ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی ایتالیا تضمینی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی ایتالیا تضمینی

نوع ویزا : تحصیلی

کشور : ایتالیا

هشدار ها : لطفا از سپردن مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس و نامعتبر جدا خودداری نمایید

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای تحصیلی ایتالیا : 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید 3٫5*4٫5 زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای تحصیلی ایتالیا(سرپرست و همراهان)

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای تحصیلی ایتالیا

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای تحصیلی ایتالیا

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای تحصیلی ایتالیا : یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از 3 ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای تحصیلی ایتالیا ، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

 

فعلا هیچگونه فعالیتی در خصوص ویزای ایتالیا نداریم.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا می‌توانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره وکیل رسمی مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای کانادا بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

به نسبت رشته تحصیلی

مدت اعتبار

به نسبت رشته تحصیلی

مدت اخذ ویزا

60


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


سانا :

سلام برای ویزای تحصیلی ایتالیامحدودیت سنی وجودداره؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

در صورتی که میزان تحصیلات با سن مطابقت داشته باشد مشکلی نخواهید داشت.

اشکان رحمانی :

سلام من دانشجویی هستم که برای تحصیل ارشد توسط دانشگاهی در ایتالیا قبول شده ام. تنها مشکل من بخش تمکن مالی است که درون حساب خودم و یا پدرم پول خاصی وجود ندارد. دنبال راهی برای حل این مشکل میگردم. از طرفی نامه ای از دانشگاه دارم که نوشته است بنده یکی از بهترین دانشجوهای غیر اروپایی دانشگاه هستم و مبلغ ۱۳۰۰ یورو به من فاند داده میشود. اگر در مصاحبه قبول شوم میتوانیم زمینی را بفروشیم تا پول مورد نیاز برای گذاشتن در حسابی که سفارت مشخص میکند را تهیه کنیم. اما تا قبل از آن فروش زمین کار بسیار ریسکی است (در صورتی که قبول نشوم) آیا میتوانید به من راهی معرفی کنید که چگونه این مشکل را حل کنم.

مشاوره مهاجرت و ویزا:

خیر راهی بجز اینکه تمکن مالی نقدی خود را اثبات کنید وجود ندارد. میتوانید مبلغ را به عنوان قرض و ارائه سند زمینتون دریافت کنید و پس از دریافت ویزا عودت دهید.

اعظم :

با سلام برای دریافت ویزا به منظور فرصت مطالعاتی به ایتالیا چه مدارکی لازم هست ؟

مشاوره مهاجرت و ویزا:

برای درخواست فرصت مطالعاتی ایتالیا باید مدارک مالی برای اثبات پرداخت هزینه های زندگی و مدارک تحصیلی و شغلی، همچنین دعوتنامه معتبر را به سفارت ارائه دهید.

فرزانه : سلام.من پسرم ۱۶ سالشه و امسال میره کلاس ۱۱ در رشته ریاضی تحصیل میکنه دبیرستان نمونه دولتی از هوش فوق العاده ای برخورداره میخواستم بدونم برای گرفتن بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی چطوری باید اقدام کنیم؟

با سلام و احترام 

میتوانیم برای ایشون درخواست رشته های پزشکی و پیراپزشکی دانشگاههای ایتالیا داشته باشیم اما به مدرک زبان هم نیاز دارند که در طول مدتی که برای ویزای تحصیلی اقدام میکنیم میتوانند برای دریافت مدرک زبان همزمان اقدام کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

- سازمان مهاجرتی، کاریابی و سرمایه گذاری مهیـــار

- با مدیریت وکیل رسمی مهاجرت، مهیــار حلاج پور

دارای مجوز رسمی از وزارت کار و رفاه اجتماعی.

دارای مجوز ICCRC (شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا).

 

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با دفتر کانادا):

02182802280(پاسخگویی: 18:00 الی 03:00)

واتساپ کانادا:

0014168905972(پاسخگویی: 18:00 الی 03:00)

 

دفتر ایران (تهران):

خیابان شریعتی، بعد از پل سید خندان، کوچه خیرمندی، پلاک27، طبقه دوم، واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

02126713551(10 خط ویژه)

واتساپ ایران:

09124644197(پاسخگویی 10:00 الی 18:00)

 

> برای بهره مندی از تخفیفات و اخبار جدید مهاجرت، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.