روش‌ های مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی با همراهی و مشاوره‌ی موسسه‌ی مهاجرتی ویزا 724، فرصت طلایی خواهد بود تا شما عزیزان بتوانید با کمترین هزینه و در حداقل زمان ممکن به رویاهای خود دست‌یابید.

نگاهی اجمالی بر روش‌های مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی، کشوری که علاوه بر حفظ جلوه‌ها طبیعی خود توانسته است به ثباتی کم‌نظیر در بسیاری از زمینه‌های اقتصادی و سیاسی دست یابد. بهره‌مندی از رفاه اجتماعی، امکانات آموزشی ایده‌آل، خدمات درمانی تخصص‌یافته و زندگی ارگانیک و باآرامش از جمله ارمغان‌های دولت مالزی برای شهروندان خود است. این کشور پارلمانی پادشاهی توانسته است تا با ایجاد توازن در بسیاری از بخش‌های دولتی و خصوصی، زمینه را برای حضور علاقه‌مندان از سراسر دنیا فراهم کند. از جمله‌ راه‌های مطمئن جهت مهاجرت به مالزی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. سرمایه‌گذاری: اقدام از طریق ویزای طلایی مالزی، خرید ملک، ثبت شرکت، ویزای خود حمایتی و … از جمله روش‌هایی هستند که می‌توانید از طریق آنها سودآورترین و در عین حال ارزان‌ترین سرمایه‌گذاری دنیا را تجربه کنید.
  2. کار: دولت مالزی انواع گوناگونی ویزای کار برای افرادی که خواهان فعالیت در این کشور هستند در نظر گرفته است. پیش از آنکه برای مشاغل موجود در مالزی درخواست دهید، حتما اطمینان حاصل کنید که شغل مورد نظر شما در لیست مشاغل مورد نیاز مالزی قرار داشته باشد.
  3. تحصیل: تنوع رشته‌های ارائه شده در مدارس و دانشگاه‌های مالزی، کیفیت بالای سیستم آموزشی، تدریس به زبان انگلیسی و … از جمله مزایای باورنکردنی ویزای تحصیلی این کشور است.
  4. ازدواج با تبعه‌ی کشور مالزی.
  5. تولد: در رابطه با کودکانی که در خاک این کشور متولد می‌شوند، تنها کودکانی می‌توانند ویزای تولد مالزی و متعاقبا تابعیت این کشور را دریافت نمایند که حداقل دارای یک والد مالزیایی باشند.
  6. ویزای همراه مالزی(مختص همسر و فرزندان کمتر از 18 سال).
  7. ویزای توریستی: این ویزا به منظور امور سیاحتی، بررسی شرایط کشور مالزی(جهت سرمایه‌گذاری، کار و …) و برخی امور مشابه که نیازمند اقامت کوتاه مدت هستند، صادر می‌شود.
  8. پناهندگی.

برای کسب اطلاع از شیوه های مهاجرت به ایالات متحده آمریکا به لینک « روش های مهاجرت به آمریکا» مراجعه نمائید.

مهاجرت به مالزی

برای آشنایی با جاذبه‌های گردشگری هند می‌توانید به صفحه مکان های دیدنی هند مراجعه نمایید.

بررسی شرایط برجسته در زمان مهاجرت به مالزی

نکته‌ی کلیدی که در زمان مهاجرت تاثیر به سزایی در پذیرش درخواست شما دارد، توجه به شرایط و قوانینی است که کشور مورد نظر شما انتظار برآورده‌سازی آنها را دارد. نگران نباشید، زیرا که این قوانین آنچنان پیچیده و دشوار نیستند! به عنوان مثال در ویزای سرمایه‌گذاری مالزی، در صورت داشتن حداقل سرمایه‌ی مورد نیاز روش درخواستی خود، می‌توانید به راحتی در این کشور پررونق سرمایه‌گذاری کنید. در ویزای کاری مالزی، حتما به درخواستی از سوی یک کارفرمای مالزیایی و یا شرکتی در این کشور نیاز دارید تا بتوانید مجوز کار دریافت نمایید. در ویزای تحصیلی مالزی، برای تحصیل در موسسات دولتی، سالانه به 2000 تا 5000 رینگیت و در موسسات خصوصی به 7000 تا 14/000 رینگیت احتیاج دارید.

جهت آشنایی با انتخاب بهترین شیوه مهاجرت و اقامت در کشور نروژ به لینک « مهاجرت به نروژ» مراجعه نمائید.

ویزای ازدواج مالزی تنها اقامتی 1 ساله و تمدیدپذیر را برای شما فراهم می‌کند. در صورت دوام ازدواج پس از 10 سال، می‌توانید برای تابعیت این کشور اقدام کنید. یکی از نکات جالب در رابطه با ویزای توریستی مالزی برای اتباع ایرانی این است که شما می‌توانید پس از سفر به مالزی و در فرودگاه این کشور، برای اخذ ویزای توریستی با اعتباری 15 روزه و بدون پرداخت هیچ‌‌گونه هزینه‌ اقدام نمایید! در پایان نیز برای پناهندگی به مالزی، مراقب افراد سودجو  باشید! در این راه، تنها می‌توانید به وب سایت رسمی اداره مهاجرت اعتماد کنید و با ثبت مدارکی که نشان‌دهنده‌ی در معرض خطر بودن شماست، می‌توانید ویزای ورود به این کشور را دریافت کنید. دقت نمایید که در برخی از روش‌های مهاجرت، ملزم به پرداخت مبلغی معادل 50 تا 200 دلار هستید تا روند اداری درخواست شما پیگیری شود.

ویزای توریستی مالزی

برای آشنایی با راه های اخذ اقامت و مهاجرت به کشور لهستان به لینک « روش های مهاجرت به لهستان» مراجعه نمائید.

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به مالزی

از جمله عواملی که در پذیرفته‌شدن درخواست مهاجرت شما تاثیرگذار است، انجام مراحل ثبت درخواست ویزا و مدارکی است که در سایت اداره مهاجرت ثبت می‌کنید. در این وب سایت قوانین، شرایط درخواست و مدارک مورد نیاز هر روش درج شده است. پس از مطالعه‌ی این وب سایت، مدارک مورد نیاز روش مهاجرتی مورد نظر خود را تهیه کنید. مدارک مذکور را در وب سایت اداره مهاجرت ثبت نمایید و منتظر اولین جواب از سوی کنسولگری مالزی بمانید. در بسیاری از روش‌ها، پس از مصاحبه‌ای با افسر اداره مهاجرت، در صورت مجاب شدن افسر(در رابطه با ویزا)، با درخواست شما موافقت خواهد شد.

برای آشنایی با جاذبه های دیدنی و توریستی مالزی به لینک « مکان های توریستی مالزی» مراجعه نمائید.

برای ثبت درخواست مهاجرت به مالزی از طریق هر یک از انواع ویزا، به مدارک خاصی احتیاج دارید. اما در این میان، مدارکی نیز وجود دارند که در تمامی روش‌ها تکرار می‌شوند. مدارکی که سبب ایجاد وجه اشتراک بین این روش‌های مهاجرتی می‌شوند عبارتند از:

  1. مدارک شناسایی فرد متقاضی به همراه ترجمه‌ی معتبر(در صورت درخواست ویزای همراه می‌بایست تمامی مدارک نام‌برده را برای اعضای خانواده‌ی خود نیز تهیه نمایید).
  2. پاسپورت معتبر به همراه چند قطعه عکس پاسپورتی.
  3. انگیزه‌نامه.
  4. توصیه‌نامه.
  5. گواهی تمکن مالی.
  6. گواهی عدم سوء پیشینه.
  7. گواهی سلامت و بیمه‌نامه‌ی معتبر.
  8. پذیرش دانشگاه،job offer معتبر و یا هر مدرک قابل استنادی که نشان دهد شما از سوی فرد یا سازمانی معتبر به مالزی دعوت شده‌اید. 

برای آشنایی با مکان های دیدنی و توریستی تایلند می‌توانید به صفحه جاذبه های گردشگری تایلند مراجعه نمایید.

مهاجرت افراد متخصص به مالزی

سوالات متداول

1) هزینه‌ زندگی در مالزی چقدر است؟

هزینه‌ی زندگی در مالزی 10% بیشتر از ایران است اما جالب اینجاست که اجاره‌بها در مالزی 35% کمتر از ایران می‌باشد. به علت تفاوت قیمت خانه، مواد غذایی و … در شهرهای مختلف و همچنین تفاوت سبک زندگی افراد نمی‌توان مبلغ دقیقی از این هزینه‌ها را ارائه داد.

پاسخ این سوال رابطه‌ی تنگاتنگی با شرایط فردی شما دارد. از این رو، معرفی یک روش به عنوان بهترین راه برای تمامی افراد، کار عاقلانه‌ای نیست. با این وجود، مشاهده شده است که از میان تمامی روش‌های نام برده، اقدام از طریق ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایه‌گذاری در اکثر مواقع آسان‌تر است و نتیجه‌ی بهتری نیز بدست می‌آید.

توجه داشته باشید که در این کشور، اولویت‌ با شهروندان مالزیایی است. به همین دلیل، پیدا کردن شغل مناسب برای اتباع خارجی کمی مشکل خواهد بود. بنابراین در زمان مهاجرت به این کشور، حتما به این موضوع دقت نمایید.

این مطلب چقدر براتون مفید بود؟

کلیک کنید و امتیاز دهید!

امتیاز کاربران 0 / 5. تعداد رای: 0

هنوز امتیازی برای این پست ثبت نشده!

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

درخواست مشاوره رایگان

13 + 6 =

نظرات و سوالات شما

>