ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای آلمان توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای آلمان توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : آلمان

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای آلمان: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای آلمان(سرپرست و همراهان)

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزا

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزا

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای آلمان: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای آلمان، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

اگر دارای ویزای آلمان هستید، میتوانید با مراجعه به دفاتر ما اقدام به شروع دریافت اقامت دائم آلمان نمایید.

> اگر دارای ویزای آلمان نمی باشید؛ بعد از بررسی مدارک و شرایط شما، در ابتدا برای درخواست ویزای آلمان یا یکی از کشورهای شینگن اقدام خواهیم کرد و در قدم بعدی برای اقامت دائم آلمان با شما در کشور آلمان همراه خواهیم بود.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت پرسش و پاسخ/مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق وقت سفارت


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


محسن مزدبران :

میخواستم برای ویزای توریستی برای آلمان اقدام کنم هزینه و مدارک مورد نیاز را میخواستم ؟ و چند درصد ممکنه ویزا دهند

مشاوره مهاجرت و ویزا:

در صورتی که تمایل دارید شرایط شما برای دریافت ویزای شینگن آلمان مورد بررسی قرار گیرد به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید. هزینه ها و مدت زمان انجام کار با توجه به مشخصات هر فرد در جلسات مشاوره عنوان خواهد شد.

سلیمی :

سلام اینجانب تقاضای ویزا کار برای آلمان رادارم کاردانی جوشکاری دارم مجرد هستم ۳۱ ساله لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاور مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

در حال حاضر میتوانیم برای ویزای کار آلمان و ویزای جستجوی کار آلمان اقدام کنیم اما حداقل مدرک تحصیلی شما باید لیسانس باشد

vahid :

با سلام من خواهرم مقیم هامبورگ آلمان است قصد سفر و دیدار با ایشان را دارم میخواستم بدونم هزینه ویزا چقدر میشه و چه مدت طول میکشه

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

لطفا اگر متقاضی ویزا یا مهاجرت هستید. برای اینکه شرایط شما را به صورت رایگان بررسی کنیم به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید
و یا اگر قصد مشاوره حضوری یا غیر حضوری با دفاتر تهران، کانادا و یا آمریکا را دارید به رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.
هزینه ها با توجه به مشخصات و انتخاب راه مهاجرت یا دریافت ویزا فقط در جلسات مشاوره معین میگردد

نويد پارسايي :

سلام وقت بخير يكي از دوستانم در المان مشغول به كار و تحصيل هستند خواستم براي مدت يك ماه برم ديدنش و البته از اين طريق بتونم ويزاي شينگن بگيرم و به بقيه كشورهاي عضو هم سفري داشته باشم پرينت بانكي و اسناد مالكيت و همينطور دعوت نامه هم ميتونم اكي كنم اگه ممكنه راهنمايي هاي لازم و براورد هزينه رو اطلاع بديد متشكرم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای استعلام هزینه های خدمات ویزا با شماره های دفتر در تماس باشید.

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای استعلام هزینه های خدمات ویزا یا مهاجرت با شماره های دفتر در تماس باشید.

روح اله :

ویزای شینگن برای تعطیلات نوروز میخواستم . آلمان یا کشورهای اطراف . برج ۳ ی بار ریجکت شدم . مجرد ۲۸ ساله . تمکن مالی مشکلی ندارم .

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای امکان سنجی دریافت ویزای شینگن آلمان لطفا فرم ارزیابی رایگان تکمیل نمایید.

مهرداد :

سلام میشه لطف بفرمایید بگید ایا این درسته که ویزای یکبار ریجکتی شنگن بعد از سه سال از سیستم اتحادیه حذف میشود ؟ ممنون

مشاوره مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام

خیر سابقه ی درخواست ویزای شینگن شما در سیستم شینگن حذف نخواهد شد. و سابقه و مدارکی که ارائه داده اید در سیستم موجود است.

رضا یعقوبی :

باسلام من نظامی هستم با 17 سال سابقه میخاستم همسرم و دوفرزند 8و3سالم رو به عنوان توریست یک هفته به آلمان بفرستم و اگر بشه اونجا اعلام پناهندگی کنن آیا امکانش هست ؟ و اینکه چقد پول برای هر کدومشون باید ضمانت بزارم .؟ یعنی سفارت هم پول میخاد هم سند یا فقط یکیشون رو میخان ممنون میشم راهنمایی کاملم بفرمایید

مشاور مهاجرت و ویزا:

در خصوص پناهندگی اطلاعاتی داده نخواهد شد. و در مورد ضمانت بازگشت سفارت آلمان هیچگونه ضمانت بازگشتی از شخص دریافت نخواهد کرد.

Zahrabahriii : سلام، من ميخوام براي ويزاي شينگن اقدام كنم، يه ويزا دارم كه حدود سه سال پيشه، سند خونه به نام و حساب بانكي ٥٠ ميليون دارم، چون كار نميكنم خونه بنام كرايه دادم أيا ميتونم اقدام كنم؟ مبلغ حسابمو تا صد ميليونم ميتونم اضافه كنم؟ چه مدت زمان ميتونم ويزا بگيرم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

بله میتوانید برای ویزا شینگن اقدام بفرمایید، مدارک شغلی معتبر میتواند در روند دریافت ویزا موثر باشد.

 

miladkashefi : سلام میخواستم بونم من بدون سند ملکی میتوانم برای ویزای آلمان اقدام کنم یا خیر ؟

با سلام و احترام

برای درخواست ویزای آلمان باید مدارک شما کامل بوده که یکی از مدارک اصلی داشتن املاک در ایران است.

پورحافظی : با سلام من قصد دارم بصورت توریستی به المان سفر کنم. 35 سال سنم هست مجرد هستم هم اکنون شاغلم و 12 سال سابقه کار دارم سند ملکی ندارم گردش بانکی ام توی سه حساب هست ایا میتوانم ویزا دریافت کنم... چقدر زمان میبرد. باتشکر از شما

با سلام واحترام

برای دریافت ویزای آلمان باید دارای مدارک شغلی معتبر و تمکن مالی خوبی باشید و یا دلیل قانع کننده ای برای سفر توریستی به آلمان.

Aria : من توی ماه بهمن برای پدر و مادرم دعوتنامه غیر رسمی فرستادم تا برای دیدن من به آلمان مسافرت کنند ، اما متاسفانه رد شد ، و مشکل رو دعوتنامه غیر رسمی اعلام کردند(گردش سه ماهه حساب و سند مالکیت رو ارايه داده بودند). چند وقت باید صبر کنم تا بتونم درخواست مجدد بدم ? آیا این درخواست باید از زمان ريجکت تا زمان مصاحبه بعدی باشه یا اینکه تا زمان رزرو وقت جدید?

با سلام و احترام 

باید به صورت دقیق پرونده شما مورد بررسی وکیل مهاجرت قرار گیرد.

متن دعوتنامه چی هستش؟ مدارکی که شخص دعوت کننده ارائه داده چی هستش؟ مدارک شغلی شخص دعوت کننده؟ مدارک افراد دعوت شده باید به صورت دقیق آنالیز گردد.

باید برای ویزای آلمان درخواست مجدد ارسال گردد.

علی کبیری : سلام من فردا وقت سفارت دارم 5روز دیگه هم میخوام برم ترکیه راهی هست که من پاسپورتم نمونه دست سفارت؟

با سلام واحترام

برای سفارش ویزا سفارت پاسپورت شما را تحویل خودتان خواهد داد

امیرارسلان هامونی : سوال اینکه من 2 ویزای نمایشگاهی از المان داشتم و امسال ویزای توریستی تقاضا کردم و رد درخواست شدم به دلیل : شما علی رغم توضیحات موجود در برگه راهنمای مربوطه تنها بخشی از مدارک درخواستی مرتبط با تقاضای روادید را ارائه نمودید.به این جهت شرایط لازم جهت بررسی درخواست روادید در چارچوب قوانین برای سفارت محرز نگردیده است.حالا چطور میتونم اعتراض کنم ؟

با سلام و احترام

مدارک شما باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد و همچنین باید نامه ارسالی سفارت مورد بررسی قرار گیرد.

چون مدارک شما کامل نبوده اعتراض شما برای رد درخواست ویزای آلمان مورد قبول نمیباشد و مجدد باید درخواست ویزای آلمان داشته باشید. اما اگر مدارک به طور دقیق ارائه گردد دلیلی برای رد درخواست مجدد وجود ندارد.

M : من وقت سفارت آلمان یک هفته دیگه دارم برای دیدن نامزد دخترم ب همراه دخترم می خواهیم با ویزای شنگن ب آلمان سفر کنیم . سانس قبول ویزای ما چقدر است ؟

با سلام و احترام 

باید پرونده و مدارکی که برای درخواست ویزای آلمان به سفارت ارائه می دهید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد که بتوان میزان موفقیت رو ارزیابی کرد

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، پلاک 1684 واحد3 - ورودی پارکینگ: جنب بن بست الهیه. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+ 

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.