ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در دریافت اقامت کبک


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۵/۲۰

  

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

 

> پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی) <

 

https://visa724.com/uploads/6d3e69530dfd97e0de1b770f9edeeb86.jpg

 

استان «کبک» (Québec) یکی از بزرگترین استانهای کانادا است. این استان دومین شهر بزرگ کشور یعنی مونترال را در خود جای داده است. به همین دلیل است که این استان سالانه تعداد زیادی از مهاجران را به خود جذب می کند. اما Québec یک استان بسیار منحصر به فرد هم هست، کبک تنها استان در کاناداست که در آن زبان فرانسوی، زبان رسمی است. مردم کبک به میزان زیادی به زبان و میراث فرانسوی خود افتخار می‌کنند. جالب است بدانید دولت قوانین سخت گیرانه ای را برای حفاظت از میراث زبان فرانسه کبک وضع کرده است. از این رو، بسیاری از مهاجران فکر می کنند که دانستن زبان فرانسوی برای مهاجرت به استان الزامی است. این گفته لزوما صحت ندارد. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

 

درست است که داشتن مهارت های زبان فرانسوی قطعا مهاجرت به Quebec را آسان تر می کند، اما بدون داشتن تسلط به زبان فرانسه هم می توانید واجد شرایط مهاجرت به Quebec باشید.

 

https://visa724.com/uploads/643842b633ec09998253aedf3d5229dc.jpg

 

برنامه های مهاجرتی کبک

استان کبک چندین برنامه مهاجرتی منحصر به فرد دارد که طی آن ها می توانید به صورت کاری یا سرمایه گذاری به راحتی به کانادا مهاجرت کنید. بعضی از این برنامه ها داشتن مهارت زبان فرانسه را به عنوان یک الزام در خود ندارند.

 

برنامه نیروی متخصص کبک یا به عبارتی (Québec Skilled Worker Program (QSW برای افرادی که دارای تجربه کار حرفه ای هستند، بسیار کاربردی است. این برنامه متقاضیان را براساس سیستم امتیازبندی انتخاب می کند. در این برنامه، مهارت های زبان فرانسوی جایی ندارد. با این حال، داشتن توانایی صحبت کردن به زبان فرانسوی به شما کمک می کند امتیاز های ارزشمندی کسب کنید و شانس خود را برای انتخاب شدن افزایش دهید.

 

https://visa724.com/uploads/0048ad47d33288c4693afbea617a3de2.jpg

 

همچنین استان کبک چندین برنامه مهاجرتی دارد که بر اساس تجارت و سرمایه گذاری تعیین شده اند. این برنامه ها برای این به وجود آمده اند که مهاجران بالقوه را تشویق به شروع کسب و کار، خرید یا سرمایه گذاری در کانادا کنند و از این طریق سرمایه خارجی را به کبک جذب کنند. البته بسیاری از این برنامه ها در حال حاضر لغو شده اند اما امکان این که در آینده دوباره فعال شوند بسیار زیاد است. زمانی که این سری از برنامه ها فعال بودند، در آن ها نیازی به تسلط به زبان فرانسه نبود.

 

یکی دیگر از برنامه های مهاجرتی محبوب کبک، برنامه تجربه کبک یا (Québec Experience (PEQاست . این برنامه به فارغ التحصیلان برنامه‌ها یا رشته های آموزشی خاص در کبک اجازه می دهد تا برای اقامت دائم درخواست کنند.

نکته مهم این است که کبک تنها استانی در کانادا که بعد از فارغ تحصیلی در دوره ی آموزی بدون داشتن سابقه کار کانادا میتوانید درخواست اقامت دائم داشته باشید.

کارگران یا کارکنان خارجی موقت هم می توانند از طریق برنامه مهاجرتی PEQ برای اقامت دائم درخواست دهند. البته تحت این برنامه باید تا حدی به زبان فرانسه مسلط باشید. بر طبق این برنامه، برای این که برای اقامت دائم در کانادا واجد شرایط حساب شوید، باید حداقل از سطح پیشرفته زبان فرانسه (Advanced Intermediate)‌ برخوردار باشید. خبر خوب این است که خوشبختانه، در طول تحصیل یا کار در کبک، دوره های زیادی برای بهبود فرانسوی شما وجود دارد!

 توجه داشته باشید که اگر یکی از اعضای خانواده بتواند ویزای تحصیلی کانادا دریافت کند، همسر فرد متقاضی ویزای کار فول تایم دریافت کرده و فرزند او نیز میتواند از تحصیل رایگان در مدارس سطح بالای کانادا بهره مند شود.

آیا واقعاً یادگیری زبان فرانسه برای مهاجرت به کبک مهم است؟

همانطور که در بالا گفتیم، اکثر مردم کبک، به زبان و فرهنگ فرانسوی خود افتخار می کنند. بیشتر مردم این ایالت به زبان فرانسوی روان صحبت می کنند. علاوه بر این، تقریبا تمام تابلوهای راهنما و فروشگاه ها در این استان فقط به فرانسه نوشته می شوند. و زمانی که بخواهید در کبک مشغول به کار شوید به یادگیری زبان فرانسه نیاز پیدا خواهید کرد.

بنابراین، دانستن حداقل سطح کمی از زبان فرانسوی می تواند یک امتیاز بزرگ برای زندگی شما در ایالت کبک باشد. در پایان باید بگوییم برای مهاجرت موفقیت آمیز به کبک دانستن زبان فرانسه لازم نیست اما یادگیری این زبان شیرین هم خالی از لطف نیست!

 

https://visa724.com/uploads/7c4d469ac1d8df11d91eb59cb1968653.jpg

 

ما میتوانیم به صورت تضمینی (عودت وجه پرداختی در صورت عدم دریافت ویزا) برای پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا برای متقاضیان ویزای تحصیلی و اقامت کانادا اقدام نماییم.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


زهرا :

با سلام و عرض ادب من 33 سالم و لیسانس گرافیک دارم و برای ویزای دانشجویی کانادا می خواستم اقدام کنم، می خواستم بدونم اگر از این طریق اقدام کنم می تونم بعد از ورود و گذراندن دوره های 8 ماهه زبان فرانسه که توضیح دادین ، وارد بازار کار یا تبدیل ویزا تحصیلی به ویزای کار شوم ، قصد ادامه تحصیل ندارم ، و تمایل به کار کردن دارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره ویزا و مهاجرت

با سلام و احترام 

در صورت گذراندن دوره های تحصیلی در کانادا شانس دریافت ویزای کار واقامت دائم بسیار زیاد است. البته شما اگر سابقه کاری مرتبط با گرافیک را دارید میتوانید از طریق برنامه مهاجرتی خود اشتغالی کانادا نیز اقدام به مهاجرت نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.