حتی با وجود داشتن سرمایه کافی و یک پرونده مهاجرتی قطور و قوی، همیشه مهاجرت کار آسانی نیست؛ بخصوص وقتی نیاز به تصمیمگیری در مورد موضوعات مهمی مانند مقصد باشد. بدون تعیین مقصد درست، تمام تلاشها، هزینهها، مشاورهها و پیگیریها بیمعنی شده و ارزش خود را از دست میدهند. پس با این وجود این بار تلاش کردیم تا در یادداشتی دیگر در مورد دو مقصد جذابی مهاجرتی، سلسله اطلاعاتی را ارائه کنیم. پرسش اصلی این است که چرا مهاجرت به کانادا بهتر از مهاجرت به کشورهای اروپاییست اما در طول یادداشت پرسشهای مرتبط دیگری مانند مزایای مهاجرت به کانادا چیست؟ مهاجرت به اروپا چه معیابی دارد؟ مهاجرت به کانادا آسانتر است یا اروپا؟ را نیز به طور اجمالی بررسی خواهیم کرد. پس اگر همچنان در مورد مقصد مناسب برای مهاجرت خود تردید دارید و اروپا را به عنوان رقیبی برای مهاجرت به کانادا میدانید، شما را دعوت به مطالعه عناوین زیر میکنیم.
* مهاجرت به کشورهای اروپایی
* بحران پناهندگی یکی از علل جوانب منفی مهاجرت به کشورهای اروپایی
* بالا رفتن نرخ بیکاری
* تعداد فرصتهای شغلی بیشتر پس از مهاجرت به کانادا
* مالیاتها
* نزدیکی به آمریکا بدون حضور در تنشهای آن
* مهاجرت به کانادا و درآمد بیشتر
* علل فرهنگی برتری مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کشورهای اروپایی، عنوانی عام و با دایره پوشش گسترده است؛ همین موضوع ممکن است قدری پروسه بررسی را سختتر کند. ابتدا باید ذکر کرد که مراد ما از مهاجرت به کشورهای اروپایی، میانگینی از برترین کشورهای این قاره در کنار ضعیفترین کشورهای آن است. این بدان معنی است که ما در کنار بریتانیا، آلمان، سوئد، دانمارک، اسپانیا و فرانسه، کشورهای ضعیفتری هم مانند مجارستان، کرواسی، اوکراین و استونی را مد نظر داریم. پس ما با در نظر گرفتن میانگینی منطقی از وضعیت کشورها، به بررسی بحث پیش رو پرداختیم و برای مهاجرت به کشورهای اروپایی تنها کشورهای برتر یا ضعیفتر این قاره را مد نظر قرار ندادیم. هدف ما رسیدن به دید مناسبی از کلیت پدیده مهاجرت به کشورهای اروپایی بود.
احتمالاً مقایسه مساحت کانادا و اروپا شما را متعجب خواهد کرد
بحرانهای سیاسی مختلف خاورمیانه، باعث شده تا در 5 سال اخیر، شاهد سیل عظیم پناهجویان از سوی عراق، سوریه، لبنان و افغانستان باشیم. پناهجویانی که از طرق مختلف مانند ترکیه، دریای سیاه و سواحل مدیترانه به سمت اروپا روانه شدهاند. مطابق برخی از آمارها، سالانه بیش از 350 هزار پناهجو به اروپا وارد میشوند که تعداد زیادی از آنها توانایی کافی برا امرار معاش نداشته، هیچ سرمایهای برای زندگی ندارند و تمام داراییهای خود را در سرزمین جنگزده خود جا گذاشتهاند. ورود این حجم بالای پناهجویان به قاره اروپا در عمل باعث شده تا مهاجرت به کشورهای اروپایی نیز با موانع و مشکلات خاصی روبرو شود. در ادامه نگاهی به این مشکلات ایجاد شده خواهیم داشت.
لندن
بحران گسترش حضور پناهجویان در اروپا، به افزایش نرخ بیکاری در این کشور دامن زده است. به طور مثال نرخ بیکاری در 10 کشور قاره اروپا با بدترین وضعیت از این نظر به بیش از 18.4 درصد رسیده است. جالب است بدانید که در این لیست برخی از کشورهای توسعه یافته اروپا نیز حضور دارند؛ کشورهایی مانند ایتالیا و اسپانیا. این در حالی است که مطابق آمار رسمی، نرخ بیکاری در کانادا در سالهای اخیر به طور میانگین 5.9 درصد بوده است. این یعنی کانادا از این حیث قابل مقایسه با کشورهایی مانند آلمان، بریتانیا، هلند، بلژیک و دانمارک است. با این وجود میتوان گفت مهاجرت به کانادا از این حیث که به محیطی با نرخ کمتر بیکاری وارد خواهید شد، مزیت دارد و شانسهای بیشتری برای موفقیت پیش روی شما قرار میدهد.
با وجود مهاجرت قانونی بیرویه و حضور گسترده پناهجویان در کشورهای اروپایی، تعداد فرصتهای شغلی نیز رو به افول است و شاهد سقوطی نسبی در این بخش نیز هستیم. همانطور که میدانید تعداد فرصتهای شغلی موجود در یک کشور تا حد زیادی تصویر شفافی از شانس شما برای یافتن شغل را نمایان میسازد. مهاجرت به کانادا از این حیث نیز برتری قابل توجهی نسبت به آپشن مهاجرت به کشورهای اروپایی دارد. در حال حاضر بیش از 581 هزار فرصت شغلی خالی در کانادا وجود دارد اما در برترین کشورهای اروپایی آمار به این شکل است:
* آلمان 584 هزار فرصت شغلی
* بریتانیا 377 هزار فرصت شغلی
* هلند 222 هزار فرصت شغلی
* فرانسه 209 هزار فرصت شغلی
* جمهوری چک 340 هزار فرصت شغلی
* بلژیک 129 هزار فرصت شغلی
* لهستان 72 هزار فرصت شغلی
با توجه به لیست برترین کشورهای اروپا از حیث فرصت شغلی خالی، متوجه خواهید شد که تنها کشور اروپایی که فرصتهای شغلی قابل مقایسهای با کانادا دارد، آلمان است و سایر کشورها در این بخش نیز فاصله معناداری با کانادا دارند. این یعنی مهاجرت به کانادا از این حیث شاید تنها با مهاجرت به آلمان قابل قیاس باشد. این در حالی است که اگر به سراغ کشورهای ضعیفتر اروپایی بروید، متوجه خواهید شد که آمار فرصت شغلی خالی در این کشورها شدیداً فاجعهبار است. به طور مثال در کشورهای قبرس، مقدونیه، استونی و پرتغال شاهد کمتر از 10 هزار فرصت شغلی خالی هستیم. پس مهاجرت به کانادا از حیث دستیابی به شانسهای بیشتر کاریابی نیز، برتری قابل توجهی نسبت به مهاجرت به کشورهای اروپایی دارد. حتی با وجود کشور آلمان برای مهاجرت، همچنان مهاجرت به کانادا از این حیث برتری دارد.
پاریس
هرچند قواعد و قوانین سخت و پیچیدهای برای محاسبه درصد نهایی مالیات در کشورهای مختلف وجود دارد، اما در این مورد میتوان به کمک برخی از شاخصها و معیارها، مقایسه عادلانهای داشته و به نقاط مشخصی رسید. در مورد نرخ مالیات بر درآمد اشخاص، باید گفت که میزان آن در کانادا 33 درصد است. اما در مورد کشورهای اروپایی میزان این شاخص به شرح زیر است:
* سوئد 57.2 درصد
* فنلاند 56.95 درصد
* دانمارک 55.8 درصد
* اتریش 55 درصد
* بلژیک 50 درصد
* اسلوونی 50 درصد
* هلند 49.5 درصد
* ایرلند 48 درصد
* پرتغال 48 درصد
* ایسلند 46.24 درصد
* لوکزامبورگ 45.78 درصد
* فرانسه 45 درصد
* آلمان 45 درصد
* اسپانیا 45 درصد
* بریتانیا 45 درصد
با دقت در لیستی که بر اساس جذابترین مقاصد مهاجرتی در اروپا تشکیل شده است، متوجه خواهید شد که به طرز اعجابانگیزی میانگین مالیات بر درآمد اشخاص در کشورهای اسکاندیناوی (صدر لیست) بیش از 55 درصد است. این در حالی است که حتی در سایر کشورهای توسعه یافته قاره نیز، مانند فرانسه، آلمان، اسپانیا، بریتانیا، پرتغال، هلند و بلژیک، میانگین مالیات بر درآمد اشخاص بیش از 47 درصد است! کافیست تا این عدد را با 33 درصد اعلام شده برای کانادا مقایسه کنید. مهاجرت به کانادا به طرز روشنی، از حیث پرداخت مالیات کمتر برای درآمدها، نسبت به مهاجرت به کشورهای اروپایی برتری دارد و اگر خواهان مبالغ کمتری برای مالیات هستید، کانادا مقصد بهتری است. در صورت انتخاب مهاجرت به کانادا شما وارد محیطی خواهید شد که میزان مالیات در آن به طرز چشمگیری از کشورهای اروپایی کمتر است.
تورنتو
مهم نیست آمریکا را دوست داشته باشید یا نه، در هر حال آمریکا فعلاً مرکز تجارت جهانی و سرزمین فرصتهای بسیار است. با مهاجرت به کانادا شما دسترسی بهتری به آمریکا خواهید داشت. هم از حیث دسترسی جغرافیایی و نزدیکی موقعیت و هم از حیث دسترسی تجاری و اجازههای موجود برای تجارت و بازرگانی. این نزدیکی به آمریکا، باعث شده تا مهاجرت به کانادا، برای کارآفرینان و صاحبان شرکتها و مشاغل بیش از مهاجرت به کشورهای اروپایی جذاب باشد. اتحادیهها و پیمانهای اقتصادی مختلفی بین کشورهای آمریکای شمالی (کانادا، آمریکا و مکزیک) وجود دارد که تبادل نیروی کار و داد و ستد بین این کشورها را بسته به برخی قواعد تسهیل کرده است. در کنار این اتحادیههای اقتصادی، آمریکا و کانادا به عنوان متحدانی دیرین و دوستانی قدیمی، همواره درهای بازی به سوی یکدیگر داشتهاند. پس مهاجرت به کانادا از این حیث نیز به طرز جدی برتری دارد. در حالی که پس از مهاجرت به کانادا دسترسی خوبی به آمریکا دارید، با مهاجرت به کشورهای اروپایی از این امکان محروم خواهید شد.
نزدیکی آمریکا و کانادا ریشههای تاریخی دارد و غیرقابل قطع است
در مجموع تعریف شاخصها و معیارها در این بخش نیز تا حدی سخت است و باید با دقت عمل کرد. هرچند شاخصهای مختلفی در این مورد مطرح میشوند اما در این بخش ما تلاش کردیم تا با در نظر گرفتن میانگین درآمد نیروی کار ماهر، نیمهماهر و غیر حرفهای، به میانگینهایی در مورد کشورها دست پیدا کنیم. هرچند در این مورد ممکن است دقت قدری پایین باشد زیرا متغیرات درآمد در کانادا بسیار زیاد است و بین استانها تفاوتهای آشکاری در مورد درآمد مشاغل مختلف وجود دارد اما در مجموع این معیار مناسبی برای مقایسه درآمد در کانادا با درآمد در کشورهای اروپایی است. ابتدا در نظر داشته باشید که میانگین درآمد در کانادا، ماهانه 3250 دلار آمریکاست. اما در مورد کشورهای اروپایی به لیست زیر دقت کنید.
* آلمان 4400 دلار
* فنلاند 3855 دلار
* فرانسه 3200 دلار
* بریتانیا 2800 دلار
* ایتالیا 2754 دلار
* اسپانیا 1983 دلار
* پرتغال 1271 دلار
با دقت به لیست متوجه خواهید شد که میانگین درآمد در اغلب کشورهای اروپایی نسبت به کانادا کمتر است. تنها دو کشور آلمان و فنلاند میانگین بالاتری نسبت به کانادا دارند و سایر کشورهای توسعه یافته از جمله فرانسه، بریتانیا، ایتالیا، اسپانیا و پرتغال پشت سر کانادا قرار میگیرند. پس با این وجود حتی از حیث درآمد نیز مهاجرت به کشورهای اروپایی به شرط انتخاب آلمان و فنلاند، میتواند از مهاجرت به کانادا بهتر باشد. مهاجرت به کانادا شما را به درآمد بیشتری نسبت به اغلب کشورهای اروپایی میرساند و از این حیث نیز برتری محسوسی دارد. در نظر داشته باشید که لیست فوق، برترین کشورهای مهاجرپذیر اروپا هستند و با وارد کردن کشورهای کمتر توسعهیافتهای مانند آلبانی، بوسنی، رومانی و مولداوی، تا چه حد اوضاع اروپا از نظر درآمد بدتر خواهد شد.
کبک
در کنار علل اقتصادی، عللهای فرهنگی نیز در بسیاری از جنبه رأی به برتری مهاجرت به کانادا میدهند و این آپشن را گزینه بهتری تلقی میکنند. در حالی که بحران حضور پناهجویان در اروپا به علل مختلفی قوت گرفته است، جریانهای نژادپرستانه نیز به موازات آن در حال شعلهور شدن هستند. در یونان، آلمان، فرانسه، اسلواکی، سوئد، لهستان و ایتالیا، شاهد ظهور یا قوت گرفتن جریانهای افراطی نژادپرستانه هستیم. این جریانها تا حد زیادی با روشهای مختلف زندگی را برای مهاجران سخت میکنند. در حالی که برخی از آنها تنها با تلاش برای تصویب قوانین تبعیضآمیز در جهت سختتر کردن شرایط زندگی مهاجران گام برمیدارند، برخی دیگر با شدت بیشتری حتی به صورت عملی و در خیابانها با آشوب، اعتراضات و برخوردهای نامناسب، زندگی را برای مهاجران سخت میکنند. اما در مقابل با انتخاب مهاجرت به کانادا و رفتن به این کشور خبری از این مشکل فرهنگی نیست. فرهنگ کانادا از دیرباز پذیرش زیادی برای مهاجران داشته و از این حیث که تفاوتی بین مهاجران و شهروندان قائل نیست زبانزد است. تفاوتهای نژادی و فرهنگی در کانادا با آغوش باز پذیرفته میشوند و در کنار برخورد خوب حکومت، خود مردم کانادا نیز بازخورد مثبتی نسبت به مهاجران و افراد غیر بومی دارند. این یعنی از نظر فرهنگی نیز مهاجرت به کانادا به طرز چشمگیری برتری داشته و دارای ارجحیت است.
بیشک در این جدال، تمام شاخصها و معیارها رأی به نفع کانادا میدهند
برای مشاهده ویدئوهای مهاجرت به کانادا، با کلیک برروی لینک زیر، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
سازمان مهاجرتی کاناداپاس (visa724.com)، به مدیریت عاملی عضو رسمی شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا، آقای مهیار حلاج پور با داشتن مجوزهای لازمه از وزارت کار و رفاه اجتماعی ایران و مجوز رسمی از ICCRC ، تا بحال صدها پرونده موفق و قانونی مهاجرتی داشته است.
همراهان گرامی، برای بهره مندی از ارزیابی تخصصی شرایط شما، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید، یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید؛ میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره عضو رسمی شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا بهره مند شوید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و مجوزهای ما اطمینان حاصل نمایید.
مطالب پیشنهادی:
> درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید
> سرمایه گذاری در کانادا یا استرالیا
> سرمایه گذاری در کانادا یا آمریکا
> مشاغل پر در آمد کانادا در سال 2020
مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده، ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند.
بدیهی است برداشت و مشورتهای حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص آقای مهیار حلاج پور ممکن بوده و توصیه میشود.
مدیریت و همکاران مجموعه حقوقی کاناداپاس و کاریابی بینالمللی مهیار مسئولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسئولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.
ارتباط با ما
آدرس و راههای ارتباطی :
- کاریابی بین المللی مهیار
- شرکت توسعه استارتاپ و سرمایه گذاری i3capital
با مدیریت، مهیار حلاج پور عضو رسمی قانونگذاری مشاورین مهاجرت کانادا
دارای مجوزرسمی از وزارت کار و رفاه اجتماعی ایران
دارای مجوز رسمی ICCRC R520250 (اداره مهاجرت کانادا)
دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):
25 Sheppard Avenue West
suite 300
M3n 6S6 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)
0014168905972 (پاسخگویی: دوشنبه تا شنبه 18:00 الی 02:00 بوقت تهران)
واتساپ کانادا:
16477627724+ (پاسخگویی به پیامهای متنی در واتساپ)
دفتر ایران:
02122927033 (پاسخگویی: شنبه تا چهارشنبه 10:00 الی 17:00 بوقت تهران) - (پنجشنبه: 10 الی 14:00)
تهران - بزرگراه مدرس شمال، خیابان دستگردی شرقی(ظفر)، جنب بیمارستان علی اصغر، پلاک 199 طبقه سوم، واحد 301 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)
واتساپ دفتر ایران:
09124644197 (پاسخگویی: 10:00 الی 18:00 بوقت تهران)
* برای مطالعه 10 روش اصلی مهاجرت کانادا، به صفحه مهاجرت به کانادا مراجعه بفرمایید.
ایمیل : info[at]visa724.com
تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.