ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

نوع ویزا : اقامت سرمایه گذاری، اقامت کار آفرینی، ویزای سرمایه گذاری

کشور : کانادا

هشدار ها : فقط مشاوران و وکلای رسمی مهاجرت کانادا که دارای مجوز از iccrc (شورای قانون گذاری مهاجرت به کانادا) هستند، اجازه فعالیت در حیطه ویزا و مهاجرت به کانادا را دارند. تضمین صدور ویزا یک کلاهبرداریست. حتما شماره پروانه وکیل مهاجرت کانادا را از ایشان طلب کنید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا: 

ارائه مدارک شناسایی و هویتی سرپرست و تمامی اعضای خانواده

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا: مدارک (سرپرست و همراهان)

باتوجه به تجارب و سوابق شغلی هر فرد، ارائه مدارک شغلی بسیار متفاوت است.

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا:

عموما ارائه آخرین مدرک تحصیلی کافی ست اما بسته به انتخاب روش مهاجرت می تواند متفاوت باشد.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا:

ارائه مدارک مالی و ملکی سرپرست و دیگر اعضای خانواده برای اثبات توانایی مالی الزامیست.

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا:

یک فرم اختصاصی از طرف کارشناسان موسسه در اختیارتان گذاشته می شود که باید آن را به دقت تکمیل نمایید.

 

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

 

 

شرایط دریافت ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا:

 

این مطلب با توجه به، تجربه و نگارش وکیل رسمی مهاجرت کانادا تهیه شده است، پس با دقت، تمامی نکات را مطالعه فرمایید.

باید توجه داشته باشید که بسیاری از روشهای مهاجرتی کانادا، به سرمایه گذاری در کانادا معرف است مانند: owner operator، کارآفرینی، خود اشتغالی، استارتاپ،

(ITC (intra company transfer و... اما در حال حاضر فقط یک برنامه سرمایه گذاری در کانادا وجود دارد که مختص به کبک کاناداست.

 

در لینک ذیل به مهمترین خدمات ما در خصوص برنامه های مهاجرتی کانادا اشاره شده است:

>> توضیحات کامل درباره بهترین روشهای مهاجرت به کانادا <<

 

نکته بسیار مهم: 

وکلای دادگستری، موسسات حقوقی، موسسات کاریابی بین المللی،  موسسات اعزام دانشجو، حتی آژانس های مسافرتی، یا افراد حقیقی، برای فعالیت در حیطه ویزا و مهاجرت به کانادا باید از شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا (ICCRC) مجوز داشته باشند؛ در غیر این صورت، هرگونه فعالیت آنها از دیدگاه کانادا در حیطه ویزا و مهاجرت غیر قانونی ست.

 

 در سایت رسمی مهاجرت کانادا اعلام شده است که؛ اگر از بی تجربگی و کلاهبرداری این‌گونه افراد یا موسسات فاقد مجوز ICCRC متضرر شوید، هیچ راهی برای پیگیری و رفع اتهامات خود ندارید. پس فقط به مشاوران یا وکلای رسمی کانادا اعتماد کنید تا  در صورت بروز مشکل، مدافع منافع شما باشیم.

 

کشور کانادا فقط به وکلا و مشاوران رسمی مقیم کانادا که از iccrc مجوز دارند، اجازه فعالیت در حیطه مشاوره و انجام امور ویزا و مهاجرت به کانادا را می دهد.

وکلای دادگستری، موسسات، آژانسهای مسافرتی  و یا هر شرکت دیگری، بدون حضور وکیل یا مشاور رسمی مهاجرت کانادا، نمی‌توانند نامه دفاعیه از موکل خود به اداره مهاجرت کانادا ارائه دهند.

 

در صورت عدم وجود وکیل یا مشاور رسمی مهاجرت کانادا، این شرکتها یا افراد، یک ایمیل به نام شما درست می کنند و تمامی امور را به جای شما و با یک هویت جعلی انجام می دهند و گاها حتی اکانت و پسوورد را در اختیار شما نمی گذارند، یا اینکه به عنوان واسطه عمل کرده و تمامی امور مهاجرت یا ویزا را به یک مشاور یا وکیل رسمی کانادا می سپارند. فقط قرارداد مستقیم با مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به کانادا (مورد تایید ICCRC) را، امضا کنید.

>> آموزش روش استعلام وکیل رسمی مهاجرت به کانادا <<

 

 

برای دریافت اقامت سرمایه گذاری کانادا باید به این دو نکته توجه داشته باشید:

1. باید در پنج سال گذشته حداقل دو سال در بخش خصوصی، دولتی و یا سازمان های بین المللی سابقه مدیریت یا اشتغال، و یا خود اشتغالی را داشته باشید.

2. باید مجموع دارایی نقدی و غیر نقدی شما و همسرتان 2 میلیون دلار کانادا (ارز دولتی) برآورد شود. (این مبلغ برای سرمایه گذاری کانادا خواهد بود، مبلغ کارآفرینی در کانادا از حداقل 100 هزار دلار شروع خواهد شد.)

  

توضیحات در خصوص تجربه مدیریت: تجربه مدیریت از نظر این برنامه به معنی آن است که متقاضی به طور تمام وقت مسئولیت ها و وظایف مربوط به برنامه ریزی، مدیریت و کنترل مواد اولیه، منابع مالی و انسانی آن بیزنس را به عهده داشته است. (به عهده داشتن این مسئولیتها به عنوان کارآموز، کارورز و یا آموزش های تخصصی مرتبط با دریافت درجه تحصیلی سابقه مدیریت قابل قبول نیست). با توجه به این تعریف طیف وسیعی از مدیران و صاحبان صنایع و حتی مدیران میانی شرکتها در این برنامه امکان اقدام دارند ولی نکته مهم این است که این برنامه تنها برنامه تجاری ممکن برای بسیاری از مشاغل حرفه ای مانند پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، وکالت، سردفتری اسناد رسمی و .... است.

 

توجه داشته باشید که متقاضی مهاجرت سرمایه گذاری کبک بایستی مبلغ «یک میلیون و دویست هزار دلار کانادا» را به نفع دولت کبک در یکی از موسسات شناخته شده کانادایی سرمایه گذاری نماید و پس از پنج سال اصل مبلغ بدون سود (سرمایه گذاری انفعالی) به وی بازگردانده می شود. گفتنی است امکان دریافت تسهیلات مالی به جای انجام سرمایه گذاری انفعالی وجود دارد که این مبلغ در حال حاضر حدود 350 هزار دلار کانادا می باشد که بدون بازگشت خواهد بود.

 

مزایای ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا (کبک):

1. سرمایه گذاری انفعالی بدون ریسک: سرمایه گذاری «یک میلیون و دویست هزار دلار کانادا»، که دولت کبک آن را ضمانت کرده است و بعد از 5 سال کامل، به شخص برگردانده می شود (یا پرداخت مبلغ معین به جای این مبلغ البته بدون بازگشت)

2. همراهی اعضای خانواده: تمام اعضای درجه یک خانواده متقاضی (همسر و فرزندان وابسته) در این پرونده، شامل خواهند شد و از وضعیت مشابه متقاضی، برخوردار خواهند بود.

3.حقوق افراد دارای اقامت دائم: از همه حقوق شهروندی کانادا به جز حق رای برخوردار می شوند.

4. بدون ارائه دانش مدرک زبان: در روش مهاجرتی سرمایه گذاری کبک ملاکهایی همچون سن، تحصیلات، تجربه، زبان و قابلیت سازگاری در تصمیم گیری مورد توجه قرار خواهند گرفت اما متقاضی نیازی به ارائه دانش مدرک زبان ندارد.

5. متقاضی مهاجرت سرمایه گذاری کبک پس از دریافت اقامت دایم و ورود به کبک، الزامی به زندگی، کار و یا راه اندازی تجارت در این استان را ندارد: به عبارتی منع قانونی برای زندگی در دیگر نقاط کانادا ندارد. علاوه بر این ها،  متقاضی، اقامت دائم غیر مشروط برای خود، همسر و فرزندان زیر 22 سال (ملاک سن زمان ثبت پرونده در کبک خواهد بود) دریافت خواهد کرد.

(طبق اعلام دولت کانادا، سایر برنامه های تجاری کبک یعنی خوداشتغالی و کارآفرینی کبک که در سال 2017 به دلیل عدم اعلام ظرفیت بسته بودند، از آگوست 2018 با شرایط جدید بازگشایی خواهند شد.)

البته باید توجه داشته باشید که دریافت اقامت دائم کانادا از این طریق، ممکن بیش از 4 سال طول بکشد، پس اگر زمان دریافت اقامت برای شما اهمیت دارید، ما روشهای دیگر مهاجرت به کانادا را پیشنهاد میکنیم، که میتوانید با مراجعه به صفحه روشهای مهاجرت به کانادا با دیگر برنامه های مهاجرتی کانادا، کاملا آشنا شوید.

مراحل دریافت اقامت سرمایه گذاری کانادا - کبک:

مراحل سرمایه گذاری در استان کبک که توسط ما انجام می شود:

مرحله نخست: مشاوره با ووکلا و کارشناسان و عقد قرارداد رسمی و قانونی با وکیل رسمی مهاجرت

مرحله دوم: جمع آوری ،ترجمه آماده سازی مدارک توسط موسسه ؛ که این مدارک شامل : مدارک ملکی، بیزینسی و مدارک شناسایی می باشد.

مرحله سوم: دریافت نامه از طرف اداره مهاجرت؛ در این مرحله که پس از اتمام مهلت ارسال پرونده ها به طول می انجامد، متقاضی نامه ای دریافت خواهد کرد که پرونده وی باز شده است و باید بقیه مدارک و فرمها را ارسال نماید.ارسال مدارک به همراه اپلیکیشن فی می باشد که این هزینه 15235 دلار کانادا(دولتی) است.

دو تا سه ماه بعد از ارسال مدارک فایل نامبر ارسال میگردد و 9 تا 12 ماه پس از دریافت فایل نامبر دعوت به مصاحبه می شوید

مرحله چهارم: مصاحبه ی حضوری در کبک که این مصاحبه معمولا در مونترال برگزار می شود؛ شما را برای این مصاحبه در مونترال و تهران آماده می کنیم. دقت داشته باشید که مصاحبه به زبان فارسی انجام می شود که در آن در مورد بیزینس شما، راه کسب سرمایه ی شما، مالیات پرداختی شما و… سوال می شود.

مرحله پنجم: ارسال مبلغ سرمایه گذاری که دو برنامه دارد :1) پرداخت 350 هزار دلار کانادا 2) مبلغ 1.200.000 دلار کانادا سپرده گذاری در بانک های کانادا . نکته مهم این است که متقاضی باید از قبل با یکی از موسسات اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کبک برای ارسال این مبلغ قرارداد نوشته و جای خود را رزرو کرده باشد.

مرحله ششم: درصورت قبولی متقاضی در بررسی پرونده CSQ را از طریق ایمیل خود دریافت می کند.با دریافت CSQ فرزند شما حق تحصیل رایگان در مدارس فرانسه زبان در کبک را دریافت می کند.

مرحله هفتم: انجام آزمایشات پزشکی و عدم سوء پیشینه

مرحله ی هشتم: اقدام برای ذرخواست اقامت دائم کانادا، توسط وکیل رسمی مهاجرت

اطلاعات آماری در خصوص سرمایه گذاری کبک کانادا:

سال 2018 میلادی از ظرفیت 1900 درخواست تعداد 1330 پرونده برای چین و کشورهای حوزه چین در نظر گرفته شده بود و 570 پرونده از دیگر کشورها، البته این به معنی این نیست که چین ظرفیت معین دارد. بر اساس قانون هیچ کشوری نمی تواند بیش از 1330 پرونده ثبت کند و چون معمولا چینی ها در این زمینه مشتاق ترند و تعدادشان زیاد است، محدودیت برای آنها عملی می شود. اما در سال 2019 از مجموع ظرفیت 1900 پرونده، 1235 پرونده برای چین و کشورهای حوزه چین در نظر گرفته می شود و 665 پرونده از دیگر کشورها پذیرش خواهد شد. 

باید توجه داشته باشید که این سیستم مهاجرتی بر اساس قرعه کشی نیست و ظرفیت معین به موسسات مالی درگیر داده شده است. ما با توجه به سهمیه قطعی سال 2018، آمادگی داریم تا سقف ظرفیت خود پرونده علاقه مندان اقدام در این برنامه را بپذیریم. در صورت تمایل به همکاری با ما فرمهای ارزیابی رایگان را تکمیل کنید.

 

شرایط کارآفرینی در کانادا به طور کلی:

1) حداقل 100.000 دلار کانادا پول نقد(و 300.000 دلار حداقل ارزش دارایی) برای کارآفرینی در کانادا.

2) بعد از حدود 2 سال کارآفرینی، موفق به اخذ اقامت دائم خواهید شد.

3) اخذ پاسپورت برای فرزند به دنیا آمده در کانادا.

4) شانس این را خواهید داشت که اگر بعد از 2 سال که در بیزینس خود موفق باشید 75.000 دلار از سرمایه اولیه شما توسط دولت بازگشت داده خواهد شد.

5) تمامی اعضای خانواده (فرزندان زیر 22 سال ویزا دریافت خواهند کرد)

 

در اقامت سرمایه گذاری کانادا یا کارآفرینی کانادا در تمامی مراحل ویزا، بیزینس پلن، دریافت اقامت دائم کانادا همراه شما خواهیم بود.

 

تمامی خدمات این مجموعه، توسط وکیل رسمی مهاجرت انجام می‌پذیرد.

 

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا می‌توانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگانمطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره وکیل رسمی مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای کانادا بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق شرایط متقاضی و اعلام وکیل مهاجرت


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


Sara :

سلام شبتون بخیر طبق شرایطی که دارم میخواستم بدونم بهترین راه برای رفتن به کشور کانادا چی میتونه باشه

مشاور مهاجرت و ویزا

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

یا برای بهره مندی از مشاوره مهاجرت قانونی، توسط وکیل رسمی مهاجرت، به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

tahereh mohammadi :

طریقه دریافت ویزای کار با رشته تحصیلی گفتار درمانی

tahereh mohammadi :

اینجانب قصد مهاجرات به کانادا از طریق کار و یا تحصیل را دارم. با سابقه کاری 8 سال گفتار درمانی و 2 سال تحقیق و 32 سال دارم دارای پروانه مطب شخصی

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید تا شرایط شما بررسی گردد و نتیجه ارزیابی از طریق ایمیل ارسال خواهد شد.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- کاریابی و سرمایه گذاری بین المللی مهیار

با مجوز رسمی از وزارت کار و رفاه اجتماعی.

- با مدیریت وکیل رسمی مهاجرت، مهیار حلاج پور

با مجوز ICCRC (شورای قانونگذاری مهاجرت).

 

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با کانادا):

982182802280+ (پاسخگویی: 18:00 الی 02:00)

واتساپ کانادا:

14168905972+ (پاسخگویی: 18:00 الی 02:00)

 

دفتر ایران (تهران):

خیابان شریعتی، خیابان ابوذر غفاری جنوبی، کوچه خیرمندی، (پلاک27) طبقه دوم، واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

982122850434+

واتساپ ایران:

989124644197+ (پاسخگویی 10:00 الی 18:00)

 

> برای بهره مندی از تخفیفات و اخبار جدید مهاجرت، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.