ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی اتریش

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی اتریش

نوع ویزا : تحصیلی تضمینی

کشور : اتریش

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها میتواند اجباری نباشد).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای تحصیلی اتریش: 
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید 3٫5*4٫5 زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزا تحصیلی اتریش (سرپرست و همراهان)

ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزا

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزا

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزا تحصیلی اتریش: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه تهیه نموده و به کارشناسان موسسه تحویل دهید. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از 3 ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزا تحصیلی اتریش، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

1) پذیرش و ویزای تحصیلی اتریش یا هرکشوری در قاره اروپا با توجه به رشته انتخابی مسافر در نظر گرفته خواهد شد.

2) در مرحله اول اقدام به پذیرش دانشگاهای اتریش و در مرحله دوم اقدام به اخذ ویزای اتریش خواهیم داشت..

3) در صورتی که مدارک تحصیلی شما کامل بوده و دارای مدارک و افتخارات تحصیلی درخشانی باشید از طرف دانشگاههای اتریش بورسیه خواهید شد.

5) با انتخاب گزینه "تماس با کارشناس" و یا "رزرو وقت مشاوره" ما را از انتخاب خود مطلع سازید. در اولین فرصت با شما تماس گرفته خواهد شد.

 

 

فعلا هیچگونه فعالیتی در خصوص ویزای اتریش نداریم.

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا می‌توانید سوالات خود را در قسمت مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید می‌توانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید تا از مشاوره وکیل رسمی مهاجرت بهره مند شوید. همچنین می‌توانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

استارتاپ ویزای کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت از طریق خود اشتغالی کانادا

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

مهاجرت از طریق PEQ کانادا

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری کانادا

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزای شینگن آلمان

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق رشته انتخابی

مدت اعتبار

طبق رشته انتخابی

مدت اخذ ویزا

طبق رشته انتخابی


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


مژده عليمرداني :

شرايط پذيرش ويزاي تحصيلي اتريش

مشاور مهاجرت و ویزا:

لطفا فرم ارزیابی تحصیلی را تکمیل نمایید تا شرایط شما به صورت رایگان مورد بررسی قرار گیرد.

مهدی :

دانشجوی در حال تحصیل لیسانس مکانیک دانشگاه آزاد هستم ۲۸ ساله در حال گذراندن دوره زبان آلمانی هستم حدود ۵۰ هزار یورو دارم امکان اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش یا آلمان برای bsc مکانیک رو دارم؟

با سلام و احترام 

بله امکان پذیرش و اخذ ویزای آلمان یا اتریش فراهم است فقط پروسه دریافت ویزای برای آلمان به دلیل درخواست بالا یک مقدا زمان بر خواهد بود اما در نهایت به نتیجه ی خوبی خواهید رسید.

مهران ولیخانی : سلام برای پذیرش در مقطع دکتری مهندسی نفت استخراج و اخذ فوق لیسانس معماری با بورسیه کامل سوال داشتم

مشاور مهاجرت و ویزا: 

لطفا سوال رو به صورت دقیق مطرح بفرمایید؟

طاهر خوش روش : سلام. از دانشگاه ملی وین پذیرش دارم و حدود یکسال هست که منتظر ویزام. هر بار که میرم سفارت یه نامه میدن که شهرداری وین قبول نکرده. بنظر شما چکار کنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

 برای کدام مقطع پذیرش تحصیلی دریافت کرده اید؟

 متولد چه سالی می باشید؟

 بورسیه تحصیلی دریافت کرده اید یا فقط پذیرش دانشگاه؟

 رشته تحصیلی انتخابی رو بفرمایید؟

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

 

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با کانادا):

02182802280 (از ساعت 17:00 الی 02:00 - 20 خط ویژه)

تماس با واتساپ کانادا:

0014168905972 (از ساعت 17:00 الی 02:00)

واتساپ ایران: (فقط جهت ارسال پیغام متنی)

09124644197 (از ساعت 10:00 الی 18:00)

 

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.