نحوه راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا

آیا قصد مهاجرت به کانادا را دارید؟ آیا دوست دارید در کانادا کارآفرینی کنید؟ آیا از مشکلات، موانع و هزینه‌های پیش روی خود خبر دارید؟ اگر قصد خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا را دارید، پس مطالعه این مطلب آموزشی از ویزا 724 را از دست ندهید.

کانادا یکی از بهترین کشورها برای زندگی، تحصیل و کار است. این کشور سالانه تعداد زیادی ار مهاجرین از سراسر دنیا را به سمت خود جذب می‌کند. بسیاری از مردم کشور ما هم به امید یک آینده بهتر، کار پررونق‌تر و زندگی شادتر قصد دارند که به کانادا مهاجرت کنند. دلایل زیادی وجود دارد که افراد کانادا را به عنوان مقصد نهایی خود انتخاب می‌کنند:

  • کانادا از چند فرهنگی استقبال می‌کند.
  • حقوق زنان در این کشور به شکل چشمگیری رعایت می شود. برای مثال تنها در زمینه کاری حدود 82 درصد از زنان بالای 25 سال خارج از خانه مشغول کار هستند.
  • کانادا یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان را داراست.
  • سیستم آموزشی کانادا بر پایه کلاس جهانی است.
  • صنعت فناوری کانادا به شکل مداوم در حال رشد است.

علاوه بر موارد بالا، دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی در سطح جهانی، ارائه بهترین مزایای کاری، مرخصی و تعطیلات در بین کشورهای آمریکای شمالی، امنیت و ایمنی بالا، ثبات بانک‌ها، زیبایی و پاکیزگی خارق‌العاده و سیاست بر پایه دموکراسی پایدار نیز بخش دیگری از دلایلی است که باعث جلب توجه مهاجران از سراسر دنیا شده است.

راه‌اندازی کسب و کار در کانادا

چگونه می‌توان از طریق راه اندازی کسب و کار در کانادا تابعیت کانادا را دریافت کرد؟

قبل از اینکه به بحث خرید یا راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا بپردازیم، بیایید گذری بر بحث مالکیت مشاغل و تابعیت در کانادا داشته باشیم. همه دیگر می‌دانیم که کانادا مکانی عالی برای تجارت است. پایین بودن نرخ مالیات، شاخص سهولت انجام تجارت و دارا بودن نیروی ماهر و تحصیل‌کرده فراوان از دلایل مختلف مناسب بودن کانادا برای سرمایه‌گذاری است.

به همین دلیل بسیاری از افراد می‌خواهند از طریق سرمایه‌گذاری تابعیت این کشور را دریافت کنند. باید متذکر شد که کانادا فاقد ویزای طلایی است. ویزایی که به طور مستقیم به فرد تابعیت کانادا را ارائه می‌دهد. اما راه‌های زیادی وجود دارد که با سرمایه‌گذاری، کارآفرینی و راه‌اندازی یک بیزینس بتوان شهروند کانادا شد.

به طور کلی برای شهروندی کانادا قبل از هر چیز باید اقامت دائم این کشور را داشته باشید. سخت‌ترین قسمت ماجرا همین دریافت اقامت دائم این کشور است. این نوع اقامت از سه طریق ورود سریع اکسپرس، برنامه‌های نامزد استانی و ایجاد یک شرکت به متقاضیان ارائه شود.

1.Express Entry

برای استفاده از این طرح باید در یکی از چهار دسته نیروی کار متخصص فدرال، نیروی متخصص فنی فدرال، برنامه تجربه کار کانادایی و یا برنامه مهاجرت استانی قرار بگیرید.

برای اخذ ویزای نیروی متخصص یا اسکیل ورکر باید حداقل یک سال سابقه در لیست مشاغل مشخص شده را داشته باشید. دانش زبانی خود را اثبات کنید. پیشنهاد کار رسمی در کانادا به همراه توانایی مالی داشته باشید تا بتوانید از طریق این روش اقامت کانادا را بگیرید.

برای دسته نیروی متخصص فنی یا اسکیل ترید نیاز به موراد مختلف دیگری دارید. این موارد شامل، حداقل نمره زبانی مشخص شده، حداقل دو سال سابقه کاری در 5 سال گذشته (سابقه در مشاغل گروه ب) و اثبات توانایی مالی در صورتی که اجازه کار یا پیشنهاد کار رسمی نداشته باشید.

در مبحث امروز که شامل خرید یا راه‌اندازی تولیدی در کانادا می شود، می‌توانید از طرح مهاجرت کاری استانی کمک بگیرید. البته در این طرح تنها برخی از استان‌ها تجار را در این طرح پذیرش می کنند و برخی دیگر روی پذیرش کارگر ماهر یا دانشجو تاکید دارند.

با استفاده از این طرح باید تحصیلات یا تجربه کاری شما به اقتصاد یک استان یا منطقه در کانادا کمک کند.(در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر درباره هر یک از این طرح‌ها، با مشاوران ویزا 724 در تماس باشید.)

2.مهاجرت تجاری از طریق برنامه های کاندیداهای استانی

این شیوه از لحاظ عملکرد با روش اکسپرس کمی متفاوت است. فرآیندهای این روش می‌تواند از استانی به استان دیگر تفاوت داشته باشد اما به طور کلی شامل موارد زیر می‌شود:

  • ثبت اظهار علاقه به استانی خاص
  • درخواست کار پس از ارائه دعوتنامه
  • درخواست مجوز کار پس از امضای توافق‌نامه عملکرد با استان
  • تاسیس شرکت یا کارگاه تولید

3.مهاجرت تجاری به عنوان یک شرکت نوپا

ویزا راه‌اندازی نیز از دیگر روش‌های مهاجرت سرمایه‌گذاری در کانادا و به تبع آن گرفتن تابعیت این کشور است. هدف این شیوه جذب کارآفرینانی است که باعث رشد اقتصاد کانادا و ایجاد مشاغل طولانی‌مدت می‌شوند. این شیوه برای بسیاری از افراد جذاب است. زیرا:

  • نیازی به حداقل سرمایه‌گذاری اولیه نیست.
  • ارزش خالص وجود ندارد.
  • حتی اگر مشاغل ناموفق باشند تاثیری در وضعیت اقامت دائم کانادا نخواهد داشت.

نکته: انتخاب یک بیزینس مطمئنا دارای چالش های زیادیست. قطعا در طی مراحل راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا اگر یک تیم تخصصی را در کنار خود داشته باشید در بسیاری از امور، چالش ها و مشکلات شما را با هزینه ای کم حل خواهند کرد و از رسیدن ضرر به سرمایه و کسب و کار شما جلوگیری خواهند کرد.

ما در ویزا724 با مدیریت وکیل قانونی مهاجرت کانادا، خدمات حرفه ای جهت راه اندازی و یا خرید کارگاه تولیدی در کانادا ارائه می دهیم که بتوانید از این طریق کسب و کار پر سود داشته و مهاجرت کنید. به اختصار به تعدادی از این موارد اشاره می‌کنیم:

– دریافت مشاوره تلفنی یا حضوری برای بررسی شرایط شما و تشخیص اینکه برای این برنامه مهاجرتی مناسب هستید یا خیر.
– پس از بررسی شرایط، حداکثر میزانی که می‌توانید برای خرید یا راه اندازی یک کارگاه تولیدی در کانادا هزینه کنید را، به ما اعلام می کنید.
– پس از امضای قرارداد با وکیل قانونی مهاجرت، بر اساس میزان توانایی مالی، شرایط سنی، توانایی مدیریتی، سوابق شغلی و علایقی که دارید، جستجوی دقیقی راجع به آنالیز بیزینس های موجود که برای شما مناسب باشد و ارزش خرید یا راه اندازی داشته باشند انجام می شود.
– پس از انتخاب بیزینس تحقیق جامع و کاملی راجع به این خواهیم داشت که بیزینس مذکور ارزش خرید یا راه اندازی داشته باشد. جزو مشاغل ممنوعه برای مهاجران نباشد. برای دریافت مجوز مشکلی نداشته باشد. بدهی مالیاتی یا بانکی نداشته باشد. ورشکسته نباشد. پتانسیل پیشرفت در چند سال آینده داشته باشد. با خرید یا راه اندازی آن بتوانید مهاجرت کنید و…
– پس از انتخاب قطعی بیزینس و توافقات انجام شده با فروشنده، قرارداد رسمی و حقوقی بین شما و فروشنده امضا می گردد.
– تمامی امور حقوقی ثبت شرکت، افتتاح حساب و واریز مبلغ مورد نیاز به حساب خودتان مدیریت و انجام می شود.
– برای پیشرفت انواع کارگاه تولیدی در سالهای آینده، آنالیز دقیقی از رقبا، بازار هدف، علایق مشتریان، انجام‌ شده و پلن دقیقی برای چگونگی درآمد زایی، تبلیغات و مارکتینگ خواهید داشت.
– با ارائه یک بیزینس پلن دقیق و ارائه تمامی مدارک به اداره مهاجرت، درخواست ویزا را ثبت می کنیم.
– پس از ورود به کانادا با توجه به نقشه راهی که دارید، شروع به راه اندازی کارگاه تولیدی خود می کنید و سپس درخواست اقامت دائم کانادا را ثبت می کنید.

راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا

نحوه خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا

ایده‌های زیادی وجود دارد که می توانید از طریق آن یک تجارت در کانادا راه‌اندازی کنید. یکی از این ایده‌ها برپا کردن یک تولیدی در این کشور است. اگرچه ایده‌ها آسان هستند، اما راه‌اندازی آن‌ها چندان ساده نیست. یکی از اولین مباحث مطرح بودجه و هزینه است. بعد شناخت بازار، مشتریان و رقبا باید مورد توجه قرار بگیرد و این تازه شروع ماجرا است.

وقتی به آمار نگاهی می‌اندازیم، بهتر متوجه خواهیم شد که ریسک شروع یک کسب و کار جدید در کانادا چقدر بالا است. حدود 80 درصد مشاغل در پنج سال اول تاسیس با شکست مواجه می شوند. البته تعدادی از آن‌ها بودجه لازم برای ادامه دادن و درس گرفتن از شرایط دشوار را دارند و تعداد زیادی هم به کلی از صحنه تجارت به کنار می‌روند.

اگرچه شروع کار هیجان‌انگیز است و اغلب افراد صبر کمی برای به نتیجه رسیدن دارند، اما در نهایت یک کارآفرین با موارد استرس‌زای متعددی از جمله هزینه راه‌اندازی تجارت، نگرانی درباره اثربخشی و سود‌آوری کسب وکار در طولانی مدت و بازار فروش محصولات درگیر است.

مسئله هزینه مهم‌ترین بخش کار است. بر اساس برخی داده‌ها یک تجارت برای سرمایه‌گذاری به طور متوسط به بودجه‌ای نزدیک به 30 هزار دلار نیاز دارد. برای شروع یک تجارت پایدار در کانادا باید موارد متعددی را بشناسید و طبق اصول پیش بروید، از جمله این موارد گزینه‌های زیر خواهند بود.

1.برای خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا مشاغل سودآور در کانادا را بشناسید.

کوچترین و البته مهم‌ترین تحقیقی که باید قبل از شروع هر کاری انجام دهید این است که مشاغل سودآور در کانادا را بشناسید. خارج از اینکه قرار است شما یک تولیدی راه‌اندازی کنید، اما شناخت بازار کار سیر مشاغل در به نتیجه رسیدن کار کمک زیادی می‌کند.

در کانادا بحش‌های بهداشت و درمان و به دنبال آن املاک و مستغلات با حاشیه سود بالا در صدر مشاغل سود ده در این کشور هستند. سایر صنایعی که می‌توانید در آن‌ها برای داشتن یک تجارت سودآور سرمایه‌گذاری کنید، موارد زیر خواهند بود.

  • بازرگانی
  • خدمات حسابداری و دفترداری
  • درمانگران فیزیکی
  • دندانپزشکان
  • مشاوران منابع انسانی

موارد بالا از جمله مشاغل پردرآمد در کانادا هستند. اما اگر قرار است یک تولیدی راه‌اندازی کنید، بهتر است گزینه‌های زیر را به دقت مدنظر قرار دهید.

  • صنایع هوافضا،دفاعی، خودرو
  • داروسازی و صنایع تجهیزات پزشکی
  • خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولید در کانادا در زمینه صنایع شیمیایی
  • صنعت هیدروژن
  • صنعت پلاستیک‌سازی و لاستیک‌سازی
  • صنعت فلزات پایه
  • صنعت نساجی
  • صنایع دریایی و کشتی‌سازی
  • صنایع خوراک، پوشاک و کاغذسازی
  • صنایع تولید ماشین‌آلات

 2.مهم‌ترین علل شکست استارت‌آپ ها را بشناسید و از آن‌ها درس بگیرید.

علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد. راه‌اندازی یک کارگاه تولیدی، هر چه می‌خواهد باشد، نیاز به یک برنامه‌ریزی دقیق و شناخت تمام جنبه‌ها دارد. بسیاری از تولید‌ی‌های درون کشور به دلایل مختلف ورشکست می شوند. حالا تصور کنید اگر قرار باشد این تولیدی را در کشوری راه‌اندازی کنیم که شناخت چندانی از آن نداریم اوضاع تا چه حد خطرناک خواهد شد.

به همین دلیل نیاز است که گام به گام پیش برویم. یکی از مواردی که بسیاری از بیزینس‌های نوپا اصلا به آن توجهی ندارند، دلایل شکست کسب و کارها است. موارد زیر  از جملا دلایل شکست شرکت ها هستند که نیاز به توجه و برنامه‌ریزی دقیق‌تر را بالا می‌برند.

  • حدود 42 درصد از مشاغل نوپا در جایی سرمایه‌گذاری می‌کنند که محصول آن‌ها بازار خریدی ندارد.
  • 29 درصد از مشاغل به دلیل کافی نبودن بودجه شکست می خورند.
  • 23 درصد از بیزینس‌ها به دلیل کمبود تیم مناسب، حرفه‌ای، متعهد و متخصص به کار از بین می‌روند.
  • برای خرید یا راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا باید به رقبا توجه زیادی شود؛ زیرا 19 درصد از مشاغل مختلف از رقابت خارج می شوند.
  • 18 درصد دیگر به دلیل قیمت تمام شده بالا محصول خود با شکست روبرو می شوند.
  • حدود 17 درصد دیگر از تجارت ها به دلیل عدم الگوی تجاری شکست می‌خورند.
  • در نهایت بازاریابی ضعیف و نادیده گرفتن مشتریان هم هر کدام از دیگر دلایل شکست استارت آپ‌ها هستند که هر کدام 14 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده‌اند.

با توجه به موارد بالا، می توانید در شروع کسب و کار خود موانع را بهتر بشناسید. شناخت پارامترهایی که می‌توانند باعث شکست تجارت شما در آینده شوند، یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از قرار گرفتن بیزینس شما در این لیست خواهد بود.

مراحل خرید کارگاه تولیدی

برنامه لازم برای خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا شامل چه مراحلی می‌شود؟

تولید در کانادا تقریبا 174 میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی را تشکیل می دهد، که بیش از 10 درصد از کل تولید ناخالص داخلی کل کشور است. به لطف این، 1.7 میلیون شغل از طریق بسیاری از صنایع اصلی تولید در کانادا حفظ و نگهداری می شود.

از آنجایی که همه صنایع جهان بر پایه صنعت تولید متکی هستند، بنابراین این بخش می‌تواند بهترین فرصت را برای ایجاد یک کسب و کار پر سود فراهم کند. فرصت‌های زیادی برای ایجاد یک کارگاه تولیدی در کانادا دارید، لیست زیر می‌تواند به شما ایده راه‌اندازی یک تولید موفق را بدهد.

ساخت چسب، تولید پوشاک، ساخت اسباب بازی کودکان، ساخت دارو، محصولات شیمیایی، محصولات دارویی، ساخت کود، کارگاه ام دی اف و صنایع چوبی، ساخت تجهیزات صوتی و تصویری، ساخت تجهیزات ارتباطی، تولیدی لامپ و اتصالات برقی، ساخت ظروف آشپزخانه، تولید فرش، ساخت باطری و تولید بطری‌های پلاستیکی، ساخت پیج و مهره و میخ، تولید لاستیک و ابزار دستی، ساخت قطعات یدکی خودرو، ساخت تجهیزات الکتریکی، تولیدی مواد غذایی آماده، تولیدی کفش و کمربند، ساخت قوطی و ظروف فلزی، تولیدی سیم و کابل، ساعت، صابون‌سازی، تشک و بالش، ابزرهای ایمنی، ساخت درب و پوشاک بچه از جمله این تولیدی‌ها محسوب می شوند.

حالا که با انواع بسترهای خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا آشنا شدید، بهتر است مراحل انجام کار را هم بشناسید.

مطلب پیشنهادی: وکیل استارتاپ کانادا

1.هزینه کار را محاسبه کنید.

برای راه‌اندازی کسب و کار خود اولین کاری که باید انجام دهید، این است که یک طرح از پروژه خود ایجاد کنید. این طرح باید بتواند پیش بینی‌های مالی از جمله سود و هزینه کلی و بودجه مورد نیاز هر بخش را در طی سه تا پنج ساله آینده پیش‌بینی کند. برخی از هزینه‌های معمول راه‌اندازی کسب و کار شما به طور متوسط شامل موارد زیر می شود. بهتر است شما یک لیست از هزینه‌های کار خود ایجاد و بتوانید به صورت ماهانه، سه ماهه، شش ماهه و سالانه به فکر تامین بودجه آن‌ها باشید.

  • هزینه متوسط برای تهیه تجهیزات از 10 تا 125هزار دلار
  • هزینه‌های حقوقی، تشکیل پرونده مالیاتی و ثبت شرکت از 300 دلار به بالا
  • اجاره یک فضای اداری برای هر کارمند از 100 تا 1000 دلار
  • بودجه برای تامین موجودی 17 تا 25 درصد کل هزینه
  • مبلمان و لوازم اداری حدود 10 درصد از بودجه
  • هزینه های جانبی مثل پرداخت قبوض 2 دلار به ازای هر فوت مربع از فضا
  • بیمه حدود 1200 دلار در سال
  • حقوق و دستمزد کارگر یا کارمندان از 25 تا 50 درصد از کل بودجه
  • استخدام مشاور حرفه‌ای برای کمک به خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا، بین 1000 تا 5000 دلار در سال

علاوه بر موارد بالا، گزینه های دیگر مثل حمل و نقل، مالیات، سفرهای کاری نیز جزو این موارد هستند. اما بیشتر هزینه‌ای که انجام خواهید داد در شروع کار شما خواهد بود و باقی معمولا شامل پرداخت هزینه‌های دستمزد زیرمجموعه و خرید مواد اولیه خواهد شد. استفاده از یک برنامه حسابداری حرفه‌ای از ابتدا می تواند در بودجه‌بندی و کاهش هزینه ها به شما کمک ویژه ای بکند.

طرح تجاری خرید کارگاه تولیدی

 2.یک طرح تجاری تهیه کنید.

حتی اگر بخواهید خیلی مبتدیانه این کار را انجام دهید، هرگز نباید از کنار انجام این مرحله به سادگی عبور کنید. شما باید یک برنامه‌ریزی جامع داشته باشید که در آن از بررسی بازار گرفته تا محاسبه بودجه و نحوه پیاده‌سازی کار را در آن یادداشت کنید.

در طرح تجاری خود بهتر است از تجارت‌های مشابه کمک بگیرید. راهنمای عملی و داستان موفقیت آن‌ها را مطالعه و از نکات آموزشی آن‌ها استفاده کنید. هنگام ایجاد یک طرح تجاری باید سوالات زیادی را برای خود طرح کنید. قرار است چه چیزی تولید کنید؟ بازار کار شما کجاست؟ چه کسانی رقبای شما هستند؟کجا می‌توانید سود بیشتری کسب کنید؟ به چه تجهیزاتی نیاز دارید؟ کدام منطقه برای رشد شما بهتر خواهد بود؟ سوالاتی از این دست، یک چشم‌انداز روشن از آینده بیزینس برای شما ایجاد خواهند کرد.

3.برای خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا، باید کسب و کار خود را ثبت کنید.

در مرحله بعد، باید با توجه به شهر مورد نظر و اسناد خواسته شده، شرکت خود را ثبت کنید و برای آن یک برنامه مالیاتی ایجاد کنید. از اینجا به بعد کار شما تازه آغاز خواهد شد.

4.سایر عوامل را در نظر بگیرید.

پس از انجام اصلی‌ترین مراحل نوبت به کار عملی می‌رسد. با توجه برآورد هزینه و بودجه‌بندی که انجام داده‌اید، باید کار خود را شروع کنید. مراحل زیر از جمله گزینه‌هایی است که برای راه‌اندازی تولیدی خود باید در نظر بگیرید.

  • اجاره یا خرید مکان کارگاه
  • انتخاب محصول و خرید مواد اولیه
  • خرید تجهیزات و ماشین‌الات مربوط به کار
  • راه‌اندازی واحد تجاری و استخدام کارمندان و کارگران

هزینه راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا

برای اینکه بتوانید درک بهتری از راه‌اندازی یک تولیدی در کانادا داشته باشید، ما با چند مثال زنده به شما نشان خواهیم داد که برای راه‌اندازی برخی از بیزینس‌ها به چه میزان بودجه به صورت کلی نیاز است. در ادامه این موارد را بیان خواهیم کرد.

هزینه راه‌اندازی کارگاه تولیدی کفش در کانادا

هزینه این کار بستگی به پیچیدگی خط تولید شما خواهد داشت. اگر از طرح‌های ساده و معمول استفاده کنید، می‌تواند 1000 تا 2000 دلار برای شروع خرید قالب هزینه کنید. از طرفی تعداد هم مهم خواهد بود. این را در نظر بگیرید که برای شروع حداقل باید روزانه 500 جفت کفش بسازید. حداقل هزینه برای شروع شما 4141 و حداکثر 58173 دلار تنها برای یک برند کفش کوچک هزینه‌بردار خواهد بود.

هزینه اجاره ملک بین 500 تا 5750 دلار در ماه، هزینه‌های کمکی برای فضای اداری از 200 تا 1150 دلار، کل هزینه‌های مربوط به استخدام و پاداش کارمندان حدود 352 دلار، هزینه حقوق و دستمزد بین 150 تا 250 دلار، هزینه تجهیزات اداری دفتر از 500 تا 5000 دلار خواهد بود. اگر قصد راه‌اندازی فروشگاه فیزیکی را هم داشته باشید باید تا 5000 دلار دیگر بودجه قرار دهید.

برای خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا، حدود 300 تا 5000 دلار برای موجودی اولیه، 50 تا 3000 دلار برای طراحی و بسته بندی کالا و هزینه‌های توزیع تا 750 دلار خواهد بود. تمامی این هزینه‌ها منهای هزینه راه‌اندازی سایت و تبلیغ و بازاریابی خواهد بود. البته بسته به نوع کفش شاید مجبور به خریدن تجهیزات و دستگاه‌های دوخت و برش شوید که آن هم هزینه‌ای جداگانه خواهد داشت. اما خب به این نکته توجه داشته باشید که یک تولیدی کفش موفق می‌تواند از چندصدهزار تا چند میلیون دلار در سال درآمد داشته باشد.

راه‌اندازی خط تولید لباس در کانادا

هزینه راه‌اندازی خط تولید لباس در کانادا

هزینه‌های راه‌اندازی یک خط تولید لباس می‌تواند بسیار متفاوت باشد. برای مثال ممکن است شما از یک تولیدی با یکی دو کارمند بخواهید کار خود را شروع کنید یا اینکه نه در سطح گسترده‌تری کار خود را انجام دهید.

برای شروع یک خط تولید کوچک حداقل به 500 دلار سرمایه نیاز دارید. یک خط متوسط بین 1000 تا 5000 دلار و یک خط تولید بزرگ بین 25000 تا 5000 دلار هزینه خواهد داشت.(البته این مبالغ بدون محاسبه اجاره یا خرید ملک تجاری خواهد بود.)

برای محاسبه دقیق هزینه ها باید مواردی مثل، هزینه‌های اجاره یا خرید ملک، هزینه تامین محصولات، مواد اولیه و تجهیزات، هزینه طراحی و تحویل و بازاریابی و توزیع را در نظر بگیرید. درآمد حاصل از راه‌اندازی این کسب و کار می‌تواند بین 23000 تا 140000 دلار بسته به موقعیت، عملکرد و هزینه‌ها متفاوت باشد.

خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولیدی در کانادا با تولید آب معدنی

بیشترین هزینه‌ای که در این تولیدی بر عهده شما خواهد بود، مبالغی است که باید برای خرید یا اجاره ملک و خرید دستگاه‌ها داشته باشید. از ابتدای ثبت شرکت، شما باید حدود 750 دلار هزینه کنید. 1300 دلار برای دریافت مجوزها، 2000 تا 3500 دلار برای بازاریابی، 2500 دلار هزینه استخدام مشاور بازرگانی، 2400 دلار بودجه برای بیمه، حدود 105000 دلار هزینه اجاره بها برای هر فوت مربع در سال و هزینه خرید برخی دستگاه‌ها تا 100000 دلار خواهد بود.

باقی هزینه‌ها هم شامل هزینه مواد اولیه حدود 80000 دلار، سخت افزارها حدود 3720 دلار و هزینه های تجهیزات پیشخوان، هزینه خرید ون، تجهیزات فروشگاه، هزینه خرید مبلمان، راه‌اندازی وب سایت و متفرقه است که خود نزدیک به 300000 دلار هزینه به دنبال دارد. به طور کلی بین 500 تا 750 هزار دلار بودجه نیاز دارید تا یک خط تولید آب معدنی راه‌اندازی کنید. اما در نظر داشته باشید که سود این کار می‌تواند حتی از 100 تا 500 درصد متغیر باشد.

آیا راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا، ایده خوبی است؟

پیش از هر چیز لازم است به این سوال پاسخ دهیم که آیا اساسا راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا، ایده خوبی است؟ اولین نکته ای که باید به آن اشاره کنیم این است که کمبود مهارت یکی از مهمترین دغدغه های شرکت های کانادایی است. آنها به خوبی به این مسئله آگاه هستند و می دانند که جبران این کمبود، می تواند بزرگترین کمک برای آینده کسب و کارشان باشد.

در این راستا، بسیاری از این شرکت ها، دوره های آموزشی مختلفی را برای بهبود مهارت های کارگران و کارمندان فعلی شان ارائه می دهند. حتی با برخی از مراکز آموزشی مشارکت کرده و بر روی برنامه های آموزشی مبتنی بر فناوری سرمایه گذاری کرده اند تا فارغ التحصیلان ماهر این واحدهای آموزشی را جذب نمایند.

همانطور که متوجه شدید، صنعت تولید در کانادا نه تنها به نیروهای کار ماهر، بلکه به کارآفرینی در این زمینه و راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا نیاز فوری دارد. در واقع، صنعت تولید در کانادا به سرمایه گذارانی نیاز دارد که بتوانند زیرساخت های مورد نیاز برای به خدمت گرفتن نیروهای کار ماهر و متخصص را فراهم نماید.

با این اوصاف، راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا، نه تنها ایده خوبی است که می تواند سودآوری مناسبی را نیز به همراه داشته باشد. بعلاوه، می توانید از مزیت دریافت اقامت دائم کانادا نیز بهره مند شوید.

اقامت دائم کانادا با راه اندازی کارگاه تولیدی

انواع کارگاه تولیدی در کانادا

کارگاه های تولیدی در کانادا به سه دسته تقسیم می شوند:

– Make to Stock (MTS)

برای راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا در این دسته، همانطور که از اسمش نیز مشخص است، باید کالاهایی تولید نمایید که در نمایشگاه ها و انبارها نگهداری می شوند و بازار آنها از قبل پیش بینی شده است. در نتیجه، باید بازار را به خوبی آنالیز کرده و نیاز مصرف کننده تان را به خوبی شناسایی کرده باشید.

– Make to Order

برای راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا در این دسته باید با توجه به سفارش های دریافتی محصول تولید کنید. در واقع، این موضع موجب می شود موجودی ها و واکنش به تقاضای بازار را بسیار آسان تر مدیریت کنید. کارگاه های تولید این دسته به جریان ثابتی از سفارش ها نیاز دارد تا سودآوری کارگاه را تضمین کند. همچنین تولید ادامه دار باشد و پرسنل بیکار نشوند.

– Make to Assemble

کارگاه های این دسته نیز مانند دسته اول Make to Stock هستند، با این تفاوت که محصول بر اساس انتظاری که سفارش دهنده برای مونتاژ دارد، تولید می شود. یعنی تولید کننده آمادگی این را دارد که سفارشات را به محض دریافت، انجام دهد. اما اگر تقاضایی نباشد، انباری از قطعات ناخواسته به تولید کننده بدهد.

مشاهده می کنید راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا، در هر یک از این سه دسته، ریسک مخصوص به خودش را دارد. تولید بیش از اندازه و اشباع بازار از یک محصول، می تواند موجب کاهش قیمت و سود شما شود. تولید کم نیز موجب می شود مشتری به جای دیگری مراجعه کند و در واقع، سود بالقوه شما از بین برود.

راه اندازی یک کارگاه تولیدی به مجموعه ی مدیریت فروش، تحلیل بازار، کنترل کیفیت و برآورد هزینه های تولید نیاز دارد. پس برای راه اندازی کارگاه تولیدی در کانادا و داشتن یک کسب و کار موفق بهتر است با متخصصان این زمینه مشورت نمایید.

مهاجرت از طریق دریافت جاب آفر دندانپزشکی

جمع‌بندی

کانادا یکی از ده اقتصاد برتر دنیا محسوب می‌شود که از نظر سطح زندگی، بهداشت، آموزش و میزان رضایت از زندگی بسیار مورد توجه مهاجران قرار گرفته است. در اینجا یکی از روش‌های مهاجرت به این کشور را بررسی کردیم. خرید یا راه‌اندازی کارگاه تولید در کانادا یکی از شیوه‌های کارآفرینی است که در صورت موفقیت آمیز بودن می‌تواند منجر به ارائه اقامت دائم یا تابعبت کانادا به متقاضیان شود. در صورت بروز هر گونه سوال یا اقدام برای دریافت ویزا کانادا می‌توانید از طریق مجموعه ویزا 124 مشاوره دریافت کنید.

ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.

دریافت اطلاعات تماس و اطمینان از مجوز های ما، با مراجعه به صفحه > درباره موسسه مهاجرتی ما

این مطلب چقدر براتون مفید بود؟

کلیک کنید و امتیاز دهید!

امتیاز کاربران 0 / 5. تعداد رای: 0

هنوز امتیازی برای این پست ثبت نشده!

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

درخواست مشاوره رایگان

5 + 13 =

نظرات و سوالات شما

  • محمدرضا شاددل گفت:

    کارگاه کشش مفتول اهن و تولید توری مش

  • بهزار مستشاری گفت:

    من در. شمال ایران کارگاه تولید ذغال فشرده دارم ایا میتونم این کارو تو کانادا راه اندازی کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

  • مسعود گفت:

    سلام.
    اینجانب در صنعت بازیافت پلاستیک فعالیت دارم و درضمن کارمند شرکت آب و فاضلاب نیز هستم که در تصفیه خانه آب بصورت نیروی کار فنی در حال کار هستم. جهت محاجرت از کدام طریق میتوانم اقدام کنم و چه مقدار سرمایه نیاز دارم.
    مدت زمان انجام کار چقدر است.
    متاهل هستم و دارای ۲ فرزند.
    ممنون از لطف شما جهت راهنمایی.

  • بیتا خلخالی گفت:

    سلام وقت بخیر ما در ایران ثیت شرکت انجام دادیم و کارگاه تولیدی محصولات چوبی و ظروف چوبی اشپزخانه و ساعت دیواری چوبی داریم و میخواهیم اقدام کنیم برای مهاجرت به کانادا
    حداقل سرمایه ای که نیاز هست چقدره؟ و از چه راههایی میشه اقدام کرد ثیت شرکت در کشور دیگه خیلی گرون میشه و ما خیلی سرمایه ای نداریم

  • >