ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای اتریش تضمینی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای اتریش تضمینی

نوع ویزا : توریستی تضمینی

کشور : اتریش

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطه عکس
  3. ترجمه شناسنامه
  4. ترجمه گواهی اشتغال به کار
  5. ترجمه سند ملکی
  6. پرینت 3 ماهه حساب بانکی
  7. تمکن مالی به لاتین

توضیحات :

قرارداد رسمی و قانونی امضا میگردد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

پرسش و پاسخ درباره ویزا و مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت

اقامت سرمایه گذاری

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 1 ساله

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

14 روز

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


فرهاد :

آیا شما ویزای توریستی اتریش هم را هم برای متقاضیان تهیه می کنید؟ و در ضورتی که جواب مثبت است هزینه آن چقدر است؟ با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام 

بله میتوانیم برای شما درخواست کننده ویزای شینگن باشیم. هزینه های حق الوکاله در جلسات حضوری با توجه به درخواست و مشخصات شما تعیین میگردد.

احمد بلوچ محمودآبادي :

با سلام، براي نوروز متقاضي دريافت ويزاي شينگن (ورود از اتريش) هستم. لطفا بفرمائيد بايد چه كاري انجام بدم؟ ترجمه مداركي كه فرمودين بايد به زبان انگليسي باشه يا آلماني؟ غير از 60 يورو هزينه سفارت ، هزينه هاي خدمات خودتون رو هم لطفا اعلام بفرمائيد. با تشكر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

با سلام و احترام ویزای اگر شرایط ویزای تضمینی شینگن اتریش را داشته باشید به صورت تضمینی برای شما اقدام می گردد. لطفا به صفحه فرم ارزیابی ویزای توریستی رایگان مراجعه نمایید

soroosh1990 :

سلام و وقت بخیر من پزشک و رزیدنت رشته تخصصی رادیولوژی هستم هر سال وین میزبان کنگره رادیولوژی هست و بنده پوستر پذیرفته شده دارم. کنگره وین به من دعوتنامه معتبر داده و همچنین دانشگاه محل تحصیل من هم نامه جهت اینکه نشان بدهند که من محصل هستم و دوباره به ایران بر میگردم، به من می دهد. از سمت دیگر من مهر ماه امسال سفر تفریحی به فرانسه داشتم و همچنین ۶ سال پیش شنگن دیگر در مورد سفر به ایتالیا داشتم حالا سوالی که دارم این هست، با توجه به سختگیری های سفارت اتریش، از این سفارت اقدام کنم و یا اینکه از کشور فرانسه که اخیرا به ان سفر داشتم اقدام کنم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

چون دلیل موجه برای رفتن به اتریش دارید برای ویزای توریستی اتریش اقدام نمایید.

حسام سمیعی :

سلام در حال حاضر دانشجوی رشته حقوق در دانشگاه آزاد هستم . میخواستم بدونم چطور میتونم در رشته های دیگه در اتریش شروع به تحصیل کنم آیا میتونم همزمان با درس خوندن کار بکنم و هزینه زندگیمو تامین کنم و در آخر هزینه تمام شده اخذ ویزا در اتریش با احتساب هزینه کمیسیون شما و هزینه های سفارت و هزینه های اولیه چقدره ؟ ممنونم اگر پاسخ بدید ????

با سلام و احترام 

بله در برخی از رشته های تحصیلی مانند MBA امکان پذیر است. 

زمانی که ویزای تحصیلی اتریش برای شما تایید گردد میتوانید به صورت 20 ساعت در هفته و قانونی فعالیت داشته باشید و کسب درآمد نمایید.

Vahid vali :

با سلام و عرض ادب ،میخواستم بدونم هزینه گرفتن ویزای توریستی برای اتریش حدودا چقدر میشه ؟ و چقدر زمان میبره ؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

هزینه و زمان دریافت ویزای توریستی اتریش با توجه به مشخصات و مدارک شما در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد.

مصی : با سلام؛من ویزای شینگن از سفارت اتریش میخوام؛مدارک رو تا حدودی دارم؛در صورت امکان با بنده هماهنگ بفرمایید

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 میتوانید با شماره های موسسه در تماس بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

سیامک : سلام، من سی و سه ساله مجرد و دارای مدرک فوق لیسانس کشاورزی و بدون هیچگونه مدرک زبان هستم جهت اخذ ویزای تحصیلی رایگان کدام کشور به شرایط من نزدیکتره؟ایا شما ویزای تحصیلی اتریش هم میگیرید؟اگر پاسخ مثبت است لطفا هزینه اش را هم بفرمایید با تشکر

با سلام واحترام 

برای پذیرش برخی از دانشگاهها میتوانیم بدون مدرک زبان اقدام کنیم اما برای دریافت ویزا نیاز به مدرک زبان خواهید داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

زارعی : سلام پسر من فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی از دانشگاه آزاد شیراز با معدل 14/6هست و علاقمند به تحصیل در رشته مهندسی نفت و گاز در اتریش هست، ممکنه در این راستا چه از نظر هزینه اخذ ویزای تحصیل و چه مدت زمان اخذ ویزا راهنمایی بفرمایید ،ترجیحا اگر دانشگاه گراتس باشه بهتر خواهد بود، سپاس از مرحمت شما، زارعی

با سلام و احترام 

با این معدل امکان پذیرش این دانشگاه وجود ندارد و فقط در صورت معدل بالای 16 میتوان از دانشگاههای اتریش پذیرش گرفت

اما شرایط ایشان را میتوان برای پذیرش دانشگاههای ایتالیا بررسی کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

Rasool : سلام.برای اخذ ویزای اتریش یا المان چقدر باید هزینه کنیم؟

با سلام و احترام 

تمامی هزینه ها در وبسایت مشخص می باشد.

برای مشاوره خصوصی در مورد ویزا و بررسی شرایط مهاجرت میتوانید در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهسا : مبلغ ویزای اتریش یعنی ... یورو؟حتما سند ملکی لازم هست؟ من سند ملکی ندارم تمکن مالی تا چقدر لازمه؟ و اینکه من یه دختر مجرد هستم که ویزا توربستی میخوام

با سلام و احترام

برای اخذ ویزای توریستی اتریش مدارک شما باید کامل بوده و واجد شرایط اخذ ویزا باشید. 

لیلی : سلام برای اشخاصی که جدیدا ریجکت شدند می شود سریعا رفع ریجکتی کرد ؟اگر بله به چه صورت و‌با چه شرایطی

با سلام و احترام

بله میتوان اقدام کرد اما باید دلیل ریجکتی ویزای شما مشخص گردد و مدارک شما مورد بررسی کارشناسان موسسه قرار گیرد.

مهدی بهرامی : باسلام اگر ویزای توریستی شینگن اتریش را بگیریم میتوان در اتریش درخواست ویزای کار بدهین یا در خواست پناهندگی ممون میشم جوابمو بدهید

با سلام و احترام 

در وبسایت ویزا 724 با موارد پناهنگی موافقت نمیگردد. همچنین ویزای توریستی به ویزای دیگری تبدیل نمیگردد.

رضا اصلانی : درود بر شما لطفا بنده را راهنمایی کنید بنده 1 ماه پیش از المان نوع درخواست نمایشگاهی ریجکت شدم و دلیل ریجکتم هم مورد بدی عنوان شده مورد شماره 8 هست 3 گزینه اول مطاله کنید اونارو علامت زدن حالا میخوام تو 1 ماه اینده برای سفارت اتریش اقدام کنم نظر اژانسی که باهاشون همکاری کردم این بوده که ایتالیا و اتریش اثر انگشت من بالا نمیاد چون سیستم هاشون به روز نیست ایا این حرفشونو شما تایید میکنید ؟ احتمال ویزا شدن من برای اتریش چند درصد هست اگر شما پرونده من را در دست بگیرید ایا تضمینی هست یا نه چون میخوام این سری حتما ویزا بشم اگر شما تضمینی تو کارتون هست من مطمعن بشم که پروسه کارم رو به شما بسپارم و دیگه با اونا همکاری نکنم ؟ و شما چه نوع ویزایی را برای من بهتر میدانید تجاری نمایشگاهی کنفرانس توریستی کدام بهتره (( با توجه به اینکه اولین درخواستم از المان نمایشگاهی بوده )) و اینکه بنده ویزا اولی هستم سابقه شینگن ندارم ممنون از راهنماییتون

با سلام واحترام 

خیر سیستم شینگن تمامی مدارک شمارو ثبت شده در اختیار تمامی کشورهای حوزه شینگن قرار خواهد داد.

باید تمامی مدارک شما مورد بررسی دقیق کارشناسان موسسه قرارگیرد( مدارکی که به سفارت آلمان ارائه داده اید + نامه ریجکتی ) سپس مشخص میگردد که آیا میتوان برای ویزا اقدام کرد یا خیر.

میتوانید در وبسایت ویزا 724 اقدام به ثبت سفارش ویزا نمایید. در اولین فرصت با شما در تماس خواهیم بود

امين مرعشي : با سلام.براي ويزاي اتريش بچه زير 6 سال هم طبق فرد بزرگ سال همین قیمت محاسبه مي شود؟و اگر دعوت نامه داشته باشم هزينه هاي متفرقه چقدر مي شود لطفا راهنمايي بفرمائيد

با سلام و احترام 

 با توجه به اینکه خانواده هستین میتوانید در وبسایت اقدام به ثبت سفارش ویزای اتریش بفرمایید و پس از دریافت کد سفارش، به شما تخفیف تعلق خواهد گرفت.

و همچنین هزینه ای کمتری نسبت به ویزای فرزندتان پرداخت خواهید کرد. 

علی : سلام ویزای اتریش میخوام .یک سال و نیم پیش از سفارت فرانسه ریجکت شدم مدارک ام هم فوله بدون مشکل ویزای تضمینی میخوام دوستانی که میتونند به صورت صددرصد اقدام کنن .بهم خبر بدن در ضمن انتهای کار بعد از گرفتن ویزا تسویه حساب میکنم.ممنون

با سلام و احترام. 

لطفا بعد از انتخاب ویزای اتریش ثبت سفارش انجام دهید تا کارگزار در اولین فرصت با شما تماس بگیرید. 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.