مهاجرت کانادا ویژه صاحبان مشاغل بزرگ

روش های سرمایه گذاری در کانادا بسیار است اما هدف از نگارش این یادداشت، بررسی شرایطی است که شما ذیل آن بتوانید در کنار مهاجرت به کانادا کسب و کار خود را به این کشور منتقل کرده یا به بیانی دیگر تأسیس شرکت در کانادا را پیگیری کنید. تغییر مکان یک کارخانه یا تولیدی موفق و بردن آن به کانادا هم سخت است و هم سرشار از مزایای مختلف. مهاجرت به کانادا، یک گزینه جذاب برای کارآفرینان، صاحبان مشاغل و حتی کارگران است و این موضوع اصلاً چیز تازه‌ای نیست؛ سال‌هاست که افراد برای توسعه شغل خود، ترقی و دستیابی به زندگی بهتر، رویای مهاجرت به کانادا را در سر دارند. دولت کانادا دهمین اقتصاد بزرگ جهان را در دومین کشور وسیع دنیا جای داده و با این وجود می‌توان گفت علاقه بالای صاحبان مشاغل برای مهاجرت به کانادا اصلاً اتفاقی نیست. اگر شما نیز به عنوان یکی از صنعت‌گران و صاحبان مشاغل، با پرسش‌هایی مانند شرایط ثبت شرکت در کانادا به چه شکل است؟ آیا با تأسیس شرکت در کانادا صاحب اقامت این کشور خواهید شد؟ و آیا این کار با خرید شرکت در کانادا فرقی دارد؟ مواجه هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتها با ما همراه باشید. ما در این یادداشت با ارائه اطلاعات دقیقی در مورد شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران، تولیدکنندگان و صاحبان مشاغل بزرگ، به شما کمک می‌کنیم تا پاسخ تمام پرسش‌های فوق را دریافت کنید. در یادداشت پیش رو، با این عناوین میزبان توجه شما هستیم:

 * چگونه کارخانه، شرکت یا واحد تولیدی خود را به کانادا منتقل کنیم؟

 * گام اول؛ بررسی صلاحیت کارخانه یا شرکت شما برای ورود به کانادا ذیل (ICT)

 * گام دوم؛ برپایی شرکت در کانادا

 * گام سوم؛ درخواست برای ویزای کار کانادا

 * گام چهارم؛ سفر به کانادا و آغاز کار

 * گام پنجم؛ درخواست برای اقامت دائم کانادا

 * پایان مسیر مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران

مطلب پیشنهادی: خرید بیزینس در کانادا در سال 2023

راههای مهاجرتی کانادا بسیار است؛ می توانید برای انتخاب درست راه مهاجرت، به صفحه راههای اصلی مهاجرت به کانادا مراجعه کرده و با 10 روش اصلی مهاجرتی آشنا شوید.

توسعه مداوم اقتصادی کانادا

حتی ظاهر کانادا، خبر از توسعه مداوم اقتصادی و ترقی می‌دهد

 تأسیس شرکت در کانادا و مزایایی پرشمار

 قطعاً خود پدیده مهاجرت به کانادا، با انبوهی از منافع، مزایا و فرصت‌های خوب گره خورده است اما در این مقوله، در کنار مزایای مهاجرت به کانادا، شما از مزایای تأسیس شرکت در کانادا نیز بهره‌مند خواهید شد. ضمن اخذ اقامت دائم کانادا، شما می‌توانید کسب و کار خود را در محیطی با توسعه اقتصادی بالا اداره کرده و از مزایای زیر بهره‌مند شوید:

 * توسعه آسان شرکت یا تولیدی با صرف هزینه کمتری نسبت به سایر کشورهای توسعه‌ یافته جهان

 * نرخ کم مالیات تعیین شده برای تأسیس شرکت در کانادا

 * دسترسی به بازار وسیع ناحیه نفتا که با توافق سه کشور کانادا، آمریکا و مکزیک برای تجارت آزاد تشکیل شده است.

 * دسترسی به نیروی کار ماهر و صاحب تجربه در کلاس جهانی

برای مشاهده آموزشهای رایگان مهاجرت، با کلیک برروی لینک زیر، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید

instagram.com/visa724com

 چگونه کارخانه، شرکت یا واحد تولیدی خود را به کانادا منتقل کنیم؟

 بی‌شک هدف شما از جستجو برای شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران، این است که متوجه شوید اساساً یک فرد صاحب کارخانه یا تولیدکننده چگونه می‌تواند ضمن مهاجرت به کانادا، واحد صنفی خود را به کانادا منتقل سازد. ما نیز در این یادداشت تلاش می‌کنیم تا با تمرکز بر این موضوع، در چندین گام، شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران را تشریح کنیم. انتقال یک واحد صنفی یا فراهم ساختن امکان توسعه آن در کانادا، تابع قوانین مشخصی است و همین موضوع باعث شده تا پروسه انجام کار کاملاً منطقی، منظم و از پیش تعیین‌شده باشد. پیش از پرداختن به این گام‌های مختلف، باید گفت که این پروسه احتمالاً بین 12 تا 18 ماه به طول خواهد انجامید.

کسب و کار جدید در کانادا

برپایی یک کسب و کار جدید در کانادا، آن هم در آن حجم عظیم کار ساده‌ای نیست

 گام اول؛ بررسی صلاحیت کارخانه یا شرکت شما برای ورود به کانادا ذیل (ICT)

 همه صاحبان شرکت‌ها و کارخانه‌داران امکان انتقال کسب و کار خود به کانادا را نداشته و در عین حال امکان پیگیری پروسه مهاجرت به کانادا از این طریق را ندارند. به این منظور باید وضعیت شرکت شما با معیارهای (ICT) همخوانی داشته باشد. این معیارها به شرح زیر هستند:

 * شرکتی در این برنامه قابل قبول است که در کشور مبدأ دایر بوده و از نظر حقوقی و فنی فعال باشد.

 * شرکت شما باید بیش از یک سال سن داشته باشد. هر قدر شرکت، سابقه طولانی‌تری داشته باشد، شانس شما برای پذیرش بیشتر است.

 * شرکت در صورت فعال شدن در خاک کانادا، باید حداقل یک کارمند ساکن این کشور را جذب کند.

 * در حالی که هیچ حداقل مبلغی برای ارزش کسب و کار شما تعیین نشده است، باید شرکت بودجه کافی برای توسعه کسب و کار خود در کانادا را داشته باشد. در این مورد حداقل 100 هزار دلار کانادا نیاز است.

 * شرکت باید رسماً ثبت شده و در مراجع ذیربط کشور مبدأ دارای تأییدیه‌هایی برای مسائل مختلف حقوقی مانند پرداخت تمام و کمال مالیات باشد.

 در کنار موارد ذکر شده در مورد شرکت، خود شخص متقاضی مهاجرت به کانادا نیز باید شرایط خاصی داشته باشد. البته پیش از پرداختن به این شرایط مطرح‌ شده در مورد متقاضی، باید خاطر نشان کرد که با امتیاز یک شرکت خاص، تنها افراد خاصی امکان مهاجرت به کانادا را خواهند یافت؛ مالک شرکت، مدیران، سرپرستان و کارمندان کلیدی اجازه مهاجرت به کانادا با استفاده از امتیاز شرکت را دارند.

 * برای مدیران و سرپرستان؛ باید حداقل یک سال از مجموع سه سال گذشته را به صورت تمام‌وقت در شرکت کار کرده باشند.

 * برای کارمندان کلیدی؛ بهره‌مندی از مدرک تحصیلی و دوره‌های آموزشی مناسب و متناسب با جایگاه شغلی تعیین شده به همراه حداقل یک سال تجربه کار با شرکت.

مطلب پیشنهادی: مقایسه مهاجرت به کانادا و اروپا برای مهاجران ایرانی 

اگر میخواهید با کارآفرینان برتر کانادایی آشنا شوید، به صفحه کار آفرینان موفق کانادا مراجعه بفرمایید.

سیاستهای حمایتی مهاجران کانادا

کانادا سیاست‌های حمایتی بهتری داشته و برای مهاجران فرصت‌های برابری ایجاد می‌کند

 گام دوم؛ برپایی شرکت در کانادا

 حال در صورت گذر موفقیت از گام اول و احراز اولین بخش از شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران، باید وارد مرحله دوم، یعنی مستقر شدن شرکت در کانادا شویم. در هنگام استقرار شرکت در کانادا، شما مجاز هستید تا انتخاب کنید آیا شعبه‌ای از شرکت مادر که در ایران مالک آن هستید را افتتاح کنید یا به کلی یک شرکت جدید را در خاک کانادا تأسیس کنید. در مورد تأسیس شعبه شرایط روشن است اما در مورد تأسیس شرکت جدید باید خاطر نشان کرد که تنها مجاز به تأسیس شرکت در کانادا هستید به شرطی که شرکت جدید با شرکت فعلی شما از نظر حیطه عمل و فیلد کاری شباهت داشته باشد.

 * حال یک استان را برای تأسیس شرکت در کانادا انتخاب کنید. اغلب استان‌ها در مورد ترکیب هیئت مدیره شرایط خاصی دارند و مطابق این شرایط، باید حداقل یکی از اعضای هیئت مدیره کانادایی باشد.

 * این مدیر یا مدیران کانادایی می‌توانند یک مدیر شاغل در بخش اجرایی و پاسخگو در برابر عملکرد شرکت شما و یا صرفاً عضوی از هیئت مدیره باشند.

 * در صورتی که دسترسی به شخص مناسبی برای عهده‌دار شدن این عنوان ندارید، توصیه می‌شود تا حتماً در این مورد از وکیل مهاجرتی خود مشورت خواسته و تقاضای راهنمایی کنید. البته این تنها موردی نیست که نیازمند به مشورت با وکیل مهاجرتی است. در طول پروسه تأسیس شرکت در کانادا، شما باید با وکیل امور مهاجرتی، وکیل امور تجاری(کسب‌وکار) و یک حسابدار آشنا با قوانین مالی کانادا رابطه مستمری داشته باشید.

 گام سوم؛ درخواست برای ویزای کار کانادا

 به محض تأسیس شرکت در کانادا و ثبت حقوقی آن، می‌توانید وارد گام‌های بعدی پروسه مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران شوید. حال نوبت به درخواست برای ویزای کار کانادا رسیده است؛ در عمل این درخواست با تکیه بر این موضوع که شما قصد اشتغال در شرکت خود را دارید پیگیری خواهد شد. معمولاً ویزای کار کانادا در مراحل اولیه، به طور موقت و برای یک سال اعطا خواهد شد. ذیل این ویزای کار کانادا می‌توانید همسر و فرزندان زیر 22 سال خود را به کانادا ببرید.

تاسیس شرکت در کانادا

پس از تأسیس شرکت، باید اداره آن را در دستور کار قرار دهید

 گام چهارم؛ سفر به کانادا و آغاز کار

 معمولاً پروسه اعطای ویزای کار کانادا، بین 1 تا 4 ماه به طول می‌انجامد. پس از دریافت ویزای کار کانادا، سفر شما به کانادا هیچ مانعی نداشته و با نشان دادن مدارک مربوط به ویزا در هر یک از ورودی‌های رسمی کشور کانادا، اجازه ورود خواهید یافت. این ویزای کار کانادا گاهاً ممکن است بسته به شرایط بین 5 تا 7 سال به طور موقت تمدید شود و این موضوع کاملاً به شرایط شرکت و نقش شما در اداره آن بستگی دارد. در پایان یک سال اول اقامت در کانادا، به منظور تمدید مدت زمان آن، شما باید به مسئولان کانادایی سه نکته را اثبات کنید:

 * شما یک شرکت و کسب‌وکار فعال و پویا دارید که ماحصل آن تولید کالا یا ارائه خدمات به مشتریان است. در این مورد نیازی نیست که شرکت حتماً در سطح بالایی از سوددهی باشد یا اصلاً به سوددهی رسیده باشد بلکه تنها اثبات فعال بودن آن کافیست.

 * خودتان حضور فیزیکی در کانادا دارید و این حضور شما در جریان گردش امور کسب‌وکار در کانادا بوده است. در این مورد مدیریت مجازی و از راه دور یا تشکیل جلسات با فاصله زمانی زیاد قابل پذیرش نیست.

 * حداقل یک کارمند کانادایی در شرکت شما همچنان مشغول به کار است. در این مورد لازم نیست که کارمند حتماً شهروند کانادا باشد بلکه مهاجرانی که اقامت دائم خود را بدست آورده باشند نیز برای این عنوان شغلی قابل قبول هستند.

 این سه فاکتور، نقش اساسی در تمدید مهلت ویزا داشته و در عمل بدون احراز آن‌ها، عبور از این مرحله و ادامه پروسه مهاجرت به کانادا ممکن نیست.

 گام پنجم؛ درخواست برای اقامت دائم کانادا

 به طور کلی در تمام طول پروسه مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران و تولیدکنندگان، فعال بودن شرکت در کانادا، یک شرط لازم است. در هنگام تقاضا برای اقامت دائم کانادا نیز باید:

 * اثبات شود که شرکت از نظر حقوقی ساختگی نیست و حضور فعالی در عرصه تولید کالا یا ارائه خدمات دارد.

 * از سوی دیگری در کنار فعال بودن، شرکت باید تمام مجوزهای لازم برای فعالیت در کانادا را داشته باشد. برخی از این مجوزها کلی بوده و برخی دیگر بسته به حیطه کاری شرکت شما اختصاصی هستند.

 * شرکت همچنان در کانادا حضور فیزیکی دارد و صاحب مکان مشخصی در خاک کاناداست.

 * حداقل یک کارمند کانادایی که هیچ نسبت فامیلی با شما ندارد در شرکت مشغول به کار است.

 در صورت فعال بودن کسب‌وکار شما مطابق شرایط فوق، می‌توانید درخواست خود را برای اخذ اقامت دائم کانادا اعلام کرده و این پروسه را پیگیری کنید. برای پذیرفته شدن درخواست اقامت دائم کانادا، باید شرایط زیر را داشته باشد. شرایط طرح شده در فوق مربوط به شرکت بود و شرایط زیر مربوط به خود شما به عنوان متقاضی مهاجرت به کاناداست.

 * داشتن حداقل CLB7 در بخش مهارت‌های مربوط به زبان یا داشتن حداقل آیلتس 6

 * پشت سر گذاشتن دوره دبیرستان

 * گواهی عدم سو پیشینه صادر شده از سوی پلیس یا سایر مقامات محلی معتبر

 * قرار داشتن در شرایط سلامت جسمی و عدم ابتلا به بیماری‌های حاد

نیروی کار حرفه ای کانادا

دسترسی به نیروی کار حرفه‌ای در کانادا، سطح شرکت شما را ارتقا خواهد داد

 پایان مسیر مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران

 این ایستگاه آخر مهاجرت به کانادا برای کارخانه‌داران و تولیدکنندگان است و رسیدن به آن یعنی رسیدن به رویای مهاجرت به کانادا. با موفقیت در این مرحله، شما ضمن دستیابی به اقامت دائم کانادا، کسب و کار خود را نیز به کانادا منتقل کرده و ضمن داشتن زندگی بهتر در کانادا، می‎توانید رویاهای کاری و شغلی خود را پیگیری کنید. نکته حائز اهمیت در این بین اما لزوم اتکای به یک وکیل مهاجرتی قوی و با تجربه بالاست؛ امری که بدون توجه به آن در عمل ممکن است هر یک از مراحل فوق به یک چالش برای شما تبدیل شود. تنها یک وکیل مهاجرتی حاذق و صاحب تجربه در انجام امور مهاجرت به کانادا، می‌تواند شما را با موفقیت از تمام مراحل فوق عبور دهد.

پیش از اقدام برای اقامت دائم، باید چه کرد؟

 مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران یک‌سری قواعد و ضوابط خاص دارد. کانادا یک کشور بشدت مهاجرپذیر است و بخصوص پس از دوره‌ی پاندمی کرونا که با افول بیزینس‌های متعدد همراه بود، با خوش‌رویی بیش‌تری مهاجران کاری را به جامعه‌ی خود می‌پذیرد. همان‌طور که ویزا 724 به آن اشاره کرد، شما برای ورود به کانادا ابتدا نیاز به ورک‌ پرمیت یا اجازه‌ی کار دارید. برای این‌کار، پس از ارسال مدارک،‌ بیزینس شما کاملا محک زده خواهد شد و میزان اثرگذاری آن بر اقتصاد کانادا تعیین خواهد گشت. به طور کلی برای این‌ که اقامت موقت دریافت کنید، دو نوع ورک پرمیت را نیاز خواهید داشت که در بخش بعد به آن می‌پردازیم.

مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران و ضوابط آن

روش‌های اقامت موقت، یکی از گزینه‌های مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران

به طور معمول، مهاجرت کاری به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی و خوداشتغالی میسر می‌شود. در صورتی‌که قصد دارید در کانادا بیزینس خود را افتتاح کنید، می‌توانید از طریق این ویزا به طور موقت ورک‌پرمیت بگیرید و سپس، پس از سنجش کامل اثرگذاری بیزینس خود در اقتصاد کانادا، برای اقامت دائم اقدام کنید. کارفرمایان یا کارمندان ممکن است از طریق دو روش LMIA و LMIA-exempt وارد بازار کار کانادا شوند. در روش اول (LMIA)، شرکت یا کارمندان به طور دقیق توسط آفیسرهای اداره‌ی کار سنجیده می‌شوند و میزان اثرگذاری آن‌ها بر بازار کار کانادا زیر نظر گرفته می‌شود. با توجه به مدت زمانِ کوتاهی که بیزینس‌ها برای تبلیغ و پر کردن پوزیشن‌های شغلی در این نوع ورک‌پرمیت دارند، اکثر بیزینس‌ها به سراغ LMIA-exempt می‌روند. در صورتی که بیزینس شما با ضوابط این ورک‌پرمیت تطابق داشته باشد، از فرایند سنجش اثرگذاری کسب‌وکارتان بر بازار کار کانادا معاف خواهید بود.

با این وجود، معمولا ورک‌پرمیت کارآفرینی و خوداشتغالی،‌ هم‌چنان اولین انتخاب بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران است. در این روش،‌ کسب‌وکارتان از حیث دسترس‌پذیری در کانادا، تاثیر اقتصادی بر ناحیه‌ای از کانادا که قصد فعالیت در آن را دارید، تاثیر آن بر شهروندان دائمی کانادا و اثر آن بر اقتصاد کلی کانادا سنجیده خواهد شد.

مطالب پیشنهادی:

> ویزای کانادا

ویزای اقامت دائم کانادا

> هزینه های خرید رستوران در کانادا

> اقامت کانادا با استارت آپ و کار آفرینی

> مقایسه سرمایه گذاری در کانادا و آمریکا

مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده،ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند.
بدیهی است برداشت و مشورت‌های حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی توصیه می‌شود.
مدیریت و همکاران این مجموعه مسوولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسوولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.

ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.

دریافت اطلاعات تماس و اطمینان از مجوز های ما، با مراجعه به صفحه > درباره موسسه مهاجرتی ما

درخواست مشاوره رایگان

4 + 9 =

نظرات و سوالات شما

  • Forough safari گفت:

    سلام خواستم بپرسم برای روش مهاجرتی ICT کانادا چه مقدار سرمایه لازم است؟

  • نادر گفت:

    بنده وکیل دادگستری هستم و ۱۲ سال سابقه کار دارم آیا می توهم از طریق ict به کانادا مهاجرت کنم/ آیا راه مناسب تری وجود دارد؟

  • محمدرضا خداطلب گفت:

    بنده یک نیروگاه مقیاس کوچک در ایران دارم و هشت سال است که تولید برق میکنیم و طرف خریدار ما دولت است.
    میخواهم شرکت و تاسیسات و هیئت مدیره و چند کارمند کلیدی را به آنجا ببرم آیا امکان آم وجود دارد که بتوانم در آنجا نیروگاهم را بنا کنم

  • محمدرضا خداطلب گفت:

    من یک نیروگاه chp در ایران دارم و ۸سال است فعال بوده و برق به دولت میفروشم میخواهم آنرا منتقل کنم

  • یزدان رکنی زاده گفت:

    سلام وقت شما بخیر ،بنده مدیرعامل ، اعضای هیئت مدیره و موسس یک شرکت کوچک فنی مهندسی در زمینه برق و الکترونیک که از سال ۱۳۸۶ تاکنون هستیم که هم بیمه شده تامین اجتماعی به تعداد ۱۰ نفر رو داریم و هم شفافیتهای مالیاتی درستی رو رعایت کردیم ، عضو پارک علم و فن آوری استان هم هستیم ، ما یک سری محصولات در زمینه الکترونیک تولید میکنیم که کاملا تکنیکی هستن ، میخواستم جهت مهاجرت خودم و اعضای هیئت مدیره از طریق انتقال شرکت یا احداث شعبه در کانادا اقدام کنم ، لطفا راهنمایی های لازم را بعمل بیاورید ، با کمال تشکر

  • >