ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی سوئد

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی سوئد

نوع ویزا : تحصیلی تضمینی

کشور : سوئد

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزا تحصیلی سوئد: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزا تحصیلی سوئد (سرپرست و همراهان)

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزا

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزا

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزا تحصیلی سوئد: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزا تحصیلی سوئد، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

1) پذیرش و ویزای تحصیلی سوئد یا هرکشوری در قاره اروپا با توجه به رشته انتخابی مسافر در نظر گرفته خواهد شد.

2) در مرحله اول اقدام به پذیرش دانشگاهای سوئد و در مرحله دوم اقدام به اخذ ویزای سوئد خواهیم داشت.

3) در صورتی که مدارک تحصیلی شما کامل بوده و دارای مدارک و افتخارات تحصیلی درخشانی باشید از طرف دانشگاههای سوئد بورسیه خواهید شد.

4) پس از اخذ مدرک تحصیلی، امکان اخذ ویزای کاری سوئد وجود دارد.

8) با انتخاب گزینه "تماس با کارشناس" و یا "رزرو وقت مشاوره" ما را از انتخاب خود مطلع سازید. در اولین فرصت با شما تماس گرفته خواهد شد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت پرسش و پاسخ/مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا تحصیلی

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق رشته انتخابی

مدت اعتبار

طبق رشته انتخابی

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


Anahita :

با سلام ، چه دلایلی برای ریجکت ویزای تحصیلی در مقطع دبیرستان در کشور سوئد وجود دارد ؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

دلایل ریجکتی ویزای کانادا را میتوان به موارد زیادی ارتباط داد اما میتوان به تعداد از آنها اشاره کنیم 
1. عدم اطمینان از بازگشت شما به کشور خود، توسط آفیسر 2. عدم توانایی تمکن مالی پرداخت هزینه ها در طول مدت اقامت 3. مشخص نبودن هدف اصلی برای تحصیل در کشور مقصد 4. عدم توانایی ادامه تحصیل در کشور مقصد. و ... 

مهدی ابوالمعصومی :

سلام وعرض ادب خدمت شما مشاور عزیز من 39 سال سن دارم و مجردم و نمره ایلتسم 5.5 می باشد و همچنین لیسانس مترجمی زبان انگلیسی هم از دانشگاه پیام نور گرفته ام و در حال حاضر مشغول به شغل مترجمی در دارالترجمه می باشم خدمتتون عارضم که ایا با این شرایط امکان پذیرش دانشگاه و ویزای تحصیلی برای اینجانب از دانشگاه های خوب سوئد برای دوره مستر در رشته زبانشناسی وجود دارد یا نه منتظرپاسخ شما هستم با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا: 

 بله امکان پذیر است، اگر مدارک دیگری که برای دریافت ویزا نیاز است را داشته باشید دولت سوئد به افرادی که دارای مدرک زبان قوی هستن نیازمند است.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

Pegah Baradaran : با سلام آیا مجرد بودن یا داشتن دعوتنامه از غیرفامیل (دوست) امتیاز منفی برای ویزای شینگن هلند محسوب میشه؟ آیا رد شدن ویزای شینگن کوتاه مدت بر روند بررسی ویزای بلندمدت تحصیلی از یک کشور دیگر عضو شینگن اثر منفی می گذارد؟ با سپاس از توجه شما

مشاور مهاجرت و ویزا: 

مجرد بودن اثر منفی نخواهد داشت اما متاهل بودن امتیاز محسوب میشود. ریجکتی در پرونده در روند درخواست ویزای تحصیلی موثر خواهد بود.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

امیر امیری : سلام من همسرم و دو فرزند کمتر از ۵ سالم میخوایم بریم مجارستان میخوام بدونم اگه یکس از دو نفرمون ویزا تحصیلی بگیره میتونه اون یکی رو با خودش به عنوان همراه ببره یا خیر؟؟؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

بله امکان اخذ ویزای همراه برای فردی که ویزای تحصیلی دریافت کرده فراهم است.

Sahar1813 : سلام وقت بخیر،من مهندسی شهرسازی خوندم و ۲۵ سال سن دارم،زبان رو هم تا حدودی بلدم،میخام بدونم به کدوم کشور اروپایی راحتتر میشه مهاجرت کرد؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

میتوان برای کشورهای سوئد و ایتالیا اقدام کنیم. همچنین میتوانید در سوئد ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار نیز تبدیل بفرمایید.

Sssss : سلام وقت بخیر،من مهندسی شهرسازی خوندم و ۲۵ سال سن دارم،زبان رو هم تا حدودی بلدم،میخام بدونم به کدوم کشور اروپایی راحتتر میشه مهاجرت کرد؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

 اطلاعاتی بیشتری راجع مدارک تحصیلی و زبان خود بفرمایید؟ و میزان تمکن مالی خود را بفرمایید در چه حدی میباشد؟

یحیی : با سلام و عرض ادب، من ۳۲ سالمه و متاهل و دارای یک فرزند هستم، اون قسمت ۱۰۰ میلیونی رو تقریبا دارم اما دیپلمه هستم، با این شرایط میتونم برای تحصیل یا آموزش زبان دیگری مثل انگلیسی در خارج از ایران اقدام کنم که بتونم هم کار کنم هم تحصیل؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاور مهاجرت و ویزا: 

 بله بهترین شرایطی که میتوانیم برای شما فراهم کنیم کشور سوئد است که به همراه خانواده میتوانید در کشور سوئد ویزای تحصیلی گرفته و مشغول به کار شوید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مصطفی حسینی : بنده دانشو دکترافیزیک پلاسمادانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهرانم.برا مهاجرت تحصیلی به یکی از کشورااروپایی که بعد تحصیلم بتونم اونجا بمونم ازکجاباید شروع کنم..هم اکنون کارمندشرکت مخابرات تهران بمدت پنج سال هستم و هنوز مدرک زبانی ندارم. متاهلم و یک فرزندچهارساله دارم.حداقل چه نمره زبانی میخواد

مشاور مهاجرت و ویزا:

 برای پذیرش ویزای تحصیلی کشورهای سوئد، ایتالیا، کانادا، انگلستان میتوان اقدام کرد که همزمان با تحصیل اجازه فعالیت کاری نیز خواهید داشت.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

میلاد : در مورد ویزای تحصیلی المان مبخواستم مطلع بشم ببینم چقدر میشه هزینه گرفتن این ویزا . و در مقطع فوق لیسانس . و چقدر زمانی طول میکشه تا بخواهید شما برای ما اقدام کنید

مشاور مهاجرت و ویزا:

 با توجه به شرایط کنونی وقت سفارت آلمان برای ویزای تحصیلی بسیار طولانی می باشد. و هزینه ی دریافت ویزا در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

فهیمه خوزان : سلام هزینه و شریط انجام کلیه مراحل اخذ پذیرش دانشگاه در ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد چطور است؟

مشاور مهاجرت و ویزا: 

 هزینه های ویزای تحصیلی در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد که با توجه به رشته و دانشگاه متغییر خواهد بود اما در صورت امکان برای بورسیه تحصیلی اقدام خواهد شد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ماری شریفی : سلام _ من لیسانس مهندسی شیلات دارم .تمام مدارک بین المللی آرایشگری رو دارم و 8سال هستم که کار میکنم .مدرک زبان ندارم .میتکنم درخواست ویزای تحصیلی در رشته پرستاری رو داشته باشم از کشور سوئد ؟!35سال ه هستم

مشاور مهاجرت و ویزا:

 ممکن است به دلیل شرایط سنی با ویزای تحصیلی شما در صورت موافقت نگردد اما نگران نباشید میتوانید با شماره های دفتر در تماس بوده تا برای دریافت ویزای تحصیلی کارشناسان موسسه شما را راهنمایی نمایند.

سارا سبزواري : سلام من ليسانس معماري از دانشگاه غيرانتفاعي قزوين هستم با معدل ١٦/٤٤ ميخواستم بدونم ميتونم ويزاي تحصيلي و اقامت بگيرم در سوئد ٢٤ سال سن دارم و متاهل هستم براي همسرم ويزاي همراه ميدن؟ به چه صورته؟ ممنون ميشم پاسخ بدين

مشاور مهاجرت و ویزا:

آیا مدرک زبان دارید؟ میتوانید در سوئد مشغول به تحصیل شده و پس از آن درخواست ویزای کار داشته باشید. ویزای همراه برای همسر و فرزند شما نیز صادر می‌گردد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

شیما عسکری : سلام من لیسانس علوم اجتماعی ارتباطات دارم 12سال از مدرک لیسانس من میگذرد 35ساله و یک بچه یک ساله دارم امکان ویزای تحصیلی به همراه فرزند و دخترم را دارم ؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

بله برای برخی از کشورها میتوانیم درخواست ویزای تحصیلی داشته باشیم اما یک مقدا سن شما بالا رفته که انتخاب های مارا محدود خواهد کرد و برای دریافت ویزای تحصیلی نیازمند مدرک زبان خواهید بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

سامان پورکی : آیا برای اشخاص متاهل که قصد کسب ویزای تحصیلی «دکترای مجدد» در اروپا رو دارندامکان همراه بردن خانواده هست؟ با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا:

برای برخی از کشورها میتوانیم اقدام کنیم اما باید شرایط و مدارک شما توسط کارشناس موسسه بررسی گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهدی پورسیدیان : سلام من ۳۴ سال سن دارم مهندس صنایع شیمیایی هستم مدرک تحصیلی من لیسانس با معدل۱۷میتونم برای ارشد اقدام کنم البته متاهل هستم و بفرمایید حدودا مبلغ ۱۲۰ملیون کافیه بعد از اتمام دوره اقامت دائم میشه گرفت زبانم هم خوب نیست ممنون از راهنمایی شما

مشاور مهاجرت و ویزا: 

بدون مدرک زبان میتوانیم برای پذیرش دانشگاه اقدام کنیم اما برای دریافت ویزایتحصیلی سوئد به مدرک زبان نیاز خواهید داشت. امانگران نباشید

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

امیرعباس درویش : خب چه مدارک زبان باید داشته باشم من سنم ۱۶ سالِ

با سلام و احترام

برای دریافت ویزای تحصیلی سوئد باید داری مدرک زبان آیلتس 6 باشید.

امیرعباس درویش : برای دریافت بورسیه تحصیلی به ایتلس چند نیازه؟

با سلام احترام 

بورسیه دانشگاه سوئد و ایتالیا را میتوانیم بدون مدرک زبان اخذ کنیم اما برای تایید ویزا به مدرک زبان نیازمند هستین.

الهام ولی زاده : با سلام. روزتون بخیر. کارشناسی الهیات دارم و می‌خواهم ارشد حقوق بخونم. میخواستم بدونم با مدرک ارشد حقوق میشه برای گرفتن دکتری به دانشگاه های سوید یا هر کشور اروپایی دیگه رفت و با اون مدرک در اون کشور مشغول کار شد؟

با سلام و احترام 

میتوان برای مقطع ارشد برای ویزای تحصیلی اقدام کرد حتی میتوان برای بورسیه تحصیلی اقدام داشته باشیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهدی صبایی : درود، مدرک فوق دیپلم برق دانشگاه آزاد دارم مدرک زبان ندارم 36 سال سن تمکن بالای 100 میلیون را دارم آیا ویزای تحصیلی برای من قابل دریافت هست؟ آیا همسر و فرزندم میتوانم همراه ببرم. با سپاس فراوان

با سلام و احترام 

برای ویزای تحصیلی به مدرک زبان احتیاج خواهید داشت اما برای پذیرش میتوان بدون مدرک برای برخی از دانشگاهها اقدام کرد

بعد از طی نمودن مراحل تحصیل میتوانیم برای ویزای همسر و فرزرند نیز اقدام کنیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

مهدی فیلی : با سلام من دانشجوی ماه اخر رشته‌ پزشکی هستم مدرک زبان ندارم متاسفانه؛اما میخوام واسه ادامه تحصیل در رشته های تخصصی پزشکی تو یکی از کشورهای اروپایی ترجیحا ایتالیا,سوئد یا کانادا خواستم از شرایطش مطلع شم که چطوری میشه امکانشو فراهم کرد ؟ممنون از همکاریتون

با سلام و احترام 

اخذ ویزای تحصیلی پزشکی دارای شرایط خاصی میباشد که به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:

  1. باید به زبان همان کشور کاملا مسلط باشید 
  2. مدرک شما باید معادل سازی شود که حدودا 2 سال در کشور مقصد زمان بر خواهد بود.
  3. در کنار زبان کشور مقصد باید دارای آیلتس 6.5 باشید.
  4. اما میتوانید برای دریافت مجدد مدرک پزشکی اقدام نمایید و سپس برای ویزای کاری درخواست دهید.

همچنین برای اطلاعات بیشتر شما میتوانید در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

حامد معاشر : ویزای تحصیلی در سوئد

با سلام و احترام 

سوالات خود را در خصوص ویزای تحصیلی سوئد در همین صفحه ثبت بفرمایید و یا برای مشاوره خصوصی، در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ابوالفضل : سلام من مدرک آیلتس ندارم ولی زبانم خوبه شاغل هم نیستم اما تمکن مالی بالای ۱۰۰ تومن دارم و یک سند اتومبیل هم دارم مجرد هستم ۳۰ سالمه لیسانس عمران گرفتم با معدل ۱۵. آیا میتونید برای من از سوئد بورسیه تحصیلی بگیرید؟۲.اگر امکان بورسیه نیست برای ویزای تحصیلی چقدر باید هزینه دانشگاه کنم؟۳. آیا بعد از اخذ مدرک میتونم اقامت بگیرم به برنگردم؟ و در سوئد مشغول به کار شم؟

با سلام و احترام 

برای بورسیه تحصیلی در سوئد امکان بورسیه بعد از گذراندن یک  ترم از دانشگاه امکان پذیر خواهد بود. مانند دانشگاه kth

به صورت میانگین بسته به درجه دانشگاه حدود 6000 یورو در هر ترم خواهد بود.

بله پس از اخذ مدرک حتی پس از گذراندن 1 ترم میتوان ویزای تحصیلی سوئد را به ویزای کار تبدیل کرد و امکان اقامت شما در سوئد فراهم خواهد بود

علی : شرایط فرزندان دانشجویان در سوئدچگونه است ؟

با سلام و احترام

نظام اموزشی سوئد یکی از پیشرفته ترین نظام های اموزشی میباشد وبه همین منظور از مزایای تحصیلی در کشور سوئد میتوان به تحصیل رایگان برای فرزندان زیر 18 سال اشاره نمود و زمانی که دانشجوان  با فرزندان خود وارد کشور سوئد گردید وپس  از مرجعه به Skattverket  و ثبت ادرس خود پس از یک ماه می توانند فرزندان خود را به مدرسه بفرستند.از مزایای تحصیل در کشور سوئد برای فرزندان می توان به این نکته اشاره کرد اگر فرزند شما به صحبت کردن زبان سوئدی و انگلیسی مسلط نیست از خدمات متر جم استفاده کرد.

شما میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط باشید و یا برای مشاوره خصوصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

میلاد حسینی : سلام تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کشور سوئد امکان پذیر است؟

با سلام و احترام 

ما از طریق پذیرش تحصیلی سوئد اعزام خواهیم کرد که معمولا بعد از گذشت یک ترم تبدیل ویزای تحصیلی به کاری امکان پذیر خواهد بود.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی - پاسخگویی از ساعت 18 الی 24 بوقت تهران) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.