ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مراحل و شرایط مهاجرت تحصیلی کانادا


آخرین بروز رسانی : ۹۷/۱۲/۲۶
 

هرآنچه که باید در خصوص مهاجرت تحصیلی کانادا بدانید

(این مطلب توسط کارشناسان و ووکلای باتجربه مهاجرت، همچنین موارد عنوان شده در وبسایت دولت کانادا تالیف و ترجمه شده است. پس با دقت مطالعه نمایید)

برای دولت کانادا، آموزش بین المللی به عنوان قلب رونق اقتصادی و اجتماعی کانادا در حال حاضر و البته در آینده به شمار می آید. می توان از بانک اطلاعاتی کانادا استفاده کرد و بهترین بورس تحصیلی، کمک هزینه تحصیلی، یا کمک های مالی که توسط Global Affairs Canada و دیگر ادارات دولت فدرال کانادا ارائه می شود را پیدا کرد. موسسات آموزشی کانادا می توانند به فارغ التحصیلان خود چه کانادایی و چه مهاجر باشند، کمک کنند تا شغل و فرصت های دیگری برای زندگی در کانادا را بیابند. بدین ترتیب برای فارغ التحصیلان از دانشگاه های این کشور، مهاجرت تحصیلی به کانادا تبدیل به اقامت دائم کانادا خواهد شد.

مقدمه: کانادا کشوری با اقتصاد و اجتماع توسعه یافته، مقصد بسیاری از متقاضیان مهاجرت از سراسر دنیا به شمار می آید. این کشور به دلیل مهاجرت قومیت ها و ملیت های مختلف، به کشوری چند فرهنگی بدل شده است. یکی از راه های مهاجرت به کانادا، مهاجرت تحصیلی است، که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.

چرا تحصیل در کانادا را انتخاب خواهید کرد؟

به چند دلیل، تحصیل در کانادا گزینه ای مطلوب در پیش روی شماست:

1) مدارک تحصیلی معتبر در سراسر جهان. اعتبار مدارک صادره از دانشگاه های این کشور، با دانشگاه های ایالات متحده برابری میکنند و کالج های آموزشی کانادا نیز شهرت جهانی دارند.

2) تحصیل مقرون به صرفه و ارزان. بدین معنا که کیفیت آموزش در بالاترین سطح، اما هزینه زندگی و تحصیل دانشجویان خارجی بسیار کمتر از کشورهایی مانند ایالات متحده و انگلستان است.

3) جامعه چند فرهنگی. به دلیل حضور گروه های قومی مختلف از سراسر جهان، غذاها، تفریح ها، انجمن ها، باشگاه ها، و فرهنگ های متنوعی در کانادا دیده می شود که دانشجویان خارجی احساس غربت نکند.

4) جامعه امن و سالم. سازمان ملل متحد، همواره کانادا را به عنوان یکی از بهترین مکان های دنیا برای زندگی برمی گزیند. شما به عنوان دانشجو و مهاجر خارجی از تمام حقوق شهروند کانادایی برخوردار خواهید بود.

5) دو زبانه بودن. تدریس در کانادا به زبان انگلیسی و فرانسوی است که بدین ترتیب می توانید مهارت خود در هر دو زبان را بهبود بخشید.

6) سبک زندگی هیجان انگیز در مراکز آموزشی کانادا؛ استفاده از امکانات ورزشی، سالن های کنسرت، گالری های هنری، فرصت های ارضای اوقات فراغت، استفاده از تجربه های ارزشمند دانشجویان دولتی، و فعالین رادیو، روزنامه ها و کسب و کارها را برای شما فراهم خواهد کرد.

7) فرصت های فراوان برای تحقیق نوآورانه. فرصت تحقیقاتی پس از پایان تحصیل در زمینه های مخابرات، پزشکی، کشاورزی، فناوری رایانه، و علوم زیست محیطی برای شما مهیا خواهد بود.

8) سرزمین امکانات. شما به دانش و مهارت در تجزیه و تحلیل و ارتباطات در شرایط دشوار دست خواهید یافت. یاد خواهید گرفت که چگونه خودتان را معرفی کنید، خلاقیت خود را نشان دهید، اعتماد به نفس خود را افزایش دهید. نیز آنکه معلمان و استادان همواره در دسترس شما هستند و با شما تعامل و همکاری درسی خواهند داشت.

9) مهم تر از همه امکان مهاجرت. با داشتن مدرک تحصیلی کانادا و تجربه کاری در این کشور، می توانید اقامت دائم کانادا را به دست آورید.

10) محاسبه بخشی از زمان دوران تحصیلی برای دریافت تابعیت کانادا.

11) دریافت ویزای کاری فول تایم برای همسر افرادی که در کانادا تحصیل میکنند.

12) امکان فعالیت کاری 20 ساعت در هفته برای فرد متقاضی تحصیل در کانادا.

13) امکان تحصیل رایگان در مراکز آموزشی و مدارس سطح بالای کانادا برای فرزندان فرد متقاضی ویزای تحصیلی.

 

مراحل مهاجرت تحصیلی کانادا

دولت کانادا برای انجام این مراحل و پاسخ به سوالات متقاضیان، ابزار Step 1-2-3 را طراحی کرده است. در این ابزار، شما به صورت آنلاین و طی 3مرحله اقدام به مهاجرت تحصیلی به کانادا خواهید کرد.

Step1: برنامه یا موسسه مورد علاقه خود را انتخاب کرده و از آن پذیرش دریافت کنید.

Step2: هزینه تحصیل در کانادا را بر اساس انتخاب موسسه و رشته ی خود برآورد کنید.

Step3: پیش از درخواست، از مجموع مدارکی که برای تحصیل در کانادا نیاز دارید، اطلاع بیابید ( بسیار در جمع آوری مدارک دقت نمایید. و جدا از ارائه مدارک جعلی خود داری نمایید)

بطور کلی تمام مراحل اخذ پذیرش و مهاجرت تحصیلی کانادا بدین ترتیب است:

*انتخاب موسسه، کالج یا دانشگاه مورد علاقه، از میان لیست دانشگاه ها و مراکز آموزشی کانادا.

*دریافت پذیرش از این موسسه یا دانشگاه.

*درخواست مجوز تحصیل و ویزای تحصیلی کانادا.

*مهاجرت به کانادا.

نکات مهم در مهاجرت تحصیلی کانادا

*به خاطر داشته باشید که تنها به موسسات دارای مجوز فعالیت در کانادا درخواست پذیرش بدهید. موسسات دیگر مورد پذیرش سیستم آموزشی کانادا نیستند. و درصورتی که از مراکز غیر مجاز پذیرش دریافت نمایید. در دریافت ویزای تحصیلی کانادا به مشکل برخواهید خورد.

*تمکن مالی متقاضی می بایست که اثبات شود.

*اطمینان دهید که پس از پایان تحصیل، به کشور خود باز خواهید گشت.

درخواست مجوز تحصیل در کانادا

اگر قصد داشته باشید بیش از 6ماه در کانادا بمانید نیاز به مجوز تحصیلی دارید. برای کمتر از این زمان، مجوز تحصیل داده نخواهد شد. میتوانید ویزای توریستی کانادا درخواست نمایید.

اگر موفق به پذیرش از مراکز آموزشی کانادا شدید، می توانید درخواست ویزای تحصیلی کنید.

از کامل بودن مدارک خود اطمینان بیابید در غیر این صورت درخواست شما رد خواهد شد. و هدف از سفر خود را به درستی بیان نمایید.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی کانادا:

- فرم تکمیل شده درخواست ویزای تحصیلی.

- اصل نامه پذیرش دانشگاه.

- گذرنامه.

- 2قطعه عکس که از تاریخ ثبت آن بیش از 6 ماه نگذشته باشد. سایز عکس 3.5 در 4.5 و باید پشت نویسی شده باشند.

- ارائه مدرک و اثبات تمکن مالی یا حمایت مالی در طول تحصیل.

- اصل مدرک تافل یا آیلتس. (ارسال این مدرک ضروری نیست، اما برای بالا بردن شانس صدور ویزا بهتر است که ارسال شود).

*سلامت پزشکی و عدم سوءپیشینه شما نیز می بایست به افسر مهاجرت اثبات شود.

دریافت اقامت دائم پس از مهاجرت تحصیلی به کانادا

هرچند هنگام دریافت ویزای تحصیلی می بایست به افسر مهاجرت از بابت بازگشت به کشور مبدأ اطمینان داد، اما اگر بتوانید به صورت قانونی در کانادا مقیم شوید، مغایرتی با شرط اولیه دریافت ویزای تان نخواهد داشت. دولت کانادا تحت چند برنامه، زمینه کار پس از فارغ التحصیلی را ایجاد کرده است.

- مجوز کار پس از فارغ التحصیلی در کانادا:

برنامه Post-Graduation Work Permit Program (PGWPP) به شما فرصت می دهد تا پس از فارغ التحصیلی، مشغول به کار شوید. بدین منظور می توانید از سایت رسمی کاریابی و اداره مهاجرت کانادا استفاده کنید. توجه داشته باشید که استان کبک تنها استانی است که پس از فارغ التحصیلی مستقیما میتوانید از طریق روش مهاجرتی PEQ درخواست اقامت دائم کانادا داشته باشید.

- اکسپرس اینتری Express Entry:

این روش برای نیروی کار متخصص بهترین گزینه دریافت اقامت دائم کانادا است. شما پس از فارغ التحصیل شدن، می توانید پروفایل اکسپرس اینتری Express Entry خود را بسازید و ببینید که آیا تحصیلات، مهارت، سابقه شغلی، و دانش زبان شما برای پذیرش در مجموعه های شغلی کانادا مفید است. نامزدهای برتر این مجموعه، برای اقامت دائم دعوت خواهند شد.

- نامزدهای ایالتی:

تقریباً تمامی ایالت های کانادا نیاز به افراد دارای مهارت، آموزش، و سابقه کاری دارند. ارتباط با ایالت های مختلف برای گرفتن دعوتنامه شغلی، بالاترین امتیاز را براش شما داشته و موفق به کسب اقامت دائم کانادا خواهید شد.

پس اگر به فکر مهاجرت قانونی به کانادا هستید یکی از بهترین راههایی که پیش رو دارید مهاجرت تحصیلی کانادا می باشد، یکی از تخصصی ترین خدماتی که توسط موسسه ما انجام میپذیرد دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی و دریافت اقامت دائم کاناداست.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

پرسش و پاسخ درباره ویزا و مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت

اقامت سرمایه گذاری

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 4168373753+ (واتساپ) پاسخگویی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 4168373753+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا

ایران - تهران: خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3.
 02122609221 (خط ویژه)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto Ontario M5B 2L7 Ca

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.