ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کار آلمان

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کار آلمان

نوع ویزا : ویزای کار آلمان

کشور : آلمان

هشدار ها : از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد نامعتبر و شرکتهای فاقد مجوز جدا خودداری نمایید. لطفا به اشخاص یا موسساتی که مجوز رسمی کاریابی از وزارت کار ندارند اعتماد نکنید. تنها موسسات کاریابی مجاز به اعزام نیروی کار و اخذ ویزای کار هستند.

مدارک :

- مدارک شناسایی معتبر (پاسپورت، شناسنامه، سه قطعه عکس)

- مدرک حداقل لیسانس دانشگاهی مورد تایید سازمان‌های آلمان

- حداقل سه سال سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی

- تمکن مالی بالای 200 میلیون تومان

توضیحات :

 

ویزای کار آلمان یا مهاجرت به آلمان از طریق کار در سال 2019

در این مطلب می خواهیم شما را با مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار آلمان آشنا کنیم. همچنین به بررسی مزایا و معایب ویزای جست و جوی کار آلمان نیز خواهیم پرداخت؛ مطالب این مقاله تماما از مطالب وبسایت رسمی دولت آلمان و تجربیات کارشناسان مووسسه ترجمه و تالیف شده است، پس با ما همراه باشید.

ویزای کار آلمان:

ویزای کار یا بلو کارد (Blue Card)در واقع به افرادی داده می شود که در یک زمینه تخصصی میخواهند در آلمان مشغول به کار شوند. با توجه به اینکه هم اکنون رشد منفی جمعیت در آلمان وجود دارد، دولت این کشور در نظر دارد که برای سال 2020 برای متخصصینی که میتوانند در زمینه های مختلف فعالیت کنند زمینه ای را فراهم کند تا بتوانند از طریق اخذ ویزای کار اقدام کنند.

برای دریافت ویزای کار آلمان باید مدارک زیر را تهیه کنید:

1. دعوت نامه کاری از کپمانی های معتبر آلمان

2. داشتن حداقل مدرک لیسانس که از ZAB تاییدیه داشته باشد.

3. داشتن سابقه کار (حداقل دو سال و بهتر است که این سابقه کار با بیمه تامین اجتماعی همراه باشد)

4. تسلط به زبان آلمان یا انگلیسی

در قدم اول گرفتن وقت سفارت آلمان است. در قدم بعدی باید به دنبال ایجاد قرارداد معتبر با یک شرکت رسمی در آلمان باشید تا بتوانید دعوت نامه ای را از جانب آن ها همراه داشته باشید. سپس در زمانی که اعلام خواهد شد به سفارت آلمان مراجعه می کنید و پس از اینکه مدارکتان را چک کردید مصاحبه ای در حدود 15 الی 20 دقیق خواهید داشت که در این مصاحبه سوالات بسیار مهمی در زمینه مهاجرت به آلمان از شما پرسیده خواهد شد.(که در صورت تمایل این سوالات با توجه به تجربیات شرکت در اختیار شما گذاشته خواهد شد) پس از بررسی پرونده یک الی شش ماه بعد با شما تماس گرفته می شود تا در صورت صدور ویزا، به سفارت مراجعه کنید.

مشاغل مورد نیاز جهت مهاجرت به آلمان کدام اند؟

دقت داشته باشید که برخی از مشاغل به طور حتم نسبت به سایرین شانس بیشتری دارند.( این بدین معنا نخواهد بود که دیگر مشاغل شانسی برای دریافت ویزای کار آلمان ندارند) این مشاغل شامل موارد زیر هستند:

- پرستاران 

- تکنسین اتاق عمل

- متخصصین بی هوشی

- برنامه نویس وتوسعه دهنده نرم افزار و وبسایت 

- مهندس الکترونیک

- افرادی که در رشته های پیراپزشکی و پرستاری تحصیل کرده اند.

- مهندس فناوری اطلاعات

- اقتصاددان؛ ادمین کاری

- تاسیسات و تولیدات

- مدیر فروش

- مدیریت تولید

- معماری و رشته های مرتبط با آن

- مشاغل و رشته هایی همچون: ادمین شبکه - علوم پایه - لوکومتیورانی - رباتیک - مدیر و مهندسی فروش - مدیر و مهندسی پروژه - مدرس اتوماسیون صنعتی - وکیل حقوقی و بازرگانی - متخصص مالیات - حسابدارمالی و حسابرس - تحقیقات فنی و توسعه علم مکانیک ساخت و ساز - مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی - تکنولوژی ماشین های الکتریکی - متخصص فن آوری فلزی - فناوری ساخت - مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان - مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع - مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا - تکنولوژیست صنعت فرایند - مدیریت در برق و قدرت - سنگ تراشی - ردیابی خودرو - مشاور شرکت - مدیریت خرید - دستیار فروش - مدیریت توزیع - مدیر منابع انسانی - مشاور بیمه - بانک

یکی از راه هایی که میتوانید توسط آن اقدام به بررسی شغل هایی کنید که در آلمان مورد نیاز هستند میتوانید از پورتابل های آنلاینی استفاده کنید که در زمینه کاریابی برای مهاجرت به آلمان ساخته شده اند. برای مثال میتوانید از وبسایت Make it in Germany  استفاده کنید.

ویزای جست و جوی کار آلمان (Job Seeker)  و مهاجرت به آلمان

یکی دیگر از راه هایی که میتوانید توسط آن اقدام به مهاجرت کاری آلمان کنید ویزای جست و جوی کار آلمان است. یک مقدار داشتن دعوتنامه و قرارداد شرکت هایی آلمانی در زمانی که در کشور خود هستید دشوار است، اگر دعوت نامه ندارید میتوانید یک ویزای شش ماهه برای جست و جوی کار در آلمان بگیرید. اگر موفق شوید که طی این مدت قراردادی با یک شرکت آلمانی عقد کنید سپس میتوانید ویزای خود را به ویزای کاری آلمان تغییر دهید و پس از سه سال اقامت دائم دریافت کنید.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای جستجوی کار آلمان:

- داشتن حداقل مدرک لیسانس که دارای تاییدیه ZAB باشد.

- داشتن سابقه کار حداقل 3 سال مرتبط با رشته تحصیلی (ترجیحا همراه با بیمه تامین اجتماعی)

- تسلط به زبان آلمانی یا انگلیسی

- پاسپورت معتبر

- ترجمه شناسنامه به زبان آلمانی یا انگلیسی

- ترجمه مدارک تحصیلی به همراه ریز نمراتی که از سوی وزارت خارجه و دادگستری تایید شده اند.

- رزرو هتل یا محل اقامت در آلمان

- تاییدیه مدارک تحصیلی از مراکز معتبر آلمان

- گواهی تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های اقامت در طی دوره 6 ماهه ویزا

- ترجمه رسمی سابقه کار

- گواهی زبان آلمانی یا انگلیسی

- رزومه کامل با فرمت قابل قبول برای سفارت

- انگیزه نامه

بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل 30 هزار یورو، 6 ماهه ویزا بیمه مسافرتی یا پزشکی برای کل مدت اقامت یا تا زمان گرفتن اجازه کار جهت درخواست ویزای کار آلمان

لطفا مدارک ذیل را فراهم و به همکاران ما تحویل دهید:

  • قدم اول به صفحه فرم ارزیابی ویزای کار مراجعه نمایید. و اطلاعات خود را وارد نمایید.
  • گذرنامه معتبر (صادر شده طی 10 سال گذشته و با اعتبار حداقل 12 ماه بعد از تاریخ بازگشت)
  • کپی صفحه اول و دوم گذرنامه (صفحه دوم با امضای صاحب گذرنامه)
  • 3 قطعه عکس گذرنامه ای مطابق استانداردهای بیومتریک
  • نامه ای در توضیح هدف از سفر، برنامه جستجوی کار مورد نظر و مشاغل جایگزین در صورت عدم یافتن شغل مورد نظر اولیه
  • رزومه کاری با جز‌ٰییات کامل
  • مدرک تحصیلی و هر گواهی ای از تجارب شغلی قبلی
  • مدرکی در خصوص محل اقامت در آلمان (در مدت 6 ماهه جستجوی کار)
  • ارایه مدارک مالی مبنی بر تامین هزینه های دوره اقامت در آلمان
  • تعهدنامه رسمی از اسپانسری که در آلمان است (در صورت وجود)
  • صورتحساب بانکی
  • حساب بانکی مسدود شده (حساب بانکی مسدود شده جهت تایید منابع مالی برای زندگی در آلمان می باشد. مبلغ لازم برای تامین کلیه هزینه های متقاضی طی دوره 6 ماهه جستجوی کار در این کشور باید در این حساب سپرده شود. در حال حاضر این مبلغ حدود 8.700 یورو می باشد.
  • مدارک شخصی متقاضی (ترجمه شناسنامه، سند ازدواج،…. ) مدارک بیمه سلامتی متقاضی 

نکته مهم: ممکن است سفارت آلمان از بعضی مشاغل مدارک بیشتری درخواست کند (برای مثال پرستار، پزشک، داروساز، معلم)

فرآیند دریافت ویزای جست و جوی کار برای مهاجرت به آلمان به چه صورت است؟

پس از تکمیل فرم درخواست ویزای جستجوی کار، وقت مصاحبه از سفارت اخذ می شود. بعد از بررسی کلیه مدارک ارائه شده و چک کردن پیشینه متقاضی، نتیجه نهایی مشخص خواهد شد. بعد از ورود متقاضی به آلمان و استخدام، ویزای جستجوی کار به اجازه اقامت برای اشتغال در آلمان تغییر داده خواهد شد.

 

چند سوالات متداول درباره ی ویزای کار آلمان:

1. تاییدیه ZAB  چیست؟

معمولا زمانی که میخواهید مهاجرت به آلمان را از طریق ویزای کاری انجام دهید و یا میخواهید در این کشور ادامه تحصیل دهید باید اول مشخص کنید که آیا مدرک شما مورد تایید هست یا خیر. برای این کار نیاز به تاییدیه ZAB  دارید. اگر در این دیتابیس zab  دانشگاه شما با H+  مشخص شده باشد یعنی مورد تایید است، اگر با  H+/-  مشخص شده باشد یعنی نیاز به بررسی دارد و اگر با H-   بود متاسفانه دانشگاه شما مورد تایید نیست.

2. ویزای جستجوی کار آلمان تمدید میشود؟ 

خیر در صورتی که در مدت شش ماه اقامت خود در آلمان موفق نشوید کارفرمایی را برای اهدای دعوتنامه به خودتان متقاعد کنید دیگر زمان ویزای شما در آلمان تمدید نخواهد شد و باید به کشور خود بازگردید.

3. تعهدنامه رسمی میزبان در آلمان (ضامن) چیست؟

این تعهدنامه که در آلمان به اختصار VE نامیده می شود، سند ضمانتی یا وثیقه ای ست مبنی بر تامین هزینه های متقاضی طی دوره 6 ماهه جستجوی کار در آلمان که از سوی اسپانسر متقاضی ویزای جستجوی کار آلمان ارائه می شود. اسپانسر که می تواند از اقوام، دوستان یا کارفرمایی با اقامت قانونی در آلمان باشد، تضمین می کند که هزینه ها ی دوره اقامت متقاضی شامل محل اقامت، خوراک و پوشاک، هزینه های پزشکی و هزینه بازگشت به کشور مبدا را تامین خواهد کرد. ضامن باید به صورت حضوری در دفتر امور خارجه محل اقامت خود حاضر شده و تعهدنامه رسمی را امضا نماید. این دفتر پس از بررسی شواهد مربوط به درآمد و محل زندگی، در مورد صلاحیت ضامن تصمیم می گیرد. در صورت تایید تعهدنامه، اصل مدرک با امضای میزبان از طرف وی برای متقاضی پست خواهد شد. این تعهدنامه برای ویزای شینگن آلمان 6 ماه اعتبار خواهد داشت و برای ویزای ملی 5 سال از تاریخ انتشار اعتبار خواهد داشت.

4. ضامن ویزای کار آلمان (میزبان) باید چه شرایطی داشته باشد؟

برنامه سفر متقاضی (بخصوص تاریخ ورود و خروج به/از آلمان) باید مشخص باشد. ضامن باید صلاحیت مالی کافی داشته باشد (درآمد یا پس انداز کافی جهت تامین هزینه های متقاضی) و دارای اقامت قانونی و نشانی ثبت شده ای در آلمان باشد. اعتبار اقامت میزبان باید تا بعد از مدت اقامت متقاضی باشد. میزبان باید در دفتر امور خارجه محل زندگی خود حاضر شود و شخصا تعهدنامه را امضا کند یا بدین منظور به شخص دیگری وکالت دهد.

5. هزینه ها و شرایط میزبان (ضامن) متقاضی ویزای کار آلمان:

هزینه اخذ تعهدنامه کتبی 29 یورو نقد و برای اطفال 14.5 یورو می باشد.

زمان آماده شدن تعهدنامه، یک روز کاری می باشد.

درخواست تعهدنامه نباید زودتر از 6 ماه از تاریخ سفر متقاضی صورت گیرد.

میزبان باید پیشاپیش بصورت حضوری یا از طریق تلفن یا ایمیل از دفتر امور خارجه (یا همان دفتر مهاجرت) محل زندگی خود وقت بگیرد و پیش از آم به یکسرس سوالات پاسخ دهد.

  

ویزا 724 با داشتن مجوزهای لازمه از وزارت کار و رفاه اجتماعی ایران و مجوز رسمی وکیل مهاجرت، تا بحال صدها پرونده موفق و قانونی مهاجرتی داشته است.

 

 همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا می‌توانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره وکیل رسمی مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

همه چیز درباره مهاجرت به انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق درخواست


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


Babak :

سلام وقت بخیر من به تازگی مشغول به لکوموتیورانی شده ام در ایستگاه تهران آیا امکان پذیرش اینجانب در آلمان با این شغل وجود دارد

مشاور مهاجرت و ویزا:

در صورتی که به زبان آلمانی تسلط داشته باشید میتوانید شانس خود را امتحان کنید. برای بررسی شرایط به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

علی صفایی :

با درود فراوان.آیا امکان کاریابی بدون مدرک زبان در اول اقدام برای ویزا اجباریست؟یعنی تا زمانی که ویزای کار نیومده نمیتونیم مدرک زبانمون رو بگیریم؟بنده کارشناسی حسابداری و مدرک کمک بهیاری و بهیاری جهاد دانشگاهی،با چهارسال سابقه کار و همسرم کارشناس مامائی با چهار سال سابقه کار در مطب ،درمانگاه و بیمارستان میباشد .با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا:

کاریابی بدون ارائه مدرک زبان ممکن نیست.

vahid goli karimi :

سلام. بنده 31سالمه مدرک کامپیوتر، فنی حرفه ایی ومدرک دیپلم زبان دارم. نقاشی ساختمانم بلدم. سه سال تو شرکت bmw کارکردم همسرم لیسانس علوم تربیتی داره میتونم واسه المان اقدام کنم

مشاور مهاجرت و ویزا:

بله با افزایش دانش زبان آلمانی شانس خوبی برای دریافت ویزای کار آلمان دارید.

سحر حسنی :

سلام می خواستم شما می توانید برای من رزومه برای دریافت ویزای کار کشور آلمان بنویسید و این که هزینه آن چقدر می شود؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

بله با دفاتر ما در تماس باشید و یا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

امیرعلی جلالی :

با سلام متاسفانه من نمیتونم برای مشاوره حضوری ثبت نام کنم وقت بهم نامیده سایت بسته میشه چرا ؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

با دفاتر ما در تماس باشید، مشکل شما را حل خواهند کرد.

امیر :

سلام راجع به ویزای کار آلمان توضیخات می خواستم

مشاوره مهاجرت و ویزا:

همین صفحه را به صورت کامل مطالعه نمایید، اطلاعات به صورت دقیق عنوان شده است. سوالات خود را در خصوص ویزای کار آلمان مطرح نمایید.

شیما رمضانی :

باسلام و خسته نباشید. من دیروز یه فرم ارزیابی پر کردم و این ایمیل رو دادم. Shima_ramezani95@yahoo.com و امروز بهم پیام دادن که جواب ارزیابی براتون ایمیل شد. الان رفتم دیدم، نمیدونم چه مشکلی پیش اومده همه پیغام ها پاک شده. میخواستم بپرسم امکانش هست به اون ایمیل جدید که در قسمت ایمیل نوشتم دوباره جواب رو بفرستن یا من از اول فرم رو پر کنم. ممنون

با سلام و احترام 

لطفا مجدد فرم ارزیابی تکمیل نمایید اما از آدرس ایمیل صحیح استفاده فرمایید.

محمدمهدی :

سلام خسته نباشید من 19ساله فوق دیپلم الکترونیک سابقه کار در تعمیرات برد الکتریکی در تاسیسات و مکانیک خودرو و آشنایی با ای وی آر اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اگه قصد دریافت ویزای کار آلمان را دارید لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید و فرم ویزای کار را تکمیل نمایید تا به صورت رایگان شرایط شما برای شانس دریافت ویزای کار بررسی شود.

سیامک ساریخانی :

باسلام. بنده پیگیر اقامت در آلمان یا کشورهای همتراز برای خودم و خانواده هستم. فوق لیسانس مدیریت دارم. در شرکتهای مواد غذایی مثل بیسکویت مدیریت کرده ام. ۴۲ سالمه. زبان انگلیسی خوبه.

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اگر تمایل دارید شرایط شما برای دریافت ویزای آلمان و یا مهاجرت مورد بررسی قرار گیرد به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

عادلی :

سلام و وقت بخیر، در مورد مهاجرت به آلمان از طریق جست و جوی کار سوال داشتم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

سوال خود را بفرمایید؟

قنبری :

درخواست ویزای کار در آلمان دارم . فوق لیسانس حسابداری . دارای ۱۴ سال سابقه کار . کارمند بانک و ۳۹ سال سن دارم. لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای دریافت ویزای کار آلمان نیاز به مدرک زبان آلمانی و حداقل 5 سال سابقه کار با بیمه دارید. اما میتوانید برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام نمایید.

احمد :

باسلام بنده37سال دارم مدرک مهندسی صنایع از دانشگاه پیام نور دارم همچنین مدرک فنی حرفه ای تراشکاری فرزکاری هم دارم. بنده ب مدت 9سال سابقه کار درشرکت توربین سازی گاز وبخار (مپنا) که تحت لیسانس زیمنس المان بود را دارم. سوال بنده اینه ک بااین شرایط چطورمیتونم ویزای کاری المان بگیرم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

رزومه شما میتواند شانس شما را برای دریافت ویزای کار آلمان افزایش دهد اما در صورتی که تمایل دارید شرایط شما برای دریافت ویزای کار آلمان یا ویزای جستجوی کار آلمان به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

Parishad Amirfathi :

ویزای کاری بدون دعوت نامه قابل پذیرش هست یا خیر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای دریافت ویزای کار به دعوتنامه نیاز دارید اما میتوانید بدون دعوتنامه برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام نمایید.

شمس تاش :

سلام من دارای لیسانس رواتشناسی و چند مدرک معتبر کارگاه رواتشناسی هستم و سابقه کار در مدرسه غیرانتفاعی دارم و ۴۵ سال سن دارم میشه برای ویزای کار اقدام کنم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

در صورتی که تمایل دارید شرایط شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد و شانس شما برای دریافت ویزای کار سنجیده شود لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

شیما :

سلام.لیسانس ابزار دقیق از دانشگاه علمی کاربر ام وپنج سال در همین زمینه کار کردم.زبان آلمانی تازه شروع کردم و انگلیسی هم متوسط آن.شرایط دریافت ویزای کار دارم؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

کامران دادخواهی پور : باسلامدنبال کار تو آلمان هستم ممنون میشم شرایطشو بهم بگید49 سالمهلیسانس مهندسی متالورژی هستم سه سال سابقه طراحی نقشه های صنعتی ساخت ماشین آلات پودرهای معدنی مثل سیمان و گچ و ...دوازده سال سابقه طراحی قالبهای فلزی سمبه ماتریس قطعات بدنه خودرو در شرکت قالبهای صنعتی ایران خودرو http://www.ikid.irطراحی مدل های3D/2DCAD/CAMماشینهای CNCقالبهای سمبه ماتریس پرس سرد برای شکل دهی ورقهای فولادی زیر خط پرس سردتسلط روی نرم افزارهای طرااحی مهندسی و تولید G_Codeبرای اجرا روی ماشینهای CNCمی خواستم بپرسم شرایط کار تو آلمان به چه صورت است ؟باید چه مدترکی داشته باشم تا بتونم اقدام کنم ؟تمکن مالی هم می خواهد ؟ممنون میشم من را راهنمایی نمایید و یک وقت مشاوره برام در نظر بگیرید بیام حضوری بیام خدمتتون

مشاوره ویزا و مهاجرت

با سلام و احترام 

لطفا این مشخصات را در فرمهای ارزیابی رایگان وارد نمایید. تا شرایط شما به صورت رایگان جهت دریافت ویزای یا مهاجرت مورد بررسی قرار گیرد

Reza :

من ۲ ویزای شینگن از المان و فرانسه دارم یک دوره در شرکت زیمنس المان دیده ام و دارای مدرک ان شرکت هستم. ایا میتوانم خودم را به المان برسانم و پس از رسیدن خود را به پلیس معرفی کنم و بعد درخواست کار بدهم؟ مدارک ترجمه شده خود را بهمراه ببرم و از انجا اقدام کنم؟ دارای لیسانس الکترونیک متاهل و ۴۳ ساله هستم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای کاریابی نیازی به معرفی پلیس ندارید. میتوانیم به صورت کاریابی آلمان و یا جستجوی کار آلمان اقدام کنیم.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

 

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با کانادا):

02182802280 (از ساعت 17:00 الی 02:00 - 20 خط ویژه)

تماس با واتساپ کانادا:

0014168905972 (از ساعت 17:00 الی 02:00)

واتساپ ایران: (فقط جهت ارسال پیغام متنی)

09124644197 (از ساعت 10:00 الی 18:00)

 

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.