ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

نوع ویزا : تضمینی، ااقامت دائم

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

1) مدارک شناسایی شخص درخواست کننده.

2) مدارک تحصیلی.

3) تمکن مالی بالا

4) با توجه با تغییرات در قوانین و ارائه مدارک، هماهنگی با کارشناس مربوطه از طریق انتخاب گزینه "ثبت سفارش ویزا" و یا "تماس با کارشناس" الزامیست.

توضیحات :

یکی از روشهای دریافت اقامت سرمایه گذاری در کانادا اقامت سرمایه گذاری کبک می باشد.

شرایط:

1. باید در پنج سال گذشته حداقل دو سال به مدیریت تمام وقت و کنترل تجارتی قانونی در زمینه های کشاورزی، صنعت و یا تجارت در بخش خصوصی، دولتی و یا سازمان های بین المللی اشتغال داشته باشید.

2. باید مجموع دارایی نقدی و غیر نقدی شما و همسرتان 2 میلیون دلار کانادا (ارز دولتی) برآورد شود.

توضیحات در خصوص تجربه مدیریت: تجربه مدیریت از نظر این برنامه به معنی آن است که متقاضی به طور تمام وقت مسئولیت ها و وظایف مربوط به برنامه ریزی، مدیریت و کنترل مواد اولیه، منابع مالی و انسانی آن بیزنس را به عهده داشته است. (به عهده داشتن این مسئولیتها به عنوان کارآموز، کارورز و یا آموزش های تخصصی مرتبط با دریافت درجه تحصیلی سابقه مدیریت قابل قبول نیست). با توجه به این تعریف طیف وسیعی از مدیران و صاحبان صنایع و حتی مدیران میانی شرکتها در این برنامه امکان اقدام دارند ولی نکته مهم این است که این برنامه تنها برنامه تجاری ممکن برای بسیاری از مشاغل حرفه ای مانند پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، وکالت، سردفتری اسناد رسمی و .... است و این دسته از افراد روش مناسب قابل اتکای دیگری برایشان دست کم در شرایط فعلی وجود ندارد.

توجه داشته باشید که متقاضی مهاجرت سرمایه گذاری کبک بایستی مبلغ «یک میلیون و دویست هزار دلار کانادا» را به نفع دولت کبک در یکی از موسسات شناخته شده کانادایی سرمایه گذاری نماید و پس از پنج سال اصل مبلغ بدون سود (سرمایه گذاری انفعالی) به وی بازگردانده می شود. گفتنی است امکان دریافت تسهیلات مالی به جای انجام سرمایه گذاری انفعالی وجود دارد که این مبلغ در حال حاضر حدود 350 هزار دلار کانادا می باشد که بدون بازگشت خواهد بود.

مزایای اقامت سرمایه گذاری کانادا (کبک):

1. سرمایه گذاری انفعالی بدون ریسک: سرمایه گذاری «یک میلیون و دویست هزار دلار کانادا»، که دولت کبک آن را ضمانت کرده است و بعد از 5 سال کامل، به شخص برگردانده می شود (یا پرداخت مبلغ معین به جای این مبلغ البته بدون بازگشت)

2. همراهی اعضای خانواده: تمام اعضای درجه یک خانواده متقاضی (همسر و فرزندان وابسته) در این پرونده، شامل خواهند شد و از وضعیت مشابه متقاضی، برخوردار خواهند بود.

3.حقوق افراد دارای اقامت دائم: از همه حقوق شهروندی کانادا به جز حق رای برخوردار می شوند.

4. بدون ارائه دانش مدرک زبان: در روش مهاجرتی سرمایه گذاری کبک ملاکهایی همچون سن، تحصیلات، تجربه، زبان و قابلیت سازگاری در تصمیم گیری مورد توجه قرار خواهند گرفت اما متقاضی نیازی به ارائه دانش مدرک زبان ندارد.

5. متقاضی مهاجرت سرمایه گذاری کبک پس از دریافت اقامت دایم و ورود به کبک، الزامی به زندگی، کار و یا راه اندازی تجارت در این استان را ندارد: به عبارتی منع قانونی برای زندگی در دیگر نقاط کانادا ندارد. علاوه بر این ها،  متقاضی، اقامت دائم غیر مشروط برای خود، همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال (ملاک سن زمان ثبت پرونده در کبک خواهد بود) دریافت خواهد کرد.

(طبق اعلام دولت کانادا، سایر برنامه های تجاری کبک یعنی خوداشتغالی و کارآفرینی کبک که در سال ۲۰۱۷ به دلیل عدم اعلام ظرفیت بسته بودند، از آگوست ۲۰۱۸ با شرایط جدید بازگشایی خواهند شد.)

اطلاعات آماری در خصوص سرمایه گذاری کانادا - کبک:

سال 2018 میلادی از ظرفیت ۱۹۰۰ درخواست تعداد ۱۳۳۰ پرونده برای چین و کشورهای حوزه چین در نظر گرفته شده بود و ۵۷۰ پرونده از دیگر کشورها، البته این به معنی این نیست که چین ظرفیت معین دارد. بر اساس قانون هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۱۳۳۰ پرونده ثبت کند و چون معمولا چینی ها در این زمینه مشتاق ترند و تعدادشان زیاد است، محدودیت برای آنها عملی می شود. اما در سال 2019 از مجموع ظرفیت 1900 پرونده، 1235 پرونده برای چین و کشورهای حوزه چین در نظر گرفته می شود و 665 پرونده از دیگر کشورها پذیرش خواهد شد. 

باید توجه داشته باشید که این سیستم مهاجرتی بر اساس قرعه کشی نیست و ظرفیت معین به موسسات مالی درگیر داده شده است. ما با توجه به سهمیه قطعی سال 2018، آمادگی داریم تا سقف ظرفیت خود پرونده علاقه مندان اقدام در این برنامه را بپذیریم. در صورت تمایل به همکاری با ما فرمهای ارزیابی رایگان را تکمیل کنید.

 

 

شرایط کارآفرینی در کانادا به طور کلی:

1) حداقل 150.000 دلار پول نقد برای کارآفرینی در کانادا.

2) بعد از 2 سال کارآفرینی، موفق به اخذ اقامت دائم خواهید شد.

3) با خدمات vip موسسه شما میتوانید از کارت بانکی عضو شبکه شتاب در کانادا استفاده نمایید.

4) اخذ پاسپورت برای فرزند به دنیا آمده در کانادا توسط موسسه به صورت تضمینی انجام میپذیرد.

5) بعد از 2 سال که در بیزینس خود موفق باشید 75.000 دلار از سرمایه اولیه شما توسط دولت بازگشت داده خواهد شد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

مهاجرت به کانادا

ویزای کانادا اقامت دائم

ویزا و اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 982122609221+ (دفتر ایران - تهران) ___ 14168373753+ (واتساپ _ کانادا) پاسخگویی دفتر کانادا فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران.

موبایل : 14168373753+ (واتساپ_کانادا) پاسخگویی فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

 

دفترایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد۳

 

دفتر کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

 Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Canada

 

دفتر آمریکا - فلوریدا: 

Libra liana Co LLC 6336 Buford st

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.