ارزان ترین راههای مهاجرت به کانادا چه راهی است؟

راه های مهاجرتی زیادی به کانادا وجود دارد اما افراد باتوجه به شرایط خود باید یک روش را انتخاب کنند. به طور کلی نمی توان گفت که یک راه ارزانترین، سریعترین و بهترین راه مهاجرت به کانادا برای همه افراد است؛ برای مثال جوانانی که هیچگونه سابقه کار و مدرک تحصیلی ندارند بهتر است از طریق تحصیل به این کشور وارد شوند همچنین برخی از افراد شرایط انتخاب روش هایی مانند تحصیلی یا کار را ندارند اما یکی از نزدیکان آنها در این کشور اقامت دارد و از طریق اسپانسرشیب می توانند اقامت این کشور را دریافت کنند! پس یک راه کلی برای همه افراد وجود نداشته و براساس شرایط فرد روش مهاجرت نیز متفاوت است. ما در این بخش ارزانترین روش های مهاجرت به کانادا را برای شما آورده ایم شما می توانید باتوجه به شرایط خود از طریق یکی از این روش ها اقدام کنید همچنین در صورتی که نیاز به راهنمایی داشتید می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید. پس اگر سوالات زیر ذهن شما را مشغول کرده است تا انتهای متن با ما باشید!

سریع ترین راه مهاجرت به کانادا چه راهی است؟

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنیم؟

مهاجرت به کانادا از طریق کار چگونه است؟

هزینه مهاجرت به کانادا چقدر است؟

مهاجرت خانوادگی به کانادا چگونه است؟

چرا کانادا را به عنوان مقصد مهاجرتی انتخاب کنیم؟

کانادا یکی از کشورهای پیشرفته است که در چند سال اخیر برنامه های مهاجرتی متنوعی را برای افراد گذاشته است و همین برنامه ها و شرایط عالی مهاجرت به این کشور باعث شده که تعداد افرادی که متقاضی مهاجرت به کانادا هستند بسیار زیاد شود. همچنین هزینه مهاجرت، تحصیل و زندگی در این کشور بر خلاف سایر کشورهای پیشرفته مانند آمریکا و انگلستان کمتر است و این موضوع نیز باعث شده است که تعداد افرادی که درخواست مهاجرت به کانادا دارند نسبت به افرادی که درخواست مهاجرت به انگلستان یا سایر کشورهای پیشرفته را دارند بیشتر شود. علاوه بر این موضوعات مواردی مانند چند فرهنگی بودن این کشور، حقوق برابر تمام افراد جامعه، خدمات درمانی و پزشکی عالی، سیستم آموزشی پیشرفته و امنیت بالای این کشور باعث شده افراد متقاضی مهاجرت این کشور را انتخاب کنند.

مهاجرت تحصیلی به کانادا

یکی از روش های محبوب مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل است. دانشگاه های کشور کانادا بورسیه های تحصیلی متفاوتی در مقاطع مختلفی دارند. همچنین بورسیه ها نیز انواع مختلفی دارند؛ برخی از بورسیه ها فقط شامل هزینه تحصیل افراد و برخی دیگر شامل هزینه تحصیل و هزینه زندگی فرد است. هرچند که دریافت بورسیه یکی از آسانترین و ارزان ترین راه های مهاجرت است اما شرایط خاصی در این روش وجود دارد. دریافت بورسیه تحصیلی برای مقطع کارشناسی کمی سخت است و در صورتی که افراد تحصیلات قبلی خود را در این کشور گذرانده باشند می توانند این بورسیه را به راحتی اخذ کنند اما دریافت بورسیه در مقطع کارشناسی ارشد به مراتب آسان تر است اما در این مورد نیز دانشجوی متقاضی باید شرایطی مانند وضعیت تحصیلی مناسب و توصیه نامه از اساتید داشته باشد. و در آخر دریافت بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا که می توان گفت بهترین راه است؛ چراکه در این روش دریافت بورسیه برای اکثر افرد امکان پذیر بوده و پس از مشخص شدن موضوع پایان نامه فرد، باتوجه به شرایط فرد یا شرکتهایی برای حمایت از دانشجو درخواست می دهند یا اینکه دانشجو بورسیه تحصیلی را دریافت می کند. باتوجه به این موضوع اگر فرد بتواند بورسیه یکی از دانشگاه های کانادا را دریافت کند می تواند به این کشور مهاجرت کند.

نکته: کانادا از کشورهایی است که اجازه کار را به دانشجویان خود می دهد؛ باتوجه به این موضوع دانشجویان می توانند به صورت پاره وقت و با توجه به مدت زمان مشخص شده مشغول به کار شده و همچنین دانشجویان می توانند پس از اتمام درس خود با درخواست تبدیل ویزای تحصیلی کانادا به ویزای کاری تا 3 سال در این کشور شاغل بمانند.

همچنین اگر قصد مهاجرت تحصیلی کانادا را دارید، برای مطالعه موارد مهم این مسیر مهاجرتی، حتما مطلب تحصیل در کانادا را مطالعه بفرمایید.

هزینه های مهاجرت تحصیلی به کانادا

برخلاف روش های مهاجرتی اکسپرس اینتری یا PNP هزینه کل درخواست روش مهاجرت تحصیلی به کانادا کمی پیچیده است چراکه دانشگاه ها و کالج ها هزینه های متفاوتی دارند. برای اینکه بتوانید برای دریافت مجوز تحصیل اقدام کنید باید ابتدا در یکی از دانشگاه ها یا کالج های دانشگاهی کانادا پذیرفته شوید. اگر بخواهیم یک نمای کلی از هزینه های درخواست مجوز تحصیلی کانادا ارائه دهیم می توان گفت:
*هزینه های پردازش که توسط دانشگاه دریافت می شود تقریبا 100 تا 500 دلار است. این هزینه صرف نظر از اینکه در دانشگاه پذیرفته شوید یا خیر قابل استرداد نیست البته برخی از دانشگاه ها این هزینه را دریافت نمی کنند.
*هزینه درخواست اجازه تحصیل که 150 دلار است.
*هزینه بیومتریک 85 دلار برای یک نفر و 170 دلار برای دو نفر در صورتی که همزمان اقدام کنند.
*هزینه تست زبان ( در صورت لزوم) 300 دلار
*هزینه آزمایشات پزشکی (در صورت لزوم) به طور متوسط 100 دلار که البته باتوجه به کشور متفاوت است.
*هزینه های متفرقه شامل هزینه های گواهی پلیس، عکس، دفاتر اسناد رسمی، ترجمه و … شامل 250 دلار است.
*هزینه تحصیل که شامل شهریه دانشگاه که البته این مورد بر اساس نوع دانشگاه متفاوت است اما به طور کلی برای مقطع کارشناسی 32.000 دلار و برای مقطع ارشد 19.000 دلار است.
*هزینه بیمه سلامت تقریبا 600 تا 1000 دلار

مهاجرت کاری به کانادا

یکی از ارزانترین روش های مهاجرت نیز از طریق کار در کشور کانادا است. در این روش افراد به دو گروه تقسیم می شوند، گروه اول افرادی که در این کشور فارغ التحصیل شده اند و همانطور که در مهاجرت تحصیلی اشاره کردیم این افراد می توانند درخواست تبدیل ویزای تحصیلی به کاری را دهند که مدت زمان کار پس از تحصیل به مدت 3 سال و اگر فرد در این زمان بتواند شرایط خوب، رزومه عالی و جایگاه کاری مناسبی کسب کند می تواند در این کشور مانده و برای اقامت دائم نیز اقدام کند.

و اما راه دوم مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری است که در این روش فرد با جستجوی کار در این کشور و یا ارسال رزومه به یک کارفرما می تواند به کانادا مهاجرت کند البته برای این روش نیاز است که فرد حتما در یک زمینه کاری تخصص داشته باشد. همچنین شما می توانید در موسسات کاریابی در این کشور ثبت نام کنید و در صورتی که شغلی متناسب با رزومه شما وجود داشته باشد کارفرما با شما تماس گرفته و در صورت تایید برای شما درخواستی فرستاده می شود که از طریق آن می توانید برای ویزا اقدام کنید.

مهاجرت از راه ورود سریع

دولت کانادا برای بسیاری از مشاغل و برنامه های خود نیاز به افراد متخصص دارد. به همین دلیل برای تامین نیروی انسانی خود در این زمینه از افراد دارای شرایط دعوت می کند. هزینه مهاجرت از این روش نیز 550 دلار کانادا برای فرد و همین مبلغ برای همسر و در صورت داشتن فرزند 150 دلار کانادا برای هر فرزند است. در این روش از سیستم امتیازدهی استفاده می شود که افرادی که امتیاز بالاتری داشته باشند امکان پذیرش آنها بسیار بیشتر است، برای مثال تحصیلات، سن و زبان از مواردی هستند که در کسب امتیاز بالا بسیار تاثیر دارند.

مطلب پیشنهادی: مهاجرت کاری از طریق پیشنهاد کار در کانادا

هزینه های مهاجرت کاری به کانادا

به طور کلی، به عنوان یک متقاضی، برای مهاجرت به کانادا تقریباً به 15000 دلار کانادا نیاز دارید. زوجین حدود 20،000 دلار کانادا نیاز دارند و خانواده های دارای فرزند بین 24،000 تا 30،000 دلار کانادا نیاز دارند. ما در این بخش نمای کلی از هزینه های مورد نیاز آورده شده است:
*هزینه های مورد نیاز برای آزمون های زبان برای هر فرد 300 دلار، برای زن و شوهر 600 دلار، برای زن و شوهر و یک کودک 600 دلار و برای زن و شوهر و 2 فرزند 600 دلار است.
*هزینه ارزیابی اعتبار آموزشی (ECA) به استثنای تحویل پست بین المللی برای هر فرد 200 دلار، برای زن و شوهر 400 دلار، برای زن و شوهر و یک کودک 400 دلار و برای زن و شوهر و 2 فرزند 400 دلار است.
*هزینه های بیومتریک برای هر فرد 85 دلار، برای زن و شوهر، 170 دلار، برای زن و شوهر و یک کودک 170 دلار و برای زن و شوهر و دو فرزند 170 دلار است.
*هزینه امتحانات پزشکی (البته این هزینه برای هر کشور متفاوت است) برای هر نفر 100 دلار، برای زن و شوهر 200 دلار کانادا، برای زن و شوهر و یک کودک 300 دلار و برای زن و شوهر و دو کودک 400 دلار کانادا است.
*هزینه پردازش برنامه ها برای هر فرد 825 دلار کانادا، برای زن و شوهر 1650 دلار، برای زن و شوهر و یک کودک 1875 دلار و برای زن و شوهر و دو کودک 2100 دلار کانادا است.
*هزینه حق اقامت برای هر فرد 500 دلار، برای زن و شوهر 1000 دلار، برای زن و شوهر و یک کودک 1000 دلار و برای زن و شوهر و دو فرزند 1000 دلار است.
*هزینه های متفرقه مانند گواهی پلیس، عکس، دفاتر اسناد رسمی، ترجمه، پست و … برای هر فرد 250 دلار، برای زن وشوهر 500 دلار، برای زن و شوهر و یک فرزند 600 دلار و برای زن و شوهر و دو کودک 700 دلار است.

هزینه های مهاجرت از طریق روش PNP

در روش مهاجرتی از طریق روش PNP علاوه بر هزینه های قبلی هزینه هایی برای برنامه های استانی به صورت جدا وجود دارد که عبارتند از:
برنامه نامزد مهاجران آلبرتا 500 دلار
برنامه نامزدهای استانی بریتیش کلمبیا 1150 دلار
برنامه نامزدهای استانی مانیتوبا 500 دلار
برنامه نامزدهای استانی نیوبرانزویک 250 دلار
برنامه استانی نیوفاندلند و لابرادور 250 دلار
برنامه نامزداستانی نواسکوشیا 0 دلار
برنامه نامزدهای استانی جزیره پرنس ادوارد 300 دلار
برنامه نامزدهای استانی مهاجران ساسکاچوان 350 دلار

مهاجرت از طریق ازدواج

یکی از ارزانترین و در واقع می توان گفت راحتترین راه های مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج است. چون این روش از راحتترین روش ها است دولت کانادا قوانینی برای افراد متقاضی گذاشته است که فرد باید در آن اثبات کند هدفش ازدواج بوده و صرفا با هدف اخذ اقامت این کشور این ازدواج صورت نمی گیرد. نکته مهم و قابل توجهی که در این مورد وجود دارد در صورت مشخص شدن دروغین بودن ازدواج هر دو نفر باید جریمه پرداخت کنند. اما چه شرایطی برای فرد متقاضی ازدواج با شهروند کانادایی وجود دارد؟ برای مهاجرت از این روش هر دو طرف باید حداقل 18 سال سن را داشته باشند، همسر کانادایی باید اثبات کند که از نظر مالی توانایی تامین زندگی خود و شریک زندگی خود را دارد و دو نفر باید در یک خانه زندگی کنند؛ در صورتی که فرد متقاضی تمامی این شرایط را داشته باشد می تواند اقدام کند. پس از ازدواج تا 3 سال به فرد اقامت در کشور کانادا داده می شود و سپس با گذشت این زمان و در صورتی که ازدواج نیز تداوم داشته باشد فرد می تواند برای دریافت پاسپورت و اقامت دائم کانادا اقدام کند.

مطلب پیشنهادی: شرایط شهروندی کانادا و موارد رد صلاحیت آن

هزینه های مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

زمانی که از طریق این روش تمام فرم های آنلاین را پر کردید و تمام اسناد مربوطه را بارگذاری کردید سیستم به شما لیستی از هزینه های مورد نیاز را نشان می دهد؛ این لیست شامل موارد زیر است:
*هزینه پردازش برای فرد و اعضای خانواده
*هزینه حق اقامت دائم
*هزینه بیومتریک: در بیشتر موارد هنگام ارائه درخواست باید هزینه بیومتریک را پرداخت کنید؛ در غیر این صورت ممکن است مراحل شما با تاخیرهایی مواجه شود، هزینه بیومتریک هزینه تهیه اثرانگشت و عکس دیجیتالی است.
هزینه مورد نیاز برای حمایت مالی از همسر 1050 دلار (هزینه حمایت مالی 75 دلار، هزینه های پردازش همسر 475 دلار و هزینه حق اقامت 500 دلار)
هزینه حمایت مالی از همسر در صورتی که حق اقامت نداشته باشید 75 دلار و هزینه های پردازش 475 دلار
هزینه حمایت مالی از کودک 75 و هزینه های پردازش 75 دلار

مهاجرت از راه اسپانسرشیب

یکی از راه های ارزان و سریع مهاجرت اسپانسرشیپ است که در این روش یکی از افراد خانواده که اقامت این کشور را دارد و در این کشور زندگی می کند می تواند برای افراد خانواده خود مانند همسر، مادر، پدر و فرزند خود درخواست دهد. یکی از مهمترین شرایط در این روش این است که فرد توانایی حمایت از افرادی که دعوت می کند را داشته باشد. اما چه چیزی باعث شده است این روش از ارزانترین روش های مهاجرت به کانادا باشد؟! در روش اسپانسرشیب تنها 475 دلار کانادا نیاز است که این هزینه برای درخواست مهاجرت و هزینه اپلیکیشن است و فرد نیاز به سرمایه هنگفتی برای مهاجرت در این روش ندارد. در واقع این روش به عنوان روش مهاجرت خانوادگی به کانادا شناخته می شود و جزء ارزان ترین راه های مهاجرتی به این کشور است!  

هزینه های مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیب 

علاوه بر هزینه های گفته شده هزینه ایی که برای اثبات تمکن مالی نیاز است برای هر فرد متفاوت است، میزان سرمایه لازم عبارت است از:

  •  برای یک نفر 12960 دلار کاناد
  •  برای دو نفر 16135 دلار کانادا
  •  برای سه نفر 19836 دلار کانادا
  •  برای چهارنفر 24083 دلار کانادا
  •  برای پنج نفر 27315 دلار کانادا
  •  برای شش نفر 30806 دلار کانادا
  •  برای هفت نفر 34299 دلار کانادا

مطلب پیشنهادی: اقامت دائم کانادا با برنامه اسپانسرشیپ خانواده

مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند

یکی از محبوبترین روش های امروزی برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت این کشور تولد فرزند است! یکی از قوانین کشور کانادا این است که اگر فرزندی در این خاک متولد شود تابعیت این کشور را دریافت می کند به همین دلیل برخی از افراد ترجیح می دهند برای آینده فرزند خود این کار را انجام دهند. موضوع قابل توجه در این روش این است که افراد پس از تولد فرزند نمی توانند اقامت این کشور را دریافت کنند و فرزند با رسیدن به سن 18 سالگی می تواند از طریق اسپانسرشیب برای اقامت والدین خود اقدام کند.

هزینه های تولد فرزند در کانادا

سیستم بهداشت و درمان کانادا یک سیستم با بودجه عمومی است و شهروندان و ساکنان دائمی از این سیستم به صورت رایگان بهرمند می شوند. گردشگران و افراد غیرمقیم در صورت نداشتن بیمه برای تامین هزینه ها مجبورند از جیب هزینه کنند. هزینه های تولد فرزند در کانادا عبارتند از:
مراقبت های قبل از زایمان بدون بیمه بین 100 تا 150 دلار و با بیمه 0 !
هزینه غربالگری جنین قبل از تولد بدون بیمه 300 تا 500 دلار و با بیمه 0 تا 300 دلار
هزینه زایمان طبیعی در بیمارستان بدون بیمه 5000 تا 8000 دلار و با بیمه 0 تا 1000 دلار
هزینه زایمان سزارین در بیمارستان بدون بیمه 10.000 تا 12000 و با بیمه 0 تا 1000 دلار
هزینه زایمان با ماما در منزل بدون بیمه 2500 دلار و با بیمه 860 تا 2500 دلار

مهاجرت از طریق خود اشتغال

یکی از روش های محبوب مهاجرت برای ورزشکاران و هنرمندان شناخته شده که سابقه کاری خوبی در زمینه تخصص خود دارند مهاجرت از طریق خود اشتغالی است. در این روش فرد باید اثبات کند که 2 سال گذشته در زمینه شغلی خود فعالیت داشته است همچنین فرد باید برنامه ایی داشته باشد که نشان دهد می تواند بر اساس تجربه خود در کشور کانادا نیز فعالیت داشته و از آن کسب درامد کند. این روش باتوجه به شرایط فرد از راه های ارزان مهاجرت است اما هزینه های لازم باتوجه به شرایط افراد متفاوت است.

هزینه های مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

افرادی که قصد مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی را دارند باید هزینه هایی مانند هزینه پردازش، هزینه های حق اقامت دائم، هزینه بیومتریک و هزینه هایی مانند امتحانات پزشکی، آزمون زبان و گواهینامه از پلیس را در زمان ارسال درخواست پرداخت کنند. بهتر است زمان ارائه درخواست خود هزینه بیومتریک را پرداخت کنید چراکه ممکن است به این علت تاخیرهایی را در مراحل مهاجرت مشاهده کنید؛ هزینه بیومتریک شامل هزینه انگشت نگاری و تهیه عکس دیجیتالی است. به طور کلی مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی به نسبت سایر روش های مهاجرت به هزینه های کمتری نیاز دارد.

مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی

باتوجه به رشد جمعیت افرادی که سن بالایی دارند؛ کانادا به پرستاران خانگی زیادی نیاز دارد. از سال 2013 به بعد نیاز به پرستار خانگی بیش از همیشه احساس شد و پیش بینی می شود تا چند سال آینده حتی این نیاز بیشتر شود. باتوجه به شرایط راحت این روش؛ بسیاری از افراد ترجیح می دهند با کمک آن به کانادا مهاجرت کنند. برای مهاجرت به کانادا از طریق پرستار خانگی افراد به مدرک دیپلم یا گذراندن 72 واحد از تحصیلات قبل از دانشگاه نیاز دارند. همچنین افراد بایستی دوره های پرستاری مربوطه را گذرانده و تجربه کار در این زمینه را به مدت حداقل 6 ماه داشته باشند. یکی از مهمترین مواردی که افرادی که قصد مهاجرت از این روش را دارند باید در نظر بگیرند این است که باید توانایی صحبت کردن، خواندن و به طور کلی درک زبان انگلیسی یا فرانسوی را داشته باشند. به افرادی که قصد مهاجرت از این روش را دارند توصیه می شود با وکیل مهاجرت به کانادا مشورت کنند چراکه در صورت عدم آشنایی با قوانین و نحوه امتیازدهی احتمال طولانی شدن پروسه و یا رد شدن درخواست آنها نیز وجود دارد.

مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا

باتوجه به نوع روش مهاجرت و شرایط فرد مدارک ارائه شده متفاوت است اما یک سری از مدارک وجود دارد که در تمامی روش ها ثابت است و فرد برای هر کدام از روش های گفته شده اقدام کند باید این مدارک را ارائه دهد:

  •  شناسنامه
  •  کارت ملی
  •  پاسپورت
  • سند ازدواج
  • گواهی سوء سابقه
  • گواهی اشتغال به کار
  •  مدارک شغلی که شامل سابقه کار، بیمه و فیش حقوقی است.
  •  مدارک انگشت نگاری
  •  اسناد بانکی برای اثبات تمکن مالی
  •  مدارک تحصیلی
  • مدرک زبان

چک‌لیست مهاجرت به کانادا

مهاجرت یکی از سخت‌ترین و در عین حال، چالش‌برانگیزترین مراحل زندگی شماست. طبیعی‌ست که پیش از مهاجرت به کانادا، باید یک چک‌لیست کامل از این‌که از کجا شروع کنیم و چه کارهایی را باید انجام دهیم، داشته باشیم. در این بخش، نگاهی به چک‌لیست مهاجرت به کشور کانادا می‌اندازیم و آن را بررسی می‌کنیم.

 

چک‌لیست مهاجرت به کانادا

1

اقدام برای دریافت پاسپورت

2

ترجمه‌ی مدارک مورد نیاز توسط منابع معتبر: گواهی پلیس، آزمایشات پزشکی، مدارک تحصیلی یا کاری، مدارک مربوط به زبان، تمکن مالی و…

3

اقدام برای یکی از برنامه‌های مهاجرتی کانادا و مشورت با کارشناس مهاجرتی مجرب در این زمینه

4

پر کردن فایل‌ها و مدارک آنلاین و اقدام برای دریافت ویزا یا ورک پرمیت

5

آماده‌سازی اقدامات مربوط به سفر به کانادا

دقت کنید که چک‌لیست مهاجرت به کانادا شامل موارد کلی مربوط به مهاجرت می‌شود و هر کدام از ردیف‌های ذکرشده، شامل ریزه‌کاری‌های جزئی دیگر نیز خواهند شد. شما برای دریافت ویزا، باید حتما با یک کارشناس مهاجرتی مشورت کنید تا مطمئن شوید برای دریافت آن برنامه‌ی مهاجرتی، واجد شرایط هستید. در ادامه به تعدادی از این برنامه‌های مهاجرتی اشاره خواهیم کرد.

کدام برنامه‌ی مهاجرتی در کانادا برای من مناسب است؟

کانادا یک کشور کاملا مهاجرپذیر است و شما می‌توانید برای مهاجرت به کانادا، یکی از روش‌هایی را که پیش از این ذکر کردیم، انتخاب نمایید. اما به طور کلی، ارزان‌ترین برنامه‌های مهاجرتی دولت کانادا، شامل موارد زیر می‌شوند:

  1. برنامه‌ی مهاجرتی کارگران حرفه‌ای در کبک.
  2. اکسپرس اینتری کانادا (خود اکسپرس اینتری شامل گزینه‌های مهاجرتی متعدد می‌شود).
  3. برنامه‌ی مهاجرتی RNIP
  4. مهاجرت به کانادا از طریق Agri-food Pilot

این‌که به چه هزینه‌ای برای مهاجرت به کانادا نیاز دارید، کاملا به استان مدنظر، میزان تحصیلات و نوع برنامه‌ی مهاجرتی شما بستگی دارد. بسیاری از افراد می‌پرسند که آیا می‌توان بدون هیچ شغلی به کانادا مهاجرت کرد؟‌ بله. اکسپرس اینتری ضوابط مختلفی را برای افرادی که جاب آفر کانادایی ندارند، ارائه نموده است. منتهی قدم اول این است که شما بتوانید شرایط خود را با چارچوب‌های این برنامه‌ها هماهنگ کنید. معمولا PNP به عنوان ارزان‌ترین شیوه‌ی مهاجرت به کشور کانادا در نظر گرفته می‌شود.

ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا ، ویزای استارتاپ و راه اندازی و خرید بیزینس در کانادا به کانادا مهاجرت کنند.

دریافت اطلاعات تماس و اطمینان از مجوز های ما، با مراجعه به صفحه > درباره موسسه مهاجرتی ما

 مطلب پیشنهادی : 

معرفی روشهای اصلی مهاجرت

مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده،ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند.
بدیهی است برداشت و مشورت‌های حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی توصیه می‌شود.
مدیریت و همکاران این مجموعه مسوولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسوولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.

درخواست مشاوره رایگان

2 + 8 =

نظرات و سوالات شما

  • Hamid reza seyedkhani گفت:

    با عرض ادب و سلام به عرض میرساند که اینجانب دبیر بازنشسته وداراای مدرک کارشناسی رشته علوم اجتماعی گرایش برنامه‌ریزی اجتماعی هستم وسی سال سابقه تدریس دارم وسنم نیز ۴۹/۵۰سال است و قصد مهاجرت به کانادا را دارم آیا راهی وجود دارد درضمن از نظر تاهل مجرد هستم ومشاغل دیگری را نیز بلدم

  • فاطمه گفت:

    من نمیدونم از کدوم راه اقدام کنم بهتره کاری یا تحصیلی و اینکه یه راه کم هزینه و راحت میخوام

  • >