ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا اقامت دائم

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا اقامت دائم

نوع ویزا : ظرفیت تکمیل.

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک شناسایی : پاسپورت جدید با حد اقل یک سال اعتبار،کپی تمام صفحات پاسپورت و پاسپورتهای قدیمی
ترجمه ی شناسنامه ، عکس رنگی با زمینه روشن، ترجمه کارت پایان خدمت یا معافیت، دریافت سوء پیشینه
مدارک دارایی: اسناد منگوله دار یا غیر منگوله دار مانند مبایعه نامه ، قرارداد پیش خرید و .. ، گواهی بانکی از حسابهای سپرده و ... تمکن مالی 6 ماهه آخر حساب
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا و یا فرم درخواست اقامت کانادا
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
گواهی‌های اشتغال به تحصیل یا کار (در صورت وجود)
مدارک کاری متقاضی : گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی ، حکم کارگزینی ، فیش بازنشستگی ، حکم بازنشستگی و...

تمامی مدارک شرکت برای افرادی که کارآفرین هستند + لیست تمامی کارمندان بیمه شده.
برای دریافت ویزای کانادا مدارک دعوت کننده (در صورت وجود) شامل : دعوتنامه با تاریخ و امضا ، نام کامل، تاریخ تولد، آدرس و شماره تلفن فرد، نسبت شخص با شما، کپی کارت اقامت دعوت کننده، سند ملکی و گواهی کاری دعوت کننده و ...
در صورت نیاز مدارک دیگر متعاقبا اعلام خواهد شد.

لطفا توجه داشته باشید که بسته به نوع انتخاب روش اقامتی کانادا مدارک متغییر است.
لازم به ذکر است که تمامی مدارک فارسی که به سفارت تحویل میدهید باید از طریق دارالترجمه رسمی ترجمه شوند و تایید دادگستری باشند.

توضیحات :

 

 

معرفی و مقدمه اقامت دائم کانادا

کانادا کشوری وسیع است که در قسمت شمالی قاره آمریکا قرار گرفته. مساحت این کشور در حدود ۹٫۹۸میلیون متر مربع است که این کشور را در زمره‌ی چهارمین کشور پهناور دنیا قرار داده است. جالب است بدانید مرز زمینی کانادا و آمریکا طولانی ترین مرز مشترک بین دو کشور در جهان است. هم اکنون جمعیت ساکن در این کشور پهناور در حدود ۳۵ میلیون نفر است که حدود ۸۰% این جمعیت در قسمت جنوبی کانادا که دارای آب و هوای گرم تر و مطبوع تری هست و دارای فرهنگ غالب تر فرانسوی است، زندگی میکنند.

ویزا

 

بخش جنوبی کشور کانادا دارای آب و هوای معتدل و مطبوعی در طول سال است، با این حال کلا کشور کانادا به دلیل نزدیکی به قطب شمال کشوری سردسیر محسوب می شود . به دلیل سابقه بالای مهاجرت به این کشور از بدو تاسیس آن، کانادا کشوری با بیشترین تنوع فرهنگی و قومیتی است بطوریکه هم اکنون دارای 34 قومیت بارز است که بیشترین میزان مهاجرت به آن از کشورهای چین، هند، فیلیپین، پاکستان، امریکا، انگلستان، کره جنوبی، کلمبیا و سری لانکا است، درست شنیدید !!! همانطور که آمریکا بهشت موعود بسیاری از مردم دنیا است ! کانادا نیز بهشت موعود آمریکایی ها برای مهاجرت می باشد. همه چیز بستگی به نوع سبک زندگی فرد بستگی دارد.

اقتصاد پیشرفته این کشور یازدهمین اقتصاد برتر دنیا است. که این اتفاق شگرف از منابع طبیعی غنی این کشور و نیروهای نخبه و حرفه ای و شبکه عظیم اقتصادی آن می باشد.

اگر شما در هر زمینه ای دارای هنر و مهارت هستید ،کانادا میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد! و مهاجرت به کانادا میتواند مسیری برای تغییر سبک زندگی بهتر باشد. کانادا محل کشف و بروز استعدادهای بسیاری بوده اما باید با برنامه ریزی و هدف مشخص وارد کانادا شوید. کانادا میتواند بهشتی باشد برای کسانی که با هدف مهاجرت میکنند در عین حال میتواند جهنمی باشد برای افرادی که ظرفیت مهاجرت و تغییر سبک زندگی خود را ندارند.

یکی از بهترین و سریعترین روشهایی که مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت کانادا را هموار میکند دریافت ویزای تحصیلی کاناداست. با تحصیل در کانادا میتوانید علاوه بر استفاده از سطح آموزشی بسیار بالا، پس از گذراندن دوره آموزشی مشغول به کار شده و درخواست اقامت دائم داشته باشید البته در استان کبک پس از گذراندن دوران تحصیل میتوانید بدون سابقه کار درخواست اقامت دائم داشته باشید. امتیازات دیگری که دریافت ویزای تحصیلی دارد که است که همسر فرد متقاضی ویزای کار فول تایم دریافت میکند و فرزند فرد متقاضی می تواند از تحصیل رایگان در کانادا بهره مند شود. فقط باید دقت داشته باشید برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا برای رسیدن به اقامت دائم کانادا به تمکن مالی خوبی نیاز خواهید داشت. حتما برایتان سوال پیش می آید که بدون مدرک زبان هم میتوان از کالج های معتبر کانادا پذیرش گرفت؟ باید توجه داشته باشید که فاکتورهای بسیاری در این امر موثر است اما دریافت ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان نیز امکان پذیر است. اگر علاقه مند به دریافت اقامت کانادا از طریق تحصیل هستید اینجا را مطالعه نمایید.

 

 

این کشور دارای رده دهم میانگین درآمد سرانه ملی در دنیاست و همچنین از لحاظ استاندارد های زندگی در رده نهم قرار دارد و بالاتر از همه از نظر سیستم آموزشی و تحصیلات این کشور در رده اول دنیا قرار دارد. بطوریکه استعدادهای باورنشده در آمریکا مقصد اولشان کانادا می باشد.

شاید باور کردنی نباشد اما به لطف سیستم دقیق مهاجرتی کانادا و سیستم آموزشی حرفه ای این کشور هم اکنون ۹۹% مردم کانادا دارای سواد هستند(منظور فقط سواد خواندن و نوشتن نیست، سواد از لحاظ استانداردهای بروز جهانی مدنظر است). از نظر سطح دسترسی به اینترنت در حدود ۹۴% جمعیت این کشور دسترسی به اینترنت دارند(حتی سرخپوستان بومی ساکن در نواحی قطبی آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند)، همین معیار خیره کننده برای بیان سطح بالای استاندارد های زندگی در کانادا کافی است.

جدا از همه اینها، کانادا کشوری ایده آل برای زندگی و ادامه تحصیل می باشد. با مهاجرت به این کشور شما دارای درآمدی خوب با هزینه های زندگی مناسب و خدمات درمانی فوق العاده با کیفیت با هزینه پایین خواهید شد!

آیا می دانستید بیش از 45 درصد مردم آمریکا برای انجام ساده ترین امور درمانی خود سوار ماشین شده و مشقت سفری طولانی را به جان می خرند تا تحت بهترین سیستم خدمات درمانی دنیا در کانادا با هزینه پایین مداوا شوند؟

این روزها هرچه کشورهای اروپایی با روی کارآمدن دولت های محافظه کار و ناسیونالیست درهای خود را بر روی مهاجران می بندند، دولت کانادا سیاست های مهاجرتی بازتر و مثب تری را انتخاب می کند. البته با انتخاب افراد مناسب و مفید برای رشد سطح علمی و مهارتی کانادا.

از لحاظ استانداردهای زندگی ، سازمان ملل متحد ، کانادا را به عنوان یکی از بهترین مکان های جهان برای زندگی معرفی کرده است.

 

اقامت دائم کانادا

 

 

دیگر مزایای مهاجرت به کانادا در سال 2018 ،شامل موارد زیر می باشد :

 

  • امکان مهاجرت قانونی به کانادا با تمام اعضای خانواده به صورت کاملا قانونی از طریق روشهای قانونی و مختلفی که برای مهاجران در نظر گرفته شده است.
  • خدمات آموزشی (تا قبل از ورود به دانشگاه) و پزشکی باکیفیت با هزینه های بسیار پایین 
  • امکان مهاجرت به شیوه های مختلف از جمله نیروی متخصص فدرال، نیروی متخصص کبک، همچنین سرمایه گذاری، کار آفرینی، تحصیلی، دانش آموزی، PEQ، خود اشتغالی و ...
  • اخذ اقامت دائم کانادا ظرف مدت سه سال پس از ورود به کانادا
  • برخورداری از مزایای رفاهی بی نظیر دولت کانادا مانند امکانات پزشکی رایگان ، آموزش رایگان، بیمه سن یا بازنشستگی ، بیمه بیکاری و .......
  • اعمال حداقل مقررات دولتی در هنگام شروع کسب و کار پس از مهاجرت به کانادا و حمایت های همه جانبه دولت از شما از پرداخت وام گرفته تا حمایت های سوبیسدی و غیره
  • دسترسی به بازار گسترده آمریکا و مکزیک بر اساس معاهده NEFTA (نَفتا)
  • گستردگی قومی ،فرهنگی و مذهبی کانادا که پذیرای شما با هر شرایطی است. بطوریکه آنجا هیچ وقت احساس تنهایی نخواهید کرد ! فقط کافیه در خیابان داد بزنید سلام ! حداقل ده نفر میگویند علیک سلام ! باور کنید اغراق نمی کنیم ! کافیست پس از دریافت ویزا یا اقامتتان در کانادا یکبار امتحان کنید.
  • با تراکم جمعیت فوق العاده پایین شما از هر جهت زندگی آرامش بخشی را تجربه خواهید کرد، هر کسی خواهان زندگی در فضاهای باز و گسترده است قطعا انتخابش کانادا خواهد بود ، با تراکم جمعیت ۳٫۵ نفر در هر کیلومتر مربع یعنی کمترین تراکم جمعیت در جهان.
  • کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، با درآمد سرانه چشمگیر بالای ۳۵،۵۰۰ دلار در سال است و همچنین عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه(OECD) و گروه هشت(G8) و سازمان تجارت جهانی(WTO) نیز می باشد.
  • قیمت مسکن در کانادا ، به طور قابل توجهی ارزان تر از دیگر کشورهای ثروتمند دنیا مانند انگلستان و آمریکا می باشد. کانادا به عنوان کشوری دارای مناظر خیره کننده و همچنین زندگی شهری درجه اول، یکی از قطب های توریستی جهان است که توریست های زیادی برای دیدن شهرهایی مانند اتاوا، تورنتو و مونترال به این کشور رویایی سفر می کنند. کانادا کشوری است که به معنای واقعی مراقب سلامت شهروندان خود است به همین منظور برنامه های رفاهی-اجتماعی زیادی در دستور کار خود دارند. علاوه بر این دولت کانادا خدمات پزشکی و بهداشتی رایگان و همچنین آموزش رایگان کودکان تا پایان دبیرستان را ارائه می دهد. 

مهم ترین برنامه های رفاهی-اجتماعی کانادا شامل موارد زیر است:

 

  • ساکنان کانادا در صورتی که از کار اخراج شوند (بیکار شوند) تا ۶۰ درصد آخرین دستمزد دریافتی خود در صورتی که حداقل به مدت شش ماه در کانادا کار کرده باشند، بهره مند می شوند.
  • ساکنان و نه حتی شهروندان کانادا از دولت کمک هزینه هایی برای کمک در جهت رفاه اجتماعی دریافت خواهند کرد.
  • شهروندان کانادا از طرح بازنشستگی دولت کانادا برای دریافت حقوق بازنشستگی بهره مند می شوند. این طرح به سنی که برای بازنشته شدن انتخاب میکنید بستگی دارد و سن مطلوب برای این طرح ۶۵ سالگی است.
  • دولت های فدرال و استانی کانادا در هر ماه مبلغ مشخصی برای تربیت هر کودک اختصاص می دهند . این مقدار بستگی به درآمد پدر و مادر در سال گذشته دارد.

با همه این تفاسیر باید هم مهاجرت به کانادا سخت باشد و به تخصص و مهارت نیاز داشته باشد. پس حتما اگر میخواهید خودتان وارد پروسه مهاجرت شوید از مشاوران با تجربه در این حیطه مشورت بگیرید شاید در انتخاب روش مهاجرتی حتی شاید در انتخاب کشورتان برای مهاجرت اشتباه کنید.

روشهای بسیاری برای اخذ اقامت کانادا وجود دارد که با توجه به مشخصات هر فرد میتوان روش اقامتی را انتخاب کرد. بسیاری افراد با انتخاب اشتباه روش اقامت، هزینه و زمان بسیاری را هدر داده اند. توجه داشته باشید که با انتخاب روش درست اقامتی کانادا میتوانید در زمان و هزینه ی خود بسیار صرفه جویی داشته باشید. همچنین توجه داشته باشید حساسیت چندانی نسبت به انتخاب شهر نشان ندهید، همین که بتوانید وارد یکی از برنامه های اقامتی کانادا شوید ممانعتی برای تغییر محل زندگی خود نخواهید داشت به طور مثال اگر شانس دریافت اقامت دائم در استان کبک از شانس اقامت در تورنتو با توجه به مشخصات شما بیشتر است اسراری برای تورنتو نداشته باشید. بعد از اینکه وارد کانادا شوید هیج قانونی نمیتواند شما را مجبور به انتخاب محل زندگی کند.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

مهاجرت به کانادا

ویزای کانادا اقامت دائم

ویزا و اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

دائم

مدت اعتبار

دائم

مدت اخذ ویزا

240 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


حامد :

من 41 سالمه و مجرد هستم. 3 سال پیش برای ویزای کانادا اقدام کردم اما ریجکت شدم الان 2 تا شینگن دارم. میخوام بدونم آیا بازم بهترین کار اینه درخواست ویزای توریستی کانادا داشته باشم که بتونم به اقامت دائم کانادا برسم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید توجه داشته باشید دریافت ویزای توریستی کانادا به اقامت دائم کانادا منجر نخواهد شد. مگر اینکه بتوانید در کانادا ویزای کار دریافت کنید یا بتوانید یکی از برنامه های مهاجرتی کانادا را انتخاب نمایید.

حسین عباسی :

سلام و ممنون از اطلاعات مفیدتون. من مهندسی صنایع خودم 29 ساله دارای همسر و فرزند دوس ندارم پناهندگی به کانادا برم. شما راه حل بهتری برای دریافت اقامت دائم کانادا دارید؟ تقریبا تمکن مالی خوبی رو هم دارم البته برای ارائه پرینت حساب حتی تا 3 میلیارد تومن هم مشکی ندارم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای دریافت اقامت دائم کانادا انتخاب ویزای تحصیلی و مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل می تواند مسیر مناسبی برای شما و خانواده تان باشد

محبی راد :

سوالی از کارشناس محترم داشتم که بنده تقریبا 4 سال پیش اقامت دائم کاناد را دریافت کردم اما فقط 1 سال در کانادا زندگی کردم و به ایران برگشتم آیا اقامت دائم من باطل شده؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای حفظ اقامت دائم کانادا باید حداقل 2 سال از 5 سال گذشته را در کانادا زندگی کرده باشید. در این غیر این صورت باید برای این غیبت دلیل موجه داشته باشید که اقامت دائم کانادا باطل نگردد.

مهدیه توکلی :

برای دریافت اقامت دائم کانادا میتوانیم از طریق تحصیلی اقدام کنیم؟ لطفا شرایطش رو بفرمایید؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

دریافت ویزای تحصیلی کانادا راه رسیدن به اقامت دائم کانادا را بسیار تسهیل خواهد کرد. که در کنار شانس دریافت اقامت دائم، همسر فرد درخواست کننده ویزای کار دریافت کرده و فرزندان آنها نیز  از تحصیل رایگان در مدارس کانادا بهره مند خواهند شد. براس اطلاعات بیشتر میتوانید صفحه ویزای تحصیلی کانادا را مطالعه نمایید.

علیرضا حسینی :

من پزشک عمومی هستم با 10 سال سابقه کار دارای 1 فرزند 8 ساله همچین همسر بنده پرستار هستن با 5 سال سابقه کار. تمکن مالی مناسبی نیز داریم. با شرایط ما چقدر شانس دریافت اقامت دائم رو داریم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

دریافت اقامت دائم کانادا منوط به شرایط شما و انتخاب درست روش مهاجرتی شما دارد. البته شرایطی خوبی را برای دریافت اقامت دارید اما باید روش مهاجرتی شما به درستی انتخاب گردد.

میتوانید با مراجعه به صفحه  فرم ارزیابی رایگان ما از شرایط خود به صورت کامل مطلع سازید. کارشناسان مجموعه از طریق ایمیل پاسخگوی شما خواهند بود.

اسفندیار رشیدی :

من و همسرم ویزای توریستی کانادا داریم و تصمیم داریم فرزندمان در کانادا به دنیا بیاد آیا با قانون دریافت پاسپورت برای فرزند شانس ما برای دریافت اقامت دائم کانادا افزایش پیدا میکند؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

دریافت پاسپورت برای فرزند شما با توجه به قوانین خاک کانادا برای اقامت شما امتیازی محسوب نمیشود اما اگر واجد شرایط یکی از برنامه های مهاجرتی کانادا باشید و یا بتوانید ویزای کار دریافت کنید در کانادا فرزند شما تمامی امتیازات یک شهروند کانادایی را دارا می باشد.

ساسان احمدی :

ممنون از کارشناس محترم. من به همراه خانواده حدود 2 سال پیش پرونده ی اکسپرکس انتری باز کردیم آیا با فعال بودن این پرونده میتونیم درخواست ویزای توریستی کانادا داشته باشیم؟ مشکلی برای ما پیش نخواهد آمد؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

خیر مشکلی نخواهید داشت پرونده ی اکسپرس انتری هیچگونه مانعی برای سفر توریستی شما به کانادا ایجاد نخواهد کرد.

گرمان : سلام من میخوام برای همیشه به کانادا سفر کنم از چه طریقی در خواست ویزا کنم بهتره در ضمن کارت پایان خدمت هم ندارم

با سلام و احترام

باید تکلیف خدمت سربازی شما مشخص گردد و باید دارای پاسپورت باشید

درضمن برای اقامت دائم باید از روشهای قانونی اقدام نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (آمریکا - فلوریدا) ___ 982122609232+ (ایران - تهران) ___ 14168373753+ (واتساپ _ کانادا) پاسخگویی دفتر کانادا فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران.

موبایل : 14168373753+ (واتساپ_کانادا) پاسخگویی فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

موسسه کاریابی بین المللی ایران و موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

دفترایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد ۳

دفتر کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

 Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Canada

دفتر آمریکا - فلوریدا: 

Libra liana Co LLC 6336 Buford st Unit 209 Orlando Florida  Zip Code:

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.