ویزای سرمایه‌ گذاری آلمان

براساس تجربه‌ی چندین ساله‌ی ما، مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری یکی از متنوع‌ترین روش‌ها برای دریافت اقامت این کشور و ضمانتی قوی جهت اخذ تابعیت آلمان می‌باشد. در این راستا، موسسه‌ی مهاجرتی ویزا 724 قصد دارد شما عزیزان را با تمامی روش‌های سرمایه‌گذاری در این کشور اقتصادی آشنا کند.

برای اطلاع از شرایط دریافت ویزای توریستی این کشور می توانید به لینک > ویزای آلمان مراجعه بفرمایید.

آشنایی با روش‌های مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

یکی از جالب‌ترین و سودآورترین روش‌های مهاجرتی، مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری است. روشی که با توجه به فاکتورهای اقتصادی این کشور، تضمین‌کننده‌ی رشد و ترقی شما خواهد بود. پایین بودن نرخ مصادره‌ی اموال، کنترل فساد، ناچیز بودن نرخ بیکاری، کم بودن مالیات و در عوض بالا بودن کیفیت نظارتی و تولید ناخالص داخلی در آلمان سبب شده است تا سرمایه‌گذاران فراوانی رویای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری این کشور را در ذهن خود بپرورانند. از جمله راه‌های مهمی که شما عزیزان می‌توانید در این کشور مترقی و قدرتمند سرمایه‌گذاری کنید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کارآفرینی: از جمله مثال‌های این روش می‌توان به بازاریابی آنلاین، طراحی وب سایت، تبلیغات، حمل و نقل احتیاجات ضروری مردم، راه اندازی تاکسی شهری و یا هر بیزینس بزرگ و کوچک دیگری که سبب سودآوری برای دولت آلمان و ایجاد فرصت‌های شغلی برای شهروندان این کشور شود، اشاره کرد.
  2. ثبت شرکت: ثبت شعبه‌ی جدید و مستقل، ثبت شرکت وابسته، ثبت نمایندگی، ثبت شرکت براساس فعالیت‌های حرفه‌ای و در نهایت ثبت شرکت با مسئولیت محدود از جمله روش‌هایست که می‌توانید شرکت خود را در آلمان ثبت کنید.
  3. خرید ملک: خرید ملک در آلمان یکی از کم‌ریسک‌ترین روش‌های سرمایه‌گذاری در این کشور است. توجه داشته باشید که نمی‌توانید از طریق خرید ملک در این کشور، بلو کارت آلمان را بدست آورید.
  4. خرید بیزینس پلن سودآور مانند پمپ بنزین، رستوران، فست فود و …
  5. خرید اوراق قرضه‌ی دولتی و همچنین خرید سهام: این مسیر از طریق افتتاح حساب کارگزاری و خرید از طریق صندوق مبادله ارزی (ETF) امکان‌پذیر است. با وجود سودآوری فراوان این ویزا، اخذ تابعیت آلمان برای شما میسر نخواهد بود.

برای کسب اطلاع از بهترین راه های مهاجرت به کشور آلمان به لینک « روش های مهاجرت به آلمان» مراجعه نمائید.

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌ گذاری

برای مهاجرت به آلمان از طریق ویزای جاب سیکر میتوانید به صفحه > ویزای جاب سیکر آلمان مراجعه نمائید.

شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

پیش از هرگونه اقدام جدی، می‌بایست به این نکات توجه نمایید که هزینه‌ی اولیه‌ی سرمایه‌گذاری، نظام اقتصادی، برخورد دولت با سرمایه‌گذاران، بیمه، مالیات، حقوق نیروی کار و بسیاری جنبه‌های آغاز کار برای شما چگونه خواهد بود. در تمامی روش‌هایی که در مبحث پیشین به آنها پرداختیم، چند موضوع مهم وجود دارد! خلاقانه بودن، جنبه‌ی مالی داشتن، سودآور بودن، اشتغال‌زایی و ایجاد زمینه‌هایی برای رشد اقتصادی آلمان از جمله مواردی است که دولت این کشور در زمان بررسی پرونده‌ی شما از نظر خواهد گذراند. البته توجه داشته باشید که در هر یک از انواع ویزای یادشده، شرایط خاصی حکمفرما است. به عنوان مثال، برای ثبت شرکت در آلمان می‌بایست با حداقل سرمایه‌ی اولیه‌ی 25/000 یورو و پرداخت 2000 تا 4000 یورو برای ثبت، درخواست ویزای خود را ارائه دهید. در زمان خرید اوراق قرضه در آلمان، می‌توانید با حداقل سرمایه‌ی 5000 یورو برای مدت 3 تا 30 ماه در این کشور سرمایه‌گذاری کنید.

جهت آموزش و کسب اطلاع از چگونگی اخذ وقت سفارت آلمان به لینک « دریافت وقت سفارت آلمان» مراجعه فرمائید.

اگر قصد کارآفرینی در آلمان را دارید، توجه نمایید که بیزینس پلن شما می‌بایست نوآورانه، سودآور و اشتغال‌زا باشد. برای خرید ملک در آلمان دقت کنید که قیمت هر متر مربع آپارتمان تقریبا 2/300 تا 5/900 یورو است. جهت خرید بیزینس در آلمان، همانند روش کارآفرینی، با توجه به زمینه‌ی کاری که قصد فعالیت در آن را دارید، به سرمایه‌ی اولیه‌ی خاصی نیاز خواهید داشت. اما در این روش، برای ثبت اسناد و ایجاد تغییرات به 900 تا 1/400 یورو دیگر نیز احتیاج دارید. لازم به ذکر است که در کنار تمامی این مبالغ(در تمامی روش‌های مذکور)، می‌بایست اجاره‌ی یک سال دفتر، حقوق یک سال کارمندان، هزینه‌های تبلیغات و تعمیرات را نیز مهیا سازید. علاوه بر آن، هزینه‌ی ویزای سرمایه‌گذاری آلمان چیزی در حدود 75 یورو می‌باشد.

 بیزینس پلن فعال

برای اخذ ویزا و مهاجرت از طریق ویزای آوسبیلدونگ آلمان میتوانید به صفحه > ویزای آوسبیلدونگ آلمان مراجعه نمائید.

مدارک مورد نیاز مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

 پس از تحقیقات لازم جهت مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری، اکنون زمان آن فرا رسیده است تا برای ویزای مورد نظر خود اپلای کنید. ابتدا به وب سایت اداره مهاجرت آلمان مراجعه نمایید و براساس نوع سرمایه‌گذاری، قوانین و مدارک مورد نیاز را مطالعه نمایید. سپس مدارک مربوطه را جمع‌آوری کرده و با دقت در وب سایت مذکور ثبت کنید. در صورت تکمیل بودن مدارک، 6 تا 10 ماه طول می‌کشد تا با درخواست شما موافقت شود. البته مصاحبه‌ای که با افسر اداره مهاجرت خواهید داشت نیز در این جواب بی‌تاثیر نخواهد بود. به سبب اعتبار این ویزا می‌توانید به مدت 3 سال در آلمان اقامت داشته باشید.

از جمله مدارک مشترکی که در بسیاری از انواع ویزای سرمایه‌گذاری مورد نیاز است، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. تکمیل فرم‌های درخواست ویزا.
  2. پاسپورت معتبر به همراه سایر مدارک هویتی ترجمه شده.
  3. دو قطعه عکس پاسپورتی.
  4. رسید پرداخت هزینه‌ی بررسی ویزا.
  5. بیمه‌ی معتبر و گواهی سلامت.
  6. دعوتنامه از سوی شرکتی آلمانی.
  7. مدرکی مبنی بر اثبات محل سکونت در آلمان.
  8. گواهی تمکن مالی.
  9. مجوز راه‌اندازی کسب و کار  و گواهی تاسیس شرکت در آلمان.
  10. ترجمه‌ی رزومه‌ی تحصیلی و کاری.
  11. انگیزه‌نامه و توصیه‌نامه.

برای آشنایی با ویژگی ها و نحوه نوشتن یک بیزینس پلن حرفه ای به لینک « ویژگی های بیزینس پلن حرفه ای» مراجعه نمائید.

خرید بیزینس در آلمان

سوالات متداول

1) به وسیله‌ی کدام روش‌های سرمایه‌گذاری می‌توان اقامت و تابعیت آلمان را دریافت کرد؟

بحث اخذ اقامت و دریافت تابعیت، دو موضوع کاملا جداگانه هستند. از طریق تمامی روش‌های یادشده(به جز روش خرید اوراق قرضه و سهام) می‌توانید اقامت این کشور را بدست آورید. اما در این میان، تنها با ثبت شرکت و کارآفرینی است که می‌توانید تابعیت آلمان را دریافت نمایید.

مدت زمان این فرآیند، با توجه به روش سرمایه‌گذاری و برخی شرایط حاکم، متغیر است. اما به صورت میانگین، 6 الی 10 ماه طول می‌کشد تا جواب درخواست شما صادر گردد.

این موضوع وابستگی فراوانی به نوع سرمایه‌گذاری و کسب و کار شما دارد. اما معمولا با سرمایه‌ی اولیه‌ی 000/25 یورو، امکان سرمایه‌گذاری در این کشور اقتصادی وجود دارد. توجه داشته باشید که علاوه بر این سرمایه، می‌بایست هزینه‌های دولتی ثبت شرکت که مبلغی در حدود 2000 تا 5000 یورو است را نیز پرداخت نمایید.

درخواست مشاوره رایگان

2 + 13 =

نظرات و سوالات شما

۰ دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *