ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

3 برنامه برتر مهاجرتی به کانادا در سال 2019


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۳/۲۲

 

 

3 برنامه برتر مهاجرتی به کانادا در سال 2019

 

با وجود استانداردهای بالای زندگی در کانادا در زمینه رفاه اجتماعی، آموزش، اقتصاد، درمان و .. بسیاری از مردم آرزوی این را دارند که در این کشور زندگی کنند و خود را شهروند کانادا بنامند. شاید اولین سوال شما این باشد که برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنم؟ آیا شرایط درخواست اقامت دائم کانادا را دارم؟ آیا روشی برای مهاجرت به کانادا به صورت قانونی وجود دارد؟ آیا کانادا همچنان مهاجر پذیر است؟ در این راستا، راه های مختلفی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد اما ممکن است چندان آسان به نظر نرسد. ما به شما کمک می کنیم که بهترین راه را انتخاب کنید و با طی مسیر درست راه خود را برای اقامت دائم در این کشور زیبا و مرفه بگشایید. در ادامه این مقاله سه برنامه برتر مهاجرت به کانادا در سال 2019 معرفی شده است که هر یک به اقامت دائم در کانادا منتهی می شود.

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی کار ماهر  فدرال (Federal Skilled Worker Program)

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه اکسپرس اینتری استانی پرنس ادوارد (Prince Edward Island PNP Express Entry Stream)

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی انتاریو (Ontario Immigrant PNP)

 

هر یک از این برنامه ها اجازه می دهد متقاضیان به شهروند دائم کانادا تبدیل شوند. در ادامه مقاله هر یکی از این برنامه ها شرح داده می شود. پس با ما همراه باشید.

 

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارکنان ماهر فدرال (FSWP)

اولین برنامه مورد بحث ما برنامه نیروی متخصص فدرال است. این برنامه یکی از برنامه های سریع الاجرا است که به طور متوسط سه  الی 6 ماه به طول می انجامد و شامل فرم تقاضای کار از طرف کارفرما نمی باشد. برنامه FSWP در سال 2015 ایجاد شد و از طریق سیستم ورود سریع و یا  (Express Entry) مدیریت می شود. متقاضیان این روش باید ابتدا از طریق سیستم اکسپرس اینتری کانادا تقاضای خود را اعلام کنند و سپس منتظر مانده تا انتخاب شوند و نامه ITA را دریافت کنند. این سیستم به کانادا کمک می کند افراد دارای تخصص مورد نیاز کشور را برگزیند. در حال حاضر 374 رده شغلی مورد تایید این طرح وجود دارد.

شرایط مورد نیاز FSWP

بر اساس این برنامه شما در ابتدا می بایست از طریق ایجاد پروفایل اکسپرس اینتری علاقه مندی خود و یا به عبارتی Expression of Interest خود را اعلام کنید. اطلاعاتی که در پروفایل خود درج می کنید بر اساس امتیاز بندی جدید Comprehensive Ranking System، امتیازی تا سقف 100 دریافت می کند.  برای اینکه واجد شرایط طرح FSWP شوید باید امتیاز شما حداقل 67 از 100 باشد.

امتیازها بر اساس فاکتورهای زیر به افراد داده می شود:

- استخدام ترتیب داده شده : 10 امتیاز

- انطباق پذیری : 10 امتیاز

- سن:12 امتیاز

- تحصیلات:25 امتیاز

- زبان: 28 امتیاز

- تجربه کاری: 15 امتیاز

شرایط دیگر مهاجرت به کانادا از طریق برنامه اکسپرس اینتری نیروی کار ماهر کانادا

بودجه کافی: پس از اینکه شرایط بالا را به دست آورید باید اطمینان حاصل کنید برای مهاجرت به کانادا دارای بودجه کافی هستید. این بدین معنی است که در حساب بانکی شما باید مبلغ کافی برای درخواست مهاجرت و حمایت از شما پس از ورود به کشور وجود داشته باشد.

معاینه پزشکی: علاوه بر بودجه کافی برای مهاجرت به کانادا باید آزمایشات پزشکی را بگذرانید تا از وضعیت سلامت خود آگاهی یابید. شما تنها از طریق فهرست درج شده در پنل پزشکان کانادا (Canadian Panel of Physicians)مجاز به انجام آزمایشات هستید و معاینه توسط پزشکان خارج از این لیست مورد قبول واقع نخواهد شد

سابقه کیفری: یکی دیگر از معیارهای مهم برنامه نیروی کار ماهر فدرال ، ارائه سند معتبر مبنی بر عدم سوء سابقه کیفری می باشد که به Police Clearance Certificate معروف است. بسته به مکانی که در آن زندگی می کنید می توانید به اداره پلیس محلی و یا سفارت رجوع کرده و این اسناد را تهیه نمایید.

تجربه کاری: برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی کار ماهر فدرال باید دارای سابقه کاری مفید در زمینه فعالیت خود باشید. در این برنامه، 347 عنوان شغلی مورد قبول دولت کانادا وجود دارد. در این خصوص حداقل باید دارای یک سال سابقه کاری تمام وقت باشید. مشاغل داوطلبانه و یا انترن بدون حقوق شامل این گروه نمی شود.

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارکنان ماهر فدرال

برای اقدام از طریق این برنامه باید گام های زیر را دنبال کنید:

- پروفایل اکسپرس اینتری خود را ایجاد کرده و فرم Expression of Interest را پرکنید

- بر اساس سیستم رتبه بندی جامع ( Comprehensive Ranking System) امتیاز شما محاسبه می شود.

- فرم دعوت نامه برای اقدام جهت اخذ اقامت را دریافت کنید.

- جهت معاینه پزشکی و سابقه کیفری اقدام کنید.

- منتظر بمانید تا فرم تقاضای شما توسط اداره مهاجرت بررسی شود.

- پاسپورت معتبر داشته باشید و بودجه اقامت دائم خود را تهیه کنید.

- ویزای کانادا خود را دریافت کنید.

برنامه مهاجرتی جزیره پرنس ادوارد (Prince Edwards Island PNP Express Entry Stream)

 

پرینس ادوارد

 

یکی دیگر ار روش های مهاجرت به کانادا برنامه استانی پرنس ادوارد (PEI PNP) است که با سیستم اکسپرس اینتری کانادا در ارتباط است. این سیستم امکان مهاجرت دائم به کانادا را برای استان منتخب  فراهم می آورد. از طریق این طرح می توانید به یک استان کانادا مهاجرت کرده و شهروند دائم آنجا به حساب آیید. در این برنامه، استان آن دسته از مهاجرانی که دارای تخصص و مهارت مورد نیاز استان را داشته باشند انتخاب می شوند. به یاد داشته باشید که تقاضای خود را در ظرف 60 روز تکمیل کنید، در غیر این صورت مراحل را باید از ابتدا آغاز کنید. برای ورود به این طرح می توانید از  سه طریق اقدام کنید:

برنامه تجارت حرفه ای فدرال (Federal Skilled Trades Program)

برنامه نیروی متخصص فدرال(Federal Skilled Worker Program)

تجربه کانادایی (Canadian Experience Class)

 

زمانی که دریافتید دارای هر یک از شرایط بالا هستید می توانید پروفایل اینتری اکسپرس کانادا خود را ایجاد کنید. در نهایت، استان، متقاضیان بالقوه را بررسی می کند و کسانی که واجد شرایط هستند را برمی گزیند. در برنامه استانی پرنس ادوارد باید مراحل زیر را بپیمایید:

- از طریق سیستم PEI Expression of Interest ،پروفایل خود را ایجاد کنید.

- منتظر بمانید تا اکانت شما تایید شود.

- یک ایمیل برای تکمیل فرم گزینش ارسال می شود.

- پروفایل خود را به روز رسانی کنید و مبالغ عنوان شده را پرداخت کنید.

- منتظر بمانید تا IRCC تقاضانامه شما را بررسی و تایید نماید.

- ویزای خود را تحویل بگیرید.

 

طبقه بندی  برنامه PEI PNP در کانادا

گروه های زیر مجموعه برنامه استانی پرنس ادوارد شامل موارد زیر است:

- گروه تاثیر گذار کار (labour impact): شامل افرادی است که دارای حرفه و یا تخصص مورد نیاز PEI باشد. این دسته به سه زیر گروه برنامه نیروهای متخصص (Skilled worker Stream)، گروه نیروهای حیاتی (Critical Worker Stream) و برنامه فارغ التحصیلان بین المللی (International Graduate Stream) تقسیم می شود.

- گروه تاثیر گذار کسب و کار (Business Impact) شامل افرادی است که قصد سرمایه گذاری در PNP را دارند. این گروه به دو دسته برنامه مالکیت جزئی (Partial ownership) و برنامه مجوز کار (Work Permit Stream) تقسیم می شوند.

 

 مهاجرت به کانادا از طریق برنامه  استانی انتاریو (Ontario PNP)

یکی دیگر از برنامه های که می توانید از طریق آن جهت مهاجرت به کانادا اقدام کنید برنامه استانی انتاریو است. برنامه مهاجرتی انتاریو OINP نامیده می شود.

بهترین گزینه برای مهاجرت دائم به کانادا انتخاب استانی است. این کار از طریق برنامه ای به نام انتخاب استانی صورت می گیرد. در این گزینه استان به متقاضیانی که با نیازهای اقتصادی کانادا مطابقت دارد دعوت نامه ای ارسال می کند. انتاریو در این زمینه پیشگام  استان ها بوده است. بر اساس آمارها، انتاریو در سال 2018 در حدود 132417 نفر را به استان خود دعوت کرده است و آنان را تبدیل به شهروندان دائم خود نموده است. برای روشن شدن این برنامه در ادامه طبقه بندی های برنامه استانی انتاریو ذکر شده است.

گروه دارای پیشنهاد کار کارفرما:

کارکنان خارجی

دانشجویان بین المللی

مهارت های مورد نیاز

 

گروه سرمایه انسانی:

فارغ التحصیلان دکتری

فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد

 

گروه تجاری :

شرکتی

کارآفرینی

تمامی این گروه ها به تعداد 98409 نفر در سال 2018 موفق به مهاجرت به انتاریو شده اند.

مراحل برنامه مهاجرتی انتاریو کانادا

مراحل زیر برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی انتاریو به صورت زیر است:

- مدارک شناسایی، آزمون زبان، مدارک تحصیلی، پیشنهادات شغلی، روزمه، نامه استخدام و دیگر مدارک مورد نیاز خود را تهیه کنید.

- تمامی مدارک را از طریق برای انتاریو ارسال کنید.

- بودجه کافی برای اقامت دائم در اختیار داشته باشید. و آن را اثبات نمایید.

- دعوت نامه گزینش را دریافت کنید.

- از طریق ITA درخواست خود را ارسال کنید.

- منتظر بمانید تا درخواست شما توسط اداره مهاجرت بررسی شود.

- ویزای کانادای خود را دریافت کنید.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14164771878+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

واتساپ: 14074084084+ (فقط جهت پیغام متنی) 

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، پلاک 1684 واحد3 - ورودی پارکینگ: جنب بن بست الهیه. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 982122609221+ 

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839.(مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تلفن: 14073935700+ (پاسخگویی به زبان انگلیسی - 18 الی 24 بوقت تهران)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.