ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای توریستی کانادا:
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای توریستی کانادا: مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای توریستی کانادا:
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای توریستی کانادا:
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای توریستی کانادا: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای توریستی کانادا، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل > فرمهای ارزیابی رایگان < نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه > رزرو وقت مشاوره < مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه > درباره ما < و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری در کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای شینگن آلمان تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

استارتاپ ویزای کانادا startup visa

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

14 روز

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

60 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


فاطمه ف :

با سلام و خسته نباشید من برای ویزای توریستی 18 مرداد 97 اقدام کردم و تا الان 26 فروردین 98 هنوز خبری نیست و و دوستی که کانادا هست به من گفتن ویزای من در چک امنیتی هست من کارمند دانشگاه هستم میخواستم شما لطف کنید چه مدت این چک امنیتی زمان می بره ممنون می شوم راهنمایی کنید و اینکه ایا چک امنیتی یعنی رد شدن ویزا

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

چک امنیتی برای پرونده هایی انجام میپذیرد که به جعلی بودن مدارک شک دارن، اگر کار گذار شما به دور از اطلاع شما مدارک جعلی ارائه نداده باشد مشکلی پیش نخواهد آمد. زمان در پاسخدهی درخواست ویزای کانادا مشخص نیست .

منصوره حقیقی :

سلام،خواهر بنده سه ساله که در کانادا زندگی میکنه.پدرم فوت شده و پارسال برای مادر و برادرم (مجرد)دعوتنامه فرستاد و اونها ویزای 5 ساله گرفتن.مادرم بعد سه ماه برگشت ولی برادرم 6 ماه رو موند و درپایان 6 ماه از کانادا خارج شدن و درخواست ویزای دانشجویی دادن که قبول شد و الان در حال تحصیل در کالج هستن.من متاهلم و امسال خواهرم برام دعوتنامه فرستاد و به خاطر زایمان فرزند دومش من درخواست دادم که ویزا بگیرم البته بدون همسرم.تمام مدارکی هم که لازم بود از جمله 3 دانگ خانه(3 دانگ دیگر به نام همسرم هست)گردش مالی 4 ماه آخر با باقیمانده 280 میلیون تومان.هفت سال سابقه بیمه و نامه اشتغال به کار و قبول مرخصی دوماهه به همراه همه مدارک اثبات خویشاوندی و نامه کار خواهر و شوهر خواهرم رو فرستاد ولی ریجکت شدم.در نامه ریجکتی ذکر شده که به ما ثابت نشده شما برمیگردید.وضعیت مالی به ما ثابت نشده تراول هیستوری نیز اعلام شده.من طی 4 سال گذشته اگرچه ویزای شینگن نداشتم ولی سفر به ترکیه گرجستان مالزی داشتم.میخواستم ببینم مدارک من واقعا نقصی داشته آیا تمکن مالی کافی نبوده واقعا؟؟؟چیکار باید کنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

مدارک شما کامل بوده اما داشتن ویزای شینگن در پرونده اخذ ویزای کانادا بسیار تاثیر گذار است. همچنین شما به درلیل ریجکتی کانادا میتوانید با ووکلای موسسه مشاوره داشته و اقدام به رفع ریجکتی و درخواست مجدد ویزای کانادا داشته باشید. 

معصومه :

من میخوام با پسر و فرزندم برای توریستی برای کانادا اقدام کنم همسرم کارمند رسمیه بازم وثیقه توی بانک باید بزارم.

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

وثیقه بانکی جز قوانین سفارت کانادا نمی باشد برای درخواست ویزا کانادا نیازی به وثیقه بانکی نخواهید داشت.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

آرمان رستگار : سلام و درود خواستم بگم بنده ۷۵ روز پیش برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردم و بعد از ۶۲ روز یک ایمیل برای من ارسال شد که شما در مرحله بک گراند چک قرار گرفتین آیا ای مرحله آخر است ؟ و چند ٪ امکان ویزا شدن من هستش ؟ لطفا ٪ اعلام کنین ممنون

با سلام و احترام.

این مرحله برای تایید مدارکتون هستش.

اگر 2 ویزای شینگن در پاسپورتتون داشته باشید و مدارکتون کامل بوده و دعوتنامه قوی داشتین باشین دلیلی برای رد درخواست ویزای کاناداتون وجود نداره

مرتضی شیرازی : سلام من ۲۵ سالمه میتونم از چه طریقی میتوتم برم کانادا برای پناهندگی بهترین راه.با ویزای توریستی میشه رفت

با سلام و احترام. برای دریافت ویزای کانادا داشتن ۲ ویزای شینگن به روند دریافت کمک خواد کرد

مینا عبدی : سلام خسته نباشیدمیخواستم بدونم برای ویزای تحصیلی کانادا هم اقدام می‌کنید؟

سلام بله برای ویزای تحصیلی کانادا هم اقدام میشه اما در حال حاضر رزرو آنلاین ویزای تحصیلی کانادا امکان پذیر نیست. لطفا در همین صفحه تماس کارشناس رو انتخاب نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.