ویزا 724-همه چیز درباره نوشتن بیزینس پلن حرفه ای

همه چیز درباره نوشتن بیزینس پلن حرفه ای

بیزینس پلن یا طرح تجاری یک سند مکتوب است که به صورت کامل شرح می دهد چگونه یک کسب و کار  نوپا شروع به فعالیت می کند و چه اهدافی دارد؛ همچنین برای دستیابی به اهداف خود چه کارهایی باید انجام بدهد. یک بیزینس پلن نقشه راه شرکت یا کسب و کار جدید، بازاریابی، موارد مالی و سایر عملیات را به صورت دقیق مشخص می کند.

برنامه های تجاری (بیزینس پلن) اسناد مهمی هستند که قبل از راه اندازی کسب و کار برای جذب سرمایه و سرمایه گذار نیز استفاده می شوند.

اصولا افراد فکر می کنند بیزینس پلن برای کسب و کارهایی است که به تازگی شروع به فعالیت کرده اند اما یک شرکت یا کسب و کار برای ماندن در ایده آل ترین حالت برای رسیدن به اهداف نیاز دارد که بیزینس پلن نیز داشته باشد. همچنین نیاز است که بیزینس پلن به صورت دائم بروزرسانی شود و بررسی شود که آیا به اهداف مورد نظر رسیده اید یا خیر و تغییر و تحولاتی که بر روی کسب و کار تاثیر گذاشته است را بررسی کنید.
به طور کلی
*بیزینس پلن یا طرح تجاری سند مکتوب فعالیت ها، اهداف و چگونگی برنامه ریزی است.
*شرکت های نوپا برای پیدا کردن سرمایه گذار نیاز به بیزینس پلن دارند.
*مشاغل با داشتن بیزینس پلن یک راه و مسیر بهتری خواهند داشت.
*برنامه تجاری باید دارای خلاصه ایی از اهداف، محصولات، خدمات، استراتژی، تحلیل بازار، برنامه ریزی مالی و بودجه بندی باشد.

روشهای مهاجرتی کانادا بسیار است. برای مطالعه روشهای اصلی مهاجرت، صفحه مهاجرت کانادا را مطالعه بفرمایید. همچنین برای دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت و انتخاب بهترین روش با توجه به شرایطی که دارید، می تواند به صفحه  رزرو وقت مشاوره مراجعه بفرمایید.

هزینه بیزینس پلن:

1. هزینه بیزینس پلن در برنامه های کارآفرینی های استانی، ثبت شرکت و برنامه های تجاری IMP، ICT، OWNER OPERATOR در ویزا724:

تهیه و یا ویرایش بیزینس پلن حرفه ای (به تنهایی) در کانادا مربوط به استارت:

 11,000 دلار آمریکا معادل 15,000 دلار کانادا

کمیسیون همکار: از 4% تا (بسته به تعداد معرفی در ماه، متغییر است)

2. هزینه بیزینس پلن در برنامه استارتاپ ویزای کانادا در ویزا724:

تهیه و یا ویرایش بیزینس پلن حرفه ای (به تنهایی) در کانادا مربوط به استارت:

 18,400 دلار آمریکا معادل 2,5000 دلار کانادا

کمیسیون همکار: از 4% تا (بسته به تعداد معرفی در ماه، متغییر است)

اهمیت داشتن بیزینس پلن

فعالیت بدون برنامه تجاری اصولا ایده و راه درستی نیست. در واقع می توان گفت که تعداد بسیار کمی از شرکت ها بدون بیزینس پلن قادر به دوام برای طولانی مدت هستند (یا شاید بتوان گفت هیچ شرکت و کسب و کاری نمی تواند بدون بیزینس پلن برای مدت طولانی دوام بیاورد!). یکی از اصلی ترین ویژگی های داشتن بیزینس پلن این است که افراد علاوه بر مشخص کردن مسیر می توانند به درآمد و سود بالا نیز برسند.

انواع برنامه های تجاری

برنامه های تجاری به شرکت ها و کسب و کارها کمک می کند تا اهداف خود را شناسایی کرده و در مسیر اصلی و مورد نظر قرار گیرند. آنها می توانند به شرکت ها یا کسب و کارها کمک کنند تا در بهترین شرایط راه اندازی و مدیریت شوند و بعد از راه اندازی نیز به رشدشان کمک می کنند. آنها همچنین به عنوان وسیله ای برای جلب نظر مردم در کار و سرمایه گذاری در تجارت نیز تاثیر دارند.
اگر چه اصلی در این مورد وجود ندارند اما به طور کلی بیزینس پلن ها به دو دسته سنتی و استارتاپ تقسیم بندی می شوند. طبق تحقیقات بیزینس پلن سنتی رایج ترین نوع از طرح ها است که افراد برای راه اندازی کسب و کار خود استفاده می کنند در کنار آن بیزینس پلن استارتاپی یک طرح پیشرفته و طولانی تر است که جزئیات بیشتری در آن نوشته شده است و اصولا بین 15 تا 20 صفحه باید باشد.

ویژگی های بیزینس پلن حرفه ایی

پیش بینی های مالی

یک طرح تجاری کامل باید شامل مجموعه ای از پیش بینی های مالی برای تجارت باشد. این صورتهای مالی شامل بودجه کلی، نیازهای فعلی و پیش بینی شده مالی، تجزیه و تحلیل بازار و استراتژی بازاریابی شرکت است. ویژگی داشتن یک طرح تجاری این است که به مالکان کسب و کار این امکان را می دهد که تصویر مشخص تری از هزینه های احتمالی و اشکالاتی که ممکن است در کسب و کار پیش آید داشته باشند و به آنها کمک کند قبل از اجرای ایده ها شرایط خود را متناسب با آن اصلاح کنند. همچنین به مالکان این امکان را می دهد که برای راه اندازی کسب و کار خود هزینه ایی را که لازم است تأمین کنند.
طرح تجاری به معنای یک سند ثابت نیست. با رشد و تکامل کسب و کار، برنامه کسب و کار نیز باید رشد کند. بررسی سالانه یک برنامه اجازه می دهد تا یک کارآفرین با تغییر شرایط بازار بهترین شرایط را در نظر بگیرد همچنین فرصتی را فراهم می کند تا به گذشته نگاهی بیندازید و ببینید چه چیزهایی بدست آمده است و چه چیزهایی نه! در واقع طرح تجاری را به عنوان یک سند زنده تصور کنید که با تجارت شما رشد و تکامل می یابد.

دید واضحی داشته باشید!

یکی از مهمترین موضوعات زمان تهیه بیزینس پلن داشتن دید واضح است. اگر چشم انداز روشنی از کسب و کاری که می خواهید ایجاد کنید ندارید، پس چگونه می توانید در ایجاد آن موفق باشید؟ اول از همه شما باید دقیقاً نوع شرکت یا کسب و کاری را که می خواهید راه اندازی کنید مشخص کنید. همچنین باید این موارد را در نظر بگیرید:

شما خود را در 5 سال آینده در چه شرایطی می بینید؟

آیا برای افزایش مشتریان هدف دارید؟

برای افزایش تعداد کارمندان چطور؟

داشتن یک دید واضح به موفقیت شما کمک می کند.

مطلب پبشنهادی: هزینه های مهاجرت به کانادا

برنامه تجاری داشته باشید!

علاوه بر داشتن دید واضح از آنچه می خواهید کسب و کار شما به دست آورد، باید برنامه ای نیز داشته باشید که به طور دقیق توضیح دهد که چگونه کسب و کار خود را رشد خواهید داد. به گفته کارآفرینان نوشتن برنامه کسب و کار شما را مجبور می کند همه موارد را یک باره مرور کنید. بررسی مفروضات بازاریابی، برنامه مالی و برنامه کارکنان به شما کمک می کند در این موارد برنامه ریزی کنید و آنها را نیز عملی کنید. در برنامه تجاری خود باید آنچه را می خواهید در دوازده ماه آینده به انجام برسانید و اطمینان حاصل کنید  را نیز ذکر کنید.

نوشتن اهداف کوتاه مدت

علاوه بر داشتن یک برنامه تجاری برای اهداف بلند مدت، موفق ترین مشاغل تجاری مشاغلی هستند که اهداف کوتاه مدت نیز دارند. به طور مشخص، یک برنامه صحیح آنچه شرکت برای دستیابی به اهداف سالانه خود در سه ماهه، یک ماه و هفته آینده باید بدست آورد را شناسایی می کند. تعیین هدف هنگام تهیه برنامه کسب و کار شما یک بار اتفاق نمی افتد بلکه یک روند مداوم است و با تغییر شرایط ممکن است اهداف تغییر کند. مهم است که به یاد داشته باشید که تعیین هدف فقط مربوط به میزان درآمد شما نیست. این می تواند مربوط به رشد تجارت یا هر چیز دیگری باشد که برای پیشرفت کار مهم است.

ویزا 724-نکات مهم در نوشتن بیزینس پلن

نکات مهم در نوشتن بیزینس پلن

همیشه واقیعت را بیان کنید: در هنگام نوشتن بیزینس پلن خود، نکاتی را وارد کنید که حقیقت دارد؛ صرفا پلن را به منظور جلب توجه سرمایه گذاران نگارش نکنید. باید در نظر داشته باشید که اغراق و بزرگنمایی موجب شک سرمایه گذار می شود. بیزینس پلن را برای خودتان بنویسید و نتیجه گیری کنید که آیا به این بیزینس علاقه مند می شوید؟

مواردی که در زیر ارائه شده، از جمله مواردی ست که هرگز نباید در بیزینس پلن خود آن را بیان کنید:

  • اغراق در بیزینس پلن ممنوع است: توجه داشته باشید هرگونه پیش بینی یا فرضیه ای را که بیان می کنید باید واقع گرا بوده و باید قابلیت توجیه داشته باشد.
  • شرایط مالی خود را مخفی نکنید. اگر مشکل مالی دارید و یا فروش شما دارای نوسان است و میزان درآمد شما در بازه های زمانی مختلف متفاوت است، حتما آن را در بیزینس پلن خود عنوان کنید و بیان کنید که با جذب سرمایه می توانید مشکلات را حل کنید. شفاف بودن در بیزینس پلن به شدت می تواند موجب اعتماد شود. جلب اعتماد می تواند بزرگترین امتیازی باشد که دریافت می کنید.
  • شرایط و اطلاعات مدیران شرکت را پنهان نکنید، اینکه مدیران شرکت چه شرایط و توانایی هایی دارند را مخفی نکنید. برنامه های تبلیغات خود را پنهان نکنید و پیش بینی های غیر معقول یا ناقص را ارائه ندهید.
  • هیچوقت تصور کنید که سرمایه گذار چون پول زیادی دارد برای خرج کردن پولش برنامه ای ندارد! شاید باورتان نشود اما بیزینس پلن های بسیاری را دیده ایم که دقیقا همین مفهوم را می رساند چون دانش خاصی پشت آن نیست اما توقع بسیار است.

هر کدام از موارد بالا می تواند سرمایه گذاران یا سهامداران را نسبت به برنامه ارائه شده شما بی اعتماد کند و این همان موضوعی ست که باعث می شود تا پلن شما مورد توجه قرار نگیرد و شما نتوانید برنامه خود را به مرحله اجرا برسانید.

نکاتی که در این مقاله ارائه شده است، نشان دهنده ویژگی های یک بیزینس پلن مناسب برای شروع کار است. ما نیز آمادگی لازم جهت راهنمایی شما در این امر را در اختیار داریم. توجه داشته باشید که بیزینس پلن شما در حقیقت کلام قاطع شما با سرمایه گذارانی است که برای شروع تجارت خود به آن ها نیاز خواهید داشت.

مطلب پیشنهادی: مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ ویزا

توسعه مهارت

علاوه بر تعیین اهداف برای تجارت، باید اطمینان حاصل کنید که مهارت شما به طور مداوم بیشتر می شود. موفقیت نتیجه رشد دانش شما و توسعه مهارت ها البته در حد توانایی شما است در واقع رشد فردی سرمایه گذاری در برند و تضمین کیفیت کار شماست. علاوه بر این برای موفقیت، مشاغل باید منابع و وقت خود را برای آموزش کارمندان خود نیز اختصاص دهند تا اطمینان حاصل شود که همه می توانند به همان اندازه موثر و کارآمد برای تجارت باشند. با تغییر ماهیت مشاغل، شما باید آموزش مداوم برای کارمندان خود ارائه دهید، چیزی که باید در برنامه کسب و کار خود بگنجانید! شما باید ارزیابی های مکرر از آموزش و عملیات خود را انجام دهید و اگر مورد ضعیفی را در کسب و کار پیدا کردید، با تجدید نظر در روش های خود، آن را برطرف کنید.

یک بازاریاب عالی باشید!

مشاغل معمولاً با تلاش های بازاریابی خود بیشترین موفقیت را کسب می کنند! بنابراین اطمینان حاصل کنید که کسب و کار شما یک برنامه بازاریابی مشخص دارد. مطمئناً، اگر خدمات خوبی به مشتریان خود ارائه می دهید از بازاریابی دهان به دهان بهره مند می شوید که بهترین روش بازاریابی و بدون هزینه ترین روش است! نکته کلیدی در برنامه بازاریابی شما استفاده از کانال های بازاریابی است. به عنوان مثال، جذب مشتری از طریق تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک (در سایت ها)، خبرنامه ها و رسانه های اجتماعی احتمالاً بیش از استفاده از تنها یکی از این کانال ها باعث جذب مشتری خواهد شد.

مطلب پیشنهادی: مهاجرت به کانادا از طریق خرید یا راه اندازی رستوران

مشتریان خود را بشناسید!

یکی از بهترین ویژگی هایی که یک کسب و کار موفق می تواند داشته باشد شناخت مشتریان و ارائه مواردی است که مشتریان می خواهند. توانایی درک نیازهای مشتریان خود مهمترین موضوع در هر کسب و کار موفقی است. هرچه اطلاعات بیشتری در مورد مشتریان و نیازهای آنها داشته باشید، تلاش بازاریابی شما نیز موثرتر خواهد بود. با صحبت با مشتریان خود می توانید چیزهای زیادی از آنها یاد بگیرید. از آنها بپرسید چرا از شما خرید می کنند یا چرا آنها از شما برخی موارد را تهیه نمی کنند و آنچه را که می خواهند در آینده در کسب و کار شما ببینند چیست. به این ترتیب می توانید تصویری ارزشمند از آنچه برای آنها مهم است داشته باشید و می توانید آن محصول یا خدمات را برای موفقیت در کسب و کار و همچنین داشتن مشتری وفادار به آنها ارائه دهید.

اهل تغییر باشید!

اگر متعهد به توسعه یک تجارت موفق هستید، مهم است که اگر چیزی آن طور که می خواهید نیست آن را تغییر دهید. تغییر و رقابت در تجارت امروزه بسیار مهم است. هنگامی که شما به طور منظم برنامه و اهداف کسب و کار خود را ارزیابی و تطبیق می دهید تا اطمینان حاصل شود که به چشم اندازی که برای تجارت خود تعیین کرده اید می رسید می توانید اطمینان داشته باشید که تلاش های شما نتیجه خواهد داد؛ به همین علت است که می گویند بیزینس پلن خود را دائما بررسی و بروزرسانی کنید.

آمادگی مالی داشته باشید!

اداره یک کسب و کار می تواند یک سرمایه گذاری نسبتاً گران باشد و شما باید یک پروفایل مالی مناسب داشته باشید. بسیاری از مشاغل کوچک در سال اول خود با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند برای مثال هزینه های غیر منتظره و یکهویی که نیاز به پرداخت دارند! همچنین شاید لازم باشد بودجه بیشتری به برنامه بازاریابی خود اضافه کنید تا به انچه در نظر دارید برسید. بر اساس تحقیقات دلیل شکست بسیاری از مشاغل به دلیل بی سود بودن آنها نیست، بلکه به این دلیل است که آنها به علت عدم حسابرسی قادر به پرداخت بدهی های خود نیستند. برای اطمینان از اینکه می توانید یک تجارت موفق را اداره کنید، مهم است که از نظر مالی برای هر چیزی که ممکن است برای شما پیش آید آماده باشید. با داشتن سرمایه اضافی شما می توانید بودجه بیشتری را در برنامه های تجاری خود قرار دهید، یا حتی بدون نگرانی تجارت خود را گسترش دهید.

مطلب پیشنهادی: شرایط مهاجرت به کانادا ویژه کارخانه‌داران و تولیدکنندگان

هرگز تسلیم نشوید!

مطمئناً زندگی صاحب مشاغل به خصوص در روزهای اولیه هرگز آسان نخواهد بود. همیشه فراز و نشیب های قابل توجهی در این راه وجود دارد. با این وجود، هرگز نباید تسلیم شوید، حتی وقتی تجارت بد به نظر می رسد. با پایبندی به برنامه کاری خود می توانید از رسیدن به اهدافی که تعیین کرده اید و موفقیت در کسب و کار خود اطمینان حاصل کنید.

پرشور باشید!

مطمئناً داشتن یک تجارت موفق کمی سخت است اگر خودتان اعتقاد داشته باشید که موفقیت آمیز خواهد بود و واقعاً علاقه مند به کار خود باشید به آنچه می خواهید می رسید همچنین اگر علاقه و اشتیاق زیادی داشته باشید، احتمالاً در کار خود بازده بیشتری خواهید داشت و به رشد آن کمک می کنید.

معرفی چند وبسایت در حیطه ارائه بیزینس پلن (البته باید تحقیق کنید که در حیطه کانادا به صورت تخصصی فعالیت دارند یا نه):

www.bplans.com

www.investopedia.com

www.sba.gov

داده ها و اطلاعات موجود در یک بیزینس پلن حرفه ای

بیزینس پلن حرفه ای شامل داده ها و اطلاعات خاصی می باشد. به طور کلی طرح های تجاری می توانند 4 حوزه کلیدی را پوشش دهند. در تمامی این 4 حوزه یعنی مشخصات شرکت، فروش و بازاریابی، اجرای عملیات و امور مالی، باید داده ها و اطلاعاتی فراهم شوند. برای مثال در بخش مشخصات شرکت شما باید اطلاعاتی از قبیل شرح کسب و کار، محصولات و خدمات، معرفی اعضای شرکت، تاریخچه شرکت و… را در طرح خود ذکر کنید. در بخش فروش و بازاریابی نیز به ذکر اطلاعاتی مانند نوع طرح فروش، استراتژی های قیمت گذاری محصول، تخمین میزان فروش و سود و… نیاز دارید.

در بخش اجرایی یا همان عملیاتی یک طرح تجاری حرفه ای باید مکان اجرای پروژه را مشخص کنید. میزان دارایی، میزان تولید، تامین کنندگان مالی و متریالی، ارزیابی ریسک و… نیز از دیگر نکاتی هستند که در این بخش باید به آن ها توجه کنید. در بخش امور مالی نیز باید تمامی داده های عددی را به صورت دقیق محاسبه کرده و در طرح خود ذکر کنید.

3 اشتباه رایج در طراحی بیزینس پلن

در طراحی بیزینس پلن حرفه ای 3 اشتباه متداول وجود دارد که می تواند شما را با مشکل مواجه کند. اولین نکته این است که بیش از حد جاه طلب نباشید. سعی کنید با توجه به شرایط بازار و شرکت خود، واقعیت ها را در نظر گرفته و بیزینس پلن خود را طبق این موارد تهیه کنید. نکته دوم شفاف سازی امور مالی برای سرمایه گذاران است.

حتی اگر در فروش خود دچار ضرر شدید، بهتر است این مسئله را با سرمایه گذاران مطرح کنید. پوشاندن مشکلات مالی به وجود آمده، می تواند برای آینده شرکت شما خطرناک باشد. ممکن است دیگر سرمایه گذاران برای همکاری به شما اعتماد نکنند. مسئله آخر نیز ارائه جزئیات به تیم مدیریتی است. باید تمام روند کار به همراه جزئیات به تیم مدیریتی اعلام شود.

مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده،ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند.
بدیهی است برداشت و مشورت‌های حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی توصیه می‌شود.
مدیریت و همکاران این مجموعه مسوولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسوولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.

ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.

درخواست مشاوره رایگان

6 + 2 =

نظرات و سوالات شما

  • علیرضا گفت:

    برای نوشتن بیزنس پلن برای مهاجرت کانادا با داشتن ایده مشخص کمک می خواستم

  • hosein jafari گفت:

    تأثیر کارت پایان خدمت سپاه در خروج از کشور خصوصا به مقصد کانادا و یا دیگر کشورها چیست؟

  • >