ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا 5 ساله مولتی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا 5 ساله مولتی

نوع ویزا : مولتی معمولی

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

1. یک قطعه عکس 3.5 در 4.5 رنگی جدید زمینه سفید به همراه فایل اورجینال عکس برای هر نفر(خانم و آقا)
2.  اصل گذرنامه فعلی و اصل کلیه گذرنامه های قبلی (اسکن تمامی ویزاهای دریافتی در 10سال گذشته) در صورت وجود  برای متقاضی و خانم
3.  ترجمه شناسنامه  یک نسخه
4.ترجمه سند ازدواج  یک نسخه
5.  ترجمه اسناد ملکی (خانه، مغازه،زمین )  برای متقاضی و همسر( در صورت وجود)
6.  گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک ( دلار آمریکا) به همراه پرینت لاتین گردش حساب در٤ ماه گذشته مهمور به مهر بانک به نام متقاضی ( حداقل 100میلیون) + حساب مشترک(حول و حوش 65) + به نام همسر (35 تا 40)  در صورت وجود
7.  ترجمه گواهی اشتغال به کار برای متقاضی به همراه ترجمه روزنامه رسمی شرکت ویا پروانه کسب
9. ترجمه گواهی اشتغال به کار خانم  
10. ترجمه بیمه متقاضی و همسر در صورت وجود
11. آمادگی برای سفر جهت انگشت نگاری
12. ارسال اطلاعات  دقیق در خصوص سربازی
13. تکمیل فرم ثبت نام  برای متقاضی و همسر

توضیحات :

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری یا کارآفرینی کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

مهاجرت به کانادا

ویزای کانادا اقامت دائم

ویزا و اقامت سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

5 سال

مدت اعتبار

طبق اعتبار پاسپورت

مدت اخذ ویزا

1 الی 6 ماه


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


سهند :

سلام من 21 سالمه و دانشجوی دانشگاه دولتی هستم از کانادا دعوت نامه ی معتبر از طرف عموم دارم و شینگن ندارم همچنین مدارک مالی نسبتا خوبی دارم شانس من برای دریافت ویزا چقدر هست؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید دعوتنامه شما از لحاظ میزان اعتبار سنجیده شود همچنین به اطلاعات بیشتری در خصوص شخص دعوت کننده و هدف از سفر شما نیاز داریم. لطفا به صفحه فرم ارزیابی رایگان مراجعه و فرم ارزیابی ویزای توریستی را تکمیل نمایید.

فريد سلماني :

سلام من ١٩ سالمه و به همراه پدر و مادرم قصد اقدام براي ويزاي مولتي رو داريم خواستم بپرسم مانده حساب براي ما سه نفر چقدر بايد باشه در صورتي كه همه شرايط رو داريم اعم از شينگن و سند ملكي و سابقه سفر هاي متعدد به كشور هاي مختلف....ممنون ميشم پاسخ بديد

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

به ازای هر نفر در حال حاضر 80 میلیون تومان کافی می باشد. البته دقت بفرمایید که به مدارک شغلی و پرینت حساب به صورت دقیق به سفارت ارائه نمایید.

مهناز شعبانی : سلام ویزای مولتی 5 ساله من بتازگی تمام شده و مجددا میخوام تقاضا بدم. پسر یک ساله ای دارم که میخوام برای اون هم تقاضا بدم. تقاضا رو بصورت آنلاین انجام دادم و پسرم رو همراه خودم در یک تقاضا قرار دادم ولی سیستم فرم custodian declaration IMM5654e رو جزو مدارک required خواسته. با توجه به اینکه پسر من تنها یک سال داره و قرار نیست در کانادا به مدرسه بره من چکار باید بکنم؟ آیا می تونم بجای این فرم رضایت نامه محضری همسرم مبنی بر اجازه سفر پسرم به همراه من رو آپلود کنم؟ و اینکه چرا سیستم این فرم رو از من میخواد وقتی تاریخ تولد پسر من نشون میده که یک سالش بیشتر نیست و یکی از والدین همراهش برای ویزا اقدام کرده؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 این فرم برای تمامی رده های سنی نمایش داده خواهد شد با تکمیل آن به مشکلی بر نخواهید خود اما مدارک فرزند خود را نیز به صورت کامل آپلود بفرمایید.

پونه : سلام پاسپورت من 1سال و 4 ماه اعتبار داره. ظاهرا مدت اعتبار پاس اهميت داره. آيا ميتونم باوجود اعتبار مذكور جهت تعويض و تمديد پاس اقدام كنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

بله مشکلی برای تمدید پاسپورت نخواهید داشت.

Mah : سلام من میخواستم با همسرم برای ویزای کانادا اقدام کنیم همه مدارک رو هم داریم فیش حقوقی نامه اشتغال سند ملکی فقط ویزای شینگن نداریم و دعوت نامه

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام 

تاریخچه سفر به اروپا برای اخذ ویزای کانادا بسیار موثر است اما با دعوتنامه میتوانیم حتی بدون تاریخچه سفر اروپا برای ویزای کانادا اقدام کنیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

Manuchehr Akrami manesh : سلام جهت اقامت اروپا و يا كانادا ميخوام اقدام كنيم

با سلام و احترام 

باید شرایط شما برای اخذ اقامت کانادا یا اروپا مورد بررسی قرار گیرد.

شما میتوانید با شماره موسسه در تماس بوده و یا جهت مشاوره خصوصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

narsis : با سلام من و همسرم و دخترم ١٤ سالشه براي ويزاي مولتي كانادا ميخواستيم اقدام كنيم شرايط و هزينش به چه صورته درضمن همسرم پزشكه ويزاي شينگن نداشتم تا به حالممنونم

با سلام و احترام 

مراحل قانونی بسیاری برای اخذ ویزای کانادا وجود دارد باید پرونده شما به صورت دقیق مورد بررسی کارشناس قرار گیرد تا بتوان برای اخذ ویزای کانادا اقدام کرد.

همچنین شما میتوانید برای دریافت مشاوره خصوصی در وبسایت اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

میلاد : سلام براي دريافت ويزاي ٥ ساله كانادا راهنمايي ميخواستم يه سري از شركتها اعلام ميكنن ما ويزا ١٠٠ درصد ميگيريم لطفا راهنمايي كنيد

با سلام واحترام

باید برای درخواست ویزای کانادا مدارک شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا از دریافت ویزا اطمینان حاصل شود.

ساناز افشاری : من و همسرم ، میخوایم ویزای مولتی کانادا بگیریم ، ولی تا به حال هیچ سفر خارج از کشوری نداشتیم ، امکانش هست ؟

با سلام و احترام

بله در شرایط خاص امکان پذیر خواهد بود.

Anahita : با سلام من ١٨ سالمه و دعوتنامه دارم ولي ويزاي شينگن ندارم و سال ديگه ميخوام واسه ويزاي تحصيلي اقدام كنم اگه ويزاي توريستي رو ريجكت بشم چقدر رو ويزاي تحصيلي تاثير ميزاره؟و احتمال اينكه ويزا توريستي رو بهم بدن چقدره؟و منظورتون از دعوتنامه قوي چيه؟

با سلام و احترام. 

در صورتی که درباره درخواست ویزای کانادای شما رو شوید تا ۳ ماه نمیتونید درخواست بدین.

به دلیل سن پایین و نداشتن ویزای شینگن احتمال رد ویزای توریستی کاناداتون بالاست. 

علی حسنی : من افغانی هستم وحال اقامت ایران دارم حال من می توانم به کانادا سفرکنم

با سلام و احترام. 

اگر اقامت قانونی ایران را داشته باشید

و حداقل ۲ ویزای شینگن در پاسپورت داشته باشید بله میتوانید به کانادا سفر کنید. 

َArash.GH : با سلام ,خواهرم18 ساله هست و يكي از ذوستان با وضع درآمدي خوب از كانادا براش دعوت نامه فرستاده تا تابستان سال آينده 1 ماه رو در كانادا بگذرونه .با توجه اينكه املاك و حساب ها به نام پدر هست ,مي تونيم از پرينت بانكي و ترجمه املاك ايشون استفاده كنيم ؟ و ارزش ملكي املاك چقدر بايد باشه و پرينت بانكي سپرده ها ؟

با سلام و احترام. 

بله میتوانید استفاده کنید

اما برای دریافت ویزای کانادا مولتی ۵ ساله ۲ مورد بسیار حائز اهمیت است. یکی ۲ مورد ویزای شینگن در پاسپورت و مورد بعدی دعوتنامه. و ارزش سند ملکی زیاد مهم نیست... 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (آمریکا - فلوریدا) ___ 982122609232+ (ایران - تهران) ___ 14168373753+ (واتساپ _ کانادا) پاسخگویی دفتر کانادا فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران.

موبایل : 14168373753+ (واتساپ_کانادا) پاسخگویی فقط در ساعات 18 الی24 بوقت تهران

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

موسسه کاریابی بین المللی ایران و موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

دفترایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، جنب پمپ بنزین، بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد ۳

دفتر کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

 Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Canada

دفتر آمریکا - فلوریدا: 

Libra liana Co LLC 6336 Buford st Unit 209 Orlando Florida  Zip Code:

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.