ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

سریع ترین روش مهاجرت به کانادا با روش PEQ یا تجربه کاری کبک

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

سریع ترین روش مهاجرت به کانادا با روش PEQ یا تجربه کاری کبک

نوع ویزا : اقامت دائم، تضمینی

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک به افراد ناشناس و موسسات نامعتبر جدا خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک مورد نیاز قبل از ارائه درخواست:

1.مدرک تحصیلی حداقل دیپلم 

2. تمکن مالی بالای 200 میلیون تومان

3. مداک تحصیلی

4. مدارک شغلی ( در صورت وجود )

5. مدارک ملکی( در صورت وجود )

6. دارا بودن حداقل 18 سال سن و گذرنامه معتبر

مدارک مورد نیاز برای درخواست اقامت کانادا از طریق برنامه پی ای کیو PEQ: (پس از اخذ ویزا توسط موسسه)

متقاضی باید در طول 36 ماه گذشته یکی از مدارک زیر را دریافت کرده باشد و یا رشته تحصیلی را که(ظرف 6 ماه آینده) منتهی به دریافت یکی از مدارک زیر می شود آغاز کرده باشد:

1. مدرک کارشناسی

2. مدرک کارشناسی ارشد (و MBA)

3. مدرک دکتری

4. مدرک DEC-دیپلم مطالعات دانشگاهی، آموزش های فنی

5. مدرک DEP- دیپلم مطالعات شغلی، با1800 ساعت مطالعات پایدار

6. مدرک DEP- دیپلم مطالعات شغلی، همراه با ASP (گواهی تخصص شغلی) گواهی گذراندن 1800 ساعت دوره آموزشی که منجر به  تجارتی خاص گردد.

توضیحات :

روشهای متعددی برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم در کانادا وجود دارد که اقامت کبک از طریق برنامه PEQ یکی از سریعترین روشهای مهاجرتی کانادا می باشد. درخواست مهاجرت به کانادا روز به روز در حال افزایش است و روشهای مهاجرتی نیز سختگیرانه تر توسط آفیسر ها تنظیم می شوند و دائما در حال تغییر و تحول است اما خوشبختانه روش مهاجرتی PEQ از جمله روشهای مهاجرتی کم ریسک و سریع محسوب میگردد که استان کبک کانادا برای متقاضیان این روش تمهیدات مناسبی در نظر گرفته است.

با این روش مهاجرتی به کانادا متقاضی میتواند بدون محدودیت سنی پس از گذراندن 1 سال اقامت در کانادا چه به صورت تحصیلی و چه به صورت کاری در کانادا درخواست اقامت دائم داشته باشد. پس این روش برای افرادی که قصد مهاجرت به کانادا دارند، دارای پوزیشن خوبی بوده و در سریع ترین زمان میتوانند به هدف خود یعنی همان اقامت دائم کانادا به صورت قانونی دست پیدا کنند و در طول مدت اقامت خود درآمد کسب نمایند.

افرادی که میتوانند از روش PEQ به کانادا مهاجرت کنند:

1. دانشجویان خارجی که در کبک فارغ التحصیل شده اند و یا در حال فراغت از تحصیل می باشند. ( قبل از اقدام مهاجرت به کانادا از روش PEQ اقدام به اخذ ویزای تحصیلی کانادا خواهیم کرد. و پس از گذشت 1 سال از تحصیل برای اقامت درخواست خواهیم داشت)

2. کارگران موقت که دارای مهارت شغلی هستند. (پس از گذشت 1 سال از اقامت کاری در کانادا اقدام به درخواست اقامت دائم کانادا خواهیم داشت)

مزایای تحصیل در کبک کانادا:

در ذیل به 9 مورد اشاره خواهیم داشت که چرا تحصیل در کبک کانادا میتواند یکی از بهترین گزینه های شما باشد :

1. مدارک تحصیلی کبک کانادا در تمام دنیا مورد تایید و دارای اعتبار میباشد .

2. رشته های تحصیلی بسیاری جهت تحصیل به زبانهای انگلیسی و فرانسه وجود دارد .

3. هزینه شهریه ها پایینتر از ایالات دیگر و مناسبتر است .

4. پاینترین هزینه های زندگی در کانادا مربوط به زندگی در کبک میباشد .

5. تمامی موسسات آموزش عالی در کبک از کوچک تا بزرگ همه مجهز به امکانات فوق مدرن بوده و دارای آزمایشگاههای پیشرفته ، سایتهای کامپیوتر مدرن ، امکانات ورزشی کامل ، سالن های کنفرانس پیشرفته و … میباشند .

6. امنیت و آرامش جهت تحصیل و زندگی در استان کبک یکی دیگر از دلایلی است که این استان را تبدیل به برترین انتخاب مهاجرتی نموده است ، و همچنین با دارا بودن محیطی مهیج باعث جذب افراد میگردد.

7. تحصیل در کبک همراه با کسب تجربۀ تحصیل و زندگی در آمریکای شمالی و با محیطی فرانسوی میباشد.

8. برای اخذ اقامت کانادا پس از تحصیلی از روش PEQ شرایط سنی نخواهید داشت.

9. شانس پیدا کردن کار در کانادا بسیار بیشتر از افرادی است که در کانادا تحصیل نکرده اند.

فرصت های اقامت پس از تحصیل در کبک:

1. امکان تقاضا برای گواهی CSQ و اقامت دائم کانادا از روش PEQ روش مهاجرت به کانادا از طریق PEQ روشی برای صدور هرچه سریعتر CSQ برای کارمندان و کارگران و فارغ التحصیلانی است که برای آن تقاضا داده اند و کسانی که شرایط معین مورد نیاز را نیز دارا هستند.

2. CSQ همچنین در صورت وجود، برای همسر واقعی متقاضی و فرزندان وابسته قید شده در تقاضانامه قابل صدور است. پس از دریافت CSQ فرد می تواند برای دریافت اقامت دائم( یا همان PR کانادا) درخواست دهد که شانس قبولی بالایی خواهد داشت.

شرایطی که باید برای اخذ اقامت کانادا از روش PEQ باید اجرایی گردد:

متقاضیان مهاجرت به کانادا با روش PEQ باید در زمان ارائه درخواست CSQ تمامی شرایط مورد نیاز برنامه PEQ را دارا باشند، که به شرح ذیل می باشد:

1. متقاضی اقامت کانادا باید قصد اقامت در کبک جهت کسب موقعیت شغلی را داشته باشد متقاضی اقامت کانادا بطور موقت و با هدف تحصیل در کبک زندگی کرده باشند و شرایط اقامت را رعایت کرده باشد.

2. متقاضی اقامت کانادا حداقل نیمی از دوران تحصیل خود را در کبک گذرانده باشد. متقاضی اقامت کانادا باید دارای مدرک قابل قبول از کبک بوده و یا در انتظار تکمیل تحصیل طی 6 ماه بعد از زمان ارائه تقاضانامه باشد.

3. متقاضی اقامت کانادا باید دارای معلومات پیشرفته از دوره متوسط زبان فرانسوی بصورت شفاهی باشد.

4. متقاضی اقامت کانادا متعهد به فراهم سازی نیازهای خود، و در صورت وجود، برای همسر و فرزندان وابسته قید شده در تقاضانامه CSQ برای حداقل مدت 3 ماه باشد.

5. متقاضی اقامت کانادا باید دارای حداقل 18 سال سن و گذرنامه معتبر؛ و چنانچه فرم تقاضا را از استان کبک ارسال می کنند باید از نظر قانونی در زمان تسلیم تقاضانامه ساکن کبک باشد.

شرایط مورد نیاز مدرک زبان برای مهاجرت به کانادا با روش PEQ:

اگر فردی به زبان فرانسه پیشرفته مکالمه می کند باید به یکی از روش های زیر توانایی زبان خود را نشان دهد:

1. تحصیلات خود را در کبک بطور کامل به فرانسوی انجام داده باشد؛ حداقل 3 سال تحصیل تمام وقت به زبان فرانسوی در یک موسسه آموزشی متوسطه و یا بعد از دبیرستان داشته باشد.

2. تکمیل موفقیت آمیز دوره زبان فرانسه پیشرفته در کبک، که توسط وزارت آموزش، پرورش و ورزش و یا وزارت علوم، تحقیقات و آموزش عالی ارائه شده باشد. دفتر ویزا 724 مستقر در کانادا در این زمینه با موسسات زبان که مورد تائید اداره مهاجرت هستند همکاری داشته و متقاضیان را معرفی میکند.

3. گذراندن یک آزمون استاندارد مورد تایید اداره مهاجرت که نشان دهنده سطح مهارت پیشرفته زبان فرانسه باشد.

4. دارا بودن شرایط مورد نیاز زبان و مدرک ccin کبک.

درخواست برای اجازه کار در کانادا Open Work Permit:

در این روش مهاجرتی کانادا، چنانچه فردی در یک رشته آموزشی حرفه ای شغلی از یک موسسه متوسطه خصوصی یا دولتی در کبک فارغ التحصیل شده باشد که توسط وزارت آموزش، پرورش و ورزش (MELS) ارائه شده باشد می تواند تا 3 سال برای دریافت مجوز کار پس از فارغ التحصیلی درخواست بدهد. برای این منظور شخص باید:

1. در زمان ارائه درخواست 18 سال سن داشته باشد. (و یا بالاتر) زمانی که برای دریافت مجوز کار درخواست می دهد اجازه تحصیلی معتبر داشته باشد.

2. یک رشته تحصیلی تمام وقت به میزان حداقل 900 ساعت و یا بیشتر را گذرانده باشد(بطور معمول دوره 8 ماهه) که منتهی به دریافت مدرک DEP و یا ASP گردد.

3. ظرف 90 روز از زمان دریافت تاییدیه کتبی از موسسه مزبور؛ که بیانگر احراز شرایط ادامه تحصیل توسط متقاضی می باشد، برای مجوز کار درخواست بدهد.(بطور مثال یک رونوشت یا نامه رسمی) یک نامه حمایت از موسسه مربوطه تهیه نماید که در آن کد رشته تحصیلی و طول مدت تحصیل عنوان شده باشد.

4. متقاضیان مهاجرت به کانادا از روش PEQ توجه داشته باشند که 6 ماه قبل از اتمام تحصیل خود می توانند برای CSQ تقاضا بدهند، و در هر صورت،گواهی CSQ تنها پس از ارائه کامل ریز نمرات نهایی به همراه گواهی تکمیل موفقیت آمیز، و یا پس از ارائه مدرک صادر خواهد شد.  

 

همراهان گرامی، با مراجعه به بخش "پرسش و پاسخ / مشاوره رایگان" در انتهای همین مطلب می‌توانید از مشاوره رایگان کارشناسان موسسه بهره مند شوید. و یا برای بهره مندی از مشاوره تخصصی وکیل یا مشاور رسمی مهاجرت، اقدام به تکمیل فرم ارزیابی رایگان نمایید.

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

دائم

مدت اعتبار

دائم

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، انگلستان) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


علی علیزاده :

در مورد درخواست اقامت از روش PEQکبک لطفا راهنمایی بفرمائید.من کارشناسی عمران با 13 سال سابقه کار مرتبط دارم با 44 سال سن در حال حاضر یه شرکت ساختمانی ثبت کردیم که بعنوان مدیر عامل شرکت و عضو هیئت مدیره هستم در حال خواندن زبان هستم در سطح متوسط ببالا و تمکن مالی حدود 130 میلیون.آیا شانس گرفتن ویزا دارم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید

مشاوره مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

بله شما با این روش شانس خوبی برای اقامت در کانادا خواهید داشت. فقط یک دوره ی آموزشی در کانادا تحصیل خواهید کرد (حدود 1 سال و 6 ماه) یا یک مدرک فنی دریافت میکنید سپس میتوانید از این طریق برای خود و تمامی اعضای خانواده اقامت کانادا درخواست نمایید.

یوسفی :

سلام، ممنون از پاسخ، البته عرض کنم که خود من اگر نیاز به آیلتس باشد اقدام میکنم اما نفرمودید که چگونه باید وارد خاک کانادا بشوم؟ آیا من شرایط ورود به کانادا از طریق skilled worker را دارم ؟ اگر دارم چه مقدماتی را باید فراهم کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام 

شرایط اخذ ویزای اسکیل ورکر کانادا دشوار است باید تخصص شما مد نظر قرار گرفته و یک کارفرما برای شما دعوتنامه ارسال کند و زمان بر نیز خواهد بود و شانس بالایی برای دریافت ویزای کار نخواهید داشت چون به زبان کشور مسلط نیستید و تا به حال به کانادا سفر هم نداشته اید یا اقامت تحصیلی در کانادا نداشته اید اما در کل دریافت ویزای اسکیل ورکر کانادا شدنی ست.

لازم به ذکر است در روش مهاجرتی PEQ شما بعد از گذراندن 1 سال از تحصیلتان اجازه فعالیت کاری و درخواست اقامت دائم کانادا را خواهید داشت.

یوسفی :

سلام ممنون از پاسخگویی قبلی؛ با توجه به روش پیشنهادی PEQ قبل از آن بایستی از طریق تحصیلی یا کاری موقت در کبک حضور داشته باشیم آیا این مورد برای بنده امکان پذیر است لطفا در خصوص هر دو آیتم تحصیلی و کاری بفرمایید به تفکیک سپاس

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

این روش مهاجرتی در صورت دارا بودن تمکن مالی شانس بالایی برای دریافت اقامت دائم کانادا خواهید داشت، بدون مدرک زبان و بدون شرایط سنی، حدودا 1 سال در کانادا مشغول به کار خواهید شد و دولت کانادا به شما اجازه خواهد داد که کار پیدا کرده و درخواست اقامت دائم خود و اعضای خانواده را مطرح بفرمایید.

تينا صبوحي :

با درود ارشد پژوهش هنر ميباشد از ديپلم فني حرفه ايي بودم گرافيست تا ليسانس گرافيك دارم چهار گواهي نامه بين المللي و چهار گواهي نامه داخلي 12 از طراحي در كتاب سال گرافيك به چاپ رسيده ديپلم زبان انگليسي دارم دو بار دكترا مجاز شدم اما چون روزانه مدنظرم بود به مصاحبه دعوت نشدم مدرك فتوشاپ حرفه ايي و illustrator و icdl از مجتمع فني دارم ولي سابقه كار بيمه ايي ندارم و بصورت پروژه ايي كار كردم تصميم به ادامه تحصيل مقطع دكترا داشتم اما گفتن كه هم هزينه بر است و هم كار براي اين رشته نيست در حال حاضر تصميم به مهاجرت كاري هستم آيا امكانش هست يا نه ؟ ممنونم از راهنمايتان

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

برای دریافت ویزای کار باید شرایط و مدارک شما برای پیدا شدن کارفرما به دولت معرفی گردد و در صورتی که با کسب امتیاز تعیین شده بتوانیم کارفرمایی را مجاب برای استخدام شما کنیم دعوتنامه برای شما صادر میگردد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهسا کرامت : سلام آیا با ویزای تحصیلی کانادا میتونم همسر و فرزندمم با خودم ببرم؟ یا چند وقت باید صبر کنم که اقامت دائم بگیرم بعد همسر و فرزندم به من ملحق بشن؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

بله در برخی از موارد میتوانید همزمان همسر و فرزند خود را همراه خود به کانادا ببرید. اما باید شرایط آن را نیز داشته باشید. در برخی موارد و ایالت ها مثلا ایالت کبک میتوان همزمان ویزای همسر و فرزند شما اخذ شده حتی پس از 1 سال تحصیل میتوانید در کانادا درخواست اقامت دائم کانادا داشته باشید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهرداد سام : سلام ممنون از اطلاعات مفیدتون میخواستم بپرسم که اگر دوره کارشناسی ارشد شرکت در کبک پذیرش بشم و موفق به کسب ویزای تحصیلی کانادا بشم آیا باید دوره کارشناسی ارشد رو تمام کنم که بتونم برای اقامت دائم از روش peq اقدام کنم یا بعد از گذشت 1 سال دفتر شما میتونه برای اقامت دائم من اقدام کنه؟ راستش من انقدر روشهای مختلف رو مطالعه کردم که سر درگم شدم که کدوم روش مهاجرتی کانادا رو انتخاب کنم لطفا به من پاسخ بدین که آیا این روش peq از باقی روشهای مهاجرتی مناسب تره؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

بله امکان اینکه پس از 1 سال تحصیل در کانادا درخواست اقامت داشته باشید فراهم است و اینکه شانس بالایی نیز برای دریافت اقامت دائم از این روش خواهید داشت. در صورت تمایل در تمامی مراحل تا راه رسیدن به اقامت دائم همراه شما خواهیم بود. روش peq یکی از سریعترین راههای مهاجرتی کانادا محسوب میگردد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1543735613

تلفن : (لندن) 442032875518+

موبایل : لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

دفترایران: تهران، زعفرانیه، میدان آصف، بلوار بهزادی، ساختمان بانک آینده، طبقه دوم (مراجعه با هماهنگی قبلی)

دفتر انگلستان:

117 STATION ROAD EDGWARE LONDON UK HA8 7JG

همراهان گرامی، به دلیل تعداد بالای تماس با دفتر تهران شماره تماس دفتر تهران موقتا قطع می باشد. شما میتوانید برای بهره مندی از مشاوره کارشناسان مجموعه، به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.