مهاجرن به آلمان

 بهترین روش مهاجرت به آلمان چیست؟

احتمالا شمایی که قصد مهاجرت دارید، آلمان یکی از گزینه هایی ست که نیاز دارید آن را بررسی کنید. توجه داشته باشید که روشهای مهاجرتی به آلمان دائما درحال بروز رسانی ست و در سال 2024 روشهای مهاجرتی به این کشور تغییر و تحولات مثبتی داشته که قابل توجه است. دانش زبان آلمانی بسیار به شما کمک می کند که سریعتر در این کشور پله های ترقی را طی کنید. انتخاب درست روش مهاجرتی بسیار اهمیت دارد، بنابراین بهترین روش، به شرایط هر فرد بستگی دارد، روشهایی همچون ویزای آوسبیلدونگ، استارتاپ آلمان، جاب آفر، جاب سیکر و کارت شانس آلمان می تواند به شما کمک کند که به هدف خود برسید. در ادامه مطلب به بررسی بهترین روشهای مهاجرت به کشور آلمان می پردازیم و برای بررسی دقیق شرایط خودتان می توانید با شماره های پشتیبانی ما در ویزا724 در تماس باشید.

اگر تصمیم به مهاجرت کاری آلمان دارید توصیه می شود صفحه ویزای کار آلمان را مطالعه بفرمایید.

راه‌های قانونی مهاجرت به آلمان

در زمان مهاجرت به آلمان، آگاهی از این موضوع که به کمک چه روش‌هایی می‌توانید در زمان کوتاه‌تر و با هزینه‌ای کمتر به اهداف خود دست یابید، امری حیاتی و تاثیرگذار است. به کمک این اطلاعات مهاجرتی قادر خواهید بود تا زمان، پول و انرژی خود را در کانال صحیحی متمرکز نمایید. از این رو، قصد داریم تا با پرداختن به تمامی روش‌های قانونی مهاجرت به آلمان، گام موثری در جهت کمک به شما عزیزان برداریم.

برای کسب اطلاع از شرایط زندگی در کشور آلمان به لینک « هزینه زندگی در آلمان» مراجعه نمائید.

براساس قوانین مهاجرتی کشور آلمان راه‌های فراوانی در نظر گرفته شده‌اند تا شما بتوانید با توجه به شرایط اختصاصی خود، از هر یک از آنها استفاده نمایید. به عنوان مثال، برای مهاجرت به این کشور می‌توانید از طریق ویزای هنرمندان، ویزای سرمایه‌گذاری، تحصیلی، کاری، ازدواج، تولد، پناهندگی، ویزای همراه و یا شرکت در دوره‌های آسبیلدونگ و همچنین اخذ تابعیت دوگانه، به این کشور پیشرفته و اقتصادی سفر کنید. هر یک از این روش‌های مهاجرتی دارای شرایط و قوانین منحصر به فردی هستند و در نوع اقامت و اختیاراتی که برای شما فراهم می‌کنند، متفاوت هستند.

شرایط مهاجرت کاری به آلمان

نکته قابل توجه درباره مهاجرت کاری آلمان این است که بتوانید نظر  یک کارفرما را برای استخدام جلب کنید، حتی شاید برای کارفرمای مورد نظر مدرک زبان یا سابقه کار یا تحصیلات اهمیتی نداشته باشد . بنابراین شرط اول مهاجرت کاری به آلمان دریافت جاب آفر از یک کارفرمای آلمانی ست.

اما به صورت کلی برای جلب نظر کارفرمای آلمانی بهتر است که شرایط زیر را داشته باشید:

  1. حداقل یک سال سابقه کار مرتبط با پوزیشن درخواستی کارفرما
  2. مدرک تحصیلی مرتبط با پوزیشن درخواستی کارفرما
  3. مدرک زبان مورد نیاز با درخواست کارفرما (این مورد بسیار متغییر است و به نظر کارفرما بسیار بستگی دارد، برخی مشاغل دانش انگلیسی نیاز دارد مثل مهندسان IT و برخی مشاغل به دانش زبان آلمانی مثل پزشکان و پرستاران)
  4. شرایط سنی برای درخواست ویزای کار آلمان به پوزیشن شغلی مورد نظر بستگی دارد. بنابراین محدودیتی اعلام نشده اما قاعدتا اگر سن بالایی دارید باید به برنامه مهاجرتی استارتاپ آلمان یا برنامه های خرید بیزینس در آلمان فکر کنید.

چگونگی مهاجرت اعضای خانواده از طریق جاب آفر آلمان

در صورتی که موفق به دریافت ویزای کار آلمان شوید می توانید به صورت همزمان برای همسر و فرزند زیر 18 سال خود درخواست بلو کارت آلمان ثبت کنید.

هزینه مهاجرت کاری به آلمان

اگر خودتان تصمیم دارید که کارفرما را پیدا کنید و پروسه اپلای ویزای کار را خودتان انجام دهید، باید در ابتدا زمان بگذارید یک رزومه خوب از خودتان تهیه  کنید و با کارفرماهای آلمانی مکاتبه کنید، که این موضوع می تواند برای شما هزینه ای نداشته باشد.

باید در مرحله بعد به سایت رسمی سفارت آلمان مراجعه و درخواست خود ثبت کنید و بابت هزینه درخواست ویزای کار آلمان مبلغ 75 یورو به سفارت آلمان پرداخت کنید.  هزینه های ترجمه مدارک، بیمه  و هزینه های زندگی در آلمان را هم بسته به تعداد اعضای خانواده باید محاسبه کنید.

اگر می خواهید کل پروسه توسط تیم ما انجام شود، کافیست برای بررسی شرایط و اعلام هزینه های مهاجرت کاری آلمان با شماره های پشتیبانی ما در تماس باشید.

عوامل موثر بر هزینه‌های کلی مهاجرت به آلمان:

  • نوع ویزای کاری: هزینه‌ها بسته به نوع ویزای کاری (جستجوی کار، دعوتنامه کاری، آوسبیلدونگ) ممکن است متفاوت باشد.
  • مدت زمان اقامت: هزینه‌های بیمه و سایر هزینه‌ها با توجه به مدت زمان اقامت شما در آلمان محاسبه می‌شود.
  • شهر مقصد: هزینه زندگی در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است.

 

اگر نمیتوانید کارفرمای خود را پیدا کنید کافیست که پروسه پیدا کردن کارفرمای آلمانی را به ما بسپارید و با شماره های پشتبیانی ما در تماس باشید.

شرایط آوسبیلدونگ آلمان:

اطلاعات ضد و نقیض زیادی در خصوص این برنامه مهاجرتی به آلمان وجود داد بنابراین به صورت خلاصه و دقیق شرایط این برنامه را بر حسب اطلاعات سایت رسمی آلمان و تجربیات خودمان، برای شما توضیح می دهیم:

اوسبیلدونگ به صورت دوره های آموزشی ست که کارفرمای آلمانی برگزار می کند. که حتی ممکن است این دوره ها در دانشگاههای آلمان برگزار شود.

ویزای آوسبیلدونگ به صورت یک تا سه ساله صادر می شود، محدودیت سنی برای اوسبیلدونگ اعلام نشده اما معمولا بر حسب تجربه ما برای جلب نظر یک کارفرما باید، سن شما باید سن شما زیر 35 سال باشد. بر حسب تجربه ما در این نوع ویزا باید حداقل مدرک زبان A2 آلمانی ارائه دهید یا برای برخی مشاغل مثل توسعه دهندگان وب مدرک معادل حداقل آیلتس 6 ارائه دهید. سابقه کار مرتبط هم اجباری نیست اما بسیار به جلب نظر کارفرما کمک میکند.

دریافت پاس آلمان

تمکن مالی مورد نیاز برای ویزای اوسبیلدونگ:

حقوق دریافتی در زمان برگزاری اوسبیلدونگ، معمولا به صورت حداقلی 1080 یورو در نظر گرفته می شود اما اگر این مبلغ از سوی کارفرما کمتر اعلام شود،باید تمکن مالی مابه تفاوت آن را برای 12 ماه محاسبه کنید و به سفارت ارائه دهید.

برای پیدا کردن کارفرما و دریافت این نوع ویزای آلمان می توانید بر روی تجربه و اعتبار تیم حرفه ای ویزا724 حساب کنید، کافیست با  شماره های پشتیبانی ما در تماس باشد.

چگونگی مهاجرت اعضای خانواده از طریق اوسبیلدونگ:

در صورتی که موفق به دریافت این نوع ویزای آلمان شوید، می توانید پس از یک سال کار کردن در آلمان، برای همسر و فرزند زیر 18 سال خود درخواست بلو کارت آلمان ثبت کنید.

مهاجرت به آلمان از طریق استارتاپ:

اگر بتوانید یک طرح خلاق و نوآورانه ارائه دهید و تاییده نامه حمایتی را از شرکت های معرفی شده در آلمان دریافت کنید، می توانید برای استارتاپ آلمان اقدام کنید. این اقامت به صورت سه ساله صادر می شود که پس از سه سال از پیاده سازی و اجرای طرح استارت آپی تان می توانید برای شهروندی آلمان درخواست خود را ثبت کنید. این طرح ها نیاز به بیزینس پلن دقیق، مارکت ریسرچ، تحقیق بازار، آنالیز روقبا، برنامه دقیق فروش و بازاریابی و مارکتینگ دارند.

 چگونگی دریافت پاسپورت آلمان:

از سال 2024 از طریق ویزای کار آلمان می توانید بلوکارت سه ساله دریافت کنید که پس از سه سال می توانید برای شهروندی آلمان و دریافت پاسپورت این کشور درخواست خود را ثبت کنید. قبل از سال 2024 پس از 5 سال می توانستید درخواست خود را برای پاسپورت آلمان ثبت کنید…

بررسی شرایط مهاجرت به آلمان

پس از انتخاب ویزای مهاجرت به آلمان، توجه به قوانین و شرایط حاکم بر ویزای مورد نظر، اهمیت ویژه‌ای دارد. به عنوان مثال:

  1. در مهاجرت تحصیلی به آلمان علاوه بر روزمه‌ی علمی، سن و تسلط شما به زبان آلمانی نیز بسیار مهم است.
  2. در ویزای سرمایه‌گذاری، با توجه به این موضوع که خواهان سرمایه‌گذاری از طریق ثبت شرکت، کارآفرینی، خرید ملک و … هستید، به تمکن مالی و سرمایه‌ی اولیه‌ی متفاوتی نیاز دارید.
  3. برای اخذ ویزای کاری، تنها می‌توانید برای مشاغلی درخواست ویزا دهید که شغل مورد نظر حداقل 3 ماه در اتحادیه‌ی اروپا آگهی شده باشد و پس از این مدت، به غیر از شما داوطلب باصلاحیت‌تری وجود نداشته باشد.
  4. در زمان مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج، میزان تسلط شما بر زبان این کشور می‌بایست حداقل تا سطح A1 باشد.
  5. ویزای همراه، تنها به همسر و فرزندان زیر 16 سال اعطا می‌شود.
  6. جهت اخذ پناهندگی آلمان می‌بایست مدارکی ارائه دهید که نشان‌دهنده‌ی وابستگی شما به گرایش‌های خاص جنسی، مذهبی، سیاسی و … هستند و همین امر ادامه‌ی زندگی شما در کشور مبدا را غیر ممکن می‌کند.
  7. در روش تابعیت دوگانه، تنها تبعه‌ی برخی از کشورها می‌توانند علاوه بر کشور مبدا، تابعیت آلمان را نیز داشته باشند و این امکان برای همه فراهم نیست.
  8. در ویزای هنرمندان، دولت آلمان شرایط مهاجرت را برای گروه خاصی از محققان، ورزشکاران، هنرمندان و مشاغل اینچنین فراهم کرده است که در زمینه‌ی فعالیتی خود دارای افتخارات ملی و بین المللی هستند و یا دستاوردهای شگفت‌آوری در رشته‌ی خود دارند.
  9. برای اخذ ویزای تولد، کشور آلمان از قانون خون پیروی می‌کند(ابتدا تابعیتی مشابه تابعیت پدر اعطا می‌شود و پس از سن بلوغ، فرزند می‌تواند تابعیت مادر را نیز داشته باشد).

برای آشنایی با شرایط تحصیلی در آلمان به لینک « هزینه های تحصیل در آلمان» مراجعه نمائید.

مراحل اخذ ویزا و مهاجرت به آلمان

اخذ ویزای آلمان مستلزم پشت سر گذاشتن مراحلی است که توجه به ترتیب آنها می‌تواند سرعت و دقت روند مهاجرتی شما را افزایش دهد. هر یک از روش‌های مهاجرتی، دارای پیش‌نیازها و مراحل خاص خود هستند که در مقاله‌هایی اختصاصی به آنها پرداخته‌ایم. اما جالب است بدانید که علی رغم این تفاوت‌ها، برخی مراحل در میان تمامی روش‌های مهاجرتی یکسان است. به عنوان مثال:

  1. در اولین قدم، با توجه به شرایط خود، نوع خاصی از ویزا را انتخاب نمایید.
  2. به وب سایت اداره مهاجرت مراجعه نمایید و پیش‌نیازها، مدارک مورد نیاز، تاییدیه‌های ضروری، قوانین اختصاصی و مراحل هر روش را با دقت مطالعه نمایید و تمامی موارد مذکور را تهیه کنید. به عنوان مثال، برای ویزای تحصیلی به پذیرش مدرسه یا دانشگاه نیاز دارید. در ویزای هنرمندان، سرمایه‌گذاری و کاری به برخی توصیه‌نامه‌های مرتبط احتیاج دارید. برای پناهندگی این کشور مدارکی تهیه نمایید که دولت آلمان را مجاب به اعطای ویزا نماید و …
  3. پس از تهیه‌ی مدارک مورد نیاز، تمامی آنها را در وب سایت اداره مهاجرت ثبت نمایید. برای برخی روش‌ها مانند ویزای کاری می‌بایست در یک سری برنامه‌های کاری شرکت نمایید و به کمک قبولی در این برنامه‌ها، ویزای آلمان را بدست آورید.
  4. هزینه‌های اداری ثبت ویزای مورد نظر را پرداخت نمایید. این هزینه‌ها با توجه به ویزای درخواستی شما متفاوت است. اما به طور میانگین(در میان تمام روش‌ها) چیزی در حدود 60 یورو می‌باشد. البته توجه داشته باشید که تمکن مالی مربوط به هر روش متفاوت است.
  5. منتظر جواب از سوی اداره مهاجرت بمانید. در برخی مواقع نیاز است طی یک جلسه مصاحبه‌ی حضوری، با افسر اداره مهاجرت نیز دیدار داشته باشید.

برای آشنایی با مکان های دیدنی و توریستی در آلمان به لینک « مکان های توریستی آلمان» مراجعه نمائید.

مدارک مشترک در انواع ویزای مهاجرتی آلمان

  1. گذرنامه دارای اعتبار.
  2. ترجمه‌ی رسمی مدارک شناسایی، تحصیلی و کاری.
  3. مدرک زبان آلمانی معتبر.
  4. رزومه‌ی علمی و سابقه‌ی کاری.
  5. انگیزه‌نامه.
  6. توصیه‌نامه.
  7. سند تمکن مالی.
  8. معادل‌سازی مدارک تخصصی.
  9. چند قطعه عکس پاسپورتی.
  10. مدارک حاکی از محل اقامت در آلمان(در رابطه با برخی روش‌ها ضروری است).
  11. بیمه درمانی معتبر برای طول دوره‌ی اقامت.

مهاجرت کاری به آلمان

سوالات متداول

1. سریعترین روش مهاجرت به آلمان چیست؟

از میان تمامی روش‌ها، پروسه‌ی اعطای ویزا در مهاجرت از طریق کار، ازدواج و تحصیل بسیار سریعتر از سایر روش‌ها پیش می‌رود.

 

درخواست مشاوره رایگان

14 + 1 =

نظرات و سوالات شما

  • احمدشاه نظری گفت:

    با عرض سلام
    می خواستم راجع به ویزا برای اتباع افغانی با اقامه ایران اطلاع بگیرم لطفآ؟
    اگر لطف نموده معلومات بدهد ممنون میشم.

  • لیلا اولیا گفت:

    سلام ،، وقتتون بخیر برای کشور آلمان یا سوئد شما فعالیت میکنید؟

  • mehmet kara گفت:

    سلام لطفا شرایط دریافت ویزای کار سیکر رو توضیح می فرمایید.سپاس

  • mehmet kara گفت:

    سلام لطفا ویزای کاری سیکر رو توضیح می فرمایید

  • >