ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای استرالیا تحصیلی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای استرالیا تحصیلی

نوع ویزا : تحصیلی، مولتی، تضمینی

کشور : استرالیا

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای تحصیلی استرالیا: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای تحصیلی استرالیا: مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای تحصیلی استرالیا: 
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای تحصیلی استرالیا:
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای تحصیلی استرالیا: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای تحصیلی استرالیا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

قرارداد رسمی و قانونی امضا میگردد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

1 سال

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

14 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


رضا حراز :

با سلام ممنون میشم اگه راهنماییم کنین . رضا 27 ساله از مشهد با مدرک فوق دیپلم عمران و مدرک جوشکاری زیر آب از موسسه اسوه تهران هستم.به نظر شما با این مدرک (غواصی صنعتی) میتونم ویزا کاری استرالیارو بگیرم و اینکه سابقه کاریم ندارم.

مشاوره مهاجرت و ویزا 

با سلام و احترام 

برای افزایش شانس موفقیت دریافت ویزای کار استرالیا  به حداقل ۳ سال سابقه کار با بیمه مرتبط و مدرک زبان احتیاج دارید

پدرام شعبانیان :

سلام من ۳۰ سال دارم و لیسانس آی تی دارم و ۸ سال هم سابقه کار با بیمه دارم. همسرم ۳۲ سال سن دارد و فوق لیسانس حسابداری و ۷ سال سابقه کار با بیمه دارد. برای کشورهایی مثل استرالیا یا کانادا چه نوع ویزایی برای ما مناسب می باشد و میتوانیم اقدام کنیم؟ باسپاس

با سلام و اجترام 

شما میتوانید از طریق ویزای تحصیلی به کانادا رفته و پس از اخذ مدرک شانس خوبی برای جذب بازار کار خواهید داشت.

همچنین روش مهاجرتی PEQ میتواند روش مهاجرتی سریعی با توجه به شرایط شما محسوب میگردد.

يوسفي :

وقت بخير، من ٣٦ ساله داراي فوق ديپلم كامپيوتر (نرم افزار) سال ٨١ و كارشناسي مترجمي زبان انگليسي سال ٩٥ با معدل ١٨/١٢ هستم حدود ٩ سال سابقه كار با بيمه دارم و همسرم ٣٩ ساله فوق ديپلم كامپيوتر هستند و ايشان متخصص شبكه هاي مخابراتي در زمينه فيبر نوري هستند ١٢ سال بيمه كاري دارند و ٩ سال است شركت در همين زمينه داريم و شركت رتبه دار است كارت بازرگاني و ... دارد و كاملا فعال است و يك پسر ٥ ساله هم داريم براي اقامت از طريق كار يا تحصيل در كانادا يا استراليا شرايط ما به چه نحوي است؛ اين نكته را بگويم هيچ كدام هنوز براي آيلتس اقدام نكرديم ميخواستم بدانم با توجه به شرايط سني فعلي و عدم وجود ايلتس ميتوانم براي ارشد اقدام كنم كه بعداز ان بتوانيم براي اقامت دائم اقدام كنيم يا خير ، آيا توجيه آفيسر قابل حل است؟ و در صورت الزام به ارائه آيلتس چه درجه اي لازم است هم براي كار و هم تحصيل ممنون

مشاور مهاجرت و ویزا:

با توجه به شرایط عنوان شده و نداشتن مدرک زبان بهترین گزینه برای شما روش مهاجرتی PEQ می باشد. یکی از مزیت های این روش نداشتن شرایط سنی است و اینکه بعد از گذراندن یک دوره ی آموزشی یک ساله میتوانید مشغول بکار شده و درخواست اقامت دائم داشته باشید.

اسماعیل جعفرنسب : با سلام..‌ ۳۶ سال دارم و دارای مدرک دیپلم فنی عمران و دارای مدرک فنی و حرفه ای درجه ۲ کارگران ماهر لوله کشی ساختمان و البته ۸ سال سابقه بیمه تا به امروز و در حال حاضر نیز به فروش لوازم ساختمانی مشغولم..دارای یک فرزند ۲ و نیم ساله... وهمسرم ارشد معماری با معدل ۱۶/۹۲.. با ۸ سال سابقه فعالیت ..بهمراه تدریس در دانشگاه..آیا میتوان با این شرایط اقدام به ویزای تحصیلی یا کاری در استرالیا یا سوئد کرد؟ ممنونم

مشاور مهاجرت و ویزا:

شرایط شما و همسرتان برای ویزای تحصیلی و کاری سوئد مناسب است و احتمال موفقیت شما برای دریافت ویزا تحصیلی در سوئد و تبدیل آن به ویزای کاری بالا می باشد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

رضایی : سلام.من 40 ساله ولیسانس کامپیوتروشوهرم 48ساله وفوق لیسانس itهست.سه پسر6و10و15ساله داریم.امکان تحصیل وکار در کدام کشور راداریم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

امکان اینکه برای فرزندان ویزای دانش آموزی اخذ گردد فراهم است، شما و همسرتان به واسطه ویزای دانش آموزی کانادا میتوانید به کانادا به صورت قانونی مهاجرت کنید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ثمین میلان : سلام برای ویزای تحصیلی نیاز به آیلتس هم دارم؟

با سلام و احترام 

برای اخذ ویزای تحصیلی برخی دانشگاهها نیازی به ارائه مدرک زبان نیست اما به شما زمان خواهند داد که برای اخذ مدرک زبان خود اقدام نمایید.

ثمین میلان : سلام من 23سالمه دیپلم و پیش دانشگاهی تجربی دارم میخواستم بدونم میتونم ویزای تحصیلی استرالیا رو بگیرم؟

با سلام و احترام 

سیستم ویزای تحصیلی استرالیا به صورت امتیاز بندی و بسیار سخت گیرانه است. باید مدارک شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

اما احتمالا شرایط شما برای دریافت ویزای ایتالیا یا سوئد فراهم است...

عارفه گودرزی : من ۳۰ یاله و مجردم لیسانس فیزیک دارم ولی به صورت تجربی ۷ سال ک دندانسازم دوست دارم ک آکادمیک پروتز دندان بخونم و همزمان باهاش کمی هم کار کنم توی همین ضمینه آیا راهی هست برای دریافت ویزا تحصیلی ک اجازه کا هم داشته باشم البته زبانم متوسط ولی میتونم تو یک سال یه نمره مناسب بیارم به نظر شما شدنی هست؟

با سلام و احترام

امکان دریافت ویزای تحصیلی هست اما باید مدارک شما به دقت مورد بررسی کارشناسان قرار گیرد.

میتوانید در وبسایت اقدام به اخذ وقت مشاوره نمایید.

حامد صادقیان : با احترام بنده برای دانشگاه نیو سوث ولز سیدنی پذیرش گرفته و قصد دارم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم. سوال اول بنده در مورد قیمت این نوع ویزاست؟ سوال دوم اگر خدای نکرده این ویزا رد شود این مبلغ عودت داده میشود یا خیر؟ و سوال آخر اینکه مدت پاسخگویی به این نوع ویزا چه مدت است؟با احترام حامد صادقیان

با سلام و احترام

قیمت ویزای تحصیلی استرالیا در همین صفحه عنوان شده. در صورتی که با درخواست ویزای شما موافقت نگردد کل مبلغ بدون کسری عودت داده خواهد شد. مدت اخذ ویزا هم در همین صفحه عنوان شده.

 

تارا مهدی زاده : سلام. من ۳۱ سال دارم. دیپلم و پیش دانشگاهی رشته ریاضی دارم و فوق دیپلم رشته کامپیوتر نرم افزار. مدرک آیلتس ۴ دارم که البته میدونم نمره پایینی هست. اما میتونم نمره بالاتری کسب کنم.همسرم ۳۸ سال داره. ایشون دیپلم برق و همچنین مدرک درجه ۲ و ۳ برق فنی حرفه ای داره و طی ۵ سال اخیر چند پروژه پیمانکاری برق داشته که آخریش پروژه پارک فناوری پردیس بود که حدودا ۳ ماه پیش به اتمام رسید. میخواستم بدونم آیا امکانش هست که من ویزای تحصیلی یا گذروندن کالج رو بگیرم؟ و یا همسرم ویزای کاری استرالیا یا کشور دیگه ای رو دریافت کنه؟

با سلام و احترام

بله شما میتوانید ویزای تحصیلی یا کالج انگلستان و استرالیا را کسب کنید

با مراجعه به بخش سفارش ویزا میتوانید ویزای مورد نظر خود را انتخاب نموده و اقدام به ثبت سفارش نمایید. در اولین فرصت باشما در تماس خواهیم بود.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.