا و دریافت ویزای گاردین برای همسرتان ایشان اجازه کار نخواهند داشت مگر اینکه واجد شرایط ویزای کار در کانادا باشن و اگر بتوانند در طول اقامت فرزند جاب آفر دیافت نمایید شانس بالایی برای اقامت در کانادا خواهند داشت.

شکیب حسن زاده : با سلام و عرض احترامپسرم شش سال دارد و برای کلاس اول در سال آینده در نظر دارم برای ایشان درخواست پذیرش و اخذ ویزا کانادا اقدام کنمتمکین مالی قوی داریم فقط نگران کم بودم سن پسرم هستم که میخواهم مطمین شوم به همسرم ویزای همراه صادر میشودسپاسگذارم خواهم شد راهنمایی بفرمایید

با سلام و احترام 

بله امکان اخذ ویزای دانش آموزی کانادا برای فرزند شما فراهم هست و یکی از اعضای خانواده به عنوان سرپرست همراه ایشان خواهند رفت.

 

Maryam : سلام من دو فرزند پسر ١٥ ساله پايه نهم و دختر ١١ ساله پايه پنجم ابتدايي دارم. قصد گرفتن ويزاي دانش آموزي کانادا براي ايشان و خودم به عنوان همراه در كشور كانادا هستم. لطفا شرايط اخذ اين ويزا را توضيح و ارسال نماييد. در ضمن ساكن تهران هستم بسيار متشكرم

با سلام و احترام 

با دریافت ویزای دانش آموزی کانادا برای فرزندان شما والدین نیز به عنوان گاردین به کانادا خواهند رفت

اخذ ویزای دانش آموزی کانادا یک امر تخصصی و پیچیده میباشد و توضیحات بسیاری خواهد داشت که با جستجو در وبسایت میتوانید به جواب بسیاری از سوالات دست پیدا کنید.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های دفتر درتماس باشید و یا جهت مشاوره خصوصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1543735613

تلفن : (لندن) 442032875518+

موبایل : لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

دفترایران: تهران، زعفرانیه، میدان آصف، بلوار بهزادی، ساختمان بانک آینده، طبقه دوم (مراجعه با هماهنگی قبلی)

دفتر انگلستان:

117 STATION ROAD EDGWARE LONDON UK HA8 7JG

همراهان گرامی، به دلیل تعداد بالای تماس با دفتر تهران شماره تماس دفتر تهران موقتا قطع می باشد. شما میتوانید برای بهره مندی از مشاوره کارشناسان مجموعه، به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.