ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کار انگلیس یا اسکیل ورکر تضمینی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کار انگلیس یا اسکیل ورکر تضمینی

نوع ویزا : ویزای کار، اسکیل ورکر، تضمینی

کشور : انگلیس

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

1) مدارک شناسایی شخص درخواست کننده.

2) مدارک تحصیلی آزاد شده.

3) تمکن مالی بالای 600 میلیون تومان.

4) دارا بودن حداقل آیلتس 7 ( مهارت در مکالمه زبان انگلیسی ).

5) دار بودن مدرک تحصیلی (شامل واحدهای تحصیلی فیزیولوژی و آناتومی).

5) با توجه به تغییرات در قوانین و ارائه مدارک، هماهنگی با کارشناس مربوطه از طریق انتخاب گزینه "ثبت سفارش ویزا" و یا "تماس با کارشناس" الزامیست.

توضیحات :

 *قرارداد رسمی و قانونی امضا میگردد.*

 در صورت تایید نشدن ویزا، کل مبلغ بدون کسر عودت داده خواهد شد

برای دریافت ویزای کار انگلیس باید دوره‌ای آموزشی را در انگلستان طی فرمایید و تمکن مالی مورد نیاز برای پرداخت این دوره را ارائه دهید، همچنین داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس ۷ الزامیست(داشتن مدرک الزامیست، صرفا مهارت در مکالمه زبان انگلیسی ملاک نمی باشد) . همچنین باید حداقل دارای ۳ سال سابقه کار مرتبط همراه با بیمه باشید.

لطفا توجه داشته باشید اسناد ملکی، سهام سند خودرو، پرینت حساب پدر جزو تمکن مالی محسوب نمیگردد، چون با سند ملک نمیتوانید شهریه دوره آموزشی را پرداخت نمایید.

1. دوره آموزشی و اخذ مدرک تحصیلی در انگلیس برگزار خواهد شد که پس اخذ مدرک در بدو ورود به انگلستان در مراکز درمانی استخدام میشوید.

2. مدت زمان دوره حدود 6 ماه خواهد بود.

3. هزینه اسکان و ... در طول مدت این 3 ماه در انگلستان ماهیانه حدود 1000 پوند خواهد بود.

4. درآمد ماهیانه این رشته در حالت معمولی حدود 3500 پوند خواهد بود که با گذشت هر سال به صورت تصاعدی و پلکانی می باشد.

5. تحصیل رایگان برای فرزندان در انگلستان پس از دریافت اقامت.

6. بیمه درمانی رایگان برای فرد متقاضی و اعضای خانواده.

7. اخذ اقامت دائم در پایان سال پنجم.

8. اخذ پاسپورت یا تابعیت انگلستان در پایان سال ششم اقامت.

در صورتی که شرایط دریافت ویزای کاری را نداری  لطفا فرم ارزیابی رایگان مربوط به ویزای تحصیلی را تکمیل نمایید تا پس از گذراندن دوره آموزشی بتوانید مشغول بکار شوید.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

پرسش و پاسخ درباره ویزا و مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت

اقامت سرمایه گذاری

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق درخواست

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

4 ماه


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


Esmail :

سلام من دکترای مترجمی زبان انگلیسی هستم و بالای ده سال تجربه تدریس دارم متقاضی ویزای کار دارم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای دریافت ویزای کار نمیتوانید به صورت مترجم ویزای کار دریافت کنید، باید یک دوره آموزشی یا تخصصی را بگذرانید و با دریافت مدرک بتوانید درخواست کار کنید.

ali :

با سلام برای یک موقعیت شغلی با قرار داد 1 ساله از انگلستان، نیاز به مدرک زبان با سطح B1 است.سوال دقیق این است که ایا LifeSkills قابل قبول است یا حتما باید UKVI Genral بایستی ارائه شود؟ با تشکر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

UKVI مورد قبول سفارت می باشد.

منصود :

سلام وقت بخیر یه شرکت الکترونیکی در انگلیس میتونه دعوت نامه کاری برای من ودوستم بفرسته برای ویزا شدن چی کار باید بکنم در ضمن من 40 سالمه مدرک فنی حرفه ای و سابقه کار مرتبط با اون شرکت رو دارم و یاد گیری زبان هم شروع کردم

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید به با ارائه دعوتنامه و مدارک شناسایی معتبر از سفارت انگلستان درخواست ویزا کنید. و یا پروسه انجام کار را به ما بسپارید برای این امر به فرم ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

وحید دهقانی :

سلام من ۳۶ ساله دارای فوق دیپلم تاسیسات و ۱۵ سال سابقه کار لوله کشی مرتبط به رشتهام ۸ سال سابقه بیمه. مدرک زبان ندارم و از تمکن مالی بالا برخوردار نیستم ایا میتوانم ویزای کار انگلیس را دریافت کنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

برای دریافت ویزای کار انگلیس داشتن مدرک زبان الزامیست.

محمد کریمی :

محمد کریمی : با عرض سلام بنده لیسانس حسابداری هستم بعد از لیسانس 3 سال سابقه ولی در زمینه حسابداری 7 سال سابقه دارم. 14 سال سابقه بیمه.مدرک کارشناسی ناپیوسته حسابداری و دو فوق دیپلم حسابدرای دارم. یک سفربه بلغارستان داشتم.مدیریت کسب و کار داشتم ولی میتوانم در یک واحد چاپ مدرک مدیریت تهیه کنم. باتشکر از پیگیری قبلی شما عزیز

با سلام و احترام 

با توجه به موارد عنوان شده روش مهاجرتی PEQ میتواند انتخاب خوبی برای هموار سازی مهاجرت شما به کانادا باشد.

محمد کریمی : با عرض سلام بنده لیسانس حسابداری هستم و همسرم لیسانس ریاضی و دارای یک فرزند هستیم.برای مهاجرت کاری کجا را پیشنهاد میکنید و امکانپذیر هست برای ما؟ زبان را پیگیر هستم و در ضمن در زمینه جوشکاری نیز سابقه دارم اگر بکار بیاد. با تشکر فراوان از شما عزیز

مشاور مهاجرت و ویزا

لطفا بفرمایید که دارای چند سال سابقه کار مرتبط با رشته و بیمه هستید؟چه مدارکی دال بر تخصص خود میتوانید ارائه دهید؟میزان تمکن مالی شما چقد است؟آیا مدیر کسب و کار بوده اید؟تاریخچه سفر به اروپا داشته اید؟

پيامهامي : با سلامبراي أخذ ويزاي اسكيل وركر انگلیس تضميني محدوديت سني وجود دارد؟داشتن مدرك دكتراي داروسازي براي اين منظور كفايت ميكند؟با سپاس

با سلام و احترام 

خیر محدودیت سنی نخواهید داشت. اما باید دوره ی آموزشی در انگلستان را بگذرانید.

محمد کریمی :

با عرض سلام بنده لیسانس حسابداری هستم و همسرم لیسانس ریاضی و دارای یک فرزند هستیم.برای مهاجرت کاری کجا را پیشنهاد میکنید و امکانپذیر هست برای ما؟ زبان را پیگیر هستم و در ضمن در زمینه جوشکاری نیز سابقه دارم اگر بکار بیاد. با تشکر فراوان از شما عزیز

مشاور مهاجرت و ویزا:

دارای چند سال سابقه کار مرتبط با رشته و بیمه هستید؟

چه مدارکی دال بر تخصص خود میتوانید ارائه دهید؟

میزان تمکن مالی شما چقد است؟

آیا مدیر کسب و کار بوده اید؟

تاریخچه سفر به اروپا داشته اید؟

Maria :

Salam mibakhshid mishe dar mirede vizaye kare parastari ham rahnamaee befrmaeed?

با سلام و احترام 

در صورتی که دارای مدرک پرستاری باشید امکان ویزای کار شما با گذراندن یک دوره آموزشی در انگلستان یا ترکیه و اخذ سرتیفیکیت فراهم هست.

احسان پناهی اصفهانی :

بنده دارای مدرک فوق لیسانس مدیریت بازرگانی و لیسانس برق و 10 سال سابقه کار با بیمه و دارای آیلتس 7 هستم ولی خیلی تمکن مالی ندارم چطور میشه برای مهاجرت به انگلیس اقدام کرد

با سلام و احترام 

شرایط خوبی برای ویزای تحصیلی انگلستان دارید که با توجه به شرایط تمکن مالی باید برای بورسیه تحصیلی انگلیس درخواست شما را مطرح کنیم که پس از گذراندن دوران تحصیل بتوانید در انگلستان کار پیدا کرده و مشغول به کار شوید و در نهایت اقامت دائم انگلستان را درخواست نمایید.

ابراهیم شکرالهی :

با عرض سلام اینجانب 31 سال سن دارم و کارشناس پرستاری با سابقه ی دوسال کار هستم..همسرم هم با 29 سال سن شرایط من را دارد و نمره IELTS 6.5 داریم...آیا امکان اخذ ویزای اسکیل ورکر داریم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

با گذراندن دوره ی آموزشی در انگلستان و با توجه به داشتن مدرک زبان و شرایط سنی مناسب شانس بالایی برای دریافت ویزای کار یا اسکیل ورکر انگلیس دارید.

شایسته امین : سلام من دانشجوی سال آخر داروسازی هستم. بعد از گذروندن طرح که مدرکم آزاد شه واسه ویزای کار انگلیس میتونم اقدام کنم؟ یا مثل بقیه کشورها باید امتحان معادل سازی مدرک بدم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

پس از گذراندن دوره های آموزشی در انگلستان و دریافت مدرک بین المللی میتوانید در انگلستان شانس اقامت و کار داشته باشید.

زهرا كيايي : براي گرفتن ويزاي كار انگلستان براي كارهاي دانشگاهي به چه نوع مدرك آيلتسي نياز هست؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

عموما به مدرک زبان آیلتس 6 به بالا به صورت اکادمیک جهت اخذ ویزا نیاز خواهید داشت.

مهدی مشهدی : با این حساب ماها که پولی نداریم باید تو ایران بمونیم؟ خب کسی که 200 هزار پوند پول داره میتونه همینجا یه کاری راه بندازه چرا آواره غربت بشه؟اگه راهی سراغ دارید که بشه با هزینه کم رفت انگلیس بهم بگین

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

در صورتی که تخصصی داشته باشید و یا دارای مدرک زبان باشید میتوانید به انگلستان مهاجرت کنید.

شبنم شکری قلعه : سلام من لیسانس اتاق عمل دارم و در حدود ۱۲ سال سابقه کار در بیمارستان میلاد و یک سال هم کلینیک دست ایران میخواستم بدونم من میتونم اقامت کاری انگلستان یا کاندا رابگیرم چقدر زمان میبره و هزینه اش چقدر میشه باتشکر از شما

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

احتمالا میتوانیم برای ویزای کار انگلستان اقدام کنیم، هزینه های اخذ ویزا در جلسات مشاوره با توجه به شرایط و مدارک شما عنوان خواهد شد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

حسین : سلام بنده به همراه همسرم هردو پرستار هستيم و قصد مهاجرت به انگليس از طريق درسافت ويزاي كار را داريم ؟سوال اول اينكه پروسه چقد طول ميكشه مدرك پرستاري ما معتبر خواهد بود؟ هزينه كلي انجام پروسه حدودا چقد ميشه؟ اينكه گفتيد كارتون تضمينيه يعني اگه ريجكت شديم شما پول رو برميگردونين؟ مبلغ دريافتي خودتون چقدره؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

همان طور که در همین صفحه عنوان شده بله امکان دریافت ویزای کار برای شما و همسرتان فراهم است. با گذراندن دوره های آموزشی در انگلستان برای جلسه مصاحبه هماهنگی های لازمه انجام شده و پس از تایید واحد استخدام مرکز درمانی شما و تمامی اعضای خانواده میتوانید ویزای کار انگلستان را دریافت نمایید.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

نارون توسلی : سلام من لیسانس ناپیوسته بهداشت عمومی از دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسی ارشد زیست شناسی گرایش بیوشیمی و مدرک QAL تفسیر نمونه گیری و تفسیر آزمایشگاه دارم، ۱۰سال سابقه کار دستیار فیزیوتراپی دارم، یک واحد فیزیولوژی و یک واحد آناتومی در واحد های درسی ام بوده، شرایط مالی بالا را دارم. مشمول درخواست این ویزا میشوم؟

با سلام و احترام 

بله میتوانید در انگلستان مشغول به کار شوید اما باید مدرک زبان داشته باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

ماندانا رضایی : سلام من لیسانس معماری دارم و سابقه کار در رشته ی خودم ندارم برای ویزای کار انگلیس نمی تونم اقدام کنم؟ این دوره ی سه ماهه که بالا نوشتید برای چه رشته هایی هستش؟

با سلام و احترام 

در حال حاضر ویزای کار در انگلستان برای رشته های پیراپزشکی و پزشکی فراهم است 

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

حسن حیدریان : آقا من مدرک لیسانس دارم مدیریت صنعتی آیا برای گرفتن اسکیل ورکر میتونم اقدام کنم شغل الان من حدودا 10ساله تو کار فروش تو شرکت معتبر هستم

با سلام و احترام

باید شرایط شما توسط کارشناس شما به صورت کامل بررسی گردد که واجد شرایط بودن شما مورد تایید قرار گیرد.

نيلوفر سلطاني : سلام، ما سوئد زندگی می کنیم و پسرم دانشگاه بیرمنگام قبول شده است، ما یک دختر 9 ساله هم داریم که در مدرسه انگلیسی درس می خواند، ما چطور می توانیم ویزا انگلستان را بگیریم و همه به آنجا مهاجرت کنیم. ما در سوئد شرکت فعال تجاری داریم ولی به دلایل واهی ویزا ما را تمديد نکردند. لطفا راهنمایی کنید مناسب ترین و آسان ترین راه مهاجرت به انگلستان چیست؟

با سلام و احترام 

دلیل اینکه با تمدید ویزای شما موافقت نشده باید مشخص گردد.

میزان تمکن مالی و مدارک شما باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد که راه حل مناسبی برای دریافت ویزای انگلیس به شما ارائه گردد

همچنین در لینک رو به رو میتوانید اقدام به ثبت سفارش نمایید تا در اولین فرصت با شما در تماس باشیم.  درخواست اقامت انگلستان

رویا اسدی : سلام.من لیسانس تربیت بدنی دارم و در حال حاظر شاغل هستم و استخدام دولت و ۸ سال سابقه کار و بیمه دارم و ۳۲ سال دارم.و یه پسر سه سال و نیمه دارم و تازه شروع کردم به کلاس زبان رفتن و میخوام فشرده ایلتس بگیرم.سوالم اینه که با توجه به اینکه روند گرفتن اقامت زمانبر هست من میتونم از الان اقدام کنم برای گرفتن ویزای کاری برای انگلیس یا کانادا یا استرالیا تا ۵ ماه دیگه مدرک زبان رو ارائه بدم؟مرسی از کمکتون.و اینکه امیدی به گرفتن ویزای کاری هست؟مدارک مربیگری و داوری هم دارم

با سلام و احترام

 برای دریافت ویزای کار مدرک زبان الزامیست.

شما میتوانید با شماره تلفن های موسسه در تماس باشید یا اقدام به ثبت سفارش نمایید که در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.

 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 4168373753+ (واتساپ) پاسخگویی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 4168373753+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا

ایران - تهران: خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3.
 02122609221 (خط ویژه)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Ca

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.