ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی سوئد

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی سوئد

نوع ویزا : تحصیلی تضمینی

کشور : سوئد

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

1) مدارک شناسایی شخص درخواست کننده ویزای تحصیلی .

2) مدارک تحصیلی.

3) تمکن مالی بالای 100 میلیون تومان

4) با توجه با تغییرات در قوانین و ارائه مدارک، هماهنگی با کارشناس مربوطه از طریق انتخاب گزینه "ثبت سفارش ویزا" و یا "تماس با کارشناس" الزامیست.

توضیحات :

1) پذیرش و ویزای تحصیلی سوئد یا هرکشوری در قاره اروپا با توجه به رشته انتخابی مسافر در نظر گرفته خواهد شد.

2) در مرحله اول اقدام به پذیرش دانشگاهای سوئد و در مرحله دوم اقدام به اخذ ویزای سوئد خواهیم داشت.

3) در صورتی که مدارک تحصیلی شما کامل بوده و دارای مدارک و افتخارات تحصیلی درخشانی باشید از طرف دانشگاههای سوئد بورسیه خواهید شد.

4) پس از اخذ مدرک تحصیلی، امکان اخذ ویزای کاری سوئد وجود دارد.

8) با انتخاب گزینه "تماس با کارشناس" و یا "رزرو وقت مشاوره" ما را از انتخاب خود مطلع سازید. در اولین فرصت با شما تماس گرفته خواهد شد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

مهاجرت به کانادا

ویزای کانادا اقامت دائم

ویزا و اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس

ویزای تحصیلی ایتالیا

بورسیه تحصیلی ایتالیا

ویزای استرالیا تحصیلی

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق رشته انتخابی

مدت اعتبار

طبق رشته انتخابی

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


مهدی ابوالمعصومی :

سلام وعرض ادب خدمت شما مشاور عزیز من 39 سال سن دارم و مجردم و نمره ایلتسم 5.5 می باشد و همچنین لیسانس مترجمی زبان انگلیسی هم از دانشگاه پیام نور گرفته ام و در حال حاضر مشغول به شغل مترجمی در دارالترجمه می باشم خدمتتون عارضم که ایا با این شرایط امکان پذیرش دانشگاه و ویزای تحصیلی برای اینجانب از دانشگاه های خوب سوئد برای دوره مستر در رشته زبانشناسی وجود دارد یا نه منتظرپاسخ شما هستم با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 بله امکان پذیر است، اگر مدارک دیگری که برای دریافت ویزا نیاز است را داشته باشید دولت سوئد به افرادی که دارای مدرک زبان قوی هستن نیازمند است.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

Pegah Baradaran : با سلام آیا مجرد بودن یا داشتن دعوتنامه از غیرفامیل (دوست) امتیاز منفی برای ویزای شینگن هلند محسوب میشه؟ آیا رد شدن ویزای شینگن کوتاه مدت بر روند بررسی ویزای بلندمدت تحصیلی از یک کشور دیگر عضو شینگن اثر منفی می گذارد؟ با سپاس از توجه شما

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

مجرد بودن اثر منفی نخواهد داشت اما متاهل بودن امتیاز محسوب میشود. ریجکتی در پرونده در روند درخواست ویزای تحصیلی موثر خواهد بود.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

امیر امیری : سلام من همسرم و دو فرزند کمتر از ۵ سالم میخوایم بریم مجارستان میخوام بدونم اگه یکس از دو نفرمون ویزا تحصیلی بگیره میتونه اون یکی رو با خودش به عنوان همراه ببره یا خیر؟؟؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

بله امکان اخذ ویزای همراه برای فردی که ویزای تحصیلی دریافت کرده فراهم است.

Sahar1813 : سلام وقت بخیر،من مهندسی شهرسازی خوندم و ۲۵ سال سن دارم،زبان رو هم تا حدودی بلدم،میخام بدونم به کدوم کشور اروپایی راحتتر میشه مهاجرت کرد؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

میتوان برای کشورهای سوئد و ایتالیا اقدام کنیم. همچنین میتوانید در سوئد ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار نیز تبدیل بفرمایید.

Sssss : سلام وقت بخیر،من مهندسی شهرسازی خوندم و ۲۵ سال سن دارم،زبان رو هم تا حدودی بلدم،میخام بدونم به کدوم کشور اروپایی راحتتر میشه مهاجرت کرد؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 اطلاعاتی بیشتری راجع مدارک تحصیلی و زبان خود بفرمایید؟ و میزان تمکن مالی خود را بفرمایید در چه حدی میباشد؟

یحیی : با سلام و عرض ادب، من ۳۲ سالمه و متاهل و دارای یک فرزند هستم، اون قسمت ۱۰۰ میلیونی رو تقریبا دارم اما دیپلمه هستم، با این شرایط میتونم برای تحصیل یا آموزش زبان دیگری مثل انگلیسی در خارج از ایران اقدام کنم که بتونم هم کار کنم هم تحصیل؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 بله بهترین شرایطی که میتوانیم برای شما فراهم کنیم کشور سوئد است که به همراه خانواده میتوانید در کشور سوئد ویزای تحصیلی گرفته و مشغول به کار شوید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مصطفی حسینی : بنده دانشو دکترافیزیک پلاسمادانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهرانم.برا مهاجرت تحصیلی به یکی از کشورااروپایی که بعد تحصیلم بتونم اونجا بمونم ازکجاباید شروع کنم..هم اکنون کارمندشرکت مخابرات تهران بمدت پنج سال هستم و هنوز مدرک زبانی ندارم. متاهلم و یک فرزندچهارساله دارم.حداقل چه نمره زبانی میخواد

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 برای پذیرش ویزای تحصیلی کشورهای سوئد، ایتالیا، کانادا، انگلستان میتوان اقدام کرد که همزمان با تحصیل اجازه فعالیت کاری نیز خواهید داشت.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

میلاد : در مورد ویزای تحصیلی المان مبخواستم مطلع بشم ببینم چقدر میشه هزینه گرفتن این ویزا . و در مقطع فوق لیسانس . و چقدر زمانی طول میکشه تا بخواهید شما برای ما اقدام کنید

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 با توجه به شرایط کنونی وقت سفارت آلمان برای ویزای تحصیلی بسیار طولانی می باشد. و هزینه ی دریافت ویزا در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

فهیمه خوزان : سلام هزینه و شریط انجام کلیه مراحل اخذ پذیرش دانشگاه در ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد چطور است؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 هزینه های ویزای تحصیلی در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد که با توجه به رشته و دانشگاه متغییر خواهد بود اما در صورت امکان برای بورسیه تحصیلی اقدام خواهد شد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 هزینه های ویزای تحصیلی در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد که با توجه به رشته و دانشگاه متغییر خواهد بود اما در صورت امکان برای بورسیه تحصیلی اقدام خواهد شد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ماری شریفی : سلام _ من لیسانس مهندسی شیلات دارم .تمام مدارک بین المللی آرایشگری رو دارم و 8سال هستم که کار میکنم .مدرک زبان ندارم .میتکنم درخواست ویزای تحصیلی در رشته پرستاری رو داشته باشم از کشور سوئد ؟!35سال ه هستم

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 ممکن است به دلیل شرایط سنی با ویزای تحصیلی شما در صورت موافقت نگردد اما نگران نباشید میتوانید با شماره های دفتر در تماس بوده تا برای دریافت ویزای تحصیلی کارشناسان موسسه شما را راهنمایی نمایند.

سارا سبزواري : سلام من ليسانس معماري از دانشگاه غيرانتفاعي قزوين هستم با معدل ١٦/٤٤ ميخواستم بدونم ميتونم ويزاي تحصيلي و اقامت بگيرم در سوئد ٢٤ سال سن دارم و متاهل هستم براي همسرم ويزاي همراه ميدن؟ به چه صورته؟ ممنون ميشم پاسخ بدين

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

آیا مدرک زبان دارید؟ میتوانید در سوئد مشغول به تحصیل شده و پس از آن درخواست ویزای کار داشته باشید. ویزای همراه برای همسر و فرزند شما نیز صادر می‌گردد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

شیما عسکری : سلام من لیسانس علوم اجتماعی ارتباطات دارم 12سال از مدرک لیسانس من میگذرد 35ساله و یک بچه یک ساله دارم امکان ویزای تحصیلی به همراه فرزند و دخترم را دارم ؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام واحترام 

بله برای برخی از کشورها میتوانیم درخواست ویزای تحصیلی داشته باشیم اما یک مقدا سن شما بالا رفته که انتخاب های مارا محدود خواهد کرد و برای دریافت ویزای تحصیلی نیازمند مدرک زبان خواهید بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

سامان پورکی : آیا برای اشخاص متاهل که قصد کسب ویزای تحصیلی «دکترای مجدد» در اروپا رو دارندامکان همراه بردن خانواده هست؟ با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

برای برخی از کشورها میتوانیم اقدام کنیم اما باید شرایط و مدارک شما توسط کارشناس موسسه بررسی گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهدی پورسیدیان : سلام من ۳۴ سال سن دارم مهندس صنایع شیمیایی هستم مدرک تحصیلی من لیسانس با معدل۱۷میتونم برای ارشد اقدام کنم البته متاهل هستم و بفرمایید حدودا مبلغ ۱۲۰ملیون کافیه بعد از اتمام دوره اقامت دائم میشه گرفت زبانم هم خوب نیست ممنون از راهنمایی شما

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام 

بدون مدرک زبان میتوانیم برای پذیرش دانشگاه اقدام کنیم اما برای دریافت ویزایتحصیلی سوئد به مدرک زبان نیاز خواهید داشت. امانگران نباشید

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

امیرعباس درویش : خب چه مدارک زبان باید داشته باشم من سنم ۱۶ سالِ

با سلام و احترام

برای دریافت ویزای تحصیلی سوئد باید داری مدرک زبان آیلتس 6 باشید.

امیرعباس درویش : برای دریافت بورسیه تحصیلی به ایتلس چند نیازه؟

با سلام احترام 

بورسیه دانشگاه سوئد و ایتالیا را میتوانیم بدون مدرک زبان اخذ کنیم اما برای تایید ویزا به مدرک زبان نیازمند هستین.

الهام ولی زاده : با سلام. روزتون بخیر. کارشناسی الهیات دارم و می‌خواهم ارشد حقوق بخونم. میخواستم بدونم با مدرک ارشد حقوق میشه برای گرفتن دکتری به دانشگاه های سوید یا هر کشور اروپایی دیگه رفت و با اون مدرک در اون کشور مشغول کار شد؟

با سلام و احترام 

میتوان برای مقطع ارشد برای ویزای تحصیلی اقدام کرد حتی میتوان برای بورسیه تحصیلی اقدام داشته باشیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهدی صبایی : درود، مدرک فوق دیپلم برق دانشگاه آزاد دارم مدرک زبان ندارم 36 سال سن تمکن بالای 100 میلیون را دارم آیا ویزای تحصیلی برای من قابل دریافت هست؟ آیا همسر و فرزندم میتوانم همراه ببرم. با سپاس فراوان

با سلام و احترام 

برای ویزای تحصیلی به مدرک زبان احتیاج خواهید داشت اما برای پذیرش میتوان بدون مدرک برای برخی از دانشگاهها اقدام کرد

بعد از طی نمودن مراحل تحصیل میتوانیم برای ویزای همسر و فرزرند نیز اقدام کنیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهدی فیلی : با سلام من دانشجوی ماه اخر رشته‌ پزشکی هستم مدرک زبان ندارم متاسفانه؛اما میخوام واسه ادامه تحصیل در رشته های تخصصی پزشکی تو یکی از کشورهای اروپایی ترجیحا ایتالیا,سوئد یا کانادا خواستم از شرایطش مطلع شم که چطوری میشه امکانشو فراهم کرد ؟ممنون از همکاریتون

با سلام و احترام 

اخذ ویزای تحصیلی پزشکی دارای شرایط خاصی میباشد که به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:

  1. باید به زبان همان کشور کاملا مسلط باشید 
  2. مدرک شما باید معادل سازی شود که حدودا 2 سال در کشور مقصد زمان بر خواهد بود.
  3. در کنار زبان کشور مقصد باید دارای آیلتس 6.5 باشید.
  4. اما میتوانید برای دریافت مجدد مدرک پزشکی اقدام نمایید و سپس برای ویزای کاری درخواست دهید.

همچنین برای اطلاعات بیشتر شما میتوانید در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

حامد معاشر : ویزای تحصیلی در سوئد

با سلام و احترام 

سوالات خود را در خصوص ویزای تحصیلی سوئد در همین صفحه ثبت بفرمایید و یا برای مشاوره خصوصی، در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ابوالفضل : سلام من مدرک آیلتس ندارم ولی زبانم خوبه شاغل هم نیستم اما تمکن مالی بالای ۱۰۰ تومن دارم و یک سند اتومبیل هم دارم مجرد هستم ۳۰ سالمه لیسانس عمران گرفتم با معدل ۱۵. آیا میتونید برای من از سوئد بورسیه تحصیلی بگیرید؟۲.اگر امکان بورسیه نیست برای ویزای تحصیلی چقدر باید هزینه دانشگاه کنم؟۳. آیا بعد از اخذ مدرک میتونم اقامت بگیرم به برنگردم؟ و در سوئد مشغول به کار شم؟

با سلام و احترام 

برای بورسیه تحصیلی در سوئد امکان بورسیه بعد از گذراندن یک  ترم از دانشگاه امکان پذیر خواهد بود. مانند دانشگاه kth

به صورت میانگین بسته به درجه دانشگاه حدود 6000 یورو در هر ترم خواهد بود.

بله پس از اخذ مدرک حتی پس از گذراندن 1 ترم میتوان ویزای تحصیلی سوئد را به ویزای کار تبدیل کرد و امکان اقامت شما در سوئد فراهم خواهد بود

علی : شرایط فرزندان دانشجویان در سوئدچگونه است ؟

با سلام و احترام

نظام اموزشی سوئد یکی از پیشرفته ترین نظام های اموزشی میباشد وبه همین منظور از مزایای تحصیلی در کشور سوئد میتوان به تحصیل رایگان برای فرزندان زیر 18 سال اشاره نمود و زمانی که دانشجوان  با فرزندان خود وارد کشور سوئد گردید وپس  از مرجعه به Skattverket  و ثبت ادرس خود پس از یک ماه می توانند فرزندان خود را به مدرسه بفرستند.از مزایای تحصیل در کشور سوئد برای فرزندان می توان به این نکته اشاره کرد اگر فرزند شما به صحبت کردن زبان سوئدی و انگلیسی مسلط نیست از خدمات متر جم استفاده کرد.

شما میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط باشید و یا برای مشاوره خصوصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

میلاد حسینی : سلام تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کشور سوئد امکان پذیر است؟

با سلام و احترام 

ما از طریق پذیرش تحصیلی سوئد اعزام خواهیم کرد که معمولا بعد از گذشت یک ترم تبدیل ویزای تحصیلی به کاری امکان پذیر خواهد بود.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (آمریکا - فلوریدا) ___ 982122609232+ (ایران - تهران) ___ 14168373753+ (واتساپ _ کانادا) پاسخگویی دفتر کانادا فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران.

موبایل : 14168373753+ (واتساپ_کانادا) پاسخگویی فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

موسسه کاریابی بین المللی ایران و موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

دفترایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد ۳

دفتر کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

 Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Canada

دفتر آمریکا - فلوریدا: 

Libra liana Co LLC 6336 Buford st Unit 209 Orlando Florida  Zip Code:

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.