دادگاه فدرال


آخرین بروز رسانی : ۰۲/۱۲/۲۶

ریجکتی ویزای کانادا اصلی ترین عامل منع ورود به کانادا برای اقامت در این کشور است. در رابطه با این مبحث ادارات و دادگاه های مختلفی در این کشور دخیل هستند که می توانند اعتراضات متقاضیان را دریافت و بررسی کنند. دو مورد از این مراکز دادگاه فدرال کانادا و دادگاه اداره مهاجرت این کشور هستند، که یکی از آنها کارهای تخصصی مربوط به مهاجرت را بر عهده دارد و دیگری مجموعه ای از فعالیت های مختلف دعاوی در کشور که رسیدگی به پرونده های مهاجرتی تنها بخش کوچکی از آن است را انجام می دهد.

 

ویزا 724 با سابقه ترین مرکز، تخصصی رفع ریجکتی/ثبت اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا (بیش از 10 سال سابقه با مجوز رسمی وزارت مهاجرت کانادا)، با تجربه بیش از 1300 پرونده رفع ریجکتی توسط وکیل دادگستری کانادا و مشاور رسمی اداره مهاجرت کاناداست. اگر ریجکت شده اید، برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه رفع ریجکتی مراجعه بفرمایید.

ویدئو دلایل اصلی ریجکتی و مراحل رفع ریجکتی:

 

در اینجا علاوه بر مقایسه این دو دادگاه، قرار است درباره دادگاه تجدید نظر IAD ، نمونه نامه درخواستی برای اعتراض به رد ویزا و مواردی مثل دلایلی که فکر می کنید شایسته ریجکتی نبوده اید را ذکر خواهیم کرد. همچنین از مهاجرت ID که شناسه مقیمان غیر دائم است، سخن خواهیم گفت. در انتها مطلب امروز برای جمع بندی این راهنما، زمان رسیدگی به اعتراضات و هزینه لازم برای درخواست اعتراض به ریجکتی ویزا را مورد بررسی کامل قرار خواهیم داد.

دادگاه فدرال کانادا

دادگاه فدرال با دادگاه اداره مهاجرت کانادا چه تفاوتی دارد؟

دادگاه فدرال کانادا که در سال 1971 توسط پارلمان این کشور ایجاد شد، به طور کلی بر دعاوی علیه دولت فدرال و حوزه های تخصصی مختلفی از جمله موضوعات مختلف حقوقی بومی، بررسی قضایی اختلافات تعرفه راه آهن، تجدید نظر جانبازان و حوزه های تخصصی تر مثل بررسی برخی مشکلات مهاجرتی، هوانوردی، دریاسالاری، بررسی مقامات فدرال و مواردی از این دست را بر عهده دارد.

در مقابل دادگاه اداره مهاجرت کانادا، همانطور که از نامش پیداست، تنها پرونده های مربوط به مهاجرت و پناهندگی را بررسی می کند. این سازمان که بزرگترین دادگاه اداری مستقل در کانادا است، درخواست های متعددی که درباره پناهندگی، تجدید نظر مهاجرتی، بررسی بازداشتی های مهاجرتی و برخی دیگر از دعاوی مشابه را بررسی می کند.

بنابراین می توان به راحتی تشخیص داد که حوزه اختیارات دادگاه فدرال کانادا بسیار گسترده تر از دادگاه اداره مهاجرت کانادا است. دادگاه فدرال تنها بخش کوچکی از دعاوی مربوط به مهاجرت را بررسی می کند و بیشتر فعالیت های آن حول محور سایر موضوعات دعاوی در بستر فدرال است. این در حالی است که دادگاه اداره مهاجرت فعالیت تخصصی و کاملی در این زمینه دارد. به عبارت ساده تر دادگاه فدرال به جرائم شدیدتر مهاجرتی رسیدگی می کند و البته در برخی از مواقع از دادگاه های مختلف استانی و منطقه ای درخواست تجدید نظر می کند. اگر شما هم در زمینه مهاجرت به مشکل برخورد کردید، طبق قانون مهاجرت کانادا، می توانید از دادگاه فدرال کانادا بخواهید که تصمیمات مهاجرتی را بررسی کند.

 

 وظایف دادگاه فدرال کانادا Federal Court

اگرچه بحث امروز ما تفاوت بین دادگاه فدرال و دادگاه اداره مهاجرت است، اما شاید برخی از افراد تفاوتی بین دادگاه ایالتی و دادگاه فدرال قائل نباشند و وظایف این دو را به اشتباه یکی بدانند. در این صورت باید عرض کنیم که دادگاه فدرال دادگاه ملی کانادا است که در سطح گسترده و کشوری نسبت به سایر دادگاه ها فعالیت می کند. اما دادگاه هایی مثل اداره مهاجرت یا دادگاه های ایالتی، محدوده اختیارات کمتری دارند. برای درک بهتر فعالیت دادگاه فدرال، باید ببینیم که این دادگاه چه وظایفی را بر عهده دارد.

  • بررسی شکایات مربوط به دولت کانادا
  • بررسی تصمیمات سایر دادگاه های فدارل
  • اختلافات بین استانی
  • مسائل مربوط به مهاجرت و پناهندگی
  • بررسی درخواست شهروندی
  • پرونده های حقوق بشر
  • شیوه های تجاری
  • بررسی دعاوی دادرسی مالکیت های معنوی یک اثر و حمایت از مصرف کننده
  • قدرت بررسی سایر ادرات کانادا

علاوه بر موارد بالا، وظایف دیگری نیز وجود دارند که دادگاه فدرال صلاحیت های خود را با دادگاهی های عالی استان ها تقسیم می کند. این یعنی به طور همزمان با یک دادگاه دیگر می توانند موضوعات خاصی را بررسی کنند.  دولت فدرال کانادا، برای حل هر چه بهتر برخی مسائل حقوقی، دادگاه های فدرال تخصصی مثل دادگاه مالیاتی، دادگاه نظامی کانادا را ایجاد کرده است.

وظایف دادگاه فدرال

بخش های دادگاه فدرال

گفتیم که دادگاه فدرال، علاوه بر بررسی برخی پرونده های مهاجرتی، متخصص بازبینی پرونده های مالکیت معنوی، حقوقی، فعالیت های تروریسم و اختلافات فدرال استانی است. این دادگاه برای بررسی پرونده ها، نیاز به بخش های مختلفی دارد. دولت فدرال کانادا، برای حل هر چه بهتر برخی مسائل حقوقی دادگاه های فدارل تخصصی مثل دادگاه مالیاتی، دادگاه نظامی کانادا را ایجاد کرده است. هر یک از این بخش ها وظیفه دارند دعاوی حقوقی مربوط به موضوع خود را بررسی کنند. برای مثال بررسی مشکلات مالیاتی باید در دادگاه فدرال مالیاتی بررسی شود، همانطور که مسائل مربوط به نظامیان در دادگاهی با همین عنوان بررسی می شود.

یکی از بخش های مهم دادگاه فدرال، قسمت تجدید نظر آن است که به صورت جداگانه فعالیت می کند و به این بخش دادگاه استیناف فدرال می گویند. این دادگاه صلاحیت بررسی رای دادگاه فدرال و دادگاه مالیاتی را دارد.  معمولا حوزه هایی که دادگاه استیناف بررسی می کند بسیار تخصصی هستند. برای مثال اگر کسی با دعاوی مهاجرتی، نسبت به رای دادگاه فدرال معترض باشد، می تواند درخواست خود را به دادگاه استیناف فدرال برای فرجام خواهی ارائه کند. دادگاه استیناف از یک قاضی به عنوان رئیس و 12 قاضی دیگر برای تعیین رای تشکیل شده است. البته این دادگاه قاضی های دیگری با عناوین قاضی تمام وقت و قاضی فوق العاده هم دارد.

 

مهاجرت ID کانادا

آی دی ID به معنای هویت و شناسه است که از مخفف کلمه Identity گرفته شده است. این گواهی برای افرادی صادر می شود که در کانادا اقامت دارند ولی هنوز شهروند دائمی آن نیستند. این سند بین المللی مسافرتی توسط اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا صادر می شود که به عنوان یک سند بیومتریک در دو زبان فرانسوی و انگلیسی به متقاضیان ارائه می شود. این گواهی به دلیل بی تابعیتی افراد برای آن ها صادر می شود. دارندگان این گواهی ها از برخی از شرایط خاص مسافرتی برخوردار هستند، برای مثال نمی توانند به آلمان سفر کنند.

تجدید نظر دادگاه فدرال کانادا

تجدید نظر IAD

دادگاه IAD یک دادگاه مستقل در کانادا است که برای بررسی و نظارت امور مهاجرت در این کشور ایجاد شده است. این دادگاه در سه بخش مختلف درخواست های تجدید نظر برای حمایت، تجدید نظر برای الزام اقامت و تجدید نظر برای حکم حذف را رسیدگی می کند.

این نکته را باید در نظر داشت که حق تجدید نظر برای تمامی افرادی که این درخواست را داشته باشند، فراهم نیست. در اصل دادگاه IAD تنها صلاحیت رسیدگی به درخواست های شهروندان کانادایی یا مقیمان این کشور را بر عهده دارد.  در حال حاضر فرآیند دادرسی تجدید نظر در این دادگاه بین 12 تا 14 ماه طول خواهد کشید. افراد در شرایط متعددی می توانند درخواست دعاوی حقوقی خود را به این دادگاه ارائه کنند. برای مثال زمانی که قصد حمایت مالی از خویشاوندان خود در خارج از کشور برای مهاجرت به کانادا را دارند یا در مواقعی که یک فرد مقیم دائم این کشور به دلیل مرتکب شدن یک جرم جدی از این کشور اخراج می شود، می توان به این حکم اعتراض کرد. علاوه بر این دو مورد، برخی از افراد هم هستند که می توانند برای الزام اقامت فرجام خواهی کنند. برای مثال هر فرد باید قانون اقامت 2 از 5 سال در کانادا را رعایت کنند. این یعنی اگر شخصی از روزهای 5 سال نتواند 730 روز در کانادا بماند، وضعتی اقامت دائم خود را از دست می دهد. در این صورت می تواند به دادگاه IAD درخواست دادرسی دهد.

البته بررسی درخواست تجدید نظر در تمامی موارد در صورتی مجاز خواهد بود که دلایلی از جمله اشتباه انسانی، شرایط دلسوزانه یا تصمیم اشتباه باعث بروز چنین مشکلی شده باشد، نه در شرایط عادی که فرد قوانین را رعایت نکند.

نمونه نامه اعتراض به ریجکتی کانادا

نمونه نامه اعتراض به ریجکتی کانادا

یکی از بدترین حالت هایی که می تواند برای متقاضیان دریافت ویزای کانادا پیش آید، ریجکت یا رد شدن درخواست ویزا است. اگرچه این حالت ناراحت کننده است، اما در صورتی که بخواهید به آن اعتراض کنید، فرصت چندانی نخواهید داشت. هر چند که راه های متعددی وجود دارند که این کار را انجام دهید.

سه گزینه تجدید نظر برای ریجکت شدن درخواست ویزا وجود دارد. درخواست بازیابی به مرکز پردازش پرونده یا CPC، درخواست تجدید نظر به IAD و درخواست تجدید نظر به رای اداره مهاجرت نسبت به رد ویزا به دادگاه فدرال.

برای رد ویزا می توانید نامه دعاوی خود را به دولت کانادا ارائه کنید. با این کار می توانید یک شانس دوباره برای بررسی پرونده خود ایجاد کنید. اما یک نکته را خوب به یاد داشته باشید. در این مرحله تنها یک متخصص و مشاور حرفه ای مهاجرت می تواند به شما کمک کند. چنین افرادی با سابقه کاری خود بهتر می توانند نسبت به شخصی که هیچ اطلاعی از روند دادرسی ندارند، احتمال موفقیت درخواست ویزا را بالاتر ببرند. برای تنظیم یک نامه اعتراض به ریجکتی، رعایت موارد زیر ضروری خواهد بود.

  • ذکر تاریخ نوشتن نامه
  • نوشتن آدرس سفارت مورد نظر
  • ذکر تاریخ ریجکت درخواست ویزا
  • ارائه دلایل رد درخواست ویزا از سوی سفارت
  • ارائه دلایل شخصی برای قبول نداشتن ریجکتی ویزا (دلایل قوی که نشان می دهد تصمیم سفارت اشتباه بوده است.)
  • ارائه تراول هیستوری و ویزاهای قبلی
  • ارائه دلایل برای دریافت ویزای کانادا
  • برانگیختن حس فوریت در نامه

علاوه بر رعایت موارد بالا به ترتیب، باید مدارکی که لازم است را در کنار نامه تجدید نظر ضمیمه کنید. برای اینکه بدانید دقیقا باید به کدام یک از دادگاه های مد نظر اعتراض خود را ارائه کنید، کار چندان ساده ای نیست. پس حتما از یک فرد مسلط و متخصص به امور مهاجرت کمک بگیرید.

 

مدت زمان بررسی اعتراضات در دادگاه فدرال کانادا

اعتراض به درخواست ریجکتی ویزا، تنها مختص پناهندگان یا مهاجران دائم نیست. بلکه می توان برای انواع ویزاهای دانشجویی، ویزای توریستی کانادا، امتناع از مجوز کار نامه درخواست را ارائه کرد. اگرچه سه مرجع مختلف برای ارائه نامه اعتراضی معرفی کردیم، اما این دادگاه فدرال است که بازبینی قضایی را برای بسیاری از فعالیت های تجدید نظر بر عهده دارد. فرایند بررسی اعتراضات در دادگاه فدرال کانادا، با توجه به نوع درخواست متفاوت خواهد بود. برای مثال دادخواهی تجدیدنظر حمایت از همسر ممکن است 12 ماه هم طول بکشد. این زمان برای درخواست های پناهندگی بین 3 تا 18 ماه خواهد بود. به طور کلی هر چه پرونده ریجکتی شما پیچیده تر باشد، روند دادرسی طولانی تر خواهد بود که در حالت معمول بین 6 ماه تا 1 سال هم ممکن است طول بکشد.

 

هزینه های دولتی دادگاه فدرال کانادا

هزینه های دولتی دادگاه فدرال با توجه به موضوع و نوع اقدامات متفاوت خواهد بود. برای مثال هزینه رسیدگی تجدیدنظر از طریق اقدام برای ادعانامه 50 دلار و همین هزینه برای هر اقدام دیگری 150 دلار است.

هزینه بیانیه دفاع و دعوای متقابل برای رسیدگی تجدید نظر 50 دلار و هزینه هر اقدام دیگری در این زمینه 150 دلار است.  هزینه احضاریه یا اجرائیه رسیدگی تجدید نظر 15 دلار و هزینه های دیگر مربوط به این مرحله 30 دلار است. هزینه طرح قضاوت اجمالی در رسیدگی تجدید نظر در اقدام ساده 100 دلار و این هزینه برای مراحل دیگر 300 دلار است. برای اطلاع دقیق از هزینه های وکیل می توانید با مشاورین ویزا 724 تماس برقرار کنید.

 

تفاوت دادگاه فدرال و دادگاه عالی

آنچه که مشخص است این است که دادگاه فدرال و دادگاه عالی کانادا از نظر سطح و جایگاه در یک ردیف قرار می‌گیرند. اما دادگاه فدرال مخصوص تصمیم گیری درمورد مسائل مدنی طبق قوانین دولت کانادا است. مسائلی مانند مهاجرت به کانادا و یا ثبت اختراع در حوزه کاری این دادگاه قرار دارد.

خوب است بدانید دادگاه فدرال کانادا در سال 1971 ایجاد شد و دارای دو بخش رسیدگی و تجدید نظر بود. اما در سال 2003 بنا بر تصمیم دولت کانادا این دو بخش، به دادگاه‌های مجزا تفکیک شدند و با نام‌های دادگاه فدرال و دادگاه استیناف فدرال به فعالیت خود ادامه دادند.

ممکن است این سوال برایتان پیش آید که دادگاه فدرال کانادا در چه مواردی ممکن است درخواست ویزای ایرانیان را نپذیرد یا به اصطلاح ریجکت کند؟! در پاسخ باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم اثبات شغلی پایدار، ثابت و با هدف.
  • عدم اثبات تمکن مالی و شرایط مالی نامناسب.
  • دارا بودن سفرهای خارجی که مورد تأیید این دادگاه نباشد.

در چنین شرایط سه راه پیش روی شما قرار دارد. با اینحال می‌توانید با مشاوران ما در تماس باشید تا بتوانید پیش از اقدام به هر کاری تمام جوانب آن را بسنجید سپس اقدام کنید. تا مجدد با ریجکت شدن درخواست ویزا مواجه نشوید!!

 

دادگاه فدرال کانادا

 

در اقدام اول باید درخواست ویزای مجدد کنید. اگر نتیجه بخش نبود درخواست حل مشکل در داخل اداره مهاجرت داشته باشید و در نهایت در دادگاه فدرال کورت اعتراض خود را نهایی کنید. به خاطر داشته باشید در صورتی که در داخل خاک کانادا هستید 60 روز فرصت اعتراض دارید و اگر در خارج از کانادا هستید، تنها 15 روز برای اعتراض فرصت دارید.

 

نکته پایانی

به خاطر بسپارید مهاجرت به کانادا مانند هر کشور دیگری پروسه‌های خود را می‌طلبد و درصورتی که درخواست ویزای شما ریجکت شد ناامید نشوید، این پایان کار نیست. مشاوران ما در ویزا 724 تمام تلاش خود را می‌کنند تا شما را در انجام هرچه بهتر امور همراهی کنند.

 

جمع بندی

دادگاه مهاجرت کانادا و دادگاه فدرال این کشور، از جمله مراجعی هستند که می توانند درخواست اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا را بررسی کنند. در صورت داشتن اعتراض بایستی از طریق ارائه نامه اعتراض به شکل اصولی و با کمک گرفتن از متخصصین مهاجرت حرفه ای، به یکی از این مراجع تقدیم کنید. در صورت نیاز به مشاوره تخصصی تر در این مورد کافیست از طریق راه های ارتباطی معرفی شده در سایت با مجموعه مهاجرتی ویزا 724 و کارشناسان زبده این مجموعه در تماس باشید.

 

 

ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.

دریافت اطلاعات تماس و اطمینان از مجوز های ما، با مراجعه به صفحه > درباره موسسه مهاجرتی ما


سوالات متداول


کدام مراجع کانادا صلاحیت بررسی اعترضات به ریجکتی ویزا را دارند؟

درخواست بازیابی به مرکز پردازش پرونده یا CPC، درخواست تجدید نظر به IAD و درخواست تجدید نظر به رای اداره مهاجرت نسبت به رد ویزا به دادگاه فدرال سه گزینه ای هستند که برای متقاضیانی که با رد درخواست ویزای کانادا از سوی اداره مهاجرت این کشور مواجه شدند، در نظر گرفته شده است.

در نامه اعتراض به ریجکتی ویزا کانادا چه مواردی باید ذکر شود؟

در این نامه موارد مهمی از جمله تاریخ ارائه درخواست، تاریخ دریافت ریجکتی، دلایل رد درخواست از سوی کنسولگری کانادا، دلایل شخصی برای رد اتهام عدم شایستگی از سوی خود، ارائه تراول هیستوری و برخی از مدارک لازم به عنوان ضمیمه پرونده لازم خواهد بود.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


پویان :

سلام من همسرم چند سال اقامت دائم کانادا رو داره و من دو بار اقدام کردم که ریجکت شدم و اعتراض زدم و جلسه دادگاه دوماه پیش تشکیل شد مه در روز جلسه یک آفیسر و یک قاضی و همسرم و من به صورت آنلاین صحبت کردیم بعد از اتمام جلسه هم آفیسر هم قاضی به من رای دادن تو سایت هنوز پرونده من کدرهگیری جدیدی نداره و این که چه قدر زمان میبره تا جواب سفارت بیاد؟؟ و این که چون آفیسر هم بود تو جلسه باز هم بررسی میشه؟؟ یا قبول هم قاضی هم آفیسر یعنی بهم ویزا میدن؟؟؟

با درود 

زمان مشخص نیست. صادر کننده ویزا آفیسر است، قاضی نیست. اما وقتی رای صادر شده نگران نباشید ویزا را دریافت می کنید.

mohammadhassan :

سلام شما برای فرجام خواهی رد درخواست بشر دوستانه اقدام میکنید؟

محمد پورالبرزی :

درود بر شما ، بنده یکسال پیش دادگاه انلاین برای تمدید pr داشتم ولی هنوز جوابی به ایمیل من نیامده ، من از کجا میتونم پیگیری کنم ، اگر لطف کنید جواب به من بدید ممنون میشم

با درود 

از طریق وکیلتون

حمید زنجانی : با سلام و احترام من به عنوان self employed artist تقاضای ویزا کرده بودم از خارج از کانادا که متاسفانه reject شد ولی درخواست appeal من مورد تایید فدرال کورت برای hearing برای ماه مارچ 2022 شد ولی نکته اینکه اداره مهاجرت امکان settlement که دادگاه قرارداده بودو رد کرد؛ من سوالم اینکه چرا اولا رد میکنن settlement رو ؟ و اینکه اگه تو مارچ دادگاه به این نتیجه رسید که رای به نفع منه؛ و پرونده به یک افیسر مهاجرت دیگه ارسال بشه؛ اون چقدر زمان بررسیش معمولا طول میکشه؟ و ایا بعد رای دادگاه فدرال به نفع من؛ 100٪ ویزا به من داده میشه؟

خیر هیچ چیزی صد در صد نیست، دادگاه فقط افسر بررسی پرونده را تغییر داده است، شما باید تمام مشکلات پرونده را بر طرف کنید.

محمد حسین ملکی :

سلام اوریل 2021 پاس ریکویست شدم برای ویزای تحصیلی بخاطر قرنطینه انکارا پاسموبه سفارت کانادا پست کردم وویزایم ریفیوزشد. اعتراض به دادگاه فدرال کانادا ازطریق وکیل....که 11Aug2021 سوگندنامه محضری و کلیه مدارک جدیدتر راخواستند هنوز خبری نشده از وکیل میپرسم میگوید درJr است چقدر این طول میکشد ممنون از پاسخگویی شما

به دلیل اینکه در جریان پرونده شما نیستیم باید از وکیل خودتان سوال بفرمایید. اما اگر پرونده شما نزد وکیل مجموعه مهاجرتی ما هستش، می توانید با دفاتر در تماس باشید و شماره پرونده خود را اعلام کنید

مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت قانونی با مجوزها و وکیل رسمی

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

مجوزها و آدرس دفاتر:

- مجوز وزارت گردشگری ایران (بنام سالی گشت پارس به ش.ث: 461992)

- مجوز رسمی مشاور مهاجرت کانادا، دکتر شهروز بهرامی اصل: ICCRC :R527306 

- مجوز مرکز توسعه تجارت الکترونیک ایران (ای نماد) بنام ویزا724

- مجوز دفتر فعال حقوقی و مشاور املاک، در امارات (دبی) بنام الیزیاگروپ

 

دفتر ایران (تهران): 

تلفن‌های ثابت:

02122913141 02122223173 / 02122226298

 

پشتیبانی تلفن همراه، واتساپ و تلگرام:

09124644197 / 09961042050 

(شنبه تا چهارشنبه 10:00 الی 17:00 بوقت تهران) - (پنجشنبه: 10 الی 14:00)

 

آدرس: میرداماد؛ میدان مادر (محسنی)، برج بیژن، طبقه 7 واحد 6

* مراجعه حضوری فقط با رزرو وقت قبلی

(پاسخدهی تلفنی فقط: 10:00 الی 18:00 بوقت تهران )

(پشتیبانی پیام در واتساپ و تلگرام: 24 ساعته)


دفتر کانادا (تورنتو):

CANADA Office  :

17075 Leslie St, Unit 6, Newmarket, ON L3Y8E1 
Canada Toronto 

19055987474+ : Whatsapp & CALL

(مراجعه به دفاتر فقط با رزرو وقت قبلی)

 

دفتر امارات (دبی):

DUBAI Office  :

Dubai sheikh zayed road AlQuoz3 RAK bank Building office

 

اینماد ویزا724   RCIC

* ویزا724 مرکز تخصصی ویزا و مهاجرت

لینک های مهم: شرایط مهاجرت به کانادا / ویزا تحصیلی کانادا

سرمایه گذاری در کانادا / وکیل مهاجرت / ثبت شرکت دبی

شرایط و هزینه ویزای توریستی کانادا / ویزای کانادا / پاسپورت دومینیکا

مهاجرت به انگلیس / ویزای تحصیلی انگلیس / خرید ملک در دبی

استارتاپ کانادا / موسسه مهاجرتی / تورنتو / ونکوور

 

* اینستاگرام ویزا724: 

ایمیل : info[at]visa724.com

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.