ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

اقامت دائم یا مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۲/۲۳

 

در این مقاله به نکات بسیار مهم در خصوص روش مهاجرتی خود اشتغالی کانادا اشاره شده است که بر اساس محتوای وبسایت رسمی کانادا و تجربه مختصصان موسسه بارگزاری شده است؛ پس با دقت مطالعه فرمایید.

مقدمه: مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی یکی از راه های کسب اقامت دائم در کشور کانادا است. افرادی که در حوزه ورزش و فرهنگ فعالیتی در سطح جهانی دارند و یا در این حیطه کسب درآمد کرده اند، و یا علاقه مند به راه اندازی یک بیزینس فرهنگی یا ورزشی هستند؛ می توانند از این طرح استفاده کنند. معیارهای لازم برای پذیرش، نحوه ارزیابی و صدور ویزای کانادا در این مقاله آورده شده است. 

 

ویزای کانادا

 

در طرح مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی (self employment) شما قادر خواهید بود که اقامت دائم کانادا را به دست آورید. برای درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی ملزم به ارسال یک طرح توجیهی هستید که در آن تخصص، شغل و پیشه، نوع تجارت، تعهد و مسئولیت، محتوا یا ماهیت تجارت شما مشخص شده باشد. ممکن است سوالات فراوانی درباره این برنامه مهاجرتی داشته باشید، پس با دقت این مقاله را مطالعه نمایید. (ما در راه دریافت اقامت دائم کانادا از طریق خود اشتغالی همراه شما خواهیم بود) 

اگر علاقمند به استفاده از این طرح هستید می بایست که در یکی از طرح های زیر فعالیت داشته باشید:

*تجربه مرتبط با فعالیت های فرهنگی.

 *تجربه مرتبط با فعالیت های ورزشی.

*تجربه مرتبط با فعالیت های کشاورزی.

*اعلام علاقمندی و اثبات توانمندی برای همکاری در زندگی فرهنگی یا ورزشی کانادا.

توجه داشته باشید که برنامه مهاجرت تجاری استان کبک متفاوت بوده و برای همکاری با این استان، باید به برنامه مهاجرت تجاری کبک مراجعه کنید.

چه کسی می تواند درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی داشته باشد؟

شرط اول: شایستگی.

برای مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی می بایست که:

*تجربه کار مرتبط با امورات ورزشی یا فرهنگی را داشته باشید یا بتوانید علاقه و توانمندی خود را برای راه اندازی یک فعالیت فرهنگی یا ورزشی در کانادا را به اثبات رسانید. 

*مایل و قادر به خوداشتغالی در کانادا باشید.

*معیارهای برنامه انتخابی را رعایت کنید.

*از شرایط پزشکی، امنیتی و سایر شروط برخوردار باشید.

 

خود اشتغالی کانادا

 

توصیه تیم پشتیبانی ویزا 724: در بسیاری از موارد دیده شده، کلاهبرداران و شرکتهای فاقد اعتبار یا اطلاعات، به شما عنوان خواهند کرد که شرایط شما برای دریافت اقامت دائم از طریق خود اشتغالی فراهم است. این برنامه مهاجرتی بسیار تخصصی با ریزه کاری های فراوان می باشد و تمامی افراد جامعه را شامل نخواهد شد. دقت داشته باشید که حتما باید بیزینس پلن شما باید جزو دسته بندی هنرمندان یا ورزشکاران باشید، در غیر این صورت شرایط دریافت ویزای خود اشتغالی کانادا را ندارید. به طور مثال بسیاری از هموطنان به ما مراجعه می کنند که رشته تحصیلی شان معماری بوده و عنوان میکنند که توسط اشخاص دیگری مشاوره شده اند که دیزاین داخلی جز شاخه هنرمندان به حساب می آید! و با این تحصیلات بدون داشتن سابقه فعالیت و کسب درآمد میتوانید از طریق خود اشتغالی به کانادا مهاجرت کنید! (لطفا هوشیار باشید).

اگر که شامل گروه های خود اشتغالی نمی باشید شاید روش تحصیل در کانادا و دریافت ویزای کار برای شما مناسب باشد. برای ارزیابی وضعیت خود میتوانید فرمهای ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

تعاریف خود اشتغالی کانادا:

تجربه داشتن برای فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی بدین معناست که فرد حداقل 2سال تجربه کار مدیریتی کسب کار را داشته باشد. این زمان 2ساله باید در بازه 5سال پیش از درخواست، تا روز تصمیم گیری اداره مهاجرت کانادا درمورد شما باشد.

اگر 3 تا 5سال تجربه مرتبط داشته باشید امتیاز بالاتری به دست خواهید آورد.

*برای فعالیت فرهنگی:

الف) 2دوره یک ساله شرکت در فعالیت های فرهنگی خوداشتغالی یا

ب) 2 دوره یک ساله شرکت در فعالیت های فرهنگی در سطح جهان یا

ج) ترکیبی از دوره یک ساله بند (الف) و یک دوره یک ساله بند (ب).

*برای فعالیت ورزشی:

الف) 2دوره یک ساله خوداشتغالی در ورزش. یا

ب) 2دوره یک ساله ورزش در سطح جهانی. یا

ج) ترکیبی از دوره یک ساله در بند (الف) و دوره یک ساله در بند (ب).

حداکثر امتیازات انتخاب در برنامه مهاجرتی خود اشتغالی:

دولت کانادا درخواست شما را برای خود اشتغالی در 5 معیار زیر ارزیابی می کند. این پنج مورد و امتیاز هر کدام به ترتیب زیر است.

سطح تحصیلات: حداکثر 25 امتیاز : برای مثال دیپلم دبیرستان 5 امتیاز، فوق دیپلم یا کارشناسی 20 امتیاز، کارشناسی ارشد یا دکتری 25 امتیاز

سابقه تجربه خوداشتغالی: حداکثر 35 امتیاز: برای مثال 5 سال 35 امتیاز، 4 سال 30 امتیاز، 3 سال 25 امتیاز و 2 سال 20 امتیاز

سن متقاضی اصلی: حداکثر 10 امتیاز: برای مثال بین 21 تا 49 سال 10 امتیاز، بیشتر از 53 سال یا کمتر از 17 سال صفر امتیاز، 50 سال یا 20 سال 8 امتیاز

آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه: حداکثر 24 امتیاز: برای مثال تسلط کامل به زبان انگلیسی و عدم آشنایی با زبان فرانسه 16 امتیاز (براساس نتایج آزمون آیلتس) – روش محاسبه امتیازات در این گروه شبیه روش قدیمی مهاجرت کارکنان ماهر برای دو زبان انگلیسی و فرانسه است.

انطباق پذیری: حداکثر 6 امتیاز: برای مثال تحصیلات همسر 3 تا 5 امتیاز، سابقه یک سال کار یا دو سال تحصیل در کانادا 5 امتیاز، داشتن فامیل نزدیک در کانادا 5 امتیاز (والدین، پدر بزرگ یا مادر بزرگ، نوه، خواهر و برادر تنی یا ناتنی، عمه، عمو، دایی، خاله، برادرزاده یا خواهرزاده)

توصیه دوم تیم پشتیبانی ویزا 724: دقت داشته باشید که پیش از هر چیز متقاضی باید شرایط مهاجرت خوداشتغالی را داشته باشد و مسأله امتیازات بعد از این مسأله در نظر گرفته می شود. تجربه شخصی ما نشان می دهد که مسایل زیر از امتیازات مهم تر است و عملاً به ندرت افسران مهاجرت امتیازات فرد متقاضی را محاسبه می کنند:

متقاضی در پنج سال از قبل از اقدام برای مهاجرت تا هنگامی که افسر درباره پرونده تصمیم گیری می کند حداقل دو سال پیوسته در تعریف خوداشتغالی بگنجند.

درآمد متقاضی از محل خوداشتغالی به گونه ای باشد که در آن دو سال قادر باشد زندگی خود و خانواده اش را تأمین کند (ولو آنکه همسر وی درآمد داشته باشد)

متقاضی نشان دهد که می خواهد و می تواند بعد از ورود به کانادا فعالیت خوداشتغالی خود را ادامه دهد یا اینکه ثابت کند که میتواند در بیزینس جدید خود موفق باشد (گرچه عملا بعد از ورود تعهدی به این کار ندارد و با تحقیق در کانادا میتواند بیزینس دیگری را راه اندازی کند)

*معاینه پزشکی و امنیتی و سایر شروط:

شما و اعضای خانواده تان می بایست معاینه پزشکی داشته باشید و گواهینامه پلیس دریافت کنید. بعلاوه می بایست نشان دهید که پس از ورود به کانادا از تمکن مالی برای حمایت از خود و خانواده تان برخوردار هستید.

چگونه برای برنامه ی خود اشتغالی کانادا اپلای کنیم؟

برای این کار شما نیاز به ثبت نام و ارسال بیومتریک دارید. شما می بایست اثر انگشت و عکس (بیومتریک) خود را ارسال کنید.

توجه داشته باشید که تمامی اطلاعات به صورت کامل برای سفارت کانادا ارسال شود: تمام فرم ها، اطلاعات، اسناد، امضاء، مدارک دانش زبان، هزینه هایی که از شما درخواست شده است. پاسخ ها به سوالات باید کامل و درست باشد. اگر اطلاعاتی از دست رفته باشد، درخواست شما ناقص بوده و بدون پردازش برگشت خواهد خورد. بسیار در تکمیل فرم ها و ارائه مدارک دقت فرمایید. (یا کار را به کارشناسان با تجربه و قانونی ما بسپارید) 

اگر اداره مهاجرت کانادا متوجه شود که شما به عمد اطلاعات غلط داده اید و یا اقدام به ارائه مدارک جعلی نموده اید، درخواست شما رد، و شما برای مدت 5سال از درخواست مهاجرت به کانادا محروم خواهید شد.

*پرداخت هزینه ها:

هزینه های درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی به شرح زیر است:

  • هزینه های پردازش اطلاعات شما و هر شخص دیگری که با درخواست شما همراهتان است.
  • حق اقامت دائم (RPRF).
  • بیومتریک.
  • هزینه های شخص ثالث.

هزینه بیومتریک، مربوط به اثر انگشت و عکس دیجیتالی شماست. بیومتریک باید به صورت شخصی ارسال شود، و در صورت پذیرش، قرار ملاقات ذخیره شود.

*هزینه شخص ثالث:

بسته به موقعیت شما ممکن است هزینه های شخص ثالث به شما تعلق گیرد، همچون:

1) امتحانات پزشکی.

2) گواهینامه پلیس.

3) آزمون زبان.

*درخواست خود را ارسال کنید:

اطمینان پیدا کنید که برنامه را به صورت کامل انجام داده اید:

به تمامی سوالات پاسخ دهید. درخواست و تمام فرم ها را امضاء کنید. هزینه های پردازش را پرداخت کنید و یک کپی از درخواست خود را ضمیمه درخواست کنید. اگر موردی فراموش شود ویا ناقص باشد، درخواست شما مرجوع خواهد شد. 

اقامت خود اشتغالی کانادا

 

نحوه ارزیابی درخواست مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

پس از بررسی همه موارد پر شده، چک کردن امضاها و پرداخت هزینه ها و دریافت کامل درخواست، با شما تماس گرفته خواهد شد. یا با ایمیل به درخواست شما پاسخ داده خواهد شد. 

اگر بین 14 تا 79 سال هستید، می بایست برای هر درخواست اقامت دائمی اثر انگشت و عکس (بیومتریک) خود را ارسال کنید، حتی اگر پیش از این بیومتریک خود را ارسال کردیده اید و هنوز معتبر است.

*زمان پردازش:

شما می توانید در زمان کوتاهی اطلاعات به روز شده خود را پردازش کنید. اما این کار رسیدگی به پرونده شما را به تأخیر می اندازد. اطلاعاتی همچون:

*تغییر آدرس، شماره تلفن، ایمیل و سایر اطلاعات تماس.

*تولد یا فوت در خانواده شما.

*ازدواج یا طلاق.

*گواهینامه های جدید.

*تغییر شغل یا پیشنهاد کار جدید.

*مدارک تحصیلی جدید.

*نتایج آزمون به روز شده زبان.

رسیدگی به درخواست شما به تعویق خواهد افتاد اگر:

*طلاق یا مشکل امنیتی وجود داشته باشد.

*وضعیت خانواده شما روشن نباشد. مانند پرونده طلاق تکمیل نشده، یا پرونده حل نشده نگهداری کودک.

*امتحانات پزشکی:

شما و خانواده تان باید پیش از ورود به کانادا معاینه پزشکی بدهید.

درخواست شما رد خواهد شد اگر:

*بهداشت عمومی یا امنیت عمومی کانادا به خطر بیافتد.

*اگر تقاضای زیادی برای خدمات بهداشتی یا اجتماعی در کانادا ایجاد کنید.

*گواهینامه پلیس:

شما و فرزندان بالای 18 ساله تان باید به اداره ویزای کانادا گواهینامه پلیس ارائه دهند. اگر سابقه کیفری داشته باشید، درخواست شما رد خواهد شد.

تأیید اقامت دائم و مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

اگر تمام مراحل پیشین را به درستی انجام داده، و دفتر مهاجرت آنها را تأیید کند. ویزای اقامت دائم (COPR) برای شما صادر خواهد شد. در COPR اطلاعات و عکس شما درج شده است. مطمئن شوید که اطلاعات با پاسپورت شما تطبیق دارد. در صورت وجود ناهمخوانی با دفتر ویزای خود تماس بگیرید.

آماده شدن برای ورود به کانادا:

در هنگام ورود به کانادا، یک افسر آژانس خدمات مرزی کانادا (CBSA) شما را پذیرش خواهد کرد. در هنگام ورود شما باید این موارد را داشته باشید:

*یک پاسپورت معتبر، یا اسناد مسافرتی.

*پاسپورت شما باید گذرنامه خصوصی باشد و نه پاسپورت دیپلماتیک، دولتی یا صادر شده از امور عمومی.

*در لحظه ورود و در مصاحبه با افسر، باید به او اثبات کنید که تمکن مالی برای حمایت از خود و خانواده تان را دارید. اگر اطلاعات ناقص باشد یا افسر قانع نشود، اجازه ورود به کانادا نخواهید داشت.

*در صورت صحت موارد، افسر اجازه ورود و اقامت دائم، و آدرس پستی کانادایی شما را تأیید و کارت اقامت دائم شما را به آدرس تان ارسال خواهد کرد.

افشای بودجه برای ورود به کانادا:

اگر شما با مبلغی بیش از 10.000دلار کانادا به این کشور وارد می شوید، می بایست این را به افسر CBSA اطلاع دهید، در غیر این صورت جریمه خواهید شد. این وجود می تواند شامل این موارد باشد:

*پول نقد.

*اوراق بهادار متعلق به شما (سهام، اوراق قرضه، اوراق قرضه خزانه داری).

*پیش نویس های بانکداران.

*چک ها.

*چک های مسافرتی.

*حواله ها.

با رعایت امور فوق می توانید مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی را با موفقیت انجام داده و ورود ایمنی به کانادا داشته باشید. ارائه خدمات تخصصی ویزا و اقامت کانادا در دفتر رسمی و ثبت شده در کانادا انجام می‌پذیرد. لطفا به شرکت‌هایی که قانونی در کانادا ثبت نشده اند و دارای بیزینس نامبر و آدرس مشخص نیستند به هیچ عنوان اعتماد نفرمایید. 

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


حسین :

با سلام و عرض ادب همسر بنده از قهرمانان سابق ورزشی میباشد 3 سال پیش از طریق EB1 برای آمریکا اقدام کردیم و پارسال Approval پرونده ما آمد ولی پشت دستور ترامپ ماندیم حال می خواهیم با توجه به پرونده آمریکا و مدارکی که برای کانادا فراهم کردیم اعم از قراردادهای کاری و ریز حساب مالی و ... برای کانادا از طریق خود اشتغالی اقدام کنیم ممنون می شوم که در این ضمینه ما را راهنمایی کنید سپاس فراوان

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید تمامی مدارک خود را جهت ارائه به سفارت کانادا آماده سازید ازجمله مقامات بین المللی، سابقه فعالیت های ورزشی، اثبات درآمد از طریق ورزش، اثبات تمکن مالی برای تامین هزینه ها در کانادا و ارائه یک بیزینس پلن قوی. اگر تمایل دارید که اخذ اقامت خود اشتغالی کانادا توسط موسسه ما انجام پذیرد و شرایط شما مورد بررسی دقیق قرارگیرد میتوانید با دفاتر ما در تماس بوده و یا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

حامد :

سلام من 36 سال دارم و مجرد هستم ، تحصیلات و شغلم در رشته کامپیوتر است با توجه به این که یک حکم قهرمانی (مقام سوم کشوری) در رشته دوچرخه سواری به تاریخ 1393 و یک مدرک مربیگری به تاریخ 1394 دارم و در 3 سال گذشته در کنار کار اداری (کارشناس IT)، کار مربیگری خصوصی (شاگرد خصوصی) داشتم ، آیا امکان اقدام برای مهاجرت از طریق ورزشکار-مربی وجود دارد؟ ضمنا در حال حاضر توانایی اخذ مدرک آیلتس با میانگین 6 تا 6.5 رو دارم. با تشکر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله شما میتوانید از طریق اقامت خود اشتغالی کانادا اقدام نمایید. درصورتی که بیزینس پلن قوی ای ارائه دهید میتوانید برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایید. همچنین برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان یا رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.

حمید :

همسر و دختر من از طریق ویزای دانش آموزی به کانادا رفتن، و من الان میخوام درخواست ویزای کانادا داشته باشم که بعدش بتونم از طریق خود اشتغالی هنرمندان برای اقامت اقدام کنم، اگر من در کانادا باشم شانس بیشتری برای دریافت اقامت دارم؟ چون ویزای من توریستی کانادا هستش اجازه کار ندارم، پرونده من توی کانادا بررسی میشه برای خود اشتغالی؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

داشتن ویزای توریستی کانادا امتیازی برای دریافت اقامت از طریق خود اشتغالی محسوب نمیگردد. پرونده مهاجرتی شما در خارج از کانادا بررسی خواهد شد.

احسان :

سلام. من از طریق یکی از دوستام توی کانادا بیزینس پلن نوشتیم و برای اقامت از طریق خود اشتغالی اقدام کردیم و فایل نامبر هم دریافت کردم اما ایمیل اومد که با درخواست ما موفقیت نشده چون پلن قوی ای ارائه ندادین! سوال من اینه الان میتونم تحصیلی اقدام کنم؟ یا باید یه بیزینس پلن دیگه بنویسم و دوباره از طریق خود اشتغالی اقدام کنم؟ شما میتونید به من کمک کنید در نوشتن بیزینس پلن و درخواست ویزای خود اشتغالی کانادا؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

به دلیل رد درخواست اقامت کانادا شانس زیادی برای دریافت ویزای تحصیلی ندارید، با ارائه یک بیزینس پلن قوی میتوانید مجدد برای درخواست اقامت خود اشتغالی کانادا اقدام نمایید.

امین شمس آبادی :

برای مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا باید مدرک زبان ارائه بدم؟ فرانسوی یا انگلیسی؟ امکان این وجود داره که دوره زبان رو در کانادا بگذرونم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله میتوانید در کلاسهای زبان کانادا نیز شرکت کنید اما برای اینکه شانس دریافت ویزا داشته باشید باید حداقل مدرک آیلتس 5 را ارائه دهید.

مستانه شاه وردی :

برای مهاجرت از طریق خود اشتغالی محدودیت سنی هم وجود داره؟ من ۴۷ سالمه اما 11 سال سابقه کار هنری دارم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

در صورتی که سابقه کار مرتبط داشته باشید خیر شرایط سنی شما امتیاز منفی نخواهد داشت.

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

در صورتی که سابقه کار مرتبط داشته باشید خیر شرایط سنی شما امتیاز منفی نخواهد داشت.

میلاد دوستی :

با عرض سلام، من به عنوان یک سرمایه گذار میتونم با شخص دیگه ای شریک بشم که سابقه مدیریت ورزشی داشته و هر دو از طریق خود اشتغالی ورزشکاران به کانادا مهاجرت کنیم؟ همراه با خانواده هامون؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

نه شراكتي نميشود براي خوداشتغالي اقدام کرد.
براي سرمايه گذاري امكانش هست به شرطي كه سهم شما بيشتر از از مقداري باشد كه براي سرمايه گذاري در آن استان تعيين شده.

باید شرایط شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد اما به طور کلی امکان پذیر است. میتوانید به فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

ابراهیم خوش نیت :

با سلام و خسته نباشید؟ بدون سابقه کاری درباره هنر و ورزش میشه برای خود اشتغالی کانادا اقدام کنیم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

برای دریافت ویزای خوداشتغالی یا باید ثابت کنید از راه هنر یا ورزش کسب درآمد داشته اید، یا مقام ورزشی یا هنری داشته باشید. 

هادی همت :

ممنون از پاسخگویی دقیقترین، من یک باشگاه ورزشی در اراک دارم و حدود 11 سال هستش که تاسیس شده، تقریبا تمام رشته های رزمی هم در این باشگاه تدریس میشه، همچنین یک باشگاه بدنسازی دارم که ۳ ساله فعاله، با این مشخصات اقامت کانادا رو از طریق خود اشتغالی ورزشکاران میتونم اقدام کنم؟ به چقدر سرمایه نیاز دارم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

بله سوابق مدیریتی شما برای دریافت ویزای خوداشتغالی کانادا مورد قبول است اما باید بیزینس پلن دقیقی برای مهاجرت به کانادا ارائه دهید. 

مهشید میثاقی : امکان این وجود داره که بصورت تحصیلی برم کانادا بعدش از طریق خود اشتغالی هنرمندان بتونم اقامت دائم کانادا بگیرم؟ از تحصیل انصراف بدم مشکلی برام پیش نمیاد؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

در صورتی که شرایط دریافت اقامت از طریق خود اشتغالی کانادا را داشته باشید مشکلی نخواهید داشت، اما باید دلایل قانع کننده ای داشته باشید. 

حسین معراج :

من مقام اول کشوری توی کشتی آزاد دارم، و برای شهریور برای مسابقات جهانی اعزام میشم، میخواستم بپرسم مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی ورزشکاران شامل حال من میشه یا نه؟

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

بله میتوانید ازین طریق برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایید. 

الناز حمیدی :

سلام، من دارای 5 سال سابقه کار در نوازندگی گیتار هستم، و از این راه کسب درآمد داشته ام اما بصورت خصوصی، آیا شرایط اقامت خوداشتغالی کانادا رو دارم؟ تمکن مالی حدود 500 تومنم میتونم به سفارت ارائه بدم

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

در صورتی که بتوانید درآمد خود را حتی به صورت خصوصی در حیطه موسیقی اثبات نمایید با ارائه یک بیزینس پلن دقیق میتوانید برای خود اشتغالی کانادا اقدام نمایید 

محمدعلی :

سلام، من محمد علی عباسی از موکلین شما هستم آیا امکان دارد که همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان درخواست اکسپرس اینتری هم داشته باشم؟ این کار نشون دهنده این نیست که قصد دارم در کانادا بمونم و به من ویزای تحصیلی ندن؟

مشاور مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

خیر، مشکلی نخواهید داشت، اقدام برای تکمیل پروفایل اکسپرس اینتری هیچ تناقضی با درخواست ویزای تحصیلی کانادا نخواهد داشت. 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.