ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای مکزیک توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای مکزیک توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : مکزیک

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

اصل پاسپورت ، 2 قطعه عکس ، شناسنامه ، گردش بانکی 6 ماه آخر ، سند ملکی ، مدارک شغلی ، هتل ، پرواز ،ضمانت برگشت ، مصاحبه ترجمه رسمی مدارک

توضیحات :

در حال حاضر ویزای مکزیک توسط موسسه انجام نمی پذیرد.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

مولتی

مدت اعتبار

6 ماه

مدت اخذ ویزا

40 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


مرادی :

با سلام و عرض ادب من با یک خانم مکزیکی میخوام ازدواج‌بکنم که ایشون در مکزیک هستند شهر مکزیکوسیتی و من در ایران ، ایا میشه ازدواج کرد ؟ایا میشه با ویزا ازدواج وارد مکزیک شد ، لطفا راهنمای بفرماییذ

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله مشکلی نخواهید داشت در کشور ایران یا کشورهای همسایه ازواج رسمی کنید و سپس اقدام کنید برای اقامت از طریق اسپانسر شیپ

نیکل :

سلام من و همسرم که در آمریکا زندگی می کنیم قصد داریم مراسم عروسیمون رو در مکزیک برگزار کنیم که پدر و مادر من که در ایران زندگی میکنن هم بتونن در جشنمون حضور پیدا کنن. فکر می کنید امکان دریافت ویزا براشون هست و شانسشون چقدر هست؟ پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید مدارکشون مورد بررسی قرار گیرد تا بررسی گردد شرایط دریافت ویزا را دارند یا خیر.

نادی سمیع داریانی : با سلام و خسته نباشید. من در تاریخ 29 ژوئن سال 1396 برای دریافت ویزای نامزدی امریکا به سفارت رفتیم که متاسفانه به خاطر قانون منع سفارت بیشتر از یک سال است که در مرحله چک امنیتی هستم. آیا امکان گرفتن ویزای مکزیک برای من و ملاقات نامزدم در آن کشور وجود دارد. با تشکر

مشاور مهاجرت و ویزا: 

برای دریافت ویزای مکزیک در صورت کامل بودن مدارک مشکلی نخواهید داشت.

 

شبنم ريحان : براي گرفتن ويزاي تحصيلي مكزيك چقدر زمان و هزينه مورد نياز است؟ مقطع تحصيلي برام فرقي نميكنه. فقط نميخوام ريجكت شوم

با سلام و احترام

برای دریافت ویزای تحصیلی به مدرک زبان آیلتس حداقل 6.5 نیاز دارید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

فرهاد نژاد رفیعی : سلام ،با ویزای توریستی مولتی کانادا میشه به مکزیک هم سفر کرد ؟

با سلام و احترام

نه برای سفر به مکزیک باید درخواست ویزای مکزیک را به سفارت مکزیک ارائه دهید اما احتمال رد درخواست به دلیل داشتن ویزای کانادا بسیار پایین خواهد بود.

محمد سیستانی مقدم : سلام خسته نباشید. ببخشید من میخواستم برای مهاجرت به مکزیک بروم لذا از شما چند سوال داشتم که خواهشا به عنوان یک ایرانی دلسوز من رو راهنمایی کنید اول اینکه . شما کار اقامت دائم در مکزیک رو انجام میدین دوم اینکه . هزینه کامل تا گرفتن اقامت دائم چقدر میشه. کم هزینه ترین راه چیست . سوم اینکه . کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید که منی ک زیاد پول ندارم بتونم مهاجرت کنم و به اونجا برسم و کار کنم و زندگی جدیدی رو بسازم مرسی

با سلام و احترام 

میتوانید جهت مشاوره مهاجرت با شماره های موسسه در تماس باشید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی - پاسخگویی از ساعت 18 الی 24 بوقت تهران) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.