ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

پرسش و پاسخ ‌درباره ویزا و روشهای مهاجرت به کانادا قسمت دوم


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۷/۱۸

 

پرسش و پاسخ ‌های متداول درمورد دریافت ویزا و مهاجرت به کانادا (قسمت دوم)

 > قسمت اول سوالات <

مجموعه پرسش و پاسخ های زیر از مهمترین و پرتکرار ترین سوالات در حیطه مهاجرت و ویزای کانادا جمع آوری شده و توسط تیم ووکلا و مشاوران ویزا 724 به دقت پاسخ داده شده است. پس با دقت مطالعه نمایید.

 

41. CSQ کبک چیست؟

در صورت موفق بودن پرونده تقاضای مهاجرت به کبک، اداره مهاجرت کبک برای متقاضی و افراد خانواده او مدرک پذیرش به کبک را صادر می کند. سپس، متقاضی با داشتن این مدرک برای دریافت ویزای اقامت دائم، باید تقاضای خود را به اداره مهاجرت فدرال ارسال کند.

42. چقدر طول می‌کشد تا یک CSQ بدست آورید؟

مدت زمان در بررسی های پرونده کبک مشخص نیست اما کمتر از 1 سال نخواهد بود.

43. آیا کسانی که زبان فرانسه نمی‌دانند، می‌توانند CSQ اخذ کنند؟

در شرایط خاص برخی افراد بدون مهارت در زبان فرانسه میتوانند CSQ کبک کانادا دریافت کنند اما در آینده ای نزدیک به احتمال بسیار زیاد این امکان وجود نداد . چون زبان اصلی کبک کانادا فرانسوی می باشد.

44. اگر نتایج قابل قبول آزمون زبان انگلیسی یا فرانسه، در طول بررسی درخواست منقضی شود، متقاضی مهاجرت تحت برنامه اسکیل ورکر کبک، امتیازش را از دست می‌دهد؟

متقاضی باید مجدد امکان آیلتس یا زبان فرانسه را بدهد و مدرک زبان بالاتر ارائه دهد.

45. اگر در طول فرآیند بررسی درخواست، متقاضیان مهاجرت تحت برنامه اسکیل ورکر کبک، شرط سنّی را از دست بدهند، از امتیازشان کم می‌شود؟

پرونده ها هر یک سال یک بار آپدیت خواهند شد و سن فریز نمیگردد.

46. آیا همسرِ متقاضی مهاجرت تحت برنامه اسکیل ورکر کبک هم باید جداگانه درخواست ثبت کند؟

خیر، فرد متقاضی برای اسکیل ورکر کانادا (کبک) به عنوان سرپرست خواهد بود و میتواند همسر خود را همراه داشته باشد.

47. آیا کسی بعد از دریافت CSQ، می‌تواند درخواست اقامت دائمی کانادا در سطح فدرال را لغو کند؟

متقاضی پس از دریافت اقامت دائم کانادا میتواند در هرجایی از کانادا زندگی کند و ممانعتی برای انتخاب محل زندگی و کار خود در کانادا نخواهد داشت. البته توصیه میشود تا زمانی که اقامت دائمی کانادا را دریافت نکرده اید کبک را ترک نکنید.

48. درخواست مهاجرت به کبک کانادا، چه فرقی با درخواست مهاجرت به سایر نقاط کانادا دارد؟

در کبک کانادا اولین ملاکی که میتواند به زندگی و کسب اقامت کمک کند زبان فرانسوی است. کبک تنها استانی در کانادا محسوب می شود که پس از فراغت از تحصیل در یک دوره آموزشی حداقل 1 سال و 6 ماهه میتوانید درخواست اقامت دائم کانادا داشته باشید، بدون اینکه تجربه کار کانادایی داشته باشید. اما در استانهای دیگر کانادا باید پس از فارغ التحصیلی تجربه کار کانادا کسب کرده تا بتوانید درخواست اقامت دائم کنید.

اداره مهاجرت کبک اختیارات زیادی در انتخاب و جذب نیروی متخصص دارد، حتی وزیر مهاجرت کبک از وزیر مهاجرت فدرال کانادا جدا بوده و اختیارات کاملی دارد. سیستم امتیاز بندی برای نیروی متخصص فدرال از سیستم امتیاز بندی نیروی متخصص کبک کاملا مجزا می باشد.

49. چرا الزامات اخذ CSQ، با برنامه‌های کاربردی مهاجرت فدرال کانادا فرق دارد؟

وزارت مهاجرت فدرال از وزارت مهاجرت کبک کاملا مجزا می باشد. به همین دلیل کبک سیستم کاملا تفکیک شده ای با اختیارات کامل از سیستم مهاجرت فدرال دارد.

50. معیارهایی که یک شخص واجد شرایط بتواند پس از فارغ‌التحصیلی در کانادا مشغول به کار شود چیست؟

سیستم کار به طور کلی به کارفرما و کارمند تقسیم می گردد. هر دو ویزای کار خواهند داشت و هر دو پس از 1 سال تجربه کار کانادایی میتوانند درخواست اقامت دائم داشته باشند.

هر استان در کانادا به یکسری تخصص ها نیاز بیشتری دارد، پس باید در انتخاب رشته در مراکز آموزشی کانادا بسیار دقیق عمل نمایید. مهارت در زبان انگلیسی و فرانسوی که دو زبان اصلی و رایج در کانادا می باشد میتواند کمک بسیار خوبی برای پیدا کردن شغل در کانادا باشد. در صورتی که در یک رشته مورد نیاز همان استان فارق التحصیل و مهارت های عملی کار را کسب کرده باشید همچنین زبان زانگلیسی یا فرانسوی مهارت داشته باشید قطعا شغل مناسبی در کانادا پیدا خواهید کرد. یا حتی میتوانید در کانادا کارآفرین باشید.

51. درخواست ویزای PGWP (کار پس از فارغ‌التحصیلی در کانادا) چه زمانی می‌تواند ارسال شود؟

در کانادا، بلافاصله پس از فارغ التحصیلی ویزای کار فول تایم دریافت خواهید کرد، و پس از حدود یک سال تجربه کار کانادایی میتوانید درخواست اقامت دائم کانادا داشته باشید.

52. آیا همسر یا همراه می‌تواند مشمول ویزای PGWP (ویزای کار در کانادا) شود؟

با دریافت ویزای تحصیلی کانادا ، همسر فرد متقاضی ویزای کار فول تایم دریافت میکند. اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا توسط موسسه انجام می پذیرد.

53. ETA (مجوّز سفر الکترونیک) چیست؟

مجوز سفر الکترونیکی ETA  کانادا یکی از شرایط جدید ورود اتباع غیر کانادایی معاف از ویزا است که به کانادا سفر می‌کنند و یا قصد عبور از کانادا را دارند. این مجوز الکترونیکی به پاسپورت شما الصاق شده و به مدت 5 سال و یا تا زمان انقضای پاسپورت‌تان (با توجه به این که کدام یک زودتر رخ دهد)، اعتبار دارد.

به استثنای اتباع آمریکایی، هر یک از اتباعی که برای ورود به کاناد نیاز به ویزا ندارند، باید قبل از پرواز به کانادا، ETAدرخواست کنند. مسافرانی که از طریق زمینی یا دریایی وارد کانادا می‌شوند، نیاز به ETA ندارند.

54. برای درخواست ETA کانادا چه مدارکی مورد نیاز است؟

برای تکمیل فرم اینترنتی ETA  کانادا به موارد زیر نیاز دارید:

  • پاسپورت معتبر از یکی از کشورهای معاف از ویزا
  • شما نمی‌توانید با استفاده از برگ مسافرت پناهندگی، برگ مسافرت اضطراری، برگ مسافرت سازمان‌های آمریکایی (OAS) یا پروانۀ عبور سازمان ملل، درخواست eTA کنید.
  • اگر از نظر قانونی اقامت دایم ایالات متحده را دارید و پاسپورت ندارید، می‌توانید با توجه به موارد زیر تقاضای ETA کنید:

ـ سند معتبر مسافرت پناهندگی ایالات متحده I-571

ـ مجوز معتبر ورود مجدد به ایالات متحده I-327

  • کارت اعتباری برای پرداخت 7 دلار کانادا
  • ویزا کارت، مستر کارت، آمریکن اکسپرس
  • ویزا کارت پیش پرداخت شده، مستر کارت یا آمریکن اکسپرس
  • یک آدرس معتبر ایمیل

شما در هر بار، فقط می‌توانید برای یک نفر درخواست بدهید. به عنوان مثال، برای خانواده‌ای سه نفره، باید سه فرم مجزا تکمیل و ارسال کنید.

 

55. ETA کانادا تا چه مدّت اعتبار دارد؟

مدت اعتبار این مجوز به اندازه اعتبار پاسپورت صادر میگردد.

56. آیا افرادی که ویزای کار یا تحصیل دریافت کرده‌اند، نیازی به اخذ ETA دارند؟

اتباعی که دارای اقامت دایم کانادا هستند، برای پرواز به کانادا نیاز به ETA ندارند اما باید هنگام سفر کارت اقامت دایم کانادا یا برگ سفر اقامت دایم را به همراه داشته باشند. در غیر این صورت، ممکن است نتوانند وارد کانادا شوند.

افراد مقیم دایم ایالات متحده نیز، برای پرواز به کانادا نیاز به ETA دارند (به انضمام گرین کارت‌شان). اما اگر زمینی یا دریایی وارد کاناد ‌شوند، نیازی به ETA نخواهند داشت.

دانشجویان و کارکنان موقت کشورهایی که باید ETA داشته باشند، اگر مجوز دانشجویی یا کار خود را قبل از 1 اوت سال 2015 دریافت کرده‌اند و قصد دارند از طریق هوایی از کانادا خارج و دوباره به کانادا بازگردند، نیاز به ETA دارند.

57. چنانچه ETA کسی رد شود،‌ راهی وجود دارد که بتواند به کانادا برود؟

باید علت رد درخواست بررسی و مجدد اقدام نمایید.

58. صدور ETA کانادا چه مدت زمان طول می کشد؟

تأیید اکثر فرم‌های درخواست بیش‌تر از چند دقیقه طول نمی‌کشد.

با این حال، رسیدگی به برخی از درخواست‌ها نیاز به زمان بیش‌تری دارد. اگر چنین شد، می‌توانید طی مدت 72 ساعت منتظر ایمیلی از CIC باشید که به شما می‌گوید مراحل بعدی‌تان چه خواهد بود.

مادامی که برنامۀ  ETA جدید است، نیاز به زمان خاصی برای رسیدگی وجود ندارد. هر گاه این اطلاعات در دسترس باشد، این صفحه به‌روز می‌شود.

 

 همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا می‌توانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره وکیل رسمی مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

همه چیز درباره مهاجرت به انگلیس


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


سروه بنی بیات :

برای گرفتن ویزای توریستی کانادا اقدام کردیم از طریق دعوت نامه ولی ایراد روی فرم 41(a) گرفتن لطفا راهنمایی نمایید ممنون

مشاور مهاجرت و ویزا:

مشکلی که مطرح شد به چه صورت است؟ و اطلاعاتی که شما وارد نموده اید به چه صورت بیان شده؟

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- کاریابی بین المللی مهیار (visa724.com)

با مجوز رسمی از وزارت کار و رفاه اجتماعی.

- با مدیریت وکیل رسمی مهاجرت، مهیار حلاج پور

با مجوز ICCRC (شورای قانونگذاری مهاجرت).

 

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با کانادا):

982182802280+ (پاسخگویی: 18:00 الی 02:00)

واتساپ کانادا:

14168905972+ (پاسخگویی: 18:00 الی 02:00)

 

دفتر ایران (تهران):

خیابان شریعتی، خیابان ابوذر غفاری جنوبی، کوچه خیرمندی، (پلاک27) طبقه دوم، واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

982122850434+

واتساپ ایران:

989124644197+ (پاسخگویی 10:00 الی 18:00)

 

> برای بهره مندی از تخفیفات و اخبار جدید مهاجرت، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.