ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای انگلیس دانشجویی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای انگلیس دانشجویی

نوع ویزا : دانشجویی، تضمینی

کشور : انگلیس

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزا تحصیلی کانادا: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید 3٫5*4٫5 زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای دانشجویی انگلیس (سرپرست و همراهان)

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای دانش جویی انگلیس

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای دانشجوی انگلیس

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای دانشجویی انگلیس: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از 3 ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای دانشجویی انگلیس، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

 

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا می‌توانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره وکیل رسمی مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای کانادا بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

21 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


بهنام زاهدی :

سلام من پذیرش تحصیلی دکتری رایگان همراه با 6500 پوند در سال از یکی از دانشگاه های انگلیس دارم. با این حال، خواستم بدونم باز هم نیاز هست که داخل حساب بانکی ام موجودی داشته باشم. اگه لازم هست چه میزان باید ذخیره بانکی داشته باشم.

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

رشته تحصیلی شما چه بوده؟ برای کدام دانشگاه بورسیه شده اید؟ مدارکی که به دانشگاه ارائه داده اید چه بوده؟ در برخی از موارد برای دریافت ویزای نیاز به ارائه پرینت بانکی نیز دارید.

Erfan : سلام سن برای این ویزا چقدره حتما باید دانشجو باشیم یا میشه دبیرستانی باشیم

مشاور مهاجرت و ویزا: 

برای اخذ ویزای دانش آموزی باید زیر 17 سال سن داشته باشید. و پس از آن باید برای ویزای دانشجویی اقدام نماییم.

مژگان افغانپور : با سلام / قصد دارم برای PHD به کانادا مهاجرت کنم، و همسرم هم با من بیاد. حساب بانکی برای دوره چهار ماهه چقدر باید باشه حدودا؟ و اینکه مبلغ تمکن باید به تناسب هزینه یک سال زندگی در کانادا باشه یا ارتباطی نداره؟ سپاسگزار

با سلام و احترام

برای کانادا امکان اخذ ویزای تحصیلی مقطع دکترا وجود دارد اما باید مدارکی شما مورد بررسی دقیق قرار گیرد. حساب بانکی شما باید به اندازه ای موجودی داشته باشد که به آفیسر ثابت کنیم از پس هزینه های خود بر خواهید آمد و ارتباط مستقیم با هزینه های دانشگاه و زندگی در کانادا خواهد داشت

فروغ آل علی : با سلام/ من قصد دارم دوره زبان انگلیسی رادر انگلیس شرکت کنم فقط نمیدونم دوره 6ماه ویزا میدن یا حتما باید دوره یکساله باشه ؟در ضمن آیا نیازی به مدرک آیلتس هست برای چنین دوره هایی؟ ودیگر اینکه حساب بانکی برای دوره یکساله ویا 6ماهه 100میلیون کافیه؟متشکرم

با سلام واحترام 

دوره زبان در انگلستان 11 ماهه می باشد و احتیاجی به مدرک زبان نخواهید داشت.

تمکن مالی شما باید بالای 100 میلیون تومان ارائه گردد.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- سازمان مهاجرتی، کاریابی و سرمایه گذاری مهیـــار

- با مدیریت وکیل رسمی مهاجرت، مهیــار حلاج پور

دارای مجوز رسمی از وزارت کار و رفاه اجتماعی.

دارای مجوز ICCRC (شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا).

 

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با دفتر کانادا):

02182802280(پاسخگویی: 18:00 الی 03:00)

واتساپ کانادا:

0014168905972(پاسخگویی: 18:00 الی 03:00)

 

دفتر ایران (تهران):

خیابان شریعتی، بعد از پل سید خندان، کوچه خیرمندی، پلاک27، طبقه دوم، واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

02126713551(10 خط ویژه)

واتساپ ایران:

09124644197(پاسخگویی 10:00 الی 18:00)

 

> برای بهره مندی از تخفیفات و اخبار جدید مهاجرت، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.