مهاجرت از طریق پناهندگی


آخرین بروز رسانی : ۰۲/۱۱/۱۶

 

توجه: ویزا724 هیچگونه خدمات و مشاوره پناهندگی ارائه نمیدهد، لطفا سوال نفرمایید. این محتوا فقط جهت اطلاعات عمومی و افرادی که واقعا جانشان در کشور خودشان در خطر است، تهیه و نگارش شده است. 

اگر قصد پناهندگی دروغین دارید، به هيچ وجه توصیه نمی شود.

مهاجرت از طریق پناهندگی

 

پناهندگی چیست؟ 

طبق کنوانسیون 1951 سازمان ملل در رابطه با مهاجرت از طریق پناهندگی و وضعیت پناهندگان که به امضای 145 کشور دنیا رسیده است، پناهنده به فردی اطلاق می شود که به دلیل ترس هایی موجه مانند ترس از آزار و اذیت، درگیری، خشونت یا شرایطی که نظم عمومی را به شدت بر هم زده است و جانش در خطر است، نمی تواند به کشورش بازگردد و در نتیجه نیازمند حمایت بین المللی است. به این حمایت قانونی که توسط دولت ها به فرد پناهجو اعطا می شود، پناهندگی می گویند.

 

پناهندگی چیست؟

 

روش های مهاجرت از طریق پناهندگی

به طور کلی دو روش برای مهاجرت از طریق پناهندگی وجود دارد:

 

1. ورود قانونی و از طریق ویزای توریستی

اگر شما قصد دارید از طریق قانونی به کشور دیگری پناهنده شوید، می توانید توسط ویزای توریستی به آن کشور سفر نموده و سپس درخواست پناهندگی دهید. همانطور که میدانید ویزاهای توریستی مدت زمان مشخصی دارند و پس از پایان مدت زمان مقرر می بایست خاک کشور مقصد را ترک نمایید. در نتیجه، قبل از پایان مدت  اعتبار ویزای توریستی تان می بایست درخواست پناهندگی تان را به مراجع قانونی در کشور مقصد تسلیم نموده باشید. پس از آن به کمپ های پناهندگی انتقال خواهید یافت که مجبور هستید تا پایان روند قانونی بررسی درخواست تان، در آنجا زندگی کنید.


2. ورود غیر قانونی و از طریق قاچاق

یکی از پر ریسک ترین و پر مخاطره ترین روش های مهاجرت، پناهندگی از طریق قاچاق است. در این روش فرد پناهنده می بایست از مرزهای زمینی و بعضا دریایی، به صورت قاچاق عبور نماید. که البته ریسک و خطرات جانی و مالی بسیار زیادی را به همراه دارد.

 

پناهندگی برای چه کسانی مناسب است؟

اغلب افراد به دو دلیل مذهبی و اجتماعی مجبور به مهاجرت از طریق پناهندگی می شوند. ما در اینجا این دو دسته افراد را بررسی می کنیم:

 

1. دلایل مذهبی

تغییر دین یکی از عمده دلایل درخواست پناهندگی است. در این موارد، فرد پناهجو می بایست اثبات نماید مذهب و دین که انتخاب کرده، بر خلاف قوانین و شرایط حاکم بر کشورش است. در واقع، در پناهندگی مذهبی، فرد متقاضی باید اثبات نماید که مذهب و دین وی در کشورش به هیچ عنوان پذیرفته نیست و در صورتی که نظام حاکم و مردم آنجا، از این موضوع مطلع شوند، ممکن است مورد شکنجه یا آزار و اذیت قرار گیرد. 

 

مهاجرت از طریق پناهندگی

 

2. دلایل اجتماعی

شرایط پناهندگی اجتماعی، همانطور که از اسمش نیز بر می آید، این است که فرد پناهنده به دلایل اجتماعی از قبیل: جنگ، قحطی، بیماری های خاص و بی آبی و ... مجبور به مهاجرت شده باشد. در حقیقت در این روش مهاجرت تنها به دلیل زنده ماندن و داشتن زندگی بهتر اتفاق می افتد. که البته مهاجران ایرانی در زمینه اثبات پناهندگی از این طریق، شانس بسیار پایینی دارند!


در حال حاضر شهروندان کشورهای بسیار فقیر و جنگ زده مانند افغانستان، سوریه، یمن و سومالی شانس بیشتری برای دریافت مهاجرت از طریق پناهندگی اجتماعی را دارند.

 

امکان مهاجرت از طریق پناهندگی در چه کشورهایی وجود دارد؟

ترکیه با بیش از 6 میلیون نفر، میزبانی بیشترین تعداد پناهجویان در جهان را به خود اختصاص داده است. بر اساس آمار منتشر شده توسط کمیساریای سازمان ملل متحد در رابطه با پناهندگی تا پایان سال 2021، کشورهایی که بالاترین تعداد میزبانی پناهنده ها را به خود اختصاص داده اند، عبارتند از:

 

  • ترکیه : 3.7 میلیون نفر
  • کلمبیا :    2.5 میلیون نفر
  • آلمان : 2.2 میلیون نفر
  • پاکستان : 1.5 میلیون نفر
  • اوگاندا :    1.5 میلیون نفر

* این آمار برای پایان سال 2021 و منتشر شده توسط کمیساریای سازمان ملل در رابطه با پناهندگی است.

 

بر اساس همین آمار، اغلب پناهندگان کشورهای همسایه را برای پناهندگی انتخاب می کنند. آمارها نشان می دهد در سال های اخیر، ترکیه، آلمان و استرالیا، بالاترین تعداد پناهجویان ایرانی را میزبانی کرده اند. پس از آنها نیز فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و یونان به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند.

 

مهاجرت از طریق پناهندگی به کشور ترکیه

 

پناهندگی در ترکیه

از تاریخ 10 سپتامبر 2018، اداره کل مدیریت مهاجرت (DGMM) مسئولیت ثبت نام و بررسی پرونده های مهاجرت از طریق پناهندگی اتباع خارجی را بر عهده دارد. این سازمان به عنوان یک نهاد ملی و با برخورداری از قوانین حمایت های بین المللی، پرونده های تحت حمایت بین المللی را بررسی می نماید.


مراحل پناهندگی در ترکیه بر اساس قوانین اتباع خارجی این کشور به این صورت است که، پناهجویان می بایست به محض ورود به اداره مدیریت مهاجرت استانی (PDMM) مراجعه نموده و در آنجا به عنوان فرد پناهنده ثبت نام نمایند. سپس، درخواست آنها بررسی شده و استان محل زندگی شان را تعیین می شود. برای رزرو وقت مصاحبه با PDMM می توانید از اینجا اقدام کنید.


شما می توانید در هر 81 استان ترکیه درخواست پناهندگی بدهید، اما تنها در برخی از استان هایش به شما اجازه اقامت دائم داده می شود.

 

برای آشنایی با مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک به لینک « اخذ اقامت ترکیه با خرید ملک» مراجعه نمائید.

 

پناهندگی در آلمان

ادارۀ فدرال مهاجرت و پناهندگان (BAMF) آلمان، سازمانی است که در مورد درخواست های پناهندگی تصمیم گیری می کند. به محض ورود به خاک آلمان، می بایست خود را به یکی از ادارات دولتی مثلا پلیس آلمان، معرفی نمایید. در آنجا باید توضیح دهید، چرا درخواست پناهندگی دارید. سپس به یکی از کمپ های پناهندگی در همان نزدیکی فرستاده می شوید. 


پس از ثبت نام شما به عنوان یک پناهجو، مدارک ورود به شما داده می شود. این مدارک رسمی بوده و به شما امکان اقامت موقت در خاک آلمان را می دهند. پس از حداکثر شش ماه، زندگی در کمپ اولیه پایان می یابد و می توانید به محل سکونت جمعی یا به یک آپارتمان نقل مکان کنید.

 

برای آشنایی با شرایط زندگی در آلمان به لینک « هزینه زندگی در آلمان» مراجعه نمائید.

 

پناهندگی در استرالیا

مهاجرت از طریق پناهندگی با ویزای توریستی به استرالیا تقریبا غیر ممکن است. در این حالت اگر دولت استرالیا احساس کند که قصد فریب آنها را دارید ممکن است از کشور اخراج شده و حتی در لیست ممنوع الورودی های این کشور قرار بگیرید. 

 

جهت آشنایی با شرایط زندگی در استرالیا به لینک « هزینه زندگی در استرالیا» مراجعه نمائید.

 

دولت این کشور به عنوان یک دولت متعهد به کنوانسیون 1951 و پروتکل 1967 آن، دستورالعمل های ویژه ای را طراحی کرده است. به موجب این دستورالعمل ها تعیین می کند که آیا افرادی که درخواست پناهندگی داده اند واقعا پناهنده هستند یا خیر.  


در حال حاضر این دستورالعمل ها توسط وزارت امور داخلی و مطابق با قوانین استرالیا اجرا می شوند و از طریق کمیساریای سازمان ملل در زمینه پناهندگی نمی توان برای پناهندگی ثبت نام نمود. در نتیجه بهتر است از یک وکیل یا مشاور مجرب کمک بگیرید. وب سایت اداره ثبت آژانس های مهاجرت استرالیا، فهرستی از مشاوران معتبر را در اختیارتان قرار می دهد.

 

مهاجرت از طریق پناهندگی در کانادا

برای مهاجرت از طریق پناهندگی به کانادا، شما باید هنگام ورود به این کشور، درخواست خود را به اداره مهاجرت این کشور بدهید. همچنین در صورتی که از قبل در کشور کانادا حضور یافته اید، میتوانید درخواست خود را به صورت آنلاین در اداره مهاجرتی کانادا IRCC به ثبت برسانید. این نهاد تعیین خواهد کرد که شما واجد شرایط پناهنده شدن در کانادا هستید یا خیر.

عوامل مختلفی وجود دارند که وضعیت شما را از نظر واجد شرایط بودن جهت دریافت پناهندگی مورد ارزیابی قرار خواهند داد. به طور مثال، باید در وضعیتی باشید که حضور شما در کشورتان، خطر های جدی را برایتان به همراه داشته باشد. متقاضیانی که درخواست خود را در خارج از کشور به ثبت رسانده‌اند، فرایندهای مربوط به ثبت اطلاعات بیومتریک، بیوگرافی و بررسی های امنیتی، جرم شناسی و سلامت جسمی و روحی در همان کشور انجام خواهد شد. افرادی که در داخل کشور این درخواست را به ثبت می‌رسانند، بررسی‌های پزشکی را در داخل کشور پیگیری خواهند کرد.

 

شرایط مهاجرت از طریق پناهندگی

 

مهاجرت از طریق پناهندگی در انگلستان

اگر می خواهید به عنوان پناهنده در بریتانیا بمانید، باید درخواست پناهندگی بدهید. برای واجد شرایط بودن، باید کشور خود را ترک کرده و امکان بازگشت به کشورتان را نداشته باشید.

اگر به دلیل دیگری (مثلاً برای کار، تحصیل یا ماندن در کنار خانواده) می خواهید به انگلستان بیایید، درخواست ویزا بدهید. اگر در حال حاضر در بریتانیا هستید و می‌خواهید با خانواده‌تان که در اینجا زندگی می‌کنند، بمانید، باید برای ویزای خانواده یک فرد مستقر درخواست دهید.

هنگامی که درخواست پناهندگی می دهید، با یک افسر مهاجرت (که به عنوان مسئول "غربالگری" شناخته می شود) ملاقات خواهید داشت. پس از غربالگری شما، وزارت کشور تصمیم خواهد گرفت که آیا ادعای شما در بریتانیا قابل بررسی است یا خیر. معمولاً در عرض 6 ماه در مورد درخواست شما تصمیم گرفته خواهد شد.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


نصرالله سجادی :

سلام من چگونه ب استرالیا درخاست پناهندگی بدهم

ویزا 724 فعالتی در حیطه پناهندگی ندارد.

مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت قانونی با مجوزها و وکیل رسمی

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

مجوزها و آدرس دفاتر:

- مجوز وزارت گردشگری ایران (بنام سالی گشت پارس به ش.ث: 461992)

- مجوز رسمی مشاور مهاجرت کانادا، دکتر شهروز بهرامی اصل: ICCRC :R527306 

- مجوز مرکز توسعه تجارت الکترونیک ایران (ای نماد) بنام ویزا724

- مجوز دفتر فعال حقوقی و مشاور املاک، در امارات (دبی) بنام الیزیاگروپ

 

دفتر ایران (تهران): 

تلفن‌های ثابت:

02122913141 02122223173 / 02122226298

 

پشتیبانی تلفن همراه، واتساپ و تلگرام:

09124644197 / 09961042050 

(شنبه تا چهارشنبه 10:00 الی 17:00 بوقت تهران) - (پنجشنبه: 10 الی 14:00)

 

آدرس: میرداماد؛ میدان مادر (محسنی)، برج بیژن، طبقه 7 واحد 6

* مراجعه حضوری فقط با رزرو وقت قبلی

(پاسخدهی تلفنی فقط: 10:00 الی 18:00 بوقت تهران )

(پشتیبانی پیام در واتساپ و تلگرام: 24 ساعته)


دفتر کانادا (تورنتو):

CANADA Office  :

17075 Leslie St, Unit 6, Newmarket, ON L3Y8E1 
Canada Toronto 

19055987474+ : Whatsapp & CALL

(مراجعه به دفاتر فقط با رزرو وقت قبلی)

 

دفتر امارات (دبی):

DUBAI Office  :

Dubai sheikh zayed road AlQuoz3 RAK bank Building office

 

اینماد ویزا724   RCIC

* ویزا724 مرکز تخصصی ویزا و مهاجرت

لینک های مهم: شرایط مهاجرت به کانادا / ویزا تحصیلی کانادا

سرمایه گذاری در کانادا / وکیل مهاجرت / ثبت شرکت دبی

شرایط و هزینه ویزای توریستی کانادا / ویزای کانادا / پاسپورت دومینیکا

مهاجرت به انگلیس / ویزای تحصیلی انگلیس / خرید ملک در دبی

استارتاپ کانادا / موسسه مهاجرتی / تورنتو / ونکوور

 

* اینستاگرام ویزا724: 

ایمیل : info[at]visa724.com

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.