ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

پذیرش دانشگاه مک گیل و دریافت ویزای تحصیلی کانادا


آخرین بروز رسانی : ۹۸/۰۵/۲۰

 

نحوه دریافت پذیرش از دانشگاه مکگیل (McGill University)

   همانطور که قبلا توضیح ‌دادیم‌ برای اینکه به تحصیل در کانادا بپردازید باید اجازه اقامت و تحصیل در کانادا را داشته باشید. شما می‌توانید درخواست اجازه تحصیل خود را به‌صورت آنلاین ثبت کنید.

   اما درخواست پذیرش دانشگاه مک‌گیل چگونه است؟ شما برای پذیرش در این دانشگاه علاوه بر داشتن مدارک لازم از جمله لیست نمرات دوره قبل چه برای پذیرش در دوره‌های فوق و یا برای ورود و در ابتدای تحصیل دانشگاهی، مقاله‌هایی نیز باید ارائه بدهید که در زمان ثبت‌نام نیاز است. این مقاله‌ها می‌تواند در زمینه‌های گوناگون علمی باشد اما نیازهای دانشگاه‌ها متفاوت بوده و ممکن است برای ورود به دانشگاه سطح هوش و چابکی ذهن شما در نظر گرفته شود. به غیر از سایر مدارک از جمله داشتن مدارک تحصیلی سال قبل، لیست نمرات، درخواست کتبی و پرکردن فرم‌های مخصوص هر دانشگاه، شما باید توانایی پرداخت و پشتیبانی هزینه تحصیل در کانادا را داشته باشید لذا میزان شهریه دانشگاه را برای شما بیان کرده‌ایم.

 

هزینه تحصیل در دانشگاه مک گیل

   نه تنها در دانشگاه مک گیل بلکه برای تحصیل در هر دانشگاه دیگری در رشته‌های مختلف باید شهریه‌های متفاوتی در سال پرداخت. این در صورتی است که هزینه تحصیل در دانشگاه مک‌گیل برای مقاطع بالاتر از کارشناسی شامل بورسیه و کمک هزینه تحصیلی می‌شود. تحصیل در برخی رشته‌ها مانند پزشکی حدود 40415 دلار است و برای سایر رشته‌های تحصیلی حدوداً دوازده هزار تا چهارده هزار دلار در سال است که باید تقریبا چهارده الی پانزده هزار دلار هزینه اضافه زندگی، رفت و آمد، حمل و نقل و... در صورت زندگی در محیط دانشگاه و در صورت اجاره منزل حدود سی و دو هزار دلار در سال را نیز در نظر بگیرید.

 

دانشگاه مک گیل کانادا

 

رشته های تحصیلی دانشگاه مک گیل

   دانشگاه مک گیل دارای  دانشکده علوم کشاورزی و زیست محیطی، هنر، مطالعات، دندانپزشکی، آموزشی (تربیت معلم)، مهندسی، حقوق، پزشکی، موسیقی و ... است که برخی از رشته‌های آن به شرح زیر است:

   در این دانشگاه می‌توان در رشته‌های مهندسی، اقتصاد، کشاورزی، انگل شناسی، تربیت بدنی، محیط، بیولوژی شیمیایی، جراحی تجربی، فلسفه، جامعه شناسی، مطالعات یهودیان، مطالعات اسلامی و... تحصیل کرد.

 

 

شرایط دریافت بورسیه دانشگاه مک گیل

   هزینه بالای تحصیل و طولانی بودن زمان تحصیل دانشجویان را بر آن داشته تا به فکر دریافت بورسیه باشند و از بورسیه‌های موجود استفاده نمایند. در دانشگاه مک گیل بورسیه‌ای برحسب مدارک شناسایی، یعنی مقاله‌ها، دست‌آورد‌های علمی و... به طور خودکار در ابتدای ورود دانشجوی کارشناسی ارشد به وی اعطا می‌شود. این بورسیه به دانشجویان با نمره بالا تعلق می‌گیرد. بورسیه دیگری نیز وجود دارد که بر حسب نمرات و مدارک شماست که پس از درخواست به آن رسیدگی می‌شود و این بورسیه ممکن است تا شش هزار یا هفت هزار دلار در سال برسد و یک‌بار بیشتر نیز تکرار نمی‌شود.

 

تحصیل در دانشگاه مک گیل

 

اعتبار و جایگاه این دانشگاه

   دانشگاه مک گیل از دانشگاه‌های عالی جهان و همچنین دانشگاه‌های کشور کاناداست که دارای رتبه 33 جهانی است. این دانشگاه از نظر اعتبار و ارزش آموزشی جزء اولین اموزشگاه‌های کانادا بوده و از اعتبار بالایی برخوردار است و تعداد دانشجویان بیشماری را هرساله در انواع رشته‌ها پذیرش می‌نماید. همچنین به دلیل تحقیقات بینظیر دانشجویان از نظر علمی نیز بسیار معتبر است. این دانشگاه ظرفیت سی هزار دانشجو را دارد.

 

 

مکان دانشگاه مک گیل

   دانشگاه مک گیل یکی از برترین دانشگاه‌های کاناداست که در مونترال از استان کبک واقع و در سال 1821 تاسیس شده است. این دانشگاه قدیمی چهل وشش سال قبل از تاسیس کشور کانادا افتتاح شده است. شعار این دانشگاه "با تلاش فراوان همه چیز رشد و نمو می‌کند" است. این دانشگاه، دانشگاهی پژوهشی علمی بوده وب یشترین تعداد دانشجوی بین المللی را دارد. همچنین سیصد ساختمان در اختیار دارد که خوابگاه‌ها،  کتابخانه‌ها، سالن‌های ورزشی و... این دانشگاه را شامل می‌گردند.

 

پردیس دانشگاه مک گیل

 

طول تحصیل و ترم های دانشگاه مک گیل  

   طول تحصیل در دانشگاه مک گیل بسته به رشته انتخابی شما دارد. در دانشگاه بسته به نوع رشته انتخابی تحصیلات خود را باید در سه، چهار یا پنج سال برای دریافت مدرک کارشناسی یا همان لیسانس و برای دوره تخصصی بین دو تا سه سال و نیم به اتمام برسانید. هر سال را می‌توانید به صورت دو ترم یعنی ترم پاییز و یا ترم زمستان پشت سر بگذارید و یا در صورتی که مایل باشید می‌توانید ترم تعطیلات تابستان را نیز به تحصیل مشغول شوید و تحصیلات خود را از آنچه که پیش بینی شده است زودتر به اتمام برسانید. اما برای رشته پزشکی باید سه سال تمام تحصیل کرده و دو سال به صورت کارورز برای دوره عمومی تحصیل نمایید. به دلیل اینکه این دانشکده پژوهش محور است دانشجویانی که به کارهای پژوهشی مشغول‌اند باید ترم تابستانه را انتخاب کنند.

 

   همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

 


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

هلدینگ حقوقی بین المللی اتحاد

تهران (دفتر مرکزی):

تهران، سعادت آباد، میدان کاج،سرو شرقی، بعد از علامه شمالی، پلاک 42

تلفن: 02126741924 (خط ویژه)

شعبه مشهد:

چهارراه خیام، نبش دستغیب 37، ساختمان 555، طبقه سوم

تلفن: 05137618483 (خط ویژه)

ایمیل : info@visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.