ویزای اندونزی توریستی
مدت اقامت
طبق درخواست
مدت اعتبار
3 ماه
مدت اخذ ویزا
10 روز کاری
هزینه
طبق درخواست
هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.
مدارک لازم برای دریافت ویزای اندونزی
لطفاً اسناد زیر را در کاغذ A4 چاپ کنید:
- فرم تکمیل شده ویزا سفارت اندونزی (https://kemlu.go.id/tehran/en#! )
- گذرنامه معتبر (با حداقل دو صفحه خالی)
- برنامه سفر رفت و برگشت
- کپی مجوز مهاجرت (ویزای تلکس)
- بیمه مسافرتی معتبر در حین سفر
- بیانیه ای از تمایل به پیروی از پروتکل های بهداشتی محلی، انجام قرنطینه یا دریافت درمان COVID-19 در صورت ابتلا که در آن تعهد می دهید که تمام هزینه های مربوط به بیماری بر عهده شما خواهند بود.
- سه دوز واکسن کرونا
- یک پاکت مهر (6،30 CHF) یا خدمات پست سفارشی
مشخصات عکس
برای متقاضی الزامی است که عکس جدیدی از خود برای رسیدگی به درخواست ویزا، ارائه دهد. این عکس باید طبق فرمت های خاصی مطابق قوانین مقرر شده، باشد. در زیر نکات خاصی ذکر شده است که هنگام عکاسی برای درخواست ویزای اندونزی باید در نظر داشته باشید.
- اندازه: عکس باید 50 × 50 میلی متر باشد که معادل 2 اینچ در 2 اینچ است.
- تاریخ: عکس باید جدید بوده و در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.
- زمینه: عکس باید فقط در پس زمینه سفید باشد. هیچ پس زمینه دیگری قابل قبول نیست.
- زاویه: تصویر باید به گونه ای باشد که متقاضی مستقیماً به دوربین نگاه کند. تصاویر کج و زاویه دار قابل قبول نیستند.
- آرایش: تصویر باید بدون آرایش گرفته شود. موهای متقاضی نباید چشمان او را نیز بپوشاند.
- عینک: متقاضی باید بدون عینک عکس بگیرد، مگر اینکه برای شرایط پزشکی تجویز شده باشد. عکس های دارای عینک آفتابی رد می شوند.
توضیحات :
فعلا در خصوص ویزای اندونزی فعالیتی نداریم.
ارزانترین نرخ خدمات ویزای اندونزی را در ویزا724 به صورت مستقیم دریافت می کنید
هزینه ویزای اندونزی
20 روز کاری
همکار: 240 دلار
مسافر: 250 دلار
هزینه ویزای اندونزی فوری
4 تا 7 روز کاری
همکار: 410 دلار
مسافر: 430 دلار
در صورت تمایل خدمات رزرو هتل و پرواز در ویزا724 ارائه می گردد. برای اطلاعات بیشتر با ما درباشید.
مجمع الجزایر اندونزی با حدود 270 میلیون نفر جمعیت، چهارمین کشور پرجمعیت جهان و همچنین پرجمعیت ترین کشور مسلمان است. در این مطلب قصد داریم تا به آشنایی اولیه ای از انواع ویزاهای این کشور دست یافته و مدارک و قوانین لازم برای ورود به این کشور را بررسی کنیم. با ما در ادامه همراه باشید تا مراحل ثبت درخواست خود را به صورت به صورت گام به گام انجام داده و تاییدیه خود را به دست آورید.
انواع ویزای اندونزی
-
ویزای تجاری اندونزی
اگر برای مقاصد تجاری مانند انجام مذاکرات تجاری، شرکت در کنفرانس ها، آموزش و غیره به اندونزی سفر می کنید، باید برای ویزای تجاری درخواست کنید. در این صورت باید توسط یک شرکت اندونزیایی حمایت شوید. لطفاً توجه داشته باشید که ویزای تجاری به شما اجازه کسب درآمد و اشتغال در اندونزی را نمی دهد. در اندونزی دو نوع ویزای تجاری وجود دارد:
-
ویزای تجاری یک بار ورود
ویزای تجاری یک بار ورود در ابتدا برای 60 روز معتبر است و می تواند تا چهار بار تمدید شود. شما باید قبل از تاریخ انقضا، تمدید ویزا را در اداره مهاجرت ترتیب دهید. اعتبار کل ویزای تجاری یکبار ورود حداکثر 180روز است. همان طور که از نامش مشخص است، ویزای تجاری یک بار ورود پس از خروج از سرزمین اندونزی منقضی می شود.
-
ویزای تجاری چند بار ورود
ویزای تجاری چند ورودی شما را قادر می سازد تا یک سفر کاری مکرر به اندونزی داشته باشید. اعتبار کل ویزای تجاری چند بار ورود 1 سال است. این ویزا، یک مجوز اقامت 60 روزه در هر ورود است و نمی تواند بیش از 60 روز در هر دوره اقامت تمدید شود. بنابراین، شما باید حداکثر در روز شصتم از سرزمین اندونزی خارج شده و سپس دوباره اجازه ورود به اندونزی را دریافت کنید.
-
ویزای اقامت محدود (KITAS / ITAS)
اگر قصد دارید برای مدت معینی در اندونزی بمانید، باید برای ویزای اقامت محدود (KITAS/ITAS) اقدام کنید. به طور کلی، حداکثر اعتبار KITAS/ITAS برای 1 سال بوده و قابل تمدید است. بسته به هدف و شرایط اقامت شما در اندونزی انواع مختلفی از KITAS/ITAS وجود دارد. در زیر رایج ترین انواع آن آمده است:
-
KITAS / ITAS –ویزای کار
کار در اندونزی به عنوان یک مقیم خارجی نیاز به ویزای کار یا مجوز دارد که شامل حمایت یک شرکت اندونزیایی می شود. حداکثر اعتبار یک ویزای کار KITAS/ITAS،1 سال بوده و تا 5 بار قابل تمدید است (نام حامی باید مشخص باشد). برای اخذ ویزای کار KITAS/ITAS، باید یک مجوز کار (RPTKA) ترتیب داده و مبلغی حدود 1200 دلار آمریکا برای مدت 1 سال به وزارت کار بپردازید. در صورت خروج از اندونزی و بازگشت به آن، باید قبل از سفر، یک “مجوز ورود مجدد ” ترتیب دهید.
KITAS/ITAS –ازدواج با همسر اندونزیایی
اگر شما به طور قانونی با یک شهروند اندونزیایی ازدواج کرده و ترجیح می دهید در اندونزی بمانید، واجد شرایط دریافت ویزای KITAS/ITAS هستید. در این ویزا، حامی شما همسر اندونزیایی شماست. پس از دریافت ویزای KITAS/ITAS، فرزندان زیر 18 سال شما نیز می توانند وارد اندونزی شوند.
-
ویزای اقامت دائم (KITAP)
پس از 5 سال، دارندگانKITAS، واجد شرایط درخواست ویزای اقامت دائم (KITAP) هستند. اعتبار آن در مجموع 25 سال است و باید هر 5 سال یکبار اعتبار مجددا تمدید شود. فقط افراد بازنشسته برای درخواست KITAP نیازی به KITAS ندارند. اداره مهاجرت محلی نحوه اعطای هر KITAP را تعیین می کند.
-
ویزای بازنشستگی اندونزی
اگر بازنشسته هستید یا حداقل 55 سال سن دارید و قصد دارید بیش از 60 روز در اندونزی بمانید، ویزای بازنشستگی انتخاب مناسبی برای شماست. ویزا بازنشستگی برای 1 سال معتبر بوده و در صورت داشتن شرایط لازم می توانید آن را تا 5 سال تمدید کنید. لطفاً توجه داشته باشید که ویزای بازنشستگی مانند ویزای اقامت محدود است. به این معنی که قبل از درخواست ویزا در سفارت/ سرکنسولگری در کشور خود، باید حامی اندونزیایی داشته باشید تا از وزارت مهاجرت اندونزی اجازه بگیرید.
هزینه اخذ ویزای اندونزی
- ویزای یکبار ورود: 35 دلار
- ویزای چندگانه: 108 دلار
- ویزای اقامت محدود: 150 دلار
- هزینه مجوز مهاجرت Telex: 13 دلار
- ویزای دیپلماتیک و خدماتی: رایگان
- قانونی سازی اسناد
- قانونی کردن کپی سند (ماموریت اندونزی در خارج از کشور): رایگان
- قانونی کردن سند ترجمه شده: رایگان
- قانونی سازی کپی سند تجاری صادر شده توسط کشور خارجی: 120 دلار
- قانونی سازی کپی سند غیر تجاری صادر شده توسط کشورهای خارجی: 25 دلار
- قانونی سازی کپی سند غیر تجاری (علمی) برای دانشجویان اندونزیایی در کشورهای خارجی: رایگان
- گذرنامه برای شهروندان اندونزی
- تمدید گذرنامه : 25 دلار
- سند سفر اضطراری برای یک نفر: 7 دلار
- تمدید گذرنامه به دلیل گم شدن: 70 دلار
- تمدید گذرنامه به دلیل آسیب: 35 دلار
- شهروندی
- درخواست شهروندی اندونزی برای کودکان حاصل از ازدواج دو تابعیته: 70 دلار
- درخواست کپی فرمان وزیران در مورد انتخاب تابعیت اندونزیایی برای کودکان حاصل از ازدواج دوتابعیته: 70 دلار
- درخواست انتخاب شهروندی اندونزیایی برای کودکان دارای تابعیت مضاعف: 70 دلار
- درخواست بازپس گیری تابعیت اندونزی: 70 دلار
- گواهی از دست دادن تابعیت اندونزی: 35 دلار
- درخواست تسهیلات مهاجرت برای کودکان دارای تابعیت مضاعف: 25 دلار
محدودیت سفر به اندونزی در دوران کرونا
در حال حاضر، دولت اندونزی سفر به سرزمین اندونزی را برای بازدیدکنندگان خارجی ممنوع کرده است مگر اینکه آنها دارای مجوز اقامت معتبر یا کلاس های خاصی از ویزا باشند. ورود بدون ویزا و یا درخواست VOA برای همه مسافران خارجی همچنان غیر قابل دسترس است و دولت اندونزی هنوز مشخص نکرده است که چه زمانی محدودیت های بازدیدکنندگان بین المللی به پایان می رسد. مسافران بین المللی که وارد اندونزی می شوند باید مدرک (کارت واکسیناسیون فیزیکی یا دیجیتالی) واکسیناسیون کامل COVID-19 را نشان دهند:
– کودکان زیر 12 سال، در صورت همراهی والدین خود، از این شرط معاف هستند.
– مسافران بین المللی که به دلیل شرایط پزشکی نمی توانند واکسینه شوند، از ارائه مدرک واکسیناسیون COVID-19 فقط با توجه به یادداشت پزشک یا مدارک پشتیبانی معاف هستند.
بر اساس مقررات فعلی دولت، مسافران موظف اند در 72 ساعت پیش از عزیمت، آزمایش PCR را انجام داده و پاسخ منفی آن را با خود به همراه داشته باشند تا به مقامات بهداشتی اندونزی ارائه دهند. این محدودیت ها اغلب تغییر می کند، بنابراین مسافران باید به طور مرتب با شرکت هواپیمایی خود برای به روزترین اطلاعات مشورت کنند. پس از غربالگری بهداشتی در فرودگاه، که ممکن است شامل تست PCR نیز باشد، مسافران باید خود را با هزینه شخصی در هتلی که دولت تعیین کرده است به مدت هشت روز قرنطینه کنند.
قوانین کشور اندونزی
مجازات های کیفری: همه اتباع خارجی در اندونزی تابع قوانین محلی هستند. اگر قوانین محلی را نقض کنید، حتی ناآگاهانه، ممکن است اخراج، دستگیر یا زندانی شوید. حل و فصل پرونده های جنایی ممکن است ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد و مظنونان می توانند بدون اتهام تا 60 روز و در بسیاری از موارد طولانی تر نگهداری شوند. در صورت محکومیت به داشتن، استفاده یا قاچاق مواد مخدر غیرقانونی در اندونزی، ممکن است جریمه های سنگین، حبس های طولانی مدت و حتی مجازات اعدام را در پیش داشته باشید.
هشدار بازداشت: در صورت بازداشت، از پلیس یا مقامات زندان بخواهید بلافاصله به سفارت ایران اطلاع دهند.
مسافران دگرباش جنسی: وضعیت یا رفتار دگرباشان جنسی به طور رسمی غیرقانونی نیست، اما برخی اوقات مقامات محلی اقدامات قانونی را علیه افرادی که در روابط LGBTI یا آشکارا هویت LGBTI را بیان می کنند، اجرا می کنند. برخی از دولت های محلی قوانینی را تصویب کرده اند که روابط LGBTI را جرم تلقی می کنند. ازدواج های همجنسگرایان خارجی یا اتحادیه های مدنی از نظر قانونی معتبر شناخته نمی شوند.
پاپوآ و سولاوسی مرکزی: همه مسافران استان های پاپوآ و پاپوآ غربی (از جمله راجا آمپات) و پوزو در استان سولاوسی مرکزی، بایدپیش از سفر از دولت اندونزی مجوز سفر دریافت کنند.
ملیت دوگانه: قوانین اندونزی تابعیت دوگانه را برای بزرگسالان بالای 18 سال به رسمیت نمی شناسد. شهروندان ایرانی که تبعه اندونزی نیز هستند ممکن است در مهاجرت به اندونزی دچار مشکل شوند.
نحوه ثبت نام ویزای توریستی اندونزی
آیا می توانم در هنگام ورود به اندونزی، ویزا بگیرم؟
شرایط دریافت ویزا در هنگام ورود به اندونزی به چند عامل بستگی دارد، از جمله:
- ملیت بازدید کننده خارجی
- مدت و دلیل سفر متقاضی به اندونزی
ویزای هنگام ورود اندونزی (VOA) تنها برای برخی ملیت های خاص در دسترس است و برای سفرهای کوتاه مدت با هدف تفریح و گردشگری استفاده می شود. به عنوان مثال، بازدیدکنندگان واجد شرایط می توانند هنگام ورود به اندونزی برای گردشگری یا دیدار از دوستان و اقوام خود، درخواست اقامت 30 روزه کنند.
شرایط لازم برای دریافت ویزا هنگام ورود به اندونزی
برای دریافت VOA، مسافران واجد شرایط باید موارد زیر را به افسران مهاجرت اندونزی ارائه دهند:
- گذرنامه (حداقل اعتبار: 6 ماه)
- حداقل یک صفحه خالی ویزا در گذرنامه
- بلیط بازگشت هواپیما
- تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه ویزا (فقط پول نقد)
لطفاً توجه داشته باشید که رعایت شرایط قید شده، ضامن ورود شما به این کشور نیست. بازدیدکنندگان برای دریافت ویزا در محل گذرگاه مرزی مربوطه درخواست می کنند و این بر عهده مقامات مهاجرت اندونزی است که به آنها اجازه ورود دهند یا خیر.
تفاوت بین ویزای VOA، ویزای سنتی و ویزای الکترونیکی
اگرچه ویزای هنگام ورود نیازی به درخواست پیشین ندارد، اما این نوع ویزا انتخاب محبوب متقاضیان نیست. زیرا برای درخواست آن متقاضی باید مدارک را از قبل آماده کرده و هنگام سفر با خود حمل کند. اما مهم تر از همه این است که، متقاضیان باید از طریق گذرگاه های تعیین شده مرزی وارد اندونزی شده و در صف های طولانی در فرودگاه منتظر بمانند. ویزای کاغذی سنتی قبل از عزیمت اعطا می شود، اما متقاضی را ملزم می کند که شخصاً به سفارت یا کنسولگری اندونزی برای ثبت درخواست خود مراجعه کند (اغلب چندین بار) و چه بسا بسیار وقت گیر تر از VOA است.
به همین دلیل است که بسیاری از گردشگران ترجیح می دهند برای ویزای الکترونیکی اقدام کنند. این ویزا را می توان به صورت کاملا آنلاین دریافت کرد به این معنی که نیازی به مراجعه به سفارت یا افسر مهاجرت نیست. علاوه بر این، تکمیل کل برنامه آنلاین فقط چند دقیقه طول می کشد و در وقت شما برای انجام کار های مربوطه در فرودگاه، صرفه جویی می کند. سرانجام، ویزا ظرف چند روز کاری پردازش شده و به شما اجازه درخواست لحظه آخری را می دهد. اما اگر سری به وبسایت سفارت اندونزی در ایران بزنید خواهید دید که آپشن ثبت نام آنلاین برای ایرانیان وجود نداشته و شهروندان ایرانی تنها می توانند از طریق سفارت امور مربوط به ویزای خود را انجام دهند.
برای ثبت دسترسی به فرم درخواست ویزا می توانید به سایت https://kemlu.go.id مراجعه کنید.
سپس بر روی گزینه VISA SERVICE کلیک کنید.
در فایل های مشخص شده، فایل بالایی حاوی “راهنمای انجام درخواست ویزا” است و فایل پایینی فرمی است که باید آن را پر کرده و تحویل سفارت دهید.
متن فایل اول
* متن فایل دوم
اطلاعات مورد نظر را پر کرده و فرم مورد نظر را به سفارت اندونزی در تهران ببرید.
نکات تکمیلی مهم:
- اگر مدارک شما کامل باشد، سفارت فاکتور صادر می کند.
- پس از دریافت فاکتور، لطفاً ظرف پنج روز کاری هزینه درخواست را با انتقال بانکی پرداخت کرده و مدارک اثبات پرداخت را به سفارت ارسال کنید.
- لطفاً بدون دریافت فاکتور هیچ گونه پرداختی نکنید.
- هیچ کدام از وجوه پرداختی به سفارت قابل استرداد نیست!
اشتباهاتی که می تواند باعث رد شدن ویزای اندونزی شود!
- مسافران باید دقت ویژه ای داشته باشند تا از صحت تمام اطلاعاتی که در فرم درخواست ارائه می دهند اطمینان حاصل کنند و در آن ها غلط املایی نداشته باشند. عدم انجام این کار می تواند منجر به تاخیر در اخذ ویزای اندونزی شود .
- یکی دیگر از دلایل رایج رد شدن ویزای اندونزی این است که مدارک حمایتی صحیح درخواست شده در طول فرایند درخواست ارائه نمی شود.
- داده هایی که وارد می کنید معتبر نیست و با اسناد ارائه شده مطابقت ندارد.
- اعتبار پاسپورت شما کمتر از شش ماه است.
- نامه درخواست نادرستی را کامل نموده اید.
- عدم ارائه مدارک مورد نیاز و مدارک حمایتی برای ویزای C317.
- شماره شناسایی تجاری نامعتبر (NIB) برای ویزای C313 و C314.
- غلط املایی نام، اطلاعات شخصی یا عدم وجود اطلاعات درخواستی
- بازدیدکنندگانی که به جرایم سنگین محکوم شده اند و دارای سابقه کیفری در قاچاق مواد مخدر، قاچاق افراد و جرایم تروریستی هستند.
چه کسانی واجد شرایط دریافت ویزای اندونزی نیستند؟
متقاضیان خارجی که پاسپورت ملی صحیح ندارند، همانطور که در شرایط ویزا مشخص شده است، نمی توانند ویزای اندونزی را دریافت کنند. فقط شهروندان کشورهای واجد شرایط می توانند درخواست دهند. کسانی که از پاسپورت مناسب برای دریافت ویزای آنلاین اندونزی برخوردار نیستند، باید قبل از سفر به سفارت یا کنسولگری محلی مراجعه کنند. اتباع کشورهای زیر شامل این قانون هستند:
- افغانستان
- کامرون
- گینه
- اسرائیل
- لیبریا
- نیجریه
- کره شمالی
- سومالی
علت ریجکت شدن ویزای اندونزی
در اغلب موارد، اگر ویزای آنلاین اندونزی رد شود، اقداماتی برای اصلاح وضعیت وجود دارد. در بیشتر موارد، ممکن است لازم باشد مجدداً فرم را ارسال کرده و اشتباه های خود را تصحیح کنید. اما اگر ویزای VOA مسافر هنگام ورود به کشور رد شود، ممکن است اصلاً نتواند وارد کشور شود و مجبور است ترتیب بازگشت مجدد به کشور محل اقامت خود را بدهد. با این حال، با پیروی از دستورالعمل های صحیح و آماده سازی همه چیز از قبل، اخذ ویزا برای اندونزی می تواند یک روند سریع و بدون دردسر باشد.
مطالب پیشنهادی:
ویزا 724، در کنار شرکت حقوقی مهاجرتی و شرکت توسعه بیزینس در کانادا، با داشتن تجربه راه اندازی و توسعه بیش از 100 کسب و کار موفق، صفر تا صد خدمات خرید بیزینس یا راه اندازی بیزینس، امضای قرارداد قانونی و انجام امور مهاجرتی را ارائه می کند. ما کسب و کار را مطابق با شرایط شما، انتخاب و برای خرید یا راه اندازی آن اقدام می کنیم. در صورتی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا را داشته باشید و اگر تمایل دارید در فرانچایز های قوی کانادا سرمایه گذاری کنید، می توانید با ما در ارتباط باشید.
در این شرکت، گام به گام در خدمت اهداف کارآفرینانی هستیم که میخواهند بیزینس موفقی در کانادا داشته باشند و از راههای برنامه های تجاری روشهای سرمایه گذاری در کانادا ، ویزای استارتاپ و راه اندازی بیزینس به کانادا مهاجرت کنند.
دریافت اطلاعات تماس و اطمینان از مجوز های ما، با مراجعه به صفحه > درباره موسسه مهاجرتی ما