ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

نوع ویزا : ویزای کار پرستاران

کشور : کانادا

هشدار ها : از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد نامعتبر جدا خودداری نمایید.

مدارک :

مدرک شناسایی : پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.

مدارک تحصیلی مرتبط با رشته پرستاری

مدرک زبان.

مدارک مالی که شما را طی مدت اقامتتان در کانادا ساپورت کند.

ارائه مدارک تمکن مالی.

در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند.

گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.

توضیحات در خصوص تمکن مالی:

لطفا توجه داشته باشید که ارائه اسناد ملکی، تجاری، سهامی، پرینت حساب بانکی والدین ممکن است که شانس دریافت ویزا را افزایش دهد اما با این اسناد شما نمیتوانید شهریه و هزینه های زندگی خود را در کانادا پرداخت کنید. بنابراین این موارد شامل تمکن مالی نخواهد بود

توضیحات :

خود را به عنوان یک پرستار در کانادا ثبت نام کنید.

.Register yourself as a nurse in canada

همواره کانادا ظرفیت هایی را برای جذب نیروی کار اعلام می کند تا بتوانید کسری نیروی متخصص خود را در استانهای مختلف جبران نماید.

در سال 2019 کانادا رشته های بسیاری را اعلام نیاز کرده و شرایطی را برای ثبت نام در نظر گرفته است که می توان به مهمترین آنها جذب نیروی پرستار اشاره کرد.

شرایط لازم برای ثبت نام نیروی پرستاران به کانادا: 

ارائه مدرک تحصیلی معتبر پرستاری

ارائه مدارک شناسایی متقاضی و همراهان

ارائه فرم درخواست ویزای کار مخصوص به رشته پرستاری

ارائه مدارک اثبات حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط با پرستاری

مشخصات مدارک زبان برای درخواست ویزا کار پرستاران در کانادا:

(The lowest acceptable scores are speaking 7, listening 7.5, reading 6.5, writing 7, overall 7 (Academic format

پایین ترین نمرات قابل قبول عبارتند از:

شنیدن 7.5

خواندن 6.5

صحبت کردن 7

نوشتن 7

به طور کلی 7 (فرمت آکادمیک مورد قبول است).

در صورتی که میتوانید طی مدت معین مدرک زبان خود را ارائه دهید به شما فرصت داده خواهد شد و همزمان با زبان آموزی شما فرآیند ثبت پروفایل شما مشروط به ارائه مدرک زبان، توسط موسسه انجام می پذیرد.

شما واجد شرایط دریافت ویزای کار پرستاری در کانادا هستید اگر:


- تمایل داشته باشید که به عنوان یک پرستار ثبت نام شده (RN)، پرستار عملی مجاز (LPN) یا پرستار ثبت شده پرستار (RPN) در کانادا کار کنید.
- در خارج از کانادا تحصیلات پرستاری کالج یا دانشگاه را دریافت کرده اید.
- هرگز قبلا به عنوان یک پرستار در کانادا کار نکرده اید.

دو استثنا وجود دارد. شما لازم نیست که یک حساب کاربری تایید مدارک پرستاری تنظیم کنید اگر:
1. شما قبلا به عنوان یک پرستار در کانادا کار کرده اید.
2. شما تحصیلات پرستاری خود را در مدرسه کانادایی تکمیل کردید.

(اگر تمایل به تحصیل در رشته پرستاری کانادا را دارید و میخواهید پس از تحصیل جذب بازار کار پرستاران کانادا شوید به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نموده و فرم ارزیابی تحصیلی را تکمیل نمایید.)

مراحل دریافت ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا:

پس از ثبت نام در موسسه ما به عنوان نیروی متخصص پرستار واجد شرایط، ثبت نام شما با انجام تمامی مراحل توسط کارشناسان ما انجام میپذیرد. و پس از دریافت دعوتنامه به همراه خانواده به عنوان نیروی متخصص پرستار ویزای کار دریافت کرده و به کانادا مهاجرت خواهید کرد. پس از کسب دوره کاری کانادا حداقل به مدت 18 ماه میتوانید درخواست اقامت دائم کانادا داشته باشید.

مدت زمان دریافت ویزای کار پرستاری کانادا:

 

مطابق با اعلام دولت کانادا؛ روند تکمیل و اعلام نتیجه ی بررسی پرونده می تواند تا 12 ماه طول بکشد. که میتواند به عوامل ذیل بستگی داشته باشید:

1. هنگامی که شما یک آزمون مهارت زبان را با موفقیت انجام دادید (در صورت لزوم).

2. هنگامی که اسناد و مدارک شما ترجمه شده اند و به صورت کامل برای کانادا ارسال شده باشند. 

3. درخواست شما تا 12 ماه فعال خواهد بود. هنگامی که گزارش مشورتی خود را درباره درخواست خود از کانادا دریافت میکنید، می توانید به سازمان تنظیم مقررات در استان مورد نظر خود اعتراض کنید. شما ممکن است نیاز به ارزیابی های بیشتر و دوره ها را بسته به اورگان های نظارتی که انتخاب می کنید، به عهده داشته باشید، زیرا هر یک از آنها الزامات و زمان بندی خود را برای ثبت نام دارد. این تصمیم می تواند تا 12 ماه دیگر طول بکشد تا تصمیم اتخاذ شود.

نکات مهم در خصوص دریافت ویزای کار پرستاری در کانادا:

1. احتمالا نمرات تست زبان ارزیابی خواهد شد و یک تست عملی نیز در سفارت خواهید داشت تا راستی آزمایی مدارک تایید گردد.

2. تاریخ امتحانات زبان شما نباید بیش از شش ماه قبل از تاریخ سفارش اصلی برنامه شما باشد.

3. احتمالا از فرد متقاضی ویزای کار پرستاری کانادا و تمامی اعضای خانواده تست سلامت و عدم سوء پیشینه درخواست میگردد.

در نتیجه؛ جوابدهی پرونده درخواست ویزای کاری پرستاران در کانادا میتواند از 6 ماه تا 24 ماه پس از ارائه کامل مدارک، زمان بر باشد.

4. در آمد این رشته بسته به انتخاب استان و محل استخدام شما متغییر است اما ماهانه حدود 6500 دلار دریافتی خواهید داشت.

5. ممکن است که بدو ورود به کانادا بتوانید به عنوان نیروی کار پرستار مشغول به کار شوید و ممکن است این پروسه در کانادا حدود 6 ماه زمان بر باشید، پس باید تمکن مالی خود را برای اینکه بتوانید هزینه های خود را در این مدت تامین کنید، به اثبات رسانید.

برای مثال این مبلغ برای یک خانواده یک نفره حدود 22 هزار دلار خواهد بود.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


احسان :

من پرستارم و مدرک زبان دارم اما میخواهم بدون سابقه کار اقدام کنم امکانش هست؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بدون سابقه کار پرستاری بخواید اقدام به مهاجرت پرستاران کانادا نمایید باید دوره های پرستاری را در کانادا گذرانده سپس وارد بازار کار شوید

آتنا نادعلی :

سلام من ۱۸ سالمه و امسال کنکور دارم اما دارای مدرک ایلتس هستم میخواستم بدونم چه طور میتونم قبل از رفتن به دانشگاه در ایران برای ورودی داشگاه های کانادا برای رشته پرستاری اقدام کنم

مشاور مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید در دوره های تحصیلی آموزشی کانادا شرکت کنید. میتوانید به صفحه تکمیل فرمهای ارزیابی مراجعه نمایید تا شرایط شما برای مهاجرت کانادا به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

معین فضلی :

این طرح چقدر زمان بر هستش و تا کی ادامه داره؟ آیا همیشه اعزام نیروی کار پرستاری به کانادا رو انجام میدین ؟ یا ظرفیت به خصوصی داره؟ مدت زمانی که طول میکشه سفارت به درخواست ویزای کار پرستاری جواب بده چقدر طول میکشه؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

همانطور که در متن اشاره شده است؛ بررسی دولت کانادا ممکن است تا 2 طول بکشد اما عموما سریعتر از این زمان پاسخ خواهند داد. زمان پایان طرح اعزام نیروی کار پرستار به کانادا از سوی دولت کانادا تعیین میگردد. و میزان ظرفیت آن اعلام نشده است.

حسنوند :

من علاقه دارم که دوره های پرستاری رو توی کانادا بگذرونم از همونجا هم مشغول به کار شم مشکلی که دارم اینه لیسانس من میکروبیولوژی هستش که نامرتبط به رشته پرستاریه. من میتونم با ویزای تحصیلی پرستاری بیام کانادا و بعدش به عنوان یه پرستار مشغول به کار شم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

تغییر رشته میتواند شانس دریافت ویزای تحصیلی کانادا را پایین بیاورد. میتوانیم دو پذیرش از دو مرکز آموزشی کانادا دریافت کنیم که یکی پذیرش پرستاری و دیگری پذیرش مرتبط با رشته شما باشد. پس از دریافت ویزا که مرتبط با رشته شما است، میتوانید در کانادا تغییر رشته داده و از پذیرش دوم خود استفاده بفرمایید و پس از گذراندن دوره آموزشی پرستاری در کانادا مشغول به کار شوید.

سارا میر حسینی :

سلام وقت بخیر و خسته نباشید. من 3 سال سابقه کار پرستاری دارم و دارم برای گرفتن مدرک زبان تلاش میکنم، اگر بتونم آیلتس بگیرم شانس اینو دارم که با 3 سال سابقه کار ویزای کار پرستاری کانادا بگیرم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله ولی امکان دارد که دریافت ویزای کار پرستاری شما زمان بر باشد، اما در کل با داشتن مدرک زبان میتوانید شانس خود را امتحان کنید، زمان اعلام پایان این طرح از سوی دولت کانادا مشخص نمی باشد.

سمیه دارایی : سلام من سمیه دارایی هستم از موکلین ویزای توریستی کانادا موسسه شما، با تشکر از زحمات شما من تازه این مطلب رو دیدم آیا منم میتونم توو این طرح شرکت کنم ؟ یعنی میتونم ویزای توریستی رو کنسل کنم به صورت ویزای کار پرستاری به کانادا مهاجرت کنم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

خانم دارایی عزیز لطفا سوالات خود را به ایمیل شرکت و به صورت خصوصی برای ما ارسال فرمایید. شما نیز میتوانید در این طرح شرکت کنید، حتما با دفاتر ما در تماس باشید تا برای ویزای کار پرستاری کانادا ثبت نام شوید. 

سامان سبزی :

شغل پرستاری زمان ورود به کانادا تایید شده است؟ یا این ویزا هم شبیه ویزای جستجوی کار آلمانه که خودمون باید بریم دونبال کار؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

این طرح اعزام نیروی کار پرستار با سابقه به کانادا می باشد. پس با داشتن ویزای کار و تاییده ی شغلی وارد کانادا خواهید شد. این نوع از ویزا به صورت جستجوی کار نمی باشد.

محبوبه :

سلام حقوق دریافتی پرستاری در کانادا چقدره؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

حقوق پرستاران در کانادا به میزان سابقه پرستار و شهری که در آن مشغول هستند بستگی دارد. میانگین حقوق پرستار در کانادا به صورت سالیانه در سال 2019 حدود 52000 دلار است که در برخی استانها حتی به 70000 دلار در سال می رسد.

مینا عباسی :

با دریافت این ویزای کار پرستاری تمام اعضای خانواده هم ویزا دریافت میکنند؟ همسر من هم میتونه ورک پرمیت بگیره؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله یکی از مهمترین مزایایطرح اعزام نیروی کار پرستار به کانادا این است که تمامی اعضای خانواده فرد متقاضی ویزای کانادا دریافت خواهند کرد و همسر فرد متقاضی نیز اجازه فعالیت کاری فول تایم در کانادا خواهد داشت

مائده اسفندیاری :

من و همسرم هر دو پرستار هستیم و داریم برای گرفتن مدرک زبان کلاس میریم آیا بعد از گرفتن مدرک زبان امکان این وجود داره که هر دو همزمان ویزای کار پرستاری دریافت کنیم و موقع ورودمون به کانادا هر دو مشغول به کار بشیم یا فقط یک نفر از ما میتونه ویزای کار پرستاری دریافت کنه ؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

در صورتی که هر دو شرایط مهاجرت نیروی کار پرستار کانادا را داشته باشید، میتوانید به صورت همزمان به عنوان نیروی پرستار به کانادا اعزام شوید.

حمید :

سلام، من دارای 8 سال سابقه کار پرستاری هستم ولی مدرک زبان ندارم، میشه دوره های زبان رو در کانادا بگذرونم و برای ویزای کاری کانادا اقدام کنم ؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

خیر برای اعزام نیروی کار پرستاری به کانادا ارائه مدرک زبان الزامیست.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.