ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای اتریش تضمینی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای اتریش تضمینی

نوع ویزا : توریستی تضمینی

کشور : اتریش

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای توریستی اتریش:
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای توریستی اتریش: مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای توریستی اتریش:
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای توریستی اتریش:
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای توریستی اتریش: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای توریستی اتریش، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت پرسش و پاسخ/مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

14 روز

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


mokhtarzade :

سلام روز بخیر ویزای اتریش با اراعه دعوتنامه هست ؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

در صورتی که شرایط دریافت دعوتنامه را داشته باشید، بله امکان پذیر خواهد بود.

محسن کریمی :

درود:35سال سن دارم و متاهل مدرک لیسانس مدیریت دارم12 ساله کارمند قراردادی وزارت ارشاد هستم و نزدیک 20سال هستش موسیقی کارمیکنم.راهی هستش واسه گرفتن ویزای کشور اتریش؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

باید شرایط شما به صورت دقیقتر مورد بررسی قرارگیرد. لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

 

ابراهیم الفت :

در مورد ویزای هنرمندان که ظاهرا ۶ ماهه ست اطلاعاتی دارید؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

ویزای هنرمندان برای اتریش وجود ندارد، همان ویزای موقت توریستی است که به صورت مولتی صادر میگردد.

Neda :

سلام روزتون بخیر. من با شخصی اتریشی چند سال در ارتباطیم و قصد ازدواج داریم ولی میخوایم این مراسم تو اتریش باشه چون ایشون مسلمون نیستن. ایشون برای من دعوتنامه میخوان بفرستن که من بتونم برم فقط سوال من اینه که زمان مصاحبه بگم که برای ازدواج با ایشون میرم یا بگم قصد سفر فقط توریستی و ملاقات دوست بسرم هست؟ و اینکه من مجردم آیا این میتونه دلیل رد شدنم باشه باقی مدارک اوکی هستن.

مشاور مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

حقیقت را عنوان بفرمایید، به احتمال زیاد با درخواست ویزا اتریش شما موافقت خواهندشد.

فرهاد :

آیا شما ویزای توریستی اتریش هم را هم برای متقاضیان تهیه می کنید؟ و در ضورتی که جواب مثبت است هزینه آن چقدر است؟ با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام 

بله میتوانیم برای شما درخواست کننده ویزای شینگن باشیم. هزینه های حق الوکاله در جلسات حضوری با توجه به درخواست و مشخصات شما تعیین میگردد.

احمد بلوچ محمودآبادي :

با سلام، براي نوروز متقاضي دريافت ويزاي شينگن (ورود از اتريش) هستم. لطفا بفرمائيد بايد چه كاري انجام بدم؟ ترجمه مداركي كه فرمودين بايد به زبان انگليسي باشه يا آلماني؟ غير از 60 يورو هزينه سفارت ، هزينه هاي خدمات خودتون رو هم لطفا اعلام بفرمائيد. با تشكر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

با سلام و احترام ویزای اگر شرایط ویزای تضمینی شینگن اتریش را داشته باشید به صورت تضمینی برای شما اقدام می گردد. لطفا به صفحه فرم ارزیابی ویزای توریستی رایگان مراجعه نمایید

soroosh1990 :

سلام و وقت بخیر من پزشک و رزیدنت رشته تخصصی رادیولوژی هستم هر سال وین میزبان کنگره رادیولوژی هست و بنده پوستر پذیرفته شده دارم. کنگره وین به من دعوتنامه معتبر داده و همچنین دانشگاه محل تحصیل من هم نامه جهت اینکه نشان بدهند که من محصل هستم و دوباره به ایران بر میگردم، به من می دهد. از سمت دیگر من مهر ماه امسال سفر تفریحی به فرانسه داشتم و همچنین ۶ سال پیش شنگن دیگر در مورد سفر به ایتالیا داشتم حالا سوالی که دارم این هست، با توجه به سختگیری های سفارت اتریش، از این سفارت اقدام کنم و یا اینکه از کشور فرانسه که اخیرا به ان سفر داشتم اقدام کنم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

چون دلیل موجه برای رفتن به اتریش دارید برای ویزای توریستی اتریش اقدام نمایید.

حسام سمیعی :

سلام در حال حاضر دانشجوی رشته حقوق در دانشگاه آزاد هستم . میخواستم بدونم چطور میتونم در رشته های دیگه در اتریش شروع به تحصیل کنم آیا میتونم همزمان با درس خوندن کار بکنم و هزینه زندگیمو تامین کنم و در آخر هزینه تمام شده اخذ ویزا در اتریش با احتساب هزینه کمیسیون شما و هزینه های سفارت و هزینه های اولیه چقدره ؟ ممنونم اگر پاسخ بدید ????

با سلام و احترام 

بله در برخی از رشته های تحصیلی مانند MBA امکان پذیر است. 

زمانی که ویزای تحصیلی اتریش برای شما تایید گردد میتوانید به صورت 20 ساعت در هفته و قانونی فعالیت داشته باشید و کسب درآمد نمایید.

Vahid vali :

با سلام و عرض ادب ،میخواستم بدونم هزینه گرفتن ویزای توریستی برای اتریش حدودا چقدر میشه ؟ و چقدر زمان میبره ؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

هزینه و زمان دریافت ویزای توریستی اتریش با توجه به مشخصات و مدارک شما در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد.

مصی : با سلام؛من ویزای شینگن از سفارت اتریش میخوام؛مدارک رو تا حدودی دارم؛در صورت امکان با بنده هماهنگ بفرمایید

مشاور مهاجرت و ویزا:

 میتوانید با شماره های موسسه در تماس بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

سیامک : سلام، من سی و سه ساله مجرد و دارای مدرک فوق لیسانس کشاورزی و بدون هیچگونه مدرک زبان هستم جهت اخذ ویزای تحصیلی رایگان کدام کشور به شرایط من نزدیکتره؟ایا شما ویزای تحصیلی اتریش هم میگیرید؟اگر پاسخ مثبت است لطفا هزینه اش را هم بفرمایید با تشکر

با سلام واحترام 

برای پذیرش برخی از دانشگاهها میتوانیم بدون مدرک زبان اقدام کنیم اما برای دریافت ویزا نیاز به مدرک زبان خواهید داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

زارعی : سلام پسر من فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی از دانشگاه آزاد شیراز با معدل 14/6هست و علاقمند به تحصیل در رشته مهندسی نفت و گاز در اتریش هست، ممکنه در این راستا چه از نظر هزینه اخذ ویزای تحصیل و چه مدت زمان اخذ ویزا راهنمایی بفرمایید ،ترجیحا اگر دانشگاه گراتس باشه بهتر خواهد بود، سپاس از مرحمت شما، زارعی

با سلام و احترام 

با این معدل امکان پذیرش این دانشگاه وجود ندارد و فقط در صورت معدل بالای 16 میتوان از دانشگاههای اتریش پذیرش گرفت

اما شرایط ایشان را میتوان برای پذیرش دانشگاههای ایتالیا بررسی کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

Rasool : سلام.برای اخذ ویزای اتریش یا المان چقدر باید هزینه کنیم؟

با سلام و احترام 

تمامی هزینه ها در وبسایت مشخص می باشد.

برای مشاوره خصوصی در مورد ویزا و بررسی شرایط مهاجرت میتوانید در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهسا : مبلغ ویزای اتریش یعنی ... یورو؟حتما سند ملکی لازم هست؟ من سند ملکی ندارم تمکن مالی تا چقدر لازمه؟ و اینکه من یه دختر مجرد هستم که ویزا توربستی میخوام

با سلام و احترام

برای اخذ ویزای توریستی اتریش مدارک شما باید کامل بوده و واجد شرایط اخذ ویزا باشید. 

لیلی : سلام برای اشخاصی که جدیدا ریجکت شدند می شود سریعا رفع ریجکتی کرد ؟اگر بله به چه صورت و‌با چه شرایطی

با سلام و احترام

بله میتوان اقدام کرد اما باید دلیل ریجکتی ویزای شما مشخص گردد و مدارک شما مورد بررسی کارشناسان موسسه قرار گیرد.

مهدی بهرامی : باسلام اگر ویزای توریستی شینگن اتریش را بگیریم میتوان در اتریش درخواست ویزای کار بدهین یا در خواست پناهندگی ممون میشم جوابمو بدهید

با سلام و احترام 

در وبسایت ویزا 724 با موارد پناهنگی موافقت نمیگردد. همچنین ویزای توریستی به ویزای دیگری تبدیل نمیگردد.

رضا اصلانی : درود بر شما لطفا بنده را راهنمایی کنید بنده 1 ماه پیش از المان نوع درخواست نمایشگاهی ریجکت شدم و دلیل ریجکتم هم مورد بدی عنوان شده مورد شماره 8 هست 3 گزینه اول مطاله کنید اونارو علامت زدن حالا میخوام تو 1 ماه اینده برای سفارت اتریش اقدام کنم نظر اژانسی که باهاشون همکاری کردم این بوده که ایتالیا و اتریش اثر انگشت من بالا نمیاد چون سیستم هاشون به روز نیست ایا این حرفشونو شما تایید میکنید ؟ احتمال ویزا شدن من برای اتریش چند درصد هست اگر شما پرونده من را در دست بگیرید ایا تضمینی هست یا نه چون میخوام این سری حتما ویزا بشم اگر شما تضمینی تو کارتون هست من مطمعن بشم که پروسه کارم رو به شما بسپارم و دیگه با اونا همکاری نکنم ؟ و شما چه نوع ویزایی را برای من بهتر میدانید تجاری نمایشگاهی کنفرانس توریستی کدام بهتره (( با توجه به اینکه اولین درخواستم از المان نمایشگاهی بوده )) و اینکه بنده ویزا اولی هستم سابقه شینگن ندارم ممنون از راهنماییتون

با سلام واحترام 

خیر سیستم شینگن تمامی مدارک شمارو ثبت شده در اختیار تمامی کشورهای حوزه شینگن قرار خواهد داد.

باید تمامی مدارک شما مورد بررسی دقیق کارشناسان موسسه قرارگیرد( مدارکی که به سفارت آلمان ارائه داده اید + نامه ریجکتی ) سپس مشخص میگردد که آیا میتوان برای ویزا اقدام کرد یا خیر.

میتوانید در وبسایت ویزا 724 اقدام به ثبت سفارش ویزا نمایید. در اولین فرصت با شما در تماس خواهیم بود

امين مرعشي : با سلام.براي ويزاي اتريش بچه زير 6 سال هم طبق فرد بزرگ سال همین قیمت محاسبه مي شود؟و اگر دعوت نامه داشته باشم هزينه هاي متفرقه چقدر مي شود لطفا راهنمايي بفرمائيد

با سلام و احترام 

 با توجه به اینکه خانواده هستین میتوانید در وبسایت اقدام به ثبت سفارش ویزای اتریش بفرمایید و پس از دریافت کد سفارش، به شما تخفیف تعلق خواهد گرفت.

و همچنین هزینه ای کمتری نسبت به ویزای فرزندتان پرداخت خواهید کرد. 

علی : سلام ویزای اتریش میخوام .یک سال و نیم پیش از سفارت فرانسه ریجکت شدم مدارک ام هم فوله بدون مشکل ویزای تضمینی میخوام دوستانی که میتونند به صورت صددرصد اقدام کنن .بهم خبر بدن در ضمن انتهای کار بعد از گرفتن ویزا تسویه حساب میکنم.ممنون

با سلام و احترام. 

لطفا بعد از انتخاب ویزای اتریش ثبت سفارش انجام دهید تا کارگزار در اولین فرصت با شما تماس بگیرید. 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، پلاک 1684 واحد3 - ورودی پارکینگ: جنب بن بست الهیه. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+ 

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.