ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای استرالیا اسکیل ورکر

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای استرالیا اسکیل ورکر

نوع ویزا : ظرفیت تکمیل.

کشور : استرالیا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

هماهنگی با کارشناس

توضیحات :

 

فعلا هیچگونه فعالیتی در خصوص ویزای استرالیا نداریم.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران و وکلای ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

90 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


Moti :

سلام وقت بخیر،من 30 سال و لیسانس پرستاری دارم،مدرک ایلتس 6.5 و 7سال سابقه کاری مرتبط با رشته و بیمه دارم،ایا واجد شرایط گرفتن اسکیل ورکر هستم یا خیر؟ ممنون از راهنمایتون

مشاور مهاجرت و ویزا

بله شرایط شما تقریبا برای مهاجرت پرستاران مناسب است، ممکن است شامل شرایط پذیرش استانی هم باشید.

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

Ghadir : با سلام من برای ویزای دانشجویی استرالیا اقدام کردم، در صورتی که من یک فرصت تقریبن دو ماهه برای ورود به استرالیا دارم، سفارت زمان تقریبی بررسی رو بین 77 روز تا 5 ماه زده!آیا واقعن انقدر طول خواهد کشید، چون برای دوست های خودم بین یک تا دو ماه ویزا اومد.ممنونم

مشاور مهاجرت و ویزا:

بله ممکن است با توجه به تعداد درخواست در این مدت زمان طولانی باشد.

A.T :

سلام من رشته ام معماریه میخوام بدونم با چه عنوان رشته ای میتونم برای ویزای اسکیل ورکر اقدام کنم چیزی نزدیکتر از draft person داریم؟و از چه امتیازی به بالا برای این رشته دعوت به مصاحبه شده اند؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

باید در انتخاب مرکز آموزشی و استان مورد نظر دقت لازم را داشته باشید. استانی را انتخاب کنید که شانس کار بعد از فارغ التحصیلی شما در همان رشته زیاد باشد.

رویا سهندی : سلام وقتتون به خیر در مورد ویزای اسکیل ورکر، گفتید که همسر واجد شرایط مي‌تونه ۵امتیاز اضافه کنه و همراه فرد اصلی ویزای کار بگیره در استرالیا، درسته؟ سوالم اینه واجد شرایط بودن یعنی چی؟ من مهندس صنایع هستم با ۴سال سابقه‌ی بیمه‌ای (که مي تونم بالای ۵سال رو هم اثبات کنم به سختی) و سن زیر ۳۲ سال و دانشگاه درجه اول، و از قبل یه تافلی که هنوز باطل نشده و ۱۰۳ هست و معادل آیلتس ۶ رو دارم. نامزد من مهندس عمرانه و حدود ۷سال سابقه کار داره و زیر ۳۲ سال هست و دانشگاهش هم درجه اول. اون هنوز مدرک زبانش رو نگرفته و حدس می‌زنیم که چون زبانش خیلی خوبه، بتونه آیلتس ۸ رو بگیره. من خیلی مشتاق ازدواج کردن نیستم راستش. نمی خوام مساله رو شخصی کنم و مشاوره‌ی روانشناسی بگیرم یا درددل کنم. فقط این فاکتورو در نظر بگیرین که من از ازدواج می‌ترسم و ترجیحم تا حدی جدا اقدام کردنه، که کارای پیچیده‌تر از اینی که هست نشه. از اون طرف مي‌دونم که باید پی تی عی ۷۹ بگیرم که اصلا ساده نیست. آیا منطقیه ما ازدواج کنیم و بریم؟ من الان بدون دردسر واجد شرایط همسر هستم؟ و این که از بدو ورودمون به استرالیا، من می‌تونم کار کنم؟ به من ویزای اسکیل ورکر می‌دن در واقع؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

 اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا به صورت سیستم امتیاز بندی می باشد که داشتن تحصیلات، سابقه کار، وضعیت تاهل، مدرک زبان، میزان تمکن مالی، شرایط سنی و ... همگی در این امتیاز بندی دخیل است. شرایط شما باید توسط کارشناسان مجموعه آنالیز شده و مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تایید کارشناس برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا اقدام خواهیم کرد.

یحیی زاده : با سلاممن خانم ۲۹ ساله هستم، متاهل. قصد داریم با همسرم (۳۳ سال) برای ویزای اسکیل وورکر استرالیا اقدام کنیم. هر دو لیسانس عمران هستیم. سوال اینکه علاوه بر سابقه کار، آیلتس و مدرک تحصیلی. چه مدارکی میتونیم به پرونده اضافه کنیم برای امتیاز بیشتر؟ مدارکی مثل نقشه کشی یا نرم افزارهای مرتبط میتونه به امتیاز کمک کنه؟ در رابطه با رشته ی ما چه کارهایی بیشتر تو استرالیا احتیاج به نیروی کار هست؟ و اینکه سابقه کار کارگاهی یا دفتری باشه مهمه ؟ ریز نمرات و معدل چطور؟

با سلام و احترام.
در حال حاضر ظرفیت این نوع از ویزا تکمیله و استرالیا به بهانه های مختلف ویزا رو رد میکنه
3 ماه دیگه پیگیری بفرمایید

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- سازمان مهاجرتی، کاریابی و سرمایه گذاری مهیـــار

- با مدیریت وکیل رسمی مهاجرت، مهیــار حلاج پور

دارای مجوز رسمی از وزارت کار و رفاه اجتماعی.

دارای مجوز ICCRC (شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا).

 

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با دفتر کانادا):

02182802280(پاسخگویی: 18:00 الی 03:00)

واتساپ کانادا:

0014168905972(پاسخگویی: 18:00 الی 03:00)

 

دفتر ایران (تهران):

خیابان شریعتی، بعد از پل سید خندان، کوچه خیرمندی، پلاک27، طبقه دوم، واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

02126713551(10 خط ویژه)

واتساپ ایران:

09124644197(پاسخگویی 10:00 الی 18:00)

 

> برای بهره مندی از تخفیفات و اخبار جدید مهاجرت، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.