ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

نوع ویزا : تضمینی، اقامت دائم

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا: مدارک (سرپرست و همراهان)

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

یکی از روشهای دریافت اقامت سرمایه گذاری در کانادا اقامت سرمایه گذاری کبک می باشد.

در حال حاضر با امکاناتی که برای ما فراهم است امکان شراکت شما در بیزینس با افرادی که کانادایی محسوب می شوند توسط موسسه فراهم شده است؛ که پروسه اقامت را بسیار کوتاه خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر با دفاتر ما در تماس باشید.

شرایط دریافت ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا:

1. باید در پنج سال گذشته حداقل دو سال در بخش خصوصی، دولتی و یا سازمان های بین المللی سابقه مدیریت یا اشتغال، و یا خود اشتغالی را داشته باشید.

2. باید مجموع دارایی نقدی و غیر نقدی شما و همسرتان 2 میلیون دلار کانادا (ارز دولتی) برآورد شود. (این مبلغ برای سرمایه گذاری کانادا خواهد بود، مبلغ کارآفرینی در کانادا از 100 هزار دلار شروع خواهد شد)

توضیحات در خصوص تجربه مدیریت: تجربه مدیریت از نظر این برنامه به معنی آن است که متقاضی به طور تمام وقت مسئولیت ها و وظایف مربوط به برنامه ریزی، مدیریت و کنترل مواد اولیه، منابع مالی و انسانی آن بیزنس را به عهده داشته است. (به عهده داشتن این مسئولیتها به عنوان کارآموز، کارورز و یا آموزش های تخصصی مرتبط با دریافت درجه تحصیلی سابقه مدیریت قابل قبول نیست). با توجه به این تعریف طیف وسیعی از مدیران و صاحبان صنایع و حتی مدیران میانی شرکتها در این برنامه امکان اقدام دارند ولی نکته مهم این است که این برنامه تنها برنامه تجاری ممکن برای بسیاری از مشاغل حرفه ای مانند پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، وکالت، سردفتری اسناد رسمی و .... است و این دسته از افراد روش مناسب قابل اتکای دیگری برایشان دست کم در شرایط فعلی وجود ندارد.

توجه داشته باشید که متقاضی مهاجرت سرمایه گذاری کبک بایستی مبلغ «یک میلیون و دویست هزار دلار کانادا» را به نفع دولت کبک در یکی از موسسات شناخته شده کانادایی سرمایه گذاری نماید و پس از پنج سال اصل مبلغ بدون سود (سرمایه گذاری انفعالی) به وی بازگردانده می شود. گفتنی است امکان دریافت تسهیلات مالی به جای انجام سرمایه گذاری انفعالی وجود دارد که این مبلغ در حال حاضر حدود 350 هزار دلار کانادا می باشد که بدون بازگشت خواهد بود.

مزایای ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا (کبک):

1. سرمایه گذاری انفعالی بدون ریسک: سرمایه گذاری «یک میلیون و دویست هزار دلار کانادا»، که دولت کبک آن را ضمانت کرده است و بعد از 5 سال کامل، به شخص برگردانده می شود (یا پرداخت مبلغ معین به جای این مبلغ البته بدون بازگشت)

2. همراهی اعضای خانواده: تمام اعضای درجه یک خانواده متقاضی (همسر و فرزندان وابسته) در این پرونده، شامل خواهند شد و از وضعیت مشابه متقاضی، برخوردار خواهند بود.

3.حقوق افراد دارای اقامت دائم: از همه حقوق شهروندی کانادا به جز حق رای برخوردار می شوند.

4. بدون ارائه دانش مدرک زبان: در روش مهاجرتی سرمایه گذاری کبک ملاکهایی همچون سن، تحصیلات، تجربه، زبان و قابلیت سازگاری در تصمیم گیری مورد توجه قرار خواهند گرفت اما متقاضی نیازی به ارائه دانش مدرک زبان ندارد.

5. متقاضی مهاجرت سرمایه گذاری کبک پس از دریافت اقامت دایم و ورود به کبک، الزامی به زندگی، کار و یا راه اندازی تجارت در این استان را ندارد: به عبارتی منع قانونی برای زندگی در دیگر نقاط کانادا ندارد. علاوه بر این ها،  متقاضی، اقامت دائم غیر مشروط برای خود، همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال (ملاک سن زمان ثبت پرونده در کبک خواهد بود) دریافت خواهد کرد.

(طبق اعلام دولت کانادا، سایر برنامه های تجاری کبک یعنی خوداشتغالی و کارآفرینی کبک که در سال ۲۰۱۷ به دلیل عدم اعلام ظرفیت بسته بودند، از آگوست ۲۰۱۸ با شرایط جدید بازگشایی خواهند شد.)

مراحل دریافت اقامت سرمایه گذاری کانادا - کبک:

مراحل سرمایه گذاری در استان کبک که توسط ما انجام می شود:

مرحله نخست: مشاوره با ووکلا و کارشناسان و عقد قرارداد رسمی و قانونی

مرحله دوم: جمع آوری ،ترجمه آماده سازی مدارک توسط موسسه ؛ که این مدارک شامل : مدارک ملکی، بیزینسی و مدارک شناسایی می باشد.

مرحله سوم: دریافت نامه از طرف اداره مهاجرت؛ در این مرحله که پس از اتمام مهلت ارسال پرونده ها به طول می انجامد، متقاضی نامه ای دریافت خواهد کرد که پرونده وی باز شده است و باید بقیه مدارک و فرمها را ارسال نماید.ارسال مدارک به همراه اپلیکیشن فی می باشد که این هزینه 15235 دلار کانادا می باشد.

دو تا سه ماه بعد از ارسال مدارک فایل نامبر ارسال میگردد و 9 تا 12 ماه پس از دریافت فایل نامبر دعوت به مصاحبه می شوید

مرحله چهارم: مصاحبه ی حضوری در کبک که این مصاحبه معمولا در مونترال برگزار می شود؛ شما را برای این مصاحبه در مونترال و تهران آماده می کنیم. دقت داشته باشید که مصاحبه به زبان فارسی انجام می شود که در آن در مورد بیزینس شما، راه کسب سرمایه ی شما، مالیات پرداختی شما و… سوال می شود.

مرحله پنجم: ارسال مبلغ سرمایه گذاری که دو برنامه دارد :1) پرداخت 350 هزار دلار کانادا 2) مبلغ 1.200.000 دلار کانادا سپرده گذاری در بانک های کانادا . نکته مهم این است که متقاضی باید از قبل با یکی از موسسات اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کبک برای ارسال این مبلغ قرارداد نوشته و جای خود را رزرو کرده باشد.

مرحله ششم: درصورت قبولی متقاضی در بررسی پرونده CSQ را از طریق ایمیل خود دریافت می کند.با دریافت CSQ فرزند شما حق تحصیل رایگان در مدارس فرانسه زبان در کبک را دریافت می کند. مرحله هفتم: انجام آزمایشات پزشکی و عدم سوء پیشینه

مرحله ی هشتم: اقدام برای دریافت اقامت دائم کانادا

اطلاعات آماری در خصوص سرمایه گذاری کبک کانادا:

سال 2018 میلادی از ظرفیت ۱۹۰۰ درخواست تعداد ۱۳۳۰ پرونده برای چین و کشورهای حوزه چین در نظر گرفته شده بود و ۵۷۰ پرونده از دیگر کشورها، البته این به معنی این نیست که چین ظرفیت معین دارد. بر اساس قانون هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۱۳۳۰ پرونده ثبت کند و چون معمولا چینی ها در این زمینه مشتاق ترند و تعدادشان زیاد است، محدودیت برای آنها عملی می شود. اما در سال 2019 از مجموع ظرفیت 1900 پرونده، 1235 پرونده برای چین و کشورهای حوزه چین در نظر گرفته می شود و 665 پرونده از دیگر کشورها پذیرش خواهد شد. 

باید توجه داشته باشید که این سیستم مهاجرتی بر اساس قرعه کشی نیست و ظرفیت معین به موسسات مالی درگیر داده شده است. ما با توجه به سهمیه قطعی سال 2018، آمادگی داریم تا سقف ظرفیت خود پرونده علاقه مندان اقدام در این برنامه را بپذیریم. در صورت تمایل به همکاری با ما فرمهای ارزیابی رایگان را تکمیل کنید.

 

شرایط کارآفرینی در کانادا به طور کلی:

1) حداقل 100.000 دلار کانادا پول نقد(و 300.000 دلار حداقل سرمایه) برای کارآفرینی در کانادا.

2) بعد از حدود 2 سال کارآفرینی، موفق به اخذ اقامت دائم خواهید شد.

3) با خدمات vip موسسه شما میتوانید از کارت بانکی عضو شبکه شتاب در کانادا استفاده نمایید.

4) اخذ پاسپورت برای فرزند به دنیا آمده در کانادا توسط موسسه به صورت تضمینی انجام میپذیرد.

5) شانس این را خواهید داشت که اگر بعد از 2 سال که در بیزینس خود موفق باشید 75.000 دلار از سرمایه اولیه شما توسط دولت بازگشت داده خواهد شد.

6) تمامی اعضای خانواده (فرزندان زیر 22 سال ویزا دریافت خواهند کرد)

7)  در حال حاضر با امکاناتی که برای ما فراهم است امکان شراکت شما در بیزینس با افرادی که کانادایی محسوب می شوند توسط موسسه فراهم شده است؛ که پروسه اقامت را بسیار کوتاه خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر با دفاتر ما در تماس باشید.

در تمامی مراحل ویزا، بیزینس پلن، دریافت اقامت دائم کانادا همراه شما خواهیم بود.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


tahereh mohammadi :

طریقه دریافت ویزای کار با رشته تحصیلی گفتار درمانی

tahereh mohammadi :

اینجانب قصد مهاجرات به کانادا از طریق کار و یا تحصیل را دارم. با سابقه کاری 8 سال گفتار درمانی و 2 سال تحقیق و 32 سال دارم دارای پروانه مطب شخصی

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید تا شرایط شما بررسی گردد و نتیجه ارزیابی از طریق ایمیل ارسال خواهد شد.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، پلاک 1684 واحد3 - ورودی پارکینگ: جنب بن بست الهیه. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+ 

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.