ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا 5 ساله مولتی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا 5 ساله مولتی

نوع ویزا : مولتی معمولی

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزا مولتی کانادا: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزا مولتی کانادا (سرپرست و همراهان)

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزا

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزا

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزا مولتی کانادا: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزا مولتی کانادا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

اگر دارای ویزای کانادا هستید، میتوانید با مراجعه به دفاتر ما اقدام به شروع دریافت اقامت دائم کانادا نمایید.

> اگر دارای ویزای کانادا نمی باشید؛ بعد از بررسی مدارک و شرایط شما، در ابتدا برای درخواست ویزای کانادا اقدام خواهیم کرد و در قدم بعدی برای اقامت دائم کانادا با شما در کانادا همراه خواهیم بود. قابل ذکر است که بدون داشتن ویزای کانادا نیز میتوان برای اقامت دائم کانادا اقدام کرد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت پرسش و پاسخ/مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

5 سال

مدت اعتبار

طبق اعتبار پاسپورت

مدت اخذ ویزا

1 الی 6 ماه


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


سهند :

سلام من 21 سالمه و دانشجوی دانشگاه دولتی هستم از کانادا دعوت نامه ی معتبر از طرف عموم دارم و شینگن ندارم همچنین مدارک مالی نسبتا خوبی دارم شانس من برای دریافت ویزا چقدر هست؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید دعوتنامه شما از لحاظ میزان اعتبار سنجیده شود همچنین به اطلاعات بیشتری در خصوص شخص دعوت کننده و هدف از سفر شما نیاز داریم. لطفا به صفحه فرم ارزیابی رایگان مراجعه و فرم ارزیابی ویزای توریستی را تکمیل نمایید.

فريد سلماني :

سلام من ١٩ سالمه و به همراه پدر و مادرم قصد اقدام براي ويزاي مولتي رو داريم خواستم بپرسم مانده حساب براي ما سه نفر چقدر بايد باشه در صورتي كه همه شرايط رو داريم اعم از شينگن و سند ملكي و سابقه سفر هاي متعدد به كشور هاي مختلف....ممنون ميشم پاسخ بديد

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

به ازای هر نفر در حال حاضر 80 میلیون تومان کافی می باشد. البته دقت بفرمایید که به مدارک شغلی و پرینت حساب به صورت دقیق به سفارت ارائه نمایید.

مهناز شعبانی : سلام ویزای مولتی 5 ساله من بتازگی تمام شده و مجددا میخوام تقاضا بدم. پسر یک ساله ای دارم که میخوام برای اون هم تقاضا بدم. تقاضا رو بصورت آنلاین انجام دادم و پسرم رو همراه خودم در یک تقاضا قرار دادم ولی سیستم فرم custodian declaration IMM5654e رو جزو مدارک required خواسته. با توجه به اینکه پسر من تنها یک سال داره و قرار نیست در کانادا به مدرسه بره من چکار باید بکنم؟ آیا می تونم بجای این فرم رضایت نامه محضری همسرم مبنی بر اجازه سفر پسرم به همراه من رو آپلود کنم؟ و اینکه چرا سیستم این فرم رو از من میخواد وقتی تاریخ تولد پسر من نشون میده که یک سالش بیشتر نیست و یکی از والدین همراهش برای ویزا اقدام کرده؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

 این فرم برای تمامی رده های سنی نمایش داده خواهد شد با تکمیل آن به مشکلی بر نخواهید خود اما مدارک فرزند خود را نیز به صورت کامل آپلود بفرمایید.

پونه : سلام پاسپورت من 1سال و 4 ماه اعتبار داره. ظاهرا مدت اعتبار پاس اهميت داره. آيا ميتونم باوجود اعتبار مذكور جهت تعويض و تمديد پاس اقدام كنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا: 

بله مشکلی برای تمدید پاسپورت نخواهید داشت.

Mah : سلام من میخواستم با همسرم برای ویزای کانادا اقدام کنیم همه مدارک رو هم داریم فیش حقوقی نامه اشتغال سند ملکی فقط ویزای شینگن نداریم و دعوت نامه

مشاور مهاجرت و ویزا:

تاریخچه سفر به اروپا برای اخذ ویزای کانادا بسیار موثر است اما با دعوتنامه میتوانیم حتی بدون تاریخچه سفر اروپا برای ویزای کانادا اقدام کنیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

Manuchehr Akrami manesh : سلام جهت اقامت اروپا و يا كانادا ميخوام اقدام كنيم

با سلام و احترام 

باید شرایط شما برای اخذ اقامت کانادا یا اروپا مورد بررسی قرار گیرد.

شما میتوانید با شماره موسسه در تماس بوده و یا جهت مشاوره خصوصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

narsis : با سلام من و همسرم و دخترم ١٤ سالشه براي ويزاي مولتي كانادا ميخواستيم اقدام كنيم شرايط و هزينش به چه صورته درضمن همسرم پزشكه ويزاي شينگن نداشتم تا به حالممنونم

با سلام و احترام 

مراحل قانونی بسیاری برای اخذ ویزای کانادا وجود دارد باید پرونده شما به صورت دقیق مورد بررسی کارشناس قرار گیرد تا بتوان برای اخذ ویزای کانادا اقدام کرد.

همچنین شما میتوانید برای دریافت مشاوره خصوصی در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

میلاد : سلام براي دريافت ويزاي ٥ ساله كانادا راهنمايي ميخواستم يه سري از شركتها اعلام ميكنن ما ويزا ١٠٠ درصد ميگيريم لطفا راهنمايي كنيد

با سلام واحترام

باید برای درخواست ویزای کانادا مدارک شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا از دریافت ویزا اطمینان حاصل شود.

ساناز افشاری : من و همسرم ، میخوایم ویزای مولتی کانادا بگیریم ، ولی تا به حال هیچ سفر خارج از کشوری نداشتیم ، امکانش هست ؟

با سلام و احترام

بله در شرایط خاص امکان پذیر خواهد بود.

Anahita : با سلام من ١٨ سالمه و دعوتنامه دارم ولي ويزاي شينگن ندارم و سال ديگه ميخوام واسه ويزاي تحصيلي اقدام كنم اگه ويزاي توريستي رو ريجكت بشم چقدر رو ويزاي تحصيلي تاثير ميزاره؟و احتمال اينكه ويزا توريستي رو بهم بدن چقدره؟و منظورتون از دعوتنامه قوي چيه؟

با سلام و احترام. 

در صورتی که درباره درخواست ویزای کانادای شما رو شوید تا ۳ ماه نمیتونید درخواست بدین.

به دلیل سن پایین و نداشتن ویزای شینگن احتمال رد ویزای توریستی کاناداتون بالاست. 

علی حسنی : من افغانی هستم وحال اقامت ایران دارم حال من می توانم به کانادا سفرکنم

با سلام و احترام. 

اگر اقامت قانونی ایران را داشته باشید

و حداقل ۲ ویزای شینگن در پاسپورت داشته باشید بله میتوانید به کانادا سفر کنید. 

َArash.GH : با سلام ,خواهرم18 ساله هست و يكي از ذوستان با وضع درآمدي خوب از كانادا براش دعوت نامه فرستاده تا تابستان سال آينده 1 ماه رو در كانادا بگذرونه .با توجه اينكه املاك و حساب ها به نام پدر هست ,مي تونيم از پرينت بانكي و ترجمه املاك ايشون استفاده كنيم ؟ و ارزش ملكي املاك چقدر بايد باشه و پرينت بانكي سپرده ها ؟

با سلام و احترام. 

بله میتوانید استفاده کنید

اما برای دریافت ویزای کانادا مولتی ۵ ساله ۲ مورد بسیار حائز اهمیت است. یکی ۲ مورد ویزای شینگن در پاسپورت و مورد بعدی دعوتنامه. و ارزش سند ملکی زیاد مهم نیست... 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - از ساعت 18 الی 24 بوقت تهران)

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+ 

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - از ساعت 18 الی 24 بوقت تهران)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.