ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مهاجرت کاری کانادا از طریق پیشنهاد کار در کانادا


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۹/۱۰

 

مهاجرت کاری کانادا از طریق پیشنهاد کار در کانادا

این مقاله توسط متخصصان با تجربه در حیطه مهاجرت کاری کانادا تهیه و تالیف شده است، پس با دقت مطالعه فرمایید.

 

مهاجرت کاری کانادا

 

نکته بسیار مهم: 

وکلای دادگستری، موسسات حقوقی، موسسات کاریابی بین المللی،  موسسات اعزام دانشجو، حتی آژانس های مسافرتی، یا افراد حقیقی، برای فعالیت در حیطه ویزا و مهاجرت به کانادا باید از شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا (ICCRC) مجوز داشته باشند؛ در غیر این صورت، هرگونه فعالیت آنها از دیدگاه کانادا در حیطه ویزا و مهاجرت غیر قانونی ست.

 

 در سایت رسمی مهاجرت کانادا اعلام شده است که؛ اگر از بی تجربگی و کلاهبرداری این‌گونه افراد یا موسسات فاقد مجوز ICCRC متضرر شوید، هیچ راهی برای پیگیری و رفع اتهامات خود ندارید. پس فقط به مشاوران یا وکلای رسمی کانادا اعتماد کنید تا  در صورت بروز مشکل، مدافع منافع شما باشیم.

 

کشور کانادا فقط به وکلا و مشاوران رسمی مقیم کانادا که از iccrc مجوز دارند، اجازه فعالیت در حیطه مشاوره و انجام امور ویزا و مهاجرت به کانادا را می دهد.

وکلای دادگستری، موسسات، آژانسهای مسافرتی  و یا هر شرکت دیگری، بدون حضور وکیل یا مشاور رسمی مهاجرت کانادا، نمی‌توانند نامه دفاعیه از موکل خود به اداره مهاجرت کانادا ارائه دهند.

 

در صورت عدم وجود وکیل یا مشاور رسمی مهاجرت کانادا، این شرکتها یا افراد، یک ایمیل به نام شما درست می کنند و تمامی امور را به جای شما و با یک هویت جعلی انجام می دهند و گاها حتی اکانت و پسوورد را در اختیار شما نمی گذارند، یا اینکه به عنوان واسطه عمل کرده و تمامی امور مهاجرت یا ویزا را به یک مشاور یا وکیل رسمی کانادا می سپارند. فقط قرارداد مستقیم با مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به کانادا (مورد تایید ICCRC) را امضا کنید.

>> آموزش روش استعلام وکیل رسمی مهاجرت به کانادا <<

 

فرصتهای شغلی متعددی در کانادا، به صورت ماهانه در سازمان مهاجرتی مهیار شارژ می شود.

1. فرصت شغلی برای web developer :

شرایط:

ظرفیت 9 نفر.

تمکن مالی حداقل 47 هزار دلار کانادا.

حداقل سابقه کاری 3 ساله (ارائه بیمه اجباری ست)

مدرک زبان آیلتس 6.5

از ماه اول مشغول به کار خواهید شد.

حقوق دریافتی: بیش از 4000 دلار

مدت قرارداد: 2 ساله

مدت زمان انجام پروسه: 6 تا 14 ماه

قبولی در دو مصاحبه: حضوری ایران، آنلاین کانادا.

 

اگر web developer هستید و شرایط فوق را دارید در اولین فرصت با ما در تماس باشید یا به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

اگر هم شغل دیگری دارید نگران نباشید، صفحه  اینستاگرام  ما را دنبال کنید و منتظر فرصتهای شغلی دیگر باشید، و به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید، که بصورت اختصاصی شما را در پرتابل کاریابی موسسه ثبت نام کنیم.

 

2. فرصت شغلی برای قصاب :

شرایط:

ظرفیت 7 نفر.

تمکن مالی حداقل 40 هزار دلار کانادا.

حداقل سابقه کاری 3 ساله

مهارت در زبان انگلیسی متوسط

حقوق دریافتی: بیش از 2500 دلار

مدت قرارداد: 2 ساله

مدت زمان انجام پروسه: 6 تا 14 ماه

قبولی در دو مصاحبه: حضوری ایران، آنلاین کانادا.

 

اگر قصاب هستید و شرایط فوق را دارید در اولین فرصت با ما در تماس باشید یا به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

اگر هم شغل دیگری دارید نگران نباشید، صفحه  اینستاگرام  ما را دنبال کنید و منتظر فرصتهای شغلی دیگر باشید، و به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید، که بصورت اختصاصی شما را در پرتابل کاریابی موسسه ثبت نام کنیم.

 

2. فرصت شغلی برای قصاب :

شرایط:

ظرفیت 7 نفر.

تمکن مالی حداقل 40 هزار دلار کانادا.

حداقل سابقه کاری 3 ساله

مهارت در زبان انگلیسی متوسط

حقوق دریافتی: بیش از 2500 دلار

مدت قرارداد: 2 ساله

مدت زمان انجام پروسه: 6 تا 14 ماه

قبولی در دو مصاحبه: حضوری ایران، آنلاین کانادا.

 

اگر قصاب هستید و شرایط فوق را دارید در اولین فرصت با ما در تماس باشید یا به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

اگر هم شغل دیگری دارید نگران نباشید، صفحه  اینستاگرام  ما را دنبال کنید و منتظر فرصتهای شغلی دیگر باشید، و یا با ما تماس بگیرید که بصورت اختصاصی شما را در پرتابل کاریابی موسسه ثبت نام کنیم.

 

سوالات فراوانی در ذهن کسانی که قصد مهاجرت کاری کانادا را دارند وجود دارد از جمله: آیا میتوان از کشور دیگری برای مهاجرت کار کانادا اقدام کرد؟ آیا امکان گرفتن جاب آفر کانادا وجود دارد؟ آیا با دریافت ویزای توریستی کانادا میتوان جاب آفر گرفت و ویزای توریستی را به ویزای کار کانادا تبدیل کرد؟ آیا با دریافت ویزای کار کانادا اعضای خانواده نیز ویزا دریافت میکنند؟ شرایط دریافت ویزای کار کانادا چیست؟ مدارک لازم برای مهاجرت کاری کانادا یا درخواست ویزای کانادا چیست؟ آیا ویزای کار کانادا شرایط سنی دارد؟ آیا بدون مدرک زبان میتوان به صورت کاری به کانادا مهاجرت کرد؟ آیا اقوام، دوستان و آشنایان در کانادا میتوانند برای گرفتن ویزای کاری اقدام کنند؟ مدت زمان دریافت ویزای کاری چقد است؟ کانادا به چه شغلهایی برای استخدام نیازمند است؟ چطور میتوان ویزای کار کانادا درخواست داد؟ و .....

کانادا شرایط لازم برای افرادی که دارای توانایی، مهارت، تحصیلات و تجربه کاری مفید هستند و می توانند بر رشد و توسعه اقتصاد کشور کانادا تاثیر گذار باشند را برای اقامت دائم کانادا تشویق می کند. کانادا به دلیل کمبود نیروی کار، کمبود مهارت و تمایل به پرداخت حقوق کمتر از طرف کارفرما به نیروی کار خارجی نیازمند است. به همین دلیل یکی از بهترین و سریع ترین راه های مهاجرت به کانادا از طریق پیشنهاد کاری و یا جاب آفر کانادا است که البته سختی ها و پیچیدگی های مختص به خود را دارد. در این زمینه کارفرما ابتدا باید ثابت کند که پس از اعلام در جراید و کلیه راه های تبلیغاتی نتوانسته فرد کانادایی مورد نظر خود را برای گماشتن در شغل مربوطه بیابد. از طرف دیگر کارفرما و متقاضی باید ثابت کنند که صلاحیت متقاضی در دیگر متقاضیان کانادایی وجود نداشته است. همچنین کارفرما باید نسبت به دریافت گواهی LMIA که همان "ارزیابی اثرات نیروی کار بر بازار کانادا است" نیز اقدام کند.

 

LMIA کانادا چیست؟

LMIA مخفف Labour Market Impact Assessment می باشد. مهاجرت به کانادا از طریق پیشنهاد کاری یا جاب آفر نیازمند گواهی  LMIA می باشد. LMIA سندی است که نشان می دهد تا چه اندازه شغل مهاجر خارجی می تواند بر اقتصاد کانادا اثر گذار باشد. در صورتی که دارای LMIA مثبت و یا خنثی باشید، سازمان کار کانادا (ESDC) و امور توسعه انسانی کانادا پیشنهاد شغلی ارائه شده از طرف کارفرما را مورد تایید قرار داده و می توانید از این طریق مهاجرت دائم کانادا را به دست آورید. این گواهی به مدت شش ماه دارای اعتبار است. متقاضی باید دقیقا در همان شغلی که درخواست مهاجرت خود را ثبت کرده در کانادا مشغول به کار شود. مدت زمان فعالیت وی در کانادا از طریق گرفتن پیشنهاد کار از کانادا 4 سال می باشد. با دریافت LMIA می توانید در سیستم اکسپرس اینتری به عنوان نیروی کار ماهر 50 امتیاز و در مشاغل اجرایی 200 امتیاز اضافی کسب کنید. البته برای مهاجرت کاری کانادا از طریق پیشنهاد کاری لزوما نیازی به LMIA نیست. کارفرمای که از طریق International Mobility Programs  اقدام به استخدام نیروی خارجی کند نیازی به گواهی LMIA ندارد. همچنین در صورتی که در کانادا دارای work permit هستید و LMIA دریافت کرده اید و یا شغل مورد نظر شما نیازی به LMIA ندارد از LMIA معاف خواهید بود. شما تنها در صورتی نیاز به LMIA جدید دارید که :

- Work permit شما خاتمه یافته باشد.

- به صورت open work permit در حال کار هستید.

- دارای پیشنهاد شغلی هستید که در work permit شما وجود ندارد.

مزایای مهاجرت کانادا از طریق پیشنهاد کاری در صورت داشتن پیشنهاد شغلی:

- کسب نمره اضافی در سیستم اکسپرس اینتری کانادا

- افزایش شانس مهاجرت دائم به کانادا صرف نظر از مشاغلی که دولت فدرال کانادا آن را اعلام می کند.

- افزایش سرعت پرونده مهاجرت کاری کانادا

- شانس تبدیل شدن جاب آفر به ویزای کار کانادا حتی در زمان بررسی پرونده

 

سه روش برای مهاجرت کاری کانادا از طریق پیشنهاد کاری وجود دارد:

- اکسپرس اینتری: برنامه نیروی کار ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Program )

برنامه نیروی کار ماهر فدرال تنها مشاغل خاصی را در بر دارد. علاوه بر داشتن دعوت نامه پیشنهاد کاری و LMIA، شغل شما می بایست در لیست طبقه بندی مشاغل کانادا (NOC) در سه سطح صفر، A ،B قرار داشته باشد تا با شرایط این برنامه مطابقت داشته باشید.

در صورتی که توسط برنامه نیروی کار ماهر فدرال امکان مهاجرت کاری کانادا از طریق پیشنهاد کاری برای شما فراهم باشد، پس از آن باید برای اقامت دائم کانادا در سیستم اکسپرس اینتری ثبت نام کنید. اما پیش از آن باید برای ثبت نام دعوت شده باشید. برنامه نیروی کار ماهر فدرال ابتدا شما و افراد واجد شرایط دیگر را در مرحله pool قرار می دهد. اگر همگی افراد واجد شرایط دارای رتبه باشند و شما در رتبه بالاتری نسبت به آنان قرار داشته باشید آنگاه دعوت نامه ثبت نام از طریق اکسپرس اینتری به شما تعلق می گیرد.

 

- اکسپرس اینتری: گروه تجربه کاری کانادا (Canadian Experience Class)

با در دست داشتن LMIA شما می توانید برای work Permit در کانادا  اقدام کنید. پس از گذراندن 12 ماه کاری در سطوح مشاغل صفر، A ،B به صورت تمام وقت می توانید از طریق گروه تجربه کاری کانادا برای اقامت دائم کانادا ثبت نام کنید. ابتدا درخواست CEC شما و دیگران در مرحله Pool قرار می گیرد. در صورتی که نزدیک به رأس pool قرار داشته باشید دعوت نامه ثبت نام در اکسپرس اینتری برای شما صادر می شود. در این مرحله شرایط خاصی وجود ندارد زیرا هر متقاضی منحصر به فرد تلقی می شود. تنها اسناد مربوطه از شما درخواست می شود.

 

مهاجرت کاری کانادا

 

شرایط پیشنهاد کاری در برنامه نیروی کار ماهر فدرال و برنامه تجربه کاری کانادا

در این دسته ها، پیشنهاد کاری و یا جاب آفر باید:

- توسط کارفرمای کانادایی صورت گرفته باشد.

- متداوم باشد.

- شغل مورد نظر دارای حقوق باشد.

- مدت زمان کاری به صورت تمام وقت و یا فول تایم ( حداقل 30 ساعت در هفته) باشد.

- شغل مورد نظر حداقل برای یک سال پس از اقامت دائم وجود داشته و فصلی و یا قراردادی نباشد.

- جزء مشاغل NOC باشد: گروه نوع 0، A ،B همچنین باید دارای LMIA مثبت باشد.

 

 

 برنامه انتخاب استانی PNP کانادا

در صورتی که برای مهاجرت کاری کانادا از طریق پیشنهاد کاری، LMIA مثبت دریافت نکنید، برنامه انتخاب استانی به شما امکان می دهد بر اساس شرایط مورد نیاز اقتصادی یک استان اقدام به مهاجرت کنید. بسیاری از برنامه های استانی پیشنهاد شغلی را بررسی کرده و آن را با نیازهای استان مقایسه می کنند. معیارهای این برنامه از برنامه فدرال متفاوت است. با این روش LMIA ناموفق می تواند از طریق برنامه انتخاب استانی به پیشنهاد کاری موفق تبدیل شود. در صورتی که از طرف استان انتخاب شدید می توانید درخواست اقامت دائم خود را به عنوان نامزد استانی ثبت کنید و مرحله نیروی کار ماهر و LMIA را دور بزنید .در صورتی که از رویکرد سیستم اکسپرس اینتری در PNP استفاده می کنید باید با شرایط مورد نیاز استان مطابقت داشته باشید، nomination دریافت کنید و سپس پروفایل خود را در اکسپرس اینتری ثبت کنید و دراین میان با برنامه های مهاجرتی اکسپرس اینتری مطابقت داشته باشید.

 

 همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا می‌توانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره وکیل رسمی مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای کانادا بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


سپیده :

سلام شما مدارکی دال بر انجام موفقیت آمیز بودن پرونده های قبلی می تونید ارائه کنید؟مدارکی مثل ویزای مشتریان یا قرارداد مشتریان با کارفرمای کانادایی(البته با حفظ حریم خصوصی)

مشاور مهاجرت و ویزا:

این شرکت تحت نظر قوانین مهاجرت کانادا فعالیت کرده و تمامی پروسه توسط وکیل رسمی مهاجرت انجام می شودف طبق قوانین عنوان شده در اداره مهاجرت به هیچ عنوان حق افشای پرونده های مهاجرتی این شرکت را نداریم. و تمامی کسانی که به این صورت فعالیت می کنند قطعا وکیل دارای لایسنس رسمی نبود و یا خلاف قوانین اداره مهاجرت عمل می کنند.

سپیده :

سلام.شما برای مهندسی صنایع تا حالا تونستین جاب آفر بگیرید و ویزای کار دریافت کنید؟ اگر بله، امکان دیدن ویزای مشتریان قبلی(البته با حفظ حریم خصوصی) و قراردادهای کارفرمایان با آنها هست؟ در کل می خوام بدونم شما می تونید سند معتبری دال بر اینکه شما قبلا ویزای کاری برای کسی گرفته اید، ارائه بدین؟ متشکرم

مشاور مهاجرت و ویزا:

خیر، قراردادهای موکلین قراردادهای تعیین شده کاناداست و برای حفظ اسرار موکلین از نشان دادن قراردادها به شما معذوریم.

مسعود :

سلام خسته نباشید...دوتا سوال داشتم اولیش اینکه اگه کسی تونست امتیاز قبولی اینتری اکسپرس رو بگیره ولی کارت پایان خدمت نداشت و سربازی نرفته بود تگلیفش چیخ؟باید برای رفتن سربازی رفته باشیم یا از طرف ایران مشکلی نداره؟و دومین سوال اینکه سابقه کاری اینجا مهم نیست چه شغلی باشه؟تاثیری نداره؟و اگه کاری بیمه نداشته باشه سابقه کارش ثابت نمیشه؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

به پلیس +10 مراجعه بفرمایید.

بیمه در سابقه کاری مهم است.

Sobhan :

سلام و وقت بخیر یک سوال داشتم از خدمتتون اگر من یک پیشنهاد شغلی یا جاب آفر از کانادا داشته باشم آیا بدون مدرک زبان میشه به صورت کاری به کانادا مهاجرت کرد؟

مشاور مهاجرت و ویزا

تقریبا غیر ممکن است. کارفرما باید زبان شما را متوجه شود!

hasti :

اگر جاب آفر بگیرم و برم ولی بعد نتونم اون شغل و ادامه بدم می تونم با ویزام در زمینه دیگری مشغول به کار بشم و اقامت بگیرم یا حتما باید برای اون کارفرما کار کنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

اگر open work پرمیت باشد امکان پذیر است، در غیر این صورت باید قانونا برای همان کارفرما باید کار کنید، مگر اینکه به اداره مهاجرت اثبات کنید برای ادامه نمی توانید در این کار مشغول باید و جاب آفر دیگری را ارائه دهید.

سارا ابنی :

سلام وقت بخیر میخواستم هزینه جاب آفر را بدونم

مشاور مهاجرت و ویزا:

هزینه ها و مدت زمان انجام پروسه با توجه به انتخاب روش مهاجرت و دریافت ویزا و شرایط هر متقاضی متفاوت است و فقط در جلسات مشاوره عنوان می گردد.

میتوانید برای بهره مندی از مشاوره رایگان به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ریتا :

سلام آیا کمپانی شما قادر به تهیه جاب آفر برای کانادا هست؟

مشاور مهاجرت و ویزا

برای برخی از مشاغل بله.

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

حمیده :

سلام من تاحالا سه بار برای ویزاتوریستی اقدام کردم وریجکت شدم علتشم فقط قانع نشدن افیسر بوده درحالیکه من پرستار استخدام رسمی دولت ومتاهل میباشم وتنها اقدام کرده بودم ولی حالا میخوام ازطریق کاریابی برم امکانش هست بانه

مشاور مهاجرت و ویزا

در صورتی که در زبان مهارت داشته باشید، بله امکان اعزام نیروی کار پرستار وجود دارد.

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

رضا :

سلام شرايط مهاجرت به كانادا از طريق جاب افر را خواستم

مشاور مهاجرت و ویزا

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

علی :

سلام. من ویزای جاب سیکر دارم. شما می تونید جاب آفر برام بگیرین؟

مشاور مهاجرت و ویزا

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

Mehmet karam :

سلام آیا برای ویزای جاب آفر کانادا که میخام توسط فردی بگیرم برای خودم نیازی به اثر انگشت هست .چون با دفتری که صحبت کردم میگفت چون این ویزا برای 20 نفر داره گرفته میشه از طرف ، شرکت کاملا قانونی در کانادا دولت کانادا دیگه با نفری که جاب آفر میگیره کار نداره و فقط باشرکت موجود که دعوت به کار داده استعلام انجام میده

مشاور مهاجرت و ویزا

اگر عنوان کردن که به انگشت نگاری شما نیازی نیست، قطعا کلاهبرداریست. فقط به وکلا و مشاوران رسمی مورد تایید کانادا اعتماد کنید.

shima solhi :

با سلام،بنده ٢٦ ساله،ليسانس علوم ازمايشگاهي و در حال گذراندن طرح در انستيتو پاستور هستم،متاهل و بدون فرزند، ايا بعد از اتمام طرح كه دوسال سابقه كار محسوب ميشود و گرفتن مدرك ايلتس امكان مهاجرت كاري وجود دارد؟ و اينكه من چه اقداماتي و رو از الان بايد شروع كنم ؟ و اينكه ايلتس جنرال با اكادميك چ فرقي دارد و براي ويزاي كار به كدام احتياج هست.با تشكر

مشاور مهاجرت و ویزا:

باید فرمهای ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید تا شرایط شما مورد بررسی کارشناسان موسسه قرار گیرد.

توملکیان :

با عرض سلام و خسته نباشید در صورتی که job offer معتبر داشته باشیم مدت زمان لازم برای جوابگویی LMIA و زمان صدور ویزا بصورت مجزا چقدر خواهد بود؟ با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا:

زمان در این پروسه به صورت دقیق مشخص نیست و از سوی دولت کانادا نیز زمانی برای آن اعلام نشده است اما به طور میانگین ممکن است 8 ماه به طول بانجامد.

فرزان اسدیان :

سلام ،آیا خدماتی جهت جاب آفر از کانادا دارید

مشاوره مهاجرت و ویزا:

بله در صورتی که شرایط شما تایید گردد جاب آفر واقعی درخواست خواهیم کرد.

Ahmad :

ویزا تضمینی کاانادا با دعوت نامه هزینه دعوتنامه چند ضمانت بازگشت هزینه چند میلیون

مشاوره مهاجرت و ویزا:

دعوتنامه به صورت جداگانه در اختیاز گذاشته نمی شود. باید اطمینان حاصل شود که قصد ماندن در کانادا را ندارید، سپس میتوانید از این دعوتنامه استفاده کنید. هزینه ها فقط در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد.

بهرام :

سلام .اگه شخصی رستورانی با سابقه ۱۸سالهرا خریده باشه و بخواهد نیرویایرانی استخدام کنه من نیاز به چه مدارکیدادم البته من الان توریستی کانادا هستم

مشاوره مهاجرت و ویزا:

باید به شما جاب آفر دهد. و به کانادا اثبات کنند که نتوانسته اند شخصی با توانایی شما در کانادا استخدام کنند و به وجود شما در رستوران خود نیازمند هستند.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- سازمان مهاجرتی، کاریابی و سرمایه گذاری مهیـــار

- با مدیریت وکیل رسمی مهاجرت، مهیــار حلاج پور

دارای مجوز رسمی از وزارت کار و رفاه اجتماعی.

دارای مجوز ICCRC (شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا).

 

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با دفتر کانادا):

02182802280(پاسخگویی: 18:00 الی 03:00)

واتساپ کانادا:

0014168905972(پاسخگویی: 18:00 الی 03:00)

 

دفتر ایران (تهران):

خیابان شریعتی، بعد از پل سید خندان، کوچه خیرمندی، پلاک27، طبقه دوم، واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

02126713551(10 خط ویژه)

واتساپ ایران:

09124644197(پاسخگویی 10:00 الی 18:00)

 

> برای بهره مندی از تخفیفات و اخبار جدید مهاجرت، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.