ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای کانادا توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی

کشور : کانادا

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.

 یک قطعه عکس جدید  ۳٫۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید.

 ترجمه شناسنامه.

 ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر .

در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.

 تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

 مدارک مالی:

 شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی  با مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و پرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

 ترجمه اسناد ملکی.

 مدارک شغلی:

کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

 دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

 مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate)  یا کارت اقامت(PR Card)  از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتیNotice of) (Assessment  و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

 در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.

 ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

 کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و به تایید دادگستری برسند.

توضیحات :

سروران گرامی، با مراجعه به بخش "پرسش و پاسخ / نظرات" در انتهای همین مطلب می‌توانید از مشاوره رایگان ویزا یا مهاجرت ووکلا و کارشناسان موسسه بهره مند شوید.

مطالب مرتبط:

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 1 ساله

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای انگلیس مولتی 2 ساله

ویزای انگلیس مولتی 5 ساله

ویزای انگلیس مولتی 10 ساله

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای کانادا تضمینی با شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

اخذ پاسپورت کانادا برای تولد فرزند

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

14 روز

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

60 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، انگلستان) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


منصوره حقیقی :

سلام،خواهر بنده سه ساله که در کانادا زندگی میکنه.پدرم فوت شده و پارسال برای مادر و برادرم (مجرد)دعوتنامه فرستاد و اونها ویزای 5 ساله گرفتن.مادرم بعد سه ماه برگشت ولی برادرم 6 ماه رو موند و درپایان 6 ماه از کانادا خارج شدن و درخواست ویزای دانشجویی دادن که قبول شد و الان در حال تحصیل در کالج هستن.من متاهلم و امسال خواهرم برام دعوتنامه فرستاد و به خاطر زایمان فرزند دومش من درخواست دادم که ویزا بگیرم البته بدون همسرم.تمام مدارکی هم که لازم بود از جمله 3 دانگ خانه(3 دانگ دیگر به نام همسرم هست)گردش مالی 4 ماه آخر با باقیمانده 280 میلیون تومان.هفت سال سابقه بیمه و نامه اشتغال به کار و قبول مرخصی دوماهه به همراه همه مدارک اثبات خویشاوندی و نامه کار خواهر و شوهر خواهرم رو فرستاد ولی ریجکت شدم.در نامه ریجکتی ذکر شده که به ما ثابت نشده شما برمیگردید.وضعیت مالی به ما ثابت نشده تراول هیستوری نیز اعلام شده.من طی 4 سال گذشته اگرچه ویزای شینگن نداشتم ولی سفر به ترکیه گرجستان مالزی داشتم.میخواستم ببینم مدارک من واقعا نقصی داشته آیا تمکن مالی کافی نبوده واقعا؟؟؟چیکار باید کنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

مدارک شما کامل بوده اما داشتن ویزای شینگن در پرونده اخذ ویزای کانادا بسیار تاثیر گذار است. همچنین شما به درلیل ریجکتی کانادا میتوانید با ووکلای موسسه مشاوره داشته و اقدام به رفع ریجکتی و درخواست مجدد ویزای کانادا داشته باشید. 

معصومه :

من میخوام با پسر و فرزندم برای توریستی برای کانادا اقدام کنم همسرم کارمند رسمیه بازم وثیقه توی بانک باید بزارم.

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

وثیقه بانکی جز قوانین سفارت کانادا نمی باشد برای درخواست ویزا کانادا نیازی به وثیقه بانکی نخواهید داشت.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

آرمان رستگار : سلام و درود خواستم بگم بنده ۷۵ روز پیش برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردم و بعد از ۶۲ روز یک ایمیل برای من ارسال شد که شما در مرحله بک گراند چک قرار گرفتین آیا ای مرحله آخر است ؟ و چند ٪ امکان ویزا شدن من هستش ؟ لطفا ٪ اعلام کنین ممنون

با سلام و احترام.

این مرحله برای تایید مدارکتون هستش.

اگر 2 ویزای شینگن در پاسپورتتون داشته باشید و مدارکتون کامل بوده و دعوتنامه قوی داشتین باشین دلیلی برای رد درخواست ویزای کاناداتون وجود نداره

مرتضی شیرازی : سلام من ۲۵ سالمه میتونم از چه طریقی میتوتم برم کانادا برای پناهندگی بهترین راه.با ویزای توریستی میشه رفت

با سلام و احترام. برای دریافت ویزای کانادا داشتن ۲ ویزای شینگن به روند دریافت کمک خواد کرد

مینا عبدی : سلام خسته نباشیدمیخواستم بدونم برای ویزای تحصیلی کانادا هم اقدام می‌کنید؟

سلام بله برای ویزای تحصیلی کانادا هم اقدام میشه اما در حال حاضر رزرو آنلاین ویزای تحصیلی کانادا امکان پذیر نیست. لطفا در همین صفحه تماس کارشناس رو انتخاب نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1543735613

تلفن : (لندن) 442032875518+

موبایل : لطفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

دفترایران: تهران، زعفرانیه، میدان آصف، بلوار بهزادی، ساختمان بانک آینده، طبقه دوم (مراجعه با هماهنگی قبلی)

دفتر انگلستان:

117 STATION ROAD EDGWARE LONDON UK HA8 7JG

همراهان گرامی، به دلیل تعداد بالای تماس با دفتر تهران شماره تماس دفتر تهران موقتا قطع می باشد. شما میتوانید برای بهره مندی از مشاوره کارشناسان مجموعه، به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.