ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای استرالیا تحصیلی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای استرالیا تحصیلی

نوع ویزا : تحصیلی، مولتی، تضمینی

کشور : استرالیا

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید

مدارک :

1. اصل پاسپورت
2. دو قطه عکس
3. ترجمه شناسنامه
4. مدارک شغلی
5.  سند ملکی
6. پرینت 6 ماهه حساب بانکی
7. تمکن مالی به لاتین

توضیحات :

30% کل مبلغ به عنوان پیش پرداخت دریافت میگردد.

قرارداد رسمی و قانونی امضا میگردد.

سروران گرامی، با مراجعه به بخش "پرسش و پاسخ / نظرات" در انتهای همین مطلب می‌توانید از مشاوره رایگان ویزا یا مهاجرت ووکلا و کارشناسان موسسه بهره مند شوید.

مطالب مرتبط:

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 1 ساله

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای انگلیس مولتی 2 ساله

ویزای انگلیس مولتی 5 ساله

ویزای انگلیس مولتی 10 ساله

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای کانادا تضمینی با شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

اخذ پاسپورت کانادا برای تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

1 سال

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

14 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


پدرام شعبانیان :

سلام من ۳۰ سال دارم و لیسانس آی تی دارم و ۸ سال هم سابقه کار با بیمه دارم. همسرم ۳۲ سال سن دارد و فوق لیسانس حسابداری و ۷ سال سابقه کار با بیمه دارد. برای کشورهایی مثل استرالیا یا کانادا چه نوع ویزایی برای ما مناسب می باشد و میتوانیم اقدام کنیم؟ باسپاس

با سلام و اجترام 

شما میتوانید از طریق ویزای تحصیلی به کانادا رفته و پس از اخذ مدرک شانس خوبی برای جذب بازار کار خواهید داشت.

همچنین روش مهاجرتی PEQ میتواند روش مهاجرتی سریعی با توجه به شرایط شما محسوب میگردد.

يوسفي :

وقت بخير، من ٣٦ ساله داراي فوق ديپلم كامپيوتر (نرم افزار) سال ٨١ و كارشناسي مترجمي زبان انگليسي سال ٩٥ با معدل ١٨/١٢ هستم حدود ٩ سال سابقه كار با بيمه دارم و همسرم ٣٩ ساله فوق ديپلم كامپيوتر هستند و ايشان متخصص شبكه هاي مخابراتي در زمينه فيبر نوري هستند ١٢ سال بيمه كاري دارند و ٩ سال است شركت در همين زمينه داريم و شركت رتبه دار است كارت بازرگاني و ... دارد و كاملا فعال است و يك پسر ٥ ساله هم داريم براي اقامت از طريق كار يا تحصيل در كانادا يا استراليا شرايط ما به چه نحوي است؛ اين نكته را بگويم هيچ كدام هنوز براي آيلتس اقدام نكرديم ميخواستم بدانم با توجه به شرايط سني فعلي و عدم وجود ايلتس ميتوانم براي ارشد اقدام كنم كه بعداز ان بتوانيم براي اقامت دائم اقدام كنيم يا خير ، آيا توجيه آفيسر قابل حل است؟ و در صورت الزام به ارائه آيلتس چه درجه اي لازم است هم براي كار و هم تحصيل ممنون

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام 

با توجه به شرایط عنوان شده و نداشتن مدرک زبان بهترین گزینه برای شما روش مهاجرتی PEQ می باشد. یکی از مزیت های این روش نداشتن شرایط سنی است و اینکه بعد از گذراندن یک دوره ی آموزشی یک ساله میتوانید مشغول بکار شده و درخواست اقامت دائم داشته باشید.

اسماعیل جعفرنسب : با سلام..‌ ۳۶ سال دارم و دارای مدرک دیپلم فنی عمران و دارای مدرک فنی و حرفه ای درجه ۲ کارگران ماهر لوله کشی ساختمان و البته ۸ سال سابقه بیمه تا به امروز و در حال حاضر نیز به فروش لوازم ساختمانی مشغولم..دارای یک فرزند ۲ و نیم ساله... وهمسرم ارشد معماری با معدل ۱۶/۹۲.. با ۸ سال سابقه فعالیت ..بهمراه تدریس در دانشگاه..آیا میتوان با این شرایط اقدام به ویزای تحصیلی یا کاری در استرالیا یا سوئد کرد؟ ممنونم

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

شرایط شما و همسرتان برای ویزای تحصیلی و کاری سوئد مناسب است و احتمال موفقیت شما برای دریافت ویزا تحصیلی در سوئد و تبدیل آن به ویزای کاری بالا می باشد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

رضایی : سلام.من 40 ساله ولیسانس کامپیوتروشوهرم 48ساله وفوق لیسانس itهست.سه پسر6و10و15ساله داریم.امکان تحصیل وکار در کدام کشور راداریم؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

امکان اینکه برای فرزندان ویزای دانش آموزی اخذ گردد فراهم است، شما و همسرتان به واسطه ویزای دانش آموزی کانادا میتوانید به کانادا به صورت قانونی مهاجرت کنید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ثمین میلان : سلام برای ویزای تحصیلی نیاز به آیلتس هم دارم؟

با سلام و احترام 

برای اخذ ویزای تحصیلی برخی دانشگاهها نیازی به ارائه مدرک زبان نیست اما به شما زمان خواهند داد که برای اخذ مدرک زبان خود اقدام نمایید.

ثمین میلان : سلام من 23سالمه دیپلم و پیش دانشگاهی تجربی دارم میخواستم بدونم میتونم ویزای تحصیلی استرالیا رو بگیرم؟

با سلام و احترام 

سیستم ویزای تحصیلی استرالیا به صورت امتیاز بندی و بسیار سخت گیرانه است. باید مدارک شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

اما احتمالا شرایط شما برای دریافت ویزای ایتالیا یا سوئد فراهم است...

عارفه گودرزی : من ۳۰ یاله و مجردم لیسانس فیزیک دارم ولی به صورت تجربی ۷ سال ک دندانسازم دوست دارم ک آکادمیک پروتز دندان بخونم و همزمان باهاش کمی هم کار کنم توی همین ضمینه آیا راهی هست برای دریافت ویزا تحصیلی ک اجازه کا هم داشته باشم البته زبانم متوسط ولی میتونم تو یک سال یه نمره مناسب بیارم به نظر شما شدنی هست؟

با سلام و احترام

امکان دریافت ویزای تحصیلی هست اما باید مدارک شما به دقت مورد بررسی کارشناسان قرار گیرد.

میتوانید در وبسایت اقدام به اخذ وقت مشاوره نمایید.

حامد صادقیان : با احترام بنده برای دانشگاه نیو سوث ولز سیدنی پذیرش گرفته و قصد دارم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم. سوال اول بنده در مورد قیمت این نوع ویزاست؟ سوال دوم اگر خدای نکرده این ویزا رد شود این مبلغ عودت داده میشود یا خیر؟ و سوال آخر اینکه مدت پاسخگویی به این نوع ویزا چه مدت است؟با احترام حامد صادقیان

با سلام و احترام

قیمت ویزای تحصیلی استرالیا در همین صفحه عنوان شده. در صورتی که با درخواست ویزای شما موافقت نگردد کل مبلغ بدون کسری عودت داده خواهد شد. مدت اخذ ویزا هم در همین صفحه عنوان شده.

 

تارا مهدی زاده : سلام. من ۳۱ سال دارم. دیپلم و پیش دانشگاهی رشته ریاضی دارم و فوق دیپلم رشته کامپیوتر نرم افزار. مدرک آیلتس ۴ دارم که البته میدونم نمره پایینی هست. اما میتونم نمره بالاتری کسب کنم.همسرم ۳۸ سال داره. ایشون دیپلم برق و همچنین مدرک درجه ۲ و ۳ برق فنی حرفه ای داره و طی ۵ سال اخیر چند پروژه پیمانکاری برق داشته که آخریش پروژه پارک فناوری پردیس بود که حدودا ۳ ماه پیش به اتمام رسید. میخواستم بدونم آیا امکانش هست که من ویزای تحصیلی یا گذروندن کالج رو بگیرم؟ و یا همسرم ویزای کاری استرالیا یا کشور دیگه ای رو دریافت کنه؟

با سلام و احترام

بله شما میتوانید ویزای تحصیلی یا کالج انگلستان و استرالیا را کسب کنید

با مراجعه به بخش سفارش ویزا میتوانید ویزای مورد نظر خود را انتخاب نموده و اقدام به ثبت سفارش نمایید. در اولین فرصت باشما در تماس خواهیم بود.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 982122609221+ (دفتر ایران - تهران) ___ 14168373753+ (واتساپ _ کانادا) پاسخگویی دفتر کانادا فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران.

موبایل : 14168373753+ (واتساپ_کانادا) پاسخگویی فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

 

دفترایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد۳

 

دفتر کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

 Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Canada

 

دفتر آمریکا - فلوریدا: 

Libra liana Co LLC 6336 Buford st

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.