تحت قانون مهاجرت فعلی، چیزی به عنوان “ویزای استارتاپ ایالات متحده” یا “ویزای کارآفرینی ایالات متحده” وجود ندارد. کارآفرینان باید در چهارچوب موجود سیستم مهاجرت، کار کنند. دو نوع اصلی ویزا به کارآفرینان مهاجر اجازه ورود به ایالات متحده را می دهد تا کسب و کاری را راه اندازی یا اداره کنند. اینها ویزا های افراد نابغه و خاص EB-1 یا O-1 و ویزای سرمایه گذاری مهاجرت EB-5 یا E-2 هستند. در ادامه به معرفی و مقایسه هر یک می پردازیم تا بتوانید بهترین گزینه ممکن را انتخاب و عملی کنید.

استارتاپ ویزای امریکا

تفاوت ویزای غیر مهاجرتی و اقامت دائم آمریکا

برای افرادی که می خواهند به آمریکا مهاجرت کنند دو نوع ویزا وجود دارد: ویزای غیر مهاجرتی و ویزای اقامت دائم. ویزای غیر مهاجرتی مجوز موقت برای ورود به کشور آمریکا و کار در آمریکا را می دهد. برای ادامه کار در آنجا پس از انقضای ویزای موقت، باید به طور مداوم ویزا را تمدید کنید. ویزاهای مختلف دارای بازه زمانی انقضا و قوانین تمدید متفاوت هستند. علاوه بر این، ویزای غیر مهاجرتی محدودیت هایی در مورد اینکه چه کسانی می توانند با شما به کشور بیایند و اینکه آیا حق دارند در آنجا کار کنند، دارند. نمونه هایی از ویزای غیر مهاجرتی شامل O-1،E-2 و H1-B است که در ادامه به تفصیل در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.

Laura Rosmarin، مشاور ارشد در Kuck Baxter Immigration LLC می گوید بزرگ ترین مشکل ویزاهای غیر مهاجرتی برای کارآفرینان این است که اعتبار آنها با موفقیت کسب و کار مرتبط است. روزمارین می‌گوید: «با ویزای غیر مهاجرتی، اگر کسب‌وکارتان شکست خورد یا تصمیم گرفتید که دیگر نمی‌خواهید کسب‌وکارتان را اداره کنید، باید به کشور مادری خود بازگردید». بنابراین، در حالی که دریافت ویزای غیر مهاجرتی به طور کلی آسان تر از ویزای اقامت دائم است، اما برای کارآفرینانی که می خواهند برای مدت طولانی در آمریکا بمانند، گزینه خوبی نیست. راه اندازی یک کسب و کار ریسک بالایی برای شکست دارد و اگر موفق نشوید، باید به ایران برگردید.

مطلب پیشنهادی : مقایسه سرمایه گذاری در کانادا و آمریکا

در مقابل، ویزای اقامت دائم به شما امکان می دهد گرین کارت دریافت کنید، بنابراین می توانید به طور نامحدود در ایالات متحده اقامت داشته باشید و کار کنید. نمونه هایی از ویزاهای اقامت دائم شامل EB-1 و EB-5 است که در ادامه بیشتر به آنها خواهیم پرداخت. برای راه اندازی کسب و کار در ایالات متحده باید برای ویزای فردی یا شغلی درخواست دهید. مگر اینکه با یک شهروند ایالات متحده ازدواج کرده باشید که در این صورت می توانید برای گرین کارت خانواده درخواست دهید. ویزای اقامت دائم به شما این امکان را می دهد که به طور نامحدود در آمریکا بمانید و تجارت خود را اداره کنید.

ویزای توانایی فوق العاده(افراد نابغه و خاص) برای کارآفرینان

کارآفرینانی که در کشورهای بومی خود به موفقیت های بزرگی دست یافته اند یا یک ایده تجاری بسیار امیدوارکننده دارند می توانند برای ویزای توانایی فوق العاده اقدام کنند. برای تایید ویزای توانایی فوق العاده، باید به دولت ایالات متحده ثابت کنید که استعداد فوق العاده ای در تجارت یا صنعت خاص خود دارید. شاید شنیده باشید که مردم از این ویزا به عنوان ” ویزای انیشتین ” یا ” ویزای راک استار ” یاد می کنند.

 اغلب، این ویزای کارآفرینی به افراد دارای شهرت ملی مانند برندگان جایزه نوبل و جایزه پولیتزر، بازیگران هالیوود و نوازندگان برنده گرمی داده می شود. دریافت کنندگان مشهور شامل ملانیا ترامپ، روزنامه‌نگار بریتانیایی پیر مورگان و کارآفرین جاش باکلی هستند. اما افراد کمتر شناخته شده مانند نوازندگان کلارینت و برنامه ریزان رویداد نیز در دریافت این ویزاها موفق بوده اند. ویزای EB-1 و O-1 دو نوع ویزای توانایی فوق العاده هستند. O-1 یک ویزای غیر مهاجرتی است که اقامت موقت اعطا می کند. ویزای EB-1 وضعیت اقامت دائم را اعطا می کند و دارای نوار بالاتری برای صلاحیت است.

ویزای کارآفرین EB-1 آمریکا

واجد شرایط بودن برای ویزای EB-1 چالش برانگیز است. طبق خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده، شما باید بتوانید توانایی فوق العاده ای را در علوم، هنر، آموزش، تجارت یا ورزش از طریق تحسین ملی یا بین المللی پایدار نشان دهید. دستاوردهای شما باید از طریق مستندات گسترده در حوزه کاری شما شناسایی شود.

برای ارزیابی ویزای توانایی فوق العاده، USCIS از سیستم امتیازی استفاده می کند  و شما باید حداقل سه امتیاز کسب کنید. نمونه هایی برای کارآفرینان سه مورد از موارد زیر است :

      • یک شرکت رده بالا، مانند Khosla Ventures  یا Andreessen Horowitz ، در شرکت شما سرمایه گذاری کرده یا حداقل با سرمایه گذاری در آن موافقت کرده است.
      • شما در یک انکوباتور استارتاپی شناخته شده مانند Y Combinator یا Techstars پذیرفته شده اید.
      • کسب و کار شما توسط یک نشریه درجه یک مستقر در ایالات متحده یا بین المللی پوشش داده شده است.
      • شما به عنوان سخنران عمومی برای رویدادها یا کنفرانس های صنعتی با پروفایل سطح بالا قرارداد بسته اید.
      • شواهدی که نشان می دهد کسب و کار شما در حال حاضر ارزش میلیونی یا میلیارد دلاری دارد.
      • شما یک جایزه تجاری معتبر یا کمک هزینه کسب و کار کوچک، در ایالات متحده یا بین المللی دریافت کرده اید.
      • کسب و کار شما دارای حق چاپ یا حق امتیاز ارزشمندی است.

همانطور که این لیست نشان می دهد، اخذ ویزای EB-1 دشوار است. اما اگر شرکت شما پیشرو در صنعت است یا تجربه تجاری قابل توجهی دارید، پس این می تواند راهی برای اقامت دائم در ایالات متحده باشد. به خاطر داشته باشید که ویزای EB-1 بر سایر انواع ویزاها ترجیح داده می شود، به جز گرین کارت های خانوادگی.

ویزای EB1 آمریکا

مطلب پیشنهادی : ویزای کار آمریکا

ویزای کارآفرینی O-1 آمریکا

ویزای O-1 آمریکا مشابه ویزای EB-1 آمریکا است زیرا هر دو برای افراد با شرایط مشابهی در نظر گرفته شده است. با این حال، شرایط برای ویزای O-1 کمی ساده تر است زیرا این یک ویزای موقت و غیر مهاجرتی است. ویزای غیرمهاجرتی O-1 برای افرادی است که توانایی فوق العاده ای در علوم، هنر، آموزش، تجارت، یا دو و میدانی دارند یا دارای سابقه موفقیت های فوق العاده در صنعت سینما یا تلویزیون هستند و در سطح ملی یا بین المللی به رسمیت شناخته شده اند.

برای واجد شرایط بودن برای این ویزای کارآفرینی، همچنان باید استعدادهای خارق العاده ای را با مدارک مشابه EB-1 نشان دهید، مانند برنده شدن در یک جایزه تجاری یا دریافت پوشش رسانه ای. اگرچه ویزای O-1 یک ویزای موقت است، اما تا زمانی که کسب و کار را اداره می کنید، می توانید آن را به طور نامحدود تمدید کنید. اما اگر تجارت شما شکست بخورد یا تصمیم بگیرید که می خواهید فرصت های دیگری را دنبال کنید، دیگر نمی توانید در ایالات متحده بمانید.

این گزینه ها برای ویزای کارآفرینی در ایالات متحده ممکن است برای صاحبان مشاغلی که بسیار شناخته شده هستند یا جوایز معتبری دریافت کرده اند، مناسب باشد. اگر سرمایه گذاران سطح بالا،  قصد داشته باشند تا سرمایه ای را برای کسب و کار شما اختصاص دهند، ممکن است واجد شرایط دریافت ویزای توانایی فوق العاده باشید!

استارتاپ آمریکا

ویزای سرمایه گذاری آمریکا برای کارآفرینان

بزرگترین مانع برای دریافت ویزای افراد نابغه و خاص در آمریکا این است که تایید ویزای شما به ارزیابی افسرUSCIS ، گذشته کارآفرینی شما و پتانسیل آینده کسب و کار شما بستگی دارد. اگر شما برای مهاجرت خود ویزای EB-1 یا O-1 را انتخاب کنید، معیارهای سنجش بسیار قابل ایراد و انتقاد خواهند بود و این امر روند پذیرش را سخت می کند. به همین دلیل برخی از کار آفرینان می توانند از طریق ویزای سرمایه گذاری آمریکا مهاجرت کنند.

ویزا های سرمایه‌گذاری آمریکا، اجازه ورود به ایالات متحده را در ازای سرمایه‌گذاری پول در یک کسب‌ و کار و ایجاد شغل در ایالات متحده می دهد(کسب و کار می تواند متعلق به شما باشد). برای سرمایه گذاری در آمریکا، نیازی به پس انداز ها و سرمایه های شما وجود ندارد. تا زمانی که شرایط زیر برآورده شود، می توانید برای دریافت وام تجاری اقدام کنید:

• این وام یک وام تجاری تضمین شده است که توسط دارایی های شخصی سرمایه گذار که در ایالات متحده واقع شده است (مثلاً یک اقامتگاه شخصی در ایالات متحده) ضمانت می شود.

•  شما باید وام گیرنده اصلی باشید و ضمانت نامه شخصی وام را امضا کنید.

مطلب پیشنهادی : ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای کارآفرینی EB-5

از بین دو ویزای کار آفرینی فرد سرمایه گذار، دریافت ویزای EB-5 چالش برانگیزتر است. سقف تعداد این ویزا 10000 عدد در سال است. بنابراین این ویزا یک برنامه بسیار منحصر به فرد است. ویزای EB-5 برای کارآفرینانی که هر دو شرایط زیر را دارند در دسترس است:

      • 1٫8 میلیون دلار یا بیشتر در کسب و کار خود سرمایه گذاری کنید. این رقم از 1 میلیون دلار از 21 نوامبر 2019 برای تعدیل تورم افزایش یافته است. همانطور که در بالا ذکر شده است، این پول میتواند از پس انداز خود یا وام تجاری باشد.
      • ایجاد یا حفظ 10 شغل تمام وقت دائمی برای کارگران واجد شرایط ایالات متحده.

ویزای EB5 آمریکا

حداقل سرمایه‌گذاری مورد نیاز در مناطقی که از نظر اقتصادی ضعیف هستند، کمتر است که به آن مناطق اشتغال هدفمند (TEA) می‌گویند. در چنین مناطقی، حداقل سرمایه گذاری که باید انجام دهید 900,000 دلار به جای 1.8 میلیون دلار است. برای نشان دادن اینکه شرایط لازم را دارید، باید اسناد و مدارک مناسب مانند قرارداد وام تجاری، قرارداد سرمایه گذاری، طرح تجاری و کپی آگهی های استخدامی را به دولت ارائه دهید.

ویزای کارآفرینی E-2

برای بسیاری از صاحبان مشاغل، سرمایه گذاری 1 میلیون دلاری، مبلغ بسیار زیادی است. اگر این مورد برای شما نیز صادق است، ویزای “سرمایه گذار معاهده” E-2 ممکن است راه حل شما باشد. در این ویزا، حداقل مبلغ سرمایه گذاری مشخصی وجود ندارد. با این حال، طبق تجربه، تأیید ویزا با مبلغ کمتر از 100000 دلار دشوار است زیرا هدف از ویزای استارتاپ، ایجاد شغل در ایالات متحده است.

شار بهزادیان بنیانگذار Travtribe است، بازاری که به مسافران کمک می کند از شراکت وابسته با برندهای مسافرتی، درآمد کسب کنند. او در ایران به دنیا آمده و در دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو تحصیل کرده است. بهزادیان بعداً به عنوان کارآفرین در آزمایشگاه نوآوری صلح استنفورد، ایده تجاری خود را توسعه داد و با سرمایه گذاران بالقوه ملاقات کرد. بهزادیان می‌گوید: «من ویزای E-2 و سرمایه‌گذاری از یک سرمایه‌گذار فرشته گرفتم که اکنون یکی از همکاران من است. من یک مهاجر و بنیانگذار تازه کار استارت آپ بودم. اصرار کردم، شکست خوردم، اما بعد به بازی برگشتم.»

ویزای EB-2 آمریکا

سایر گزینه های ویزای استارتاپی و کارآفرینی

ویزاهای توانایی فوق العاده و ویزای سرمایه گذاری آمریکا معمولا بهترین گزینه ها برای کارآفرینانی هستند که می خواهند در ایالات متحده تجارت کنند. ویزاهای کارآفرین دیگری نیز وجود دارد که ممکن است در حین تحقیق با آنها برخورد کنید و می توانید با وکیل خود صحبت کنید. به عنوان مثال، ویزای H-1B یک ویزای غیر مهاجرتی است که در صنعت فناوری و سایر صنایع تخصصی محبوب است. این ویزا معمولاً به یک حامی کارفرما نیاز دارد، اما صاحبان مشاغل کوچک می توانند تحت شرایط خاصی از خود حمایت کنند. برای حمایت از خود، یک شرکت نیاز به داشتن هیئت مدیره یا سایر نهادهای حاکمیتی خارجی دارد.

آیا واجد شرایط ویزای کارآفرینی هستم؟

کارآفرینان مهاجری که می خواهند یک کسب و کار جدید در ایالات متحده ایجاد کنند یا تجارت خود را در آمریکا گسترش دهند، باید با یک نبرد سخت روبرو شوند. شما باید برای کسب و کار خود منابع مالی پیدا کنید، نوع مناسب ویزای کارآفرینی را انتخاب کنید، و قبل از ارائه درخواست خود به دولت، تمام مدارک خود را جمع آوری کنید.

درخواست ویزای راه اندازی یا ویزای کارآفرینی برای ایالات متحده می تواند چندین ماه و حتی سال ها طول بکشد. مدت زمان به نوع ویزای مورد درخواست شما، دفتری که درخواست شما را رسیدگی می کند، اینکه آیا از وکیل برای ثبت درخواست خود استفاده می کنید و شرایط خاص دیگری بستگی دارد(مانند داشتن چندین شریک تجاری یا اعضای خانواده که شما را همراهی می کنند).

 * این داده ها بر اساس سالنامه آمار مهاجرت USCIS و زمان تخمینی پردازش پرونده است. اگر به ویزای کارآفرینی خود در سریعتر از این بازه های زمانی تخمینی نیاز دارید، پردازش سریع با هزینه اضافی در دسترس است.

بهترین راه برای موفقیت در هنگام درخواست ویزای کارآفرینی آمریکا، ارائه تمام مدارک مربوطه است. به همه چیزهایی که ممکن است یک افسر مهاجرت بخواهد در مورد کسب و کار شما ببیند، فکر کنید( مانند طرح کسب و کار، صورت های مالی، مجوزهای تجاری یا موافقت نامه های تامین مالی). حتی آگهی‌های شغلی و نامه‌هایی به کارمندان می‌توانند به مستندسازی پرونده شما کمک کنند.

اگر برای شروع یا رشد کسب و کارم به پول نیاز داشته باشم، چه می شود؟

راه اندازی یک کسب و کار در ایالات متحده می تواند پرهزینه باشد. هنگام درخواست ویزای کارآفرینی آمریکا، باید نشان دهید که منبع مالی قابل اعتمادی برای شرکت خود دارید. اگر قبلاً مقیم دائم ایالات متحده هستید، همان گزینه های وام که برای شهروندان ایالات متحده در دسترس است، عموماً برای شما نیز در دسترس است. اما اگر ویزای غیر مهاجرتی موقت دارید، دریافت وجوه سخت‌تر است. چندین گزینه تامین مالی برای کارآفرینانی که شهروند ایالات متحده نیستند وجود دارد. بهترین راه برای دریافت وام مقرون به صرفه، ایجاد اعتبار خوب است.

ویزای آمریکا از طریق استارتاپ برای اعضای خانواده

سوالی که برای اکثر مهاجرین پیش می‌آید این است که آیا اعضای خانواده کارآفرینان نیز می‌توانند ویزای آمریکا دریافت کنند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت همسر شما و فرزندان شما در صورتی که زیر 21 سال سن داشته باشند می‌توانند برای دریافت ویزا استارتاپ همزمان با شما اقدام کنند. مهم این است که در تمام مراحل باید طبق قوانین پیش بروید. بدین معنی که آن‌ها نیز همانند شما باید فرم درخواست را پر کنند. مدارک مورد نیاز را جمع آوری کرده و هزینه‌های اعلام شده را پرداخت کنند. به عبارتی این که یک نفر این مراحل را پیش برود دلیلی بر دریافت ویزا برای دیگر اعضای خانواده نیست.

هزینه‌های دریافت ویزای آمریکا
آنچه که مهم به نظر می‌رسد پیش‌بینی هزینه‌های دریافت ویزای آمریکا است. همانطور که قبل‎تر توضیح دادیم هزینه‌ها برای هر فرد به طور جداگانه محاسبه خواهد شد. با این حال هزینه‌ها شامل موارد زیر است:

  • تشکیل فرمی منوط به دادخواست مهاجرت توسط کارآفرین
  • معاینات پزشکی و واکسیناسیون در صورت نیاز
  • هزینه ترجمه و فتوکپی مدارک و اسناد مورد نیاز مانند گذرنامه و … .
  • هزینه سفر به سفارت آمریکا برای مصاحبه

لازم به ذکر است ایالت متحده آمریکا در ایران کنسولگری ندارد و برای مصاحبه و دریافت ویزای آمریکا باید به دیگر کشورها سفر کرد. از همین رو هزینه مصاحبه برای سفر به کشور دوم نیز در لیست هزینه‌ها قرار دهید.

خوب است بدانید سالانه 14 هزار پرونده ویزای آمریکا از طریق استارتاپ، و مشاغل مختلف در آمریکا باز می‌شود و شما فرصت دارید تا یکی از این پرونده‌ها را از آن خود کنید. برای موفقیت هرچه بیشتر با کارشناسان خبره ما در تماس باشید تا بتوانید از این فرصت پیش آمده نهایت استفاده را ببرید.

ویزای استارتاپ آمریکا

نکته پایانی

ایالت متحده آمریکا از مهاجرین سرمایه‌گذاری که تصمیم دارند از طریق ایجاد یک شغل وارد خاک آمریکا شوند بسیار استقبال می‌کند، چرا که این امر تماما به نفع بازارهای اقتصادی آمریکا است. با ارائه یک برنامه ویژه اقتصادی می‌توانید در این مسیر موفق شوید.

ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.

درخواست مشاوره رایگان

2 + 2 =

نظرات و سوالات شما

۲ دیدگاه

  1. مصطفی افتخاری

    سلام من اختراعاتی را در زمینه صنعت مرغداری دارم که کاملا متفاوت با تکنولوژی های موجود در دنیاست و بسیار پیشرفته تر از آن است وتحول و انقلابی بزرگ در این صنعت بزرگ در جهان استما بسیاری لز محدودیت های فنی را در این صنعت بطور کامل حذف نمودیم و راندمان های مختلف را بطوری ناباورانه افزایش دادیم اگر بخواهیم این اختراعات را با تلفن مقایسه کنیم دقیقا اخرین تکنولوژی دنیا مانند تلفن ثابت و تکنولوژی ما مانند تلفن موبایل است این اختراع فرضیه نیست بلکه اجرا شده است و نتایج گرفته شده مرتبا تکرار می گردد و عملا تضمینی استمن می خواهم این تکنولوژی را به امریکا عرضه کنم و تحولی را در این صنعت در امریکا بوجود آورم لذا چنانچه شما می توانید برنامه مهاجرت اینجانب را مدیریت فرمایید لطفا این پروسه را عهده دار شویدبا تشکر

    پاسخ دهید
  2. سروش سلطانمرادی

    ایده استارتاپی در مورد صنعت گرمایشی دارم

    پاسخ دهید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *