نحوه ی نوشتن رزومه برای مهاجرت کاری به کانادا

تهیه رزومه برای کاریابی در کانادا

تهیه رزومه برای کاریابی در کانادا

قالب رزومه در کانادا با بسیاری از کشورها متفاوت است. تهیه رزومه در کانادا قوانین و سبک خاصی را دارد که باید بر اساس آن اقدام به نوشتن رزومه کنید؛ در غیر این صورت رزومه شما استاندارد نیست. با خواندن این محتوا شما با اصول رزومه نویسی در کانادا آشنا می شوید؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

لنگرفرمت رزومه در کانادا چگونه است؟

فرمت رزومه برای کانادا

رزومه کاری، کلید اصلی یافن شغل در کانادا است؛ پس نوشتن صحیح و ثبت اطلاعات درست و حقیقی عناصر اصلی انتخاب شما برای یک شغل است. کارفرمایان بر اساس اطلاعات و ویژگی های نوشته شده در رزومه شرایط شما را برای انتخاب در شغل مورد نظر ارزیابی می کنند.
در واقع می توان گفت هدف شما از نوشتن روزمه باید جلب خواننده با هدف مشخص کردن جلسه مصاحبه کاری و انتخاب شما باشد. شما باید در رزومه توجه کارفرما را به صورت کامل قبل از جلسه کاری جذب کنید و همچنین مواردی را ثبت کنید که نشان دهد شما لایق استخدام در جایگاه شغلی مورد نظر هستید.
توصیه می شود که در رزومه در عوض شرح وظایف خود به دستاوردهایی که داشته اید اشاره کنید؛ در واقع مواردی را ذکر کنید که نشان دهد شما نسبت به نامزدهای دیگر برتری دارید.

قالب رزومه در کانادا باید به ترتیب دارای موارد زیر باشد:

اطلاعات تماس
خلاصه شغلی
تجربه کاری
تحصیلات

در صورت لزوم ، شما همچنین می توانید مهارت های فنی و تجربه داوطلبانه و مشارکت خود در مسائل شغلی مربوطه را اضافه کنید.

لنگرنکات مهم در تهیه رزومه برای کاریابی در کانادا

تهیه رزومه

رزومه مهم ترین ابزار برای تامین مصاحبه است، پس به آن به عنوان یک سند برای ثبت کارها به عنوان یک تاریخچه نگاه نکنید. زمان تهیه رزومه تمرکز خود را بر نوشتن نکات برجسته و اصلی بگذارید و نیاز نیست که همه جزئیات را ذکر کنید. زمان مصاحبه زمانی برای ارائه جزئیات است.
رزومه خود را جذاب نگه دارید. به طور معمول مدیران بین 10 تا 30 ثانیه زمان صرف خواندن رزومه شما می کنند. باتوجه به این موضوع بهتر است که قالب رزومه ایی را متناسب با شرایط خود انتخاب کنید و در قسمت های مشخص شده؛ اطلاعات مورد نیاز را ثبت کنید.
از پاراگراف های طولانی و استفاده از فونت کوچک خودداری کنید؛ به طور معمول از فونتی کمتر از اندازه 10 استفاده نکنید. همچنین نوع فونتی که انتخاب می کنید باید متناسب با شرایط رسمی باشد و در کل رزومه از یک قلم استفاده کنید.
زمان نوشتن رزومه از اول شخص استفاده نکنید! برای مثال ننویسید که من فردی فنی هستم! یا من در شرکت ایکس فعالیت داشته ام! بهتر است از جملات تاثیرگذار استفاده کنید برای مثال بنویسید که فعالیت من در این زمینه باعث افزایش 10 درصدی فروش شده است.
به طور کلی تعداد صفحات رزومه باید حداکثر دو صصفحه باشد. اگر تجربه کاری زیادی ندارید نوشتن یک صفحه نیز کافی است و اگر چندین سال سابقه کاری دارید تا 3 صفحه نیز نوشتن قابل قبول است.
در رزومه اطلاعات اضافی و کم اهمیت را ذکر نکنید؛ فقط شغل و در واقع کارآمد بودن شما در آن جایگاه شغلی برای ذکر کردن کافی است.
زمان تهیه رزومه بایستی به این مورد توجه کنید که تمام اطلاعات خود را بر اساس استانداردهای کانادا ثبت کنید. برای مثال نمرات ذکر شده در مدرک تحصیلی و یا معدل خود را بر اساس استاندارهای کانادا ثبت کنید.
زمان نوشتن رزومه سرگرمی و علایق شخصی خود را ذکر نکنید مگر اینکه به موفقیت شما در سمت شغلی اضافه کند. دقت داشته باشید که نوشتن رزومه خوب شانس موفقیت شما را افزایش می دهد و ذکر مواردی مانند علاقه به بازی فوتبال، نواختن پیانو و یا رفتن به سینما باعث افزایش موفقیت شما در انتخاب جایگاه شغلی نمی شود.
داشتن مهارت هایی مانند توانایی صحبت کردن به یک زبان دیگر یا توانایی کار با یک برنامه رایانه ایی خاص می تواند تاثیر مثبتی در رزومه داشته باشد. البته در ثبت این موارد نیز دقت داشته باشید که ذکر مواردی که در زمینه کاری تاثیر دارد را انتخاب می کنید.
از ارسال رزومه برای 10 ها کارفرما خودداری کنید. بهتر است به جای ارسال رزومه به صورت گروهی، شرکت یا سازمان هایی را انتخاب کنید که در زمینه فعالیت شما هستند.
از قالب رزومه مناسبی استفاده کنید. در این باره شما می توانید با یک فرد با تجربه و متخصص در این زمینه مشورت کنید. همچنین نوشتن صحیح رزومه بسیار مهم است و اشتباهات دستور زبان یا غلاط املایی می تواند تاثیر منفی در ذهن کارفرما بگذارد.
زمان نوشتن رزومه در کنار ثبت سمت شغلی مدت زمانی را که مشغول به کار بوده اید ننویسید؛ مخصوصا اگر این مدت، زمان کوتاهی مانند یک سال است چراکه افراد به دنبال استخدام افرادی متعهد هستند و ذکر این موارد باعث دلسردی و ایجاد موارد منفی در ذهن کارفرما می شود.
در بالای صفحه از نوشتن کلمه رزومه یا cv یا تاریخی که این رزومه را تهیه کرده اید خودداری کنید.
در رزومه خود امضا نکنید.
بهتر است اطلاعات شرکت یا سازمانی را که در آن مشغول به کار بوده اید ثبت نکنید. اگر از طرف مسئولین و مدیران مطمئن هستید و می دانید تمایل به صحبت کردن دارند می توانید این اطلاعات را ثبت کنید.

لنگرتهیه قالب رزومه برای کانادا

رزومه برای کانادا

در این بخش چند توصیه و نکته مفید به شما برای نوشتن بخش های مختلف رزومه آورده شده است؛ بخش هایی مانند بخش تماس، خلاصه شغلی و سابقه کار آورده شده است. پس همراه ما باشید.

اطلاعات تماس

مواردی از قبیل تاریخ تولد، جنسیت، وضعیت تأهل، مذهب یا نام والدین خود را ذکر نکنید. طبق قانون استخدام در کانادا این مورد الزامی نیست و بخشی اصلی از قالب رزومه در کانادا نیست.
در صورت امکان و در صورتی که دارای محلی ثابت در کانادا هستید می توانید آن آدرس به همراه شماره تلفن کانادایی خود را در رزومه قرار دهید.
یک آدرس ایمیل را در رزومه قرار دهید؛ این آدرس ایمیل بهتر است که به صورت حرفه ایی و مخصوص به شغل شما باشد همچنین آدرس ایمیلی را ثبت کنید که معتبر است و به صورت دائم به آن دسترسی دارید و آن را بررسی می کنید. نکته مهمی که درباره آدرس ایمیل وجود دارد این است که در این مورد باید نام و نام خانوادگی شما ثبت شده باشد و اصطلاحات عامیانه یا نام مستعار خود را استفاده نکنید؛ به طور کلی می توان گفت باید آدرس ایمیل به صورت حرفه ایی و مخصوص به شغلتان باشد.
اگر در برنامه LinkedIn حساب کاربری دارید؛ آدرس آن را نیز ثبت کنید. هر چند شما اطلاعات اصلی را در رزومه خود قرار می دهید اما در صفحه این برنامه می توانید اطلاعات بیشتر و دقیقتری از کار و ارتباطات خود به نمایش بگذارید و همین موضوع کمک می کند در صورت تایید اولیه رزومه شما، کارفرما برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیقتر بتواند به این صفحه مراجعه کند و جایکاه شغلی شما را بهتر درک کند.

خلاصه شغلی

در این بخش به صورت مختصر و مفید شما باید اهداف و چگونگی شرکت کردن در آنها و تاثیر آنها را شغل خود را ذکر کنید. در این بخش ذکر سه یا چهار جمله کوتاه و مختصر برای رساندن وضعیت شغلی شما کافی است. در این بشخ آنچه شخصیت شما را متفاوت می کند مانند شخصیت، توانایی فنی، مهارت های مدیریتی، تیم سازی یا برخی از استعدادهای دیگر را نیز مشخص کنید.
با بیان صریح هدف خود شروع کنید! شما باید عنوان نقشی را که می خواهید هدف قرار دهید ذکر کنید. اگر به یک جایگاه شغلی پاسخ دهید، این نقش همان شغل مورد نظر شما خواهد بود. داشتن چندین مهارت مخصوصا مهارت های مرتبط به هم برای کارفرمایان بسیار مهم است و در واقع این فرد را فردی همه کاره می شناسند. همچنین شما باید سمت شغلی مورد نظر خود را به صورت دقیق ذکر کنید نباید انتظار داشته باشید که مدیر پروژه بتواند تشخیص دهد شما دقیقا چه جایگاهی می خواهید. همچنین در این بخش موارد زیر را ذکر کنید:
ذکر کنید که چند سال تجربه کاری مرتبط دارید، این چه نوع تجربه ای است و هدف های آینده خود را ذکر کنید.
از اظهار نظرهای شخصی و تعریف از خود مانند نوشتن جمله متخصص صادق و سخت کوش خودداری کنید و در عوض به خواننده بینشی واقعی از نقاط قوت و ضعف خود بدهید.
هدف های شغلی خود را ذکر کنید برای مثال بگویید که می خواهید با این ویژگی ها در چه سمتی مشغول به کار شوید؛ سمتی مدیریتی، نظارتی یا سایر جایگاه ها… .

سابقه کار در کانادا

جزئیات مربوط به سمت شغلی را وارد نکنید. کارفرمایان از قبل با وظایف و مسئولیت های جایگاه های شغلی آشنا هستند، بنابراین نیازی به ذکر آنها نیست؛ در صورتی که لازم می بینید که این موارد را ثبت کنید از سه یا چهار کلمه به صورت مختصر به جای جملات و پارگراف های طولانی استفاده کنید.
در مورد دستاوردهای اصلی در شغلی قبلی خود فکر کنید؛ سپس این موارد به صورت خلاصه ذکر کنید. هر راهکار و نکته ایی که توسط شما باعث افزایش درامد یا کاهش هزینه ها شده است را ذکر کنید.

ثبت کارهای انجام شده و دستاوردهای خود از آن کار

وضعیت: هر عملی که شما در یک سمت شغلی انجام می دهید به یک دلیل است. چه کسی از شما خواسته است که این وظیفه را انجام دهید؟ هدف چه بود؟ پیش زمینه کار یا مشکلی که برای حل آن در نظر گرفتید چه بود؟
اقدام انجام شده: در این قسمت شما وظایفی را که برای حل یک مشکل یا وضعیت به عهده گرفته اید باید ثبت کنید.
نتایج / دستاورد: چند سوال که باید به آنها فکر کنید: اگر این وظیفه را نیز انجام نمیدادید چه اتفاقی می افتاد؟ تأثیر انجام وظیفه چه بوده؟ آیا به خاطر این کار به رسمیت شناخته شدید؟ آیا این باعث بهبود کارایی، افزایش فروش، کاهش هزینه ها یا همه موارد فوق شد؟
به طور خلاصه نکات زیر را زمان تهیه رزومه در نظر بگیرید:
سه یا چهار تصویر کوتاه از توانایی های خود در اختیار کارفرمای خود قرار دهید در واقع آنچه در شغل های قبلی به دست آورده اید به نمایش بگذارید.
اگر مطمئن نیستید که نکته ای که بیان کردید مفید است یا خیر ، مدام از خود بپرسید “پس چه؟” و سعی کنید مواردی را ذکر کنید که مهم و مفید است.
تأثیر اقدامات خود را بررسی کنید و مواردی که باعث افزایش درآمد ، کاهش هزینه ها یا رضایت مشتری می شود را ذکر کنید.
برای مشاغلی که پروژه محور هستند، ترسیم پروژه های شما به روشی واضح و کلیدی مهم است. از هر پروژه لیست طولانی تهیه نکنید! روی طرح پروژه اصلی که مهارتهای شما را نشان می دهد تمرکز کنید. به یاد داشته باشید، نیازی نیست که همه کارهایی که انجام داده اید را به آنها بگویید؛ می توانید این کار را در مصاحبه انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که نام پروژه، طرح کلی پروژه را ذکر کرده اید (به عنوان مثال اگر ساخت و ساز تجاری، صنعتی، مسکونی و غیره است)، مدت زمان پروژه، ارزش پروژه با توجه به دلار کانادا و همچنین نقش شما از مهمترین نکاتی است که باید ذکر شود.

آشنایی با بازار کار کانادا

با وجود تعداد قابل توجه کاندیداهای واجد شرایط، جویندگان کار برای مهاجرت به کانادا و تضمین یافتن شغل در این کشور، با چالش های عظیمی روبرو هستند. در سال 2022، کانادا، 431645 مهاجر جدید را به عنوان ساکنان دائمی پذیرفته است و با این عمل، بازار کار را حتی رقابتی تر نیز کرده است. به یاد داشته باشید. به ویژه در انتاریو و بریتیش کلمبیا، شهرهای بزرگتر در این دو استان، فضای کاری بسیار رقابتی تر است. بر شهرهای کوچکتر با جمعیت کمتر تمرکز کنید. علاوه بر این، کارفرمایان برای هر پست شغلی صدها رزومه دریافت می‌ کنند و تنها چند ثانیه را صرف بررسی هر کدام می‌ کنند. در نتیجه، رزومه شما باید یک تأثیر قوی و فوری داشته باشد تا بتواند نظر کارفرما را جلب نماید.

در کانادا، 67 درصد از کارفرمایان از سیستم های ردیابی متقاضی(ATS) برای بررسی رزومه استفاده می کنند. بنابراین، جویندگان کار باید در زمان نوشتن رزومه از کلمات کلیدی مرتبط به صورت بهینه استفاده کنند. همچنین، باید توجه داشته باشند که رزومه آنها به درستی قالب بندی شده و توسط این سیستم ها پذیرفته می شود. بنابراین، جویندگان کار باید درک عمیقی از بازار کار کانادا داشته باشند و رزومه شان را به صورت حرفه ای قالب بندی کنند. بهینه سازی رزومه با کلمات کلیدی مرتبط برای عبور از غربالگری ATS، تضمین کننده یک مصاحبه شغلی است.

نوشتن رزومه برای مهاجرت به کانادا

نکات مهم نوشتن یک رزومه برنده کانادایی

برای نوشتن رزومه کانادایی برنده، جویندگان کار باید نکات زیر را حتما رعایت کنند:

  • از املای کانادایی استفاده کنند.
  • از اصطلاحات تخصصی صنعتی اجتناب کنند.
  • تجربیات مرتبط را برجسته کنند.
  • از کلمات عملی استفاده کنند و دستاوردهایی قابل اندازه گیری ارائه دهند.

در واقع، استفاده از املای کانادایی و اجتناب از اصطلاحات تخصصی صنعتی در نوشتن رزومه برای مهاجرت به کانادا، نشان می دهد که کارجو با بازار کار کانادا آشنایی دارد. برجسته کردن تجربیات مرتبط و استفاده از کلمات عملی نیز راه ‌های عالی برای نشان دادن مهارت ‌ها و تجربه‌ های فرد متقاضی کار است.

نوشتن یک رزومه کانادایی برنده

علاوه بر این، ارائه دستاوردهای قابل اندازه گیری در زمان نوشتن رزومه به مدیران کمک می کند تا میزان دستاوردهای جویندگان و متقاضیان کار و تأثیر آنها بر سازمان های قبلی خود را به خوبی درک کنند. در نهایت، و مهمترین نکته، سفارشی کردن رزومه برای شغل و شرکت مورد نظری است که کارجو برای آن درخواست داده است.

مطالب پیشنهادی:

ویزای تحصیلی کانادا

> تفاوت کالج و دانشگاه در کانادا

> نحوه ی گرفتن وقت انگشت نگاری کانادا

> ویزای کار کانادا

مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده،ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند.
بدیهی است برداشت و مشورت‌های حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی توصیه می‌شود.
مدیریت و همکاران این مجموعه مسوولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسوولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.

ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.

دریافت اطلاعات تماس و اطمینان از مجوز های ما، با مراجعه به صفحه > درباره موسسه مهاجرتی ما

درخواست مشاوره رایگان

14 + 9 =

نظرات و سوالات شما

  • حسین مقدم گفت:

    سلام امکان ارسال نمونه رزومه کانادایی وجود داره؟

  • حسین مقدم گفت:

    سلام
    امکان ارسال نمونه رزومه کانادایی برای پیروی از فورمت قابل قبول وجود دارد.

  • >