ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای ایتالیا توریستی شینگن

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای ایتالیا توریستی شینگن

نوع ویزا : ویزای توریستی شینگن

کشور : ایتالیا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای شینگن ایتالیا:
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای شینگن ایتالیا: مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای شینگن ایتالیا:
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای شینگن ایتالیا:
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای شینگن ایتالیا: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای شینگن ایتالیا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

پرسش و پاسخ درباره ویزا و مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای ایتالیا شینگن تضمینی

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

14 روز

مدت اعتبار

1 ماه

مدت اخذ ویزا

با توجه به وقت سفارت


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


shaho : با سلام و خسته نباشید بنده متاهل هستم و دارای یک فرزند و کارمند اداره آموزش پرورش گردش مالی هم تقریبا بالای ۵۰ میلیون هستش و اینکه تمکن مالی هم در حال حاضر یک ماشین هستش آیا شرایط قبولی ویزای ایتالیا رو دارم یا نه با تشکر از زحماتتون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

تنها تمکن مالی شما ملاک برای دریافت ویزا نیست، باید شرایط شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد. با مراجعه به صفحه و تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان، میتوانیم شرایط شما را بررسی نماییم

مهدی :

با عرض سلام و خسته نباشید خواستم ببینم هزینه ای که میگیرید واسه ویزا توریستی ایتالیا چقدر هستش. ممنون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

میتوانید برای دریافت هزینه ها با دفاتر ما در تماس باشید. به قسمت درباره ما مراجعه نمایید.

مرتضی نیک سرشت : باسلاماینجانب دارای مدرک کارشناسی عمران آب دارای پایان خدمت ۲۶ساله مجرد قصد اخذویزای شینگن ایتالیا و سپس مهاجرت به آلمان و پناهندگی دارم هزینه این کار چقدر و از کجا شروع کنم چون واقعا بیکاری افسردم کردهنیاز به کمک دارملطفا راهنماییم کنید سپاسگزارم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اطلاعاتی در خصوص پناهندگی ارائه نمی گردد، لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

مهدی :

سلام ببخشید یک سئوال داشتم ممنون میشم به من پاسخ داهید. من ویزای شینگن ایتالیا رو برای تعطیلات نوروز گرفتم. هنگام درخواست ویزا برنامه سفر من برای شهر رم بود و توی فرم درخواست ویزا هم اطلاعات کامل پرواز به رم و هتل در شهر رم رو نوشتم، اما الان اون پرواز باطل شده و من به ناچار پرواز برای میلان گرفتم و هتل رم رو هم کنسل کردم و در میلان هتل گرفتم. آیا این موضوع که برنامه سفر من با آنچه که در فرم درخواست ویزا نوشتم تفاوت داره ممکنه مشکلی بوجود بیاره؟ ممنونم از پاسخ شما

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله احتمال داره که رزرو هتل شما را چک کنن و درخواست ویزای شینگن شما ریجکت شود.

شبنم صلواتی/ش.ص :

باسلام.بنده قصد سفر به ایتالیا دارم. تمایل به توقف کوتاه مدت در حد 10روز منزل نزدیکانم. کارمند دولت هستم . قصد دارم مادرم روهم همراه ببرم اما احتمالا ایشون مدت بیشتری خواهند موند. ممکنه در خصوص بی دردسرترین راه اخذ ویزا برای ایام نوروز 98راهنمایی وکمکم بفرمایید؟ ضمن اینکه هزینه زیاد هم نمیتونم متحمل بشم. سپاسگزارم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

درخواست ویزای شینگن ایتالیا دردسری ندارد اما باید مدارک کامل ارائه داده و تمکن مالی مناسبی داشته باشیدو همچنین باید دعوتنامه معتبر از اقوام خود دریافت نمایید.

احتمالا اعتبار اولین درخواست شما اجازه یبیش از 2 هفته اقامت در ایتالیا نخواهد بود.

سیروس خواجه علی : بنده 4 ویزا و همسرم 2 ویزای شینگن ایتالیا تک ورود یک ماهه در پاسپورتمان داریم. برادرم سیتیزن ایتالیاست. ما بجهت اینکه هر سال برای دیدن خانواده به ایتالیا سفرم میکنیم، بدنبال ویزای بلند مدت 2 ساله توریستی تایپ C ایتالیا می باشم. آیا همچین ویزایی وجود دارد؟ آیا بنده باید فرم های مربوط به ویزای تایپ C و یا فرم های ویزای تایپ D را پر نمایم؟دعوتنتامه رسمی و توریستی بنده به مدت 2 سال تنظیم شده است. فقط به نوع درخواست ویزای نوع C یا D سردر گم هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاور مهاجرت و ویزا: 

بله میتوانید برای ویزای مولتی ایتالیا درخواست داشته باشید اما دقت بفرمایید که پرونده های ویزای مولتی یک مقدار با ویزای توریستی یکبار ورود متفاوت بوده و به دقت بالایی نیازمند است.

Angel : با سلام و عرض ادب من مي خوام براي ويزاي توريستي ايتاليا اقدام كنم، دعوتنامه از طريق شخص ايتاليايي با ضمانت تمامي هزينه ها و بيمه هم براي من ارسال شده ، مي خواستم بدونم چه مداركي براي ارائه به سفارت نياز هست تا بهش اضافه بشه ؟ بنده اگر كپي پاسپورت و ترجمه شناسنامه رو تهيه كنم كافي هست ؟ با تشكر

با سلام و احترام 

باید دعوتنامه شما از نظر درجه اعتبار به صورت دقیق مورد محاسبه قرار گیرد و اینکه مدارک ارائه شده شما به سفارت ایتالیا برای اخذ ویزای ایتالیا باید به صورت کامل ارائه گردد. که در همین صفحه به مدارک مورد نیاز اشاره شده است

فرزانه : بنده و دختر11 ماهه و شهورهرم که هر دو نیز کارمند دولت هستیم به همراه مادر شوهررم قصد گرفتن ویزای توریستی ایتالیا رو داریم.می خواستم بدونم آیا ویزای توریستی به ما 4 نفر می دن؟ آیا احتمال ریجکت شدنمون هست؟ بنده دو سال پیش یک سفر به فرانسه و مونیخ داشتم که از طریق سفارت فرانسه اقدام کرده بودیم. اما چون این خانوادگی هست می ترسم ریجکت کنن

با سلام و احترام

باید مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد و در صورتی که بتوانیم آفیسر را برای بازگشت شما قانع کنیم مشکلینخواهد بود و ویزای درخواستی شما تایید میگردد.

مازیار بذری : سلام.من میخوام ویزای توریستی ایتالیا رو بگیرم و بعد از چند روز به المان سفر کنم.ایا با گرفتن ویزای توریستی شینگن مشکلی در رفت امد من پیش نمیاد؟

با سلام واحترام 

شما با داشتن ویزای شینگن به هر کشوری که در حوزه شینگن باشه میتوانید سفر کنید. اما لحظه ورود شما به کشور ایتالیا خواهد بود.

babak mohamadi : سلام ويزا اتريش يانروژ بدون ضمانت بازگشت ميخوام

با سلام و احترام. ویزای اتریش بدون ضمانت بازگشت فقط در صورتی که دعوتنامه تجاری داشته باشید امکان پذیر است. و یا باید اقدام به مهاجرت دائم تحصیلی کنید. اگر در خصوص ویزای اتریش پیشنهادی داشتین که تضمینی انجام میشود بسیار احتیاط کنید چون به هیچ وجه قانونی نمی باشد.

amin : با سلام و خسته نباشید. ویزای شینگن به صورت تضمینی هستش یا نه؟

با سلام و احترام. ویزای شینگن، تضمینی هستش و به صورت کاملا قانونی می‌باشد. ضمانت بازگشت به صورت حسابی بانکی حداقل 40میلیون بلوکه در بانک دریافت میگردد.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) __ 14073935700+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) __ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) __ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.