سرمایهگذاری در آمریکا و سرمایهگذاری در کانادا؛ کدام یک انتخاب بهتری است؟
همیشه در طول مسیرهایی با مقاصد مهم، دوراهیهایی زیادی پیش روی رهگذران خواهد گرفت و دوراهی سرمایهگذاری در آمریکا یا سرمایهگذاری در کانادا یکی از همین دوراهیهاست. بسیاری از افراد که مهاجرت از ایران را در رأس سیبل آرزوهای خود دارند، با این دوراهیها روبرو خواهند شد و این اصلاً عجیب نیست که سردرگم شوند. از طرفی حساسیت بالای این تصمیم و عواقب آن و از طرفی دیگر وجود اطلاعات ضد و نقیض، باعث میشوند تا فرد متقاضی مهاجرت، در مورد سرمایهگذاری در کانادا یا آمریکا دچار سردرگمی شود. اما این اصلاً جای نگرانی ندارد؛ ما قصد داریم در این یادداشت به شیوهای منطقی نگاهی به دوراهی سرمایهگذاری در آمریکا و سرمایهگذاری در کانادا داشته و به شما کمک کنیم تا در این مورد تصمیمگیری کنید. برای رسیدن به پاسخ و یافتن مسیر درست کافیست تا گام به گام با ما همراه باشید.
دوستی دیرین این دو کشور مانع از رقابت اقتصادی بین آنها نشده است
سرمایهگذاری در کانادا یا سرمایهگذاری در آمریکا ؛ نحوه پاسخ دادن به این پرسش
دقت داشته باشید که ما در این یادداشت قصد نداریم تا با ارائه نتایجی مطلق شما را سردرگم کرده یا دچار تردید اشتباهی بکنیم. باید دو نکته را مد نظر داشت:
* هیچگاه نمیتوان به طور مطلق در مورد برتری سرمایهگذاری در کانادا بر آمریکا صحبت کرد یا بالعکس. این کاملاً روشن است که برتری مطلقی نصیب هیچ یک نخواهد شد.
* از طرف دیگر حتی به فرض محال برتری یکی بر دیگری در نهایت این وضعیت شماست که تعیین میکند که کدام راه را باید انتخاب کنید. گاهاً ممکن است در یک کیس خاص وضعیت متقاضی منطبق بر شرایط سرمایهگذاری در کانادا باشید، گاهی هم ممکن است سرمایهگذاری در آمریکا انتخاب بهتری بسته به شرایط شخص باشد.
با در نظر داشتن در مورد فوق، کارشناسان این مجموعه بر آن شدند تا به جای طرح پاسخهای قطعی و گیجکننده به دقت شرایط هر دو مسیر را بررسی کرده و اطلاعات مربوط به هر یک را در خدمت شما همراهان گرامی قرار دهند. واضح است که پس از مطالعه موارد مندرج در یادداشت پیش رو، شما بسته به شرایط خود میتوانید تعیین کنید که کدام پلن مهاجرتی انطباق بیشتری با وضعیت شما دارد. هر چند باید تأکید کرد که این یک برآورد و نتیجهگیری ابتدایی است و باید در این زمینه تصمیم نهایی را منوط به مشورت با تیمهای مهاجرتی و وکلای مهاجرتی کنید. برای تصمیمگیری تنها دانش کافی نیست؛ گاهی تجربه تعیین کننده است. در نهایت نکته حائز اهمیت این است که انتخاب یک کشور برای سرمایهگذاری باید از دو منظر بررسی شود:
* سهولت وضعیت حقوقی و مراحل پیگیری ویزای سرمایهگذاری در هر کشور
* میزان سوددهی و ریسکپذیری سرمایهگذاری در هر کشور
* در نظر گرفتن روابط سیاسی بین کشور مبدا و کشور مقصد
برای آشنایی با مهاجرت تحصیلی به آمریکا و شرایط و هزینه آن، می توانید به صفحه ویزای تحصیلی آمریکا مراجعه نمایید.
مردم کانادا و آمریکا دشمنی ندارند اما همواره نوعی رقابت و کلکل بین آنها حاکم است
شرایط سرمایهگذاری در کانادا و ویزای مربوط به این پروسه
در گام اول به وضعیت یکی از مسیرهای پیش رو خواهیم پرداخت؛ سرمایهگذاری در کانادا. بررسی کلی وضعیت اخذ ویزای سرمایهگذاری کانادا، اصلاً ساده نیست زیرا نحوه پذیرش متقاضیان در کانادا استانی بوده و قاعده و قانونی کلی بر آن حاکم نیست. به همین علت ما تلاش کردیم تا حداقل مبلغ لازم جهت سرمایهگذاری در هر استان را به تفکیک بررسی کنیم.
یکی از برنامه های سرمایه محور کانادا استارت آپ ویزاست که جز محدود برنامه های مهاجرتی کاناداست که می توانید با اقامت دائم وارد کانادا شوید، البته شامل حال تمامی اقشار نخواهد شد و بسیار در نوع بیزینس پلن سختگیری های اداره مهاجرت اعمال می گردد. در حال حاضر می توان گفت که، استارت آپ ویزای کانادا یکی از بهترین برنامه های مهاجرتی ست. برای کسب اطلاعات بیشر در این خصوص می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید:
اقامت دائم کانادا از طریق استارت آپ ویزا
برنامه های کارآفرینی کانادا با حداقل هزینه:
* استان آلبرتا: 500 هزار دلار کانادا (این مبلغ باید در یک کسب و کار مرتبط با تولیدات کشاورزی سرمایهگذاری شود)
* استان بریتیش کلمبیا: مبلغ سرمایهگذاری شما در این استان باید حداقل 500 هزار کانادا باشد. در عین حال الزامی است تا اثبات کنید حداقل 600 هزار دلار کانادا دارایی خالص دارید. البته برای سرمایهگذاری در استان بریتیش کلمبیا آپشن دیگری نیز دارید و آن هم سرمایهگذاری در برنامه پایلوت است. برای پذیرش در برنامه پایلوت باید محل سرمایهگذاری شما مناطق کمجمعیت تعیین شده باشد. با این فرض حداقل سرمایهگذاری لازم به 100 هزار دلار کاهش یافته و میزان ثروت خالص شما حداقل 300 هزار دلار باشد.
* در استان مانیتوبا: باید حداقل میزان سرمایهگذاری شما 250 هزار دلار باشد اما در صورت سرمایهگذاری در مناطق حاشیهای و کمجمعیت این میزان تا 150 هزار دلار کانادا کاهش پیدا خواهد کرد. در هر دو حالت اما باید حداقل ثروت خالص شما 500 هزار دلار کانادا باشد. استان مانیتوبا یک امتیاز ویژه برای سرمایهگذاری در صنایع و حیطههای کشاورزی قائل است که ذیل آن میتوانید میزان حداقل سرمایهگذاری مورد نیاز در مرکز استان 300 هزار دلار است اما سایر شرایط آن کاملاً منعطفتر است.
* استان نیوبرانزویک: حداقل میزان سرمایهگذاری قابل قبول 250 هزار دلار کانادا بوده و حداقل ثروت خالص شما باید 600 هزار دلار کانادا باشد. ممهترین حسن کارآفرینی استان نیوبرانزویک، این است که شما مستقیم در ابتدا اقامت دائم کانادا خواهید داشت. برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص این برنامه می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید.
شرایط اقامت دائم کانادا از طریق نیوبرانزویک
* استان نوا اسکوشیا: حداقل میزان سرمایهگذاری در این استان 150 هزار دلار کانادا بوده و حداقل ثروت خالص شما باید 600 هزار دلار کانادا باشد.
* نواحی شمال غربی: حداقل میزان سرمایهگذاری در نواحی مرکزی 300 هزار دلار کانادا است اما در صورت سرمایهگذاری در نواحی حاشیهای، کف سرمایهگذاری به 150 هزار دلار کاهش پیدا میکند.
* استان نیوفاندلند و لابرادور: حداقل میزان سرمایهگذاری قابل پذیرش در این استان 200 هزار کانادا است. حداقل میزان خالص ثروت نیز 600 هزار دلار کاناداست.
* استان انتاریو: حداقل میزان سرمایهگذاری در این ناحیه بسیار بالاست. اگر در نواحی عالی تورنتو سرمایهگذاری کنید 1 میلیون دلار کانادا، اگر در خارج از این بخش سرمایهگذاری کنید 500 هزار دلار کانادا نیاز دارید. در هر دو حالت نیز باید حداقل ثروت خالص شما 1.5 میلیون دلار باشد.
* استان ساسکچوان: وضعیت شدیداً منعطفی داشته و دارای پلنهای بسیار متفاوتی است. حداقل میزان سرمایهگذاری در مناطق رجینا و ساسکاتون 300 هزار دلار کانادا و در سایر مناطق استان 200 هزار دلار کانادا است. البته برنامههای دیگری برای سرمایهگذاری در صنایع مرتبط با کشاورزی وجود دارد.
* استان یوکان: میزان حداقل سرمایهگذاری در این استان 300 هزار دلار کانادا است.
تا به اینجا تلاش کردیم تا با ارائه دو شاخص مهم اقتصادی حداقل سرمایه قابل پذیرش برای سرمایهگذاری در کانادا (بسته به استان محل سرمایهگذاری در کانادا) و حداقل میزان خالص ثروت سرمایهگذار، وجهه اقتصادی اخذ اقامت با سرمایهگذاری در کانادا را بررسی کنیم. حال نوبت به کشور آمریکا رسیده است.
در نهایت این شما هستید که انتخاب میکنید سرمایه خود را به زیر کدام پرچم بفرستید
وضعیت سرمایهگذاری در آمریکا
مطابق قوانین مهاجرتی دولت آمریکا نیز، شما با سرمایهگذاری میزان خاصی از پول میتوانید به اقامت دائم آمریکا دست پیدا کنید. در مورد آمریکا اما شرایط سرمایهگذاری در آمریکا برای اخذ ویزا چندان پیچیده نبوده و با یک برنامه جامع و کلی روبرو هستیم. مطابق قوانین دولت آمریکا در صورتی که در نواحی خاص سرمایهگذاری کنید، باید حداقل 900 هزار دلار آمریکا و در صورت سرمایهگذاری در خارج از این نواحی نیاز است تا حداقل 1.8 میلیون دلار سرمایهگذاری کنید که این اصلاً رقم کمی نیست. در مورد نواحی تعیین شده اما، دایره گسترش این نواحی بسیار گسترده است و پرداختن به تمام آنها ممکن نیست. اما نقطه اشتراک تمام این نواحی خاص حاشیهای بودن آنهاست. در صورتی که شما نواحی حاشیهای با میانگین درآمد کم و توسعه ضعیف را برای سرمایهگذاری در آمریکا انتخاب کنید، میتوانید با 900 هزار دلار سرمایه کار خود را آغاز کنید و این تا حدودی یک امتیاز عالی است. نکته مهم و حائز اهمیت در مورد سرمایهگذاری در آمریکا اما این است که شما برای اخذ ویزا از این طریق، حداقلی برای میزان ثروت خالص در نظر گرفته نشده است. شما کافیست تا مطابق فرمها و گواهیهای تسلیمی به افسر مهاجرتی، تأیید کنید که توان ادامه و گذران زندگی در آمریکا را دارید و از نظر مالی نیازمند حمایت این کشور نخواهید بود.
بزرگترین مشکل در سرمایه گذاری در آمریکا مشکلات سیاسی بین دو کشور ایران و آمریکاست که در پروسه مهاجرت بسیار تاثیر گذار است، که سرمایه گذاری در آمریکا را با ریسک بسیاری مواجه کرده است.
آمریکا اقتصادی ریسکی و پرتلاطم دارد و کانادا بسیار یکنواخت و همراه با آرامش
در مقایسه سرمایهگذاری در آمریکا و سرمایهگذاری در کانادا بدانید
دقت داشته باشید که بسیاری از مؤسسات مهاجرتی، متأسفانه همچنان بر یک اشتباه عجیب پافشاری داشته و اطلاعات غلطی را به عامه مردم ارائه میکنند. اشتباهی عجیب این مؤسسات در هنگام مقایسه سرمایهگذاری در آمریکا و سرمایهگذاری در کانادا این است که همچنان به برنامه فدرال اعطای ویزا به سرمایهگذاران در کانادا اشاره دارند در حالی که این برنامه از تاریخ 19 ژوئن سال 2014 متوقف شده و در عمل اجرا نمیشود. این برنامه که مانند برنامه اعطای ویزای دولت آمریکا به سرمایهگذاران، یکپارچه و سراسری بود، مطابق شرایط خاصی نیاز به سرمایهگذاری 800 هزار دلار کانادا بوده و باید ثروت خالصی معادل 1.6 میلیون دلار کانادا داشته باشید. دقت داشته باشید که این برنامه سراسری از دسترس خارج شده و برنامههای استانی با اقتضائات محلی و انعطاف بسیار بیشتر جایگزین آن شدهاند. (سرمایه گذاری کبک، که در حال حاضر این برنامه نیز موقف شده است)
یک نتیجهگیری در مورد سرمایهگذاری در آمریکا و سرمایهگذاری در کانادا
مطابق آنچه که گفته شد، هیچ نتیجهگیری قطعی مبنی بر برتری سرمایهگذاری در کانادا بر آمریکا وجود ندارد اما دقت داشته باشید که مطابق بعد مالی این پروسه، اساساً سرمایهگذاری در کانادا، برای افرادی که توانایی مالی کمتری دارند (به طور نسبی) بهتر است. این در حالی است که با سرمایهگذاری در آمریکا در عین پرداخت پول بیشتر، سرعت پیشرفت پرونده مهاجرتی شما بیشتر خواهد بود(البته نه برای ایرانیان!). از طرفی دیگر نیز در نظر داشته باشید که هندل کردن یک پروژه سرمایهگذاری در آمریکا به مراتب سادهتر از کانادا است. آمریکا به خاطر ماهیت غولآسای اقتصاد شدیداً پویای آن به همان میزان که مستعد سوددهی است، میتواند در یک اشتباه سرمایه شما را به قعر دره بفرستد. پس در مجموع اگر خواهان حضور در محیطی پویا از نظر اقتصادی، همراه با ریسک بیشتر هستید، سرمایهگذاری در آمریکا رویای شما را برآورده میکند اما اگر خواهان یک تجربه آسان و خالی از ریسک اما در عین حال با شانس رشد کمتر هستید، سرمایهگذاری در کانادا انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. باید پذیرفت که کمتر بودن ریسک سرمایهگذاری دو جنبه دارد زیرا در عمل خود پدیده ریسک اقتصادی یک سکه با دو روی متفاوت است. با سرمایهگذاری در کانادا به همان میزان که شانس شکست و سقوط کمتر است، در طول سالیان متمادی میزان رشد سرمایه نیز کمتر است. لازم است بدانید که تمام موضوعات طرح شده در مورد سرمایهگذاری در کانادا یا سرمایهگذاری در آمریکا کاملاً نسبی و با در نظر گرفتن این دو کشور بیان شده است. این یعنی هنگامی که ما معتقدیم که شانس رشد سرمایه پس از سرمایهگذاری در کانادا کم است، این در قیاس با سرمایهگذاری در آمریکا بیان میشود؛ وگرنه میزان رشد سرمایه پس از سرمایهگذاری در کانادا قابل قیاس با کشورهایی مانند ایران، عراق، هند یا حتی کشورهای اروپایی نیست! اروپایی ها بسیار علاقه مند به اهدای اقامت موقت هستند و زیاد علاقه ای به اهدای اقامت دائم ندارند، حتی برای سرمایه داران بزرگ…
مزایای سرمایه گذاری در آمریکا
در این مقاله به مقایسه معایب و مزایای سرمایه گذاری در آمریکا و کانادا خواهیم پرداخت. هر دو کشور فوق، جزء بهترین مناطق برای سرمایه گذاری می باشند. سرمایه گذاری در آمریکا دارای مزایای بسیاری است. این کشور یکی از برترین و شفاف ترین اقتصاد های دنیا را دارد و به همین دلیل، سرمایه گذاران بسیاری علاقه مند به سرمایه گذاری در این منطقه شده اند.
مزایای سرمایه گذاری در آمریکا عبارتند از؛
الف. بزرگ ترین بازار های سرمایه گذاری جهان در آمریکا قرار دارند
ب. سیستم اقتصادی آمریکا بسیار شفاف است
ج. با توجه به قوانین موجود در سیستم مالی آمریکا، سرمایه گذاری های انجام شده در این کشور از امنیت بالایی برخوردار هستند
د. در آمریکا، فضایی بسیار باز برای کسب و کار های استارت آپ و کارآفرینی وجود دارد
ه. سیستم قضایی این کشور به صورت کاملا قانونی عمل می کند
معایب سرمایه گذاری در آمریکا
سرمایه گذاری در آمریکا، در کنار تمام مزایای خود، دو عیب بزرگ دارد. مورد اول اینکه، برای سرمایه گذاری در این کشور، شما باید سرمایه نسبتا بالایی داشته باشید و امکان راه اندازی کسب و کار هایی با سرمایه پایین وجود ندارد. مورد دوم اینکه، با توجه به افزایش ارزش دلار در مقابل ریال و نوسان بالای آن، ریسک سرمایه گذاری در آمریکا و احتمال ضرر های مالی برای ایرانیان افزایش می یابد.
مزایای سرمایه گذاری در کشور کانادا
سرمایه گذاری در کانادا نیز دارای مزایای بسیاری است که در این بخش به توضیح آن خواهیم پرداخت. این مزایا عبارتند از؛
الف. پایین تر بودن دستمزد نیروی کار در مقایسه با آمریکا
ب. وجود فضای باز سرمایه گذاری در اکثر نقاط این کشور
ج. امکان سرمایه گذاری با مبالغ پایین در کانادا
د. سیستم مالی و اقتصادی شفاف
ه. سیستم حقوقی و قضایی شفاف
معایب سرمایه گذاری در کانادا
در کنار تمام مزایای سرمایه گذاری در کانادا، معایبی نیز وجود دارند که باید قبل از سرمایه گذاری در این کشور به آنها توجه شود. این معایب عبارتند از؛
الف. مراحل قانونی سخت در فرآیند سرمایه گذاری در کانادا
ب. الزام به ارائه سوابق مدیریتی برای سرمایه گذاری در کانادا
ج. نوسان بالای دلار آمریکا در برابر ریال ایران
مطالب پیشنهادی:
> ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا
> درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید
> سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا
> سرمایه گذاری در ساسکاچوان کانادا
> سرمایه گذاری در نیوبرانزویک کانادا
> سرمایه گذاری در ونکور کانادا
> معرفی روشهای سرمایه گذاری کانادا
مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده،ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند.
بدیهی است برداشت و مشورتهای حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی توصیه میشود.
مدیریت و همکاران این مجموعه مسوولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسوولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.
ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.
در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.
دریافت اطلاعات تماس و اطمینان از مجوز های ما، با مراجعه به صفحه > درباره موسسه مهاجرتی ما