ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

همه چیز درباره تحصیل در کانادا


آخرین بروز رسانی : ۹۷/۱۲/۲۶

 

تحصیل در کانادا

مقدمه: خلاصه ای از مزایای تحصیل در کانادا به عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان از جهات مختلف به خصوص سطح علمی مراکز دانشگاهی و همچنین مدارک و شرایط مورد نیاز برای اپلای و اخذ پذیرش در دانشگاه های کانادا.

تحصیل در کانادا همواره یکی از بهترین گزینه های پیش روی مهاجران بوده است. نمی توان دقیقا گفت که چه خصوصیاتی کانادا را به این سطح از محبوبیت رسانده اند اما در هر صورت این کشور چه از لحاظ شاخصه های کیفیت زندگی نظیر بهداشت، شادی، درآمد و ... و چه از لحاظ کیفیت آموزشی و دانشگاه های معتبر در لیست برترین های جهان حضور پررنگی داشته است. از طرفی دیگر زبان انگلیسی رسمی و مهاجر پذیری بالا، تحصیل در کانادا را به یکی از نخستین و جذاب ترین انتخاب ها بدل کرده است. حال برای گرفتن ویزای تحصیلی در کانادا چه کاری باید انجام داد؟ با ما همراه باشید.

ابتدا باید به این نکته توجه داشته باشید که ویزای تحصیلی در کانادا، شرایط اقامت موقت شما به منظور تحصیل را فراهم می کند که البته امکان گسترش و تبدیل آن به اقامت دائم وجود دارد. کانادا از جمله کشور هایی است که تحت تاثیر تغییر در خط مشی های سیاسی، سخت گیری های زیادی را در پذیرش مهاجران اعمال کرده است. با این حال اخذ ویزای تحصیل در کانادا یکی از بهترین راه ها برای مهاجرت به کانادا محسوب می شود.

 

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی) <

شرایط تحصیل در کانادا ویزا724

 

چرا تحصیل در کانادا

کالج ها، دانشگاه ها و به طور کلی مراکز علمی در کانادا از اعتبار بالایی برخوردارند و از بروزترین تجهیزات و نظریات در پیشبرد اهداف خود بهره می برند و همواره از جمله کشورهایی هستند که درخواست های پذیرش بالایی را دریافت می کنند. کانادا بیشترین تعداد دانش آموخته های دانشگاهی را دارد و بیش از ۵۰ درصد این کشور دارای مدرک دانشگاهی هستند. برای گرفتن ویزای تحصیل در کانادا نیاز است که به طرق مختلف به اثبات برسانید که می توانید از لحاظ علمی برای آنها مثمر ثمر باشید. این به این معنی است که رزومه ی خوبی از فعالیت های علمی داشته باشید و برای ادامه تحصیل و تحقیقات خود برنامه ای هر چند ابتدایی در ذهن داشته باشید و ارائه دهید. در کانادا نهاد ها و مدل های متنوعی وجود دارند که شما می توانید متناسب با اهدافتان هر کدام از آن ها را برگزینید.

تحصیل در کانادا همچنین به شما کمک می کند که خیلی راحت تر در این کشور مشغول به کار شوید. این مسئله به این دلیل است که اولا اعتبار مدارک علمی دانشگاه های کانادا بسیار بالا و قابل اتکا است، ثانیا شما در طول تحصیل خود به کار می پردازید و سابقه ی کاری لازم برای یک شغل خوب را به دست می آورید و ثالثا آشنایی و تسلط شما با زبان انگلیسی و فرهنگ کانادایی افزایش یافته و بر مهارت های ارتباط گیری شما مستقیما تاثیر می گذارد.

الزامات پذیرش تحصیلی در مراکز علمی آموزشی در کانادا

به صورت دقیق و عملیاتی برای تحصیل در کانادا لازم است که ابتدا برای پذیرش در یکی از مراکز علمی این کشور، متناسب با رشته ی تحصیلی، مقطع تحصیلی و شهر هدف خودتان اقدام به اپلای کنید. در صورتی که مایل هستید در مقطع لیسانس پذیرش بگیرید و از این طریق اجازه ی تحصیل در کانادا را کسب کنید، باید مدارک و مراحل زیر را جمع آوری و به انجام رسانده باشید:

رونوشت دیپلم با معدل حداقل ۱۴ ( حداقل ۱۵ برای برخی رشته ها )

ریز نمرات دوره ها و واحد های گذرانده شده

کپی پاسپورت

انگیزه نامه ی تحصیلی

نمره ی قابل قبولی در امتحان ها زبان

مدارک لازم برای بورسیه در صورت درخواست

توصیه نامه ( ۲ یا ۳ مورد )

پورتفولیو یا نمونه آثار نوشته شده توسط شما

البته اینها الزامات عمومی ای هستند که اکثر دانشگاه ها در کانادا برای پذیرش از شما طلب می کنند. برای اطلاعات دقیق تر باید به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و لیست موارد مورد نیاز را تهیه نمایید. همچنین یکی از راه هایی که شانس شما برای پذیرش و تحصیل در کانادا را افزایش می دهد شرکت در دوره های پیش آمادگی کالج ها می باشد.

تحصیل در کانادا در مقطع ارشد و دکتری

برای پذیرش در مقاطع ارشد و دکتری نیز تقریبا تمام این موارد صادق هستند و علاوه بر اینها باید اصل مدرک مقطع یا مقاطع قبلی نیز ارسال شود. البته این حداقل ها تنها برای دریافت پذیرش در رشته ی مورد نظر شما هستند و در صورتی که می خواهید از مزایایی نظیر بورسیه های تحصیلی و تخفیف در شهریه هنگام تحصیل در کانادا بهره ببرید باید رزومه ای قابل رقابت با دیگر شرکت کنندگان داشته باشید. این می تواند شامل معدل بالاتر، نمرات زبان و GRE بالاتر، مقالات چاپ شده در نشریات معتبر علمی، پیدا کردن استادی که در زمینه ی کاری شما فعالیت می کند، و ارائه برنامه ی پژوهشی دقیق تر باشد.

داشتن نامه ی پذیرش از هر کدام از این مراکز علمی راه شما به سمت اخذ ویزای تحصیلی در کانادا را هموار می کند و این امکان را برای شما فراهم می کند که در آینده، چه در صورت تصمیم به ادامه تحصیل در کانادا و چه کار کردن، بتوانید اقامت خود را به اقامت دائم تبدیل کنید.

شهر های بزرگ کانادا که بسیاری از موسسات معتبر علمی در آنها قرار دارند، ونکوور، کبک، مونترال و تورنتو می باشند که انتخاب این شهر ها شانس بیشتری برای پذیرش را به همراه خواهد داشت. همچنین دانشگاه هایی نظیر رویال رودز، وینیپگ، بیشاپ و ... از معتبر ترین مراکز دانشگاهی کانادا می باشند.

 

تحصیل در کانادا ویزا724

 

تعهدات و مراحل اخذ ویزای تحصیل در کانادا

شما برای تحصیل در کانادا باید مدارکی ارائه دهید که نشان دهنده ی توان مالی شما برای تامین مالی خود و همراهان احتمالی شما خواهد بود ( شمال هزینه های شهریه نیز می شود ).

پس از انجام فرایند اپلای دولت کانادا از شما می خواهد اطلاعات بیومتریک خود، که شامل اثر انگشت و عکس تان می باشد را ظرف مدت ۳۰ روز برای آنها ارسال کنید. با توجه به تعطیلی سفارت کانادا در ایران لازم است برای این کار به یکی از کشور های همسایه نظیر ترکیه یا امارات سفر کنید. همچنین انجام دادن تست های پزشکی و پلیسی نیز ضروری خواهد بود. در صورت کامل و بدون اشکال بودن مدارک، نامه معرفی به شما ارسال خواهد شد که باید هنگام ورود به کانادا آن را به مدیریت سازمان مهاجران ارائه دهید.

ویزای تحصیل در کانادا نوع خاصی از قوانین در خصوص شما به کار می بندد که با توجه به مقطع و برنامه ای که در آن پذیرش دارید می تواند متفاوت باشد. هنگام تحصیل در کانادا این امکان وجود دارد که شما اجازه کار کردن از صفر تا ۲۰ ساعت در هفته را داشته باشید یا در مواردی از سفر درون کانادا محروم باشید. شما باید تعهد بدهید که وظایف تحصیلی خود را به بهترین نحو به انجام می رسانید و در صورت پایان زمان ویزای تحصیل، سه ماه فرصت خواهید داشت که یا آن را به طرق مختلف تمدید کرده یا کانادا را ترک نمایید.

مزایای تحصیل در کانادا

1. تحصیل ارزانتر نسبت به کشورهای تقریبا هم سطح کانادا مانند آمریکا، انگلستان، آلمان، استرالیا

2. امکان دریافت ویزای اقامت دائم پس از فراغت از تحصیل

3. یادگیری زبان انگلیسی و فرانسوی در کشور کانادا

4. بهتره مندی از بالاترین سطح آموزشی دنیا و دریافت یکی معتبرترین مدارک دنیا پس از فراغت از تحصیل

5. امکان دریافت ویزای کار و درصد بالای احتمال برای استخدام پس از فراغت از تحصیل

6. امکان 20 ساعت فعالیت کاری در هفته

7. دریافت ویزای باز و فول تایم کاری برای همسر فرد متقاضی تحصیل در کانادا

8. امکان دریافت ویزای تحصیل در کانادا حتی بدون داشتن مدرک زبان (یادگیری زبان در کانادا انجام می پذیرد سپس در رشته ی انتخابی مشغول به تحصیل خواهید شد.)

9. فرزند متقاضی تحصیل در کانادا میتواند به صورت رایگان از تحصیل در مدارس کانادا بهره مند شود. (شهریه ی سالانه برای مهاجرانی که والدینشان اقامت تحصیلی ندارند حدود 15000 دلار می باشد!)

10. امکان زندگی و اقامت در هر جایی از کانادا (پس از دریافت اقامت دائم اجباری به انتخاب محل زندگی و شغلتان ندارید)

11. تحصیل در کانادا را میتوان بهترین و سریعترین روش مهاجرت به کانادا نام برد. که پس از تحصیل به احتمال بسیار بالا مشغول به کار شده و علاوه بر دریافت اقامت دائم میتوانید درآمد خوبی داشته باشید.

منبع: وبسایت دولت کانادا canada.ca

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

پرسش و پاسخ درباره ویزا و مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت

اقامت سرمایه گذاری

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


رسول :

خسته نباشید. خیلی توضیحات خوبی دادین امکان اینکه من بتونم مدرک زبان رو در کانادا بگیرم و کنارش یک دوره آموزشی رو بگذرونم و در کانادا تحصیل کنم آیا شانش ویزای من کاهش پیدا نمیکنه؟

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

بله، در صورتی که گپ تحصیلی و شغل شما بررسی و توسط کارشناسان موسسه تایید گردد. میتوانید به تحصیل در کانادا امیدوار باشید. البته باید در نظر داشته باشید که برای افزایش شانس دریافت ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان، باید در کالج های دارای درجه اعتبار بالا ثبت نام نمایید و تمکن مالی خود را برای تامین هزینه های تحصیل در کانادا اثبات نمایید.

آیا امکان دریافت اقامت دائم کانادا توسط شما برای افرادی که فارغ‌التحصیل میشن هم وجود داره؟

با سلام مجدد

بله امکان دریافت اقامت دائم کانادا با اعمال  شرایط لازم فراهم است. البته دریافت اقامت یک پروسه تخصصی بوده که توسط کارشناسان موسسه در کانادا انجام میپذیرد.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 4168373753+ (واتساپ) پاسخگویی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 4168373753+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا

ایران - تهران: خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3.
 02122609221 (خط ویژه)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Ca

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.