ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی آلمان

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای تحصیلی آلمان

نوع ویزا : تحصیلی تضمینی

کشور : آلمان

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

مدارک ذیل به صورت کلی عنوان می شود (ارائه تمامی آنها اجباری نیست).

ارائه مدارک دیگر، افزون بر مدارک زیر به نوع درخواست بستگی دارد.

الف) مدرک شناسایی جهت درخواست ویزای تحصیلی آلمان:
1. پاسپورت جدید و قدیم متقاضی و همراهان 
2. عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید متقاضی و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3. سند ازدواج و شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان (ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

ب) مدارک شغلی جهت درخواست ویزای تحصیلی آلمان: مدارک (سرپرست و همراهان) که میتواند شامل موارد ذیل باشد:
جواز کسب، روزنامه رسمی، اساسنامه، شراکت نامه، فیش حقوقی، پروانه شغلی، پروانه وکالت (ویژه ووکلا)، پروانه طبابت (ویژه پزشکان)، لیست بیمه تامین اجتماعی پرسنل، لیست بیمه تامین اجتماعی متقاضی و اعضای خانواده، قرارداد همکاری، نامه اشتغال به کار یا تحصیل و یا هر آنچه که اثبات کننده شغل یا تحصیل متقاضی و همراهان می باشد.

 

کارمندان: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه دو ماه آخر و حکم کارگزینی (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارفرمایان: “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

تجار: کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: پروانه بهره برداری، جواز کسب، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)

بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) (تماما ترجمه رسمی همراه با مهر قوه قضاییه)


ج) مدارک تحصیلی جهت درخواست ویزای تحصیلی آلمان:
1. مدارک تحصیلی معتبر همراه با ریز نمرات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه و وزارت امور خارجه)
2. مدارک زبان معتبر.
3. مدارک دوره های آموزشی از مراکز معتبر آموزشی.

د) مدارک مالی و ملکی جهت درخواست ویزای تحصیلی آلمان:
1. اسناد املاک و مستغلات متقاضی و همراهان (ترجمه رسمی با مهر قوه قضاییه)
2. میانگین حساب 4 ماه آخر حساب بانکی متقاضی و همراهان. 
3. تمکن مالی (مانده حساب - سپرده) ارزی یا ریالی متقاضی و همراهان. 
4. سهام بورس یا هرآنچه که اثبات کننده دارایی نقدی یا غیر نقدی می باشد. (متقاضی و همراهان)

ه) فرم اطلاعات فردی جهت درخواست ویزای تحصیلی آلمان: یک فرم کامل از اطلاعات شخصی در غالب Word برای متقاضی و تمامی همراهان به صورت جداگانه. (آدرس محل کار متقاضی و همراهان، آدرس محل سکونت، شماره تماس محل سکونت، شماره تماس محل کار متقاضی و همراهان، شماره همراه متقاضی دارای واتساپ فعال، کدپستی محل سکونت و محل کار متقاضی و همراهان، توضیحاتی کامل راجع به سمت شغلی متقاضی و همراهان)

نکات مهم:

- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند( رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند).
- اگر قادر به ارائه دعوتنامه برای درخواست ویزا می باشید، دعوت نامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و شماره های تماس محل سکونت و محل کار، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

- مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی، پاسپورت کشور مقصد، شناسنامه همان کشور یا کارت اقامت از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

- اگر دارای دعوتنامه هستید ارائه اصل دعوتنامه و مدارک شخص دعوت کننده الزامی ست. (شماره واتساپ فرد دعوت کننده برای ارتباط کارشناسان موسسه با ایشان الزامیست) 

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت الزامی است.
- در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. و گاهی در برخی پرونده ها به درخواست آفیسر گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.
- دسترسی کامل به فرد متقاضی تا زمان اعزام برای انگشت نگاری الزامی می باشد. 
- کپی برابر اصل تمامی مدارک تهیه گردد.
- مسئولیت ارائه مدارک جعلی و ترجمه غلط مدارک بر عهده فرد متقاضی می باشد. در انتخاب دارالترجمه رسمی بسیار دقت داشته باشید.

قبل از اقدام به تهیه مدارک برای درخواست ویزای تحصیلی آلمان، با متخصصان ما مشورت فرمایید.

توضیحات :

1) پذیرش و ویزای تحصیلی آلمان یا هرکشوری در قاره اروپا با توجه به رشته انتخابی مسافر در نظر گرفته خواهد شد.

2) در مرحله اول اقدام به پذیرش دانشگاهای آلمان و در مرحله دوم اقدام به اخذ ویزای آلمان خواهیم داشت.

3) در صورتی که مدارک تحصیلی شما کامل بوده و دارای مدارک و افتخارات تحصیلی درخشانی باشید از طرف دانشگاههای آلمان بورسیه خواهید شد.

4) با انتخاب گزینه "تماس با کارشناس" و یا "رزرو وقت مشاوره" ما را از انتخاب خود مطلع سازید. در اولین فرصت با شما تماس گرفته خواهد شد.

 

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی مشاوران ما، اقدام به تکمیل  فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت پرسش و پاسخ/مشاوره رایگان مطرح فرمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما و مطالعه آن، اطلاعات تماس دفاتر ما در ایران(تهران)، کانادا(تورنتو) یا آمریکا(فلوریدا) را دریافت نموده و از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب پیشنهادی:

> ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

ویزای کار پرستاری کانادا یا مهاجرت پرستاران به کانادا

ویزای آلمان شینگن تضمینی

ویزای کار آلمان

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا

وکیل مهاجرت

ویزا و اقامت سرمایه گذاری انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا تحصیلی

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

طبق رشته انتخابی

مدت اعتبار

طبق رشته انتخابی

مدت اخذ ویزا

90 روز کاری


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


angel :

با سلام و عرض تشکر من میخواسهم درخواست ویزای تحصیلی برای رشته پزشکی در آلمان رو بدم میخواستم بدونم آیا شرایط سنی یا گپ نحصیلی محدودیت یا ممنوعیتی برای اخذ ویزا ایجاد میکنه؟ چون تازگی بسیار سخت گیر شده اند! من 27 سالمه لیسانس مهندسی صنایع دارم و 7 سال سابقه کاری و گپ تحصیلی من هم بخاطر نیازمندی شغلی بود. با توجه به شرایط من، آیا میتوانم موفقط به اخذ ویزا بشم؟

مشاور مهاجرت و ویزا

با سلام و احترام 

با توجه به موارد عنوان شده شانس زیادی برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان نخواهید داشت مگر اینکه با ارائه مدرک زبان آلمانی شانس خود را افزایش دهید یا حداقل مدرک آیلتس 7 آکادمیک.

سیدمرتضی حسینی :

سلام علیکم. من سید مرتضی هستم از کابل میخواستم که شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان را برای من مشخص کنید. لیسانس کامپیوتر. سن ۲۵ مدرک زبان ندارم. تمکن مالی سالانه ۵هزار دلار

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

امکان اخذ ویزای تحصیلی برای اتباع نیز فراهم است اما باید اطلاعات دقیقی از میزان تحصیلات، میزان تمکن مالی و مدارک زبان آموزی شما داشته باشیم تا بتوان بهترین روش برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان انتخاب نماییم.

سپیده گوهربخش : وقت انتظار تحصیلی المان الان شده ۲۶ماه میتونید زودتر بگیرید؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

وقت سفارت آلمان برای ویزای تحصیلی فقط از سوی سفارت تعیین میگردد.

هادی اعتمادیان : سلام‌من لیسانس ای تی دارم و میخام برم کشور المان برای کار...اگه سربازی نرفته باشم چیکار باید بکنم؟میتونم .ویزای تحصیلی کارشناسی ارشد بگیرم و بعد ویزای کاری و بعدش اقامت دایم؟؟؟...لطفا جواب بدید ممنون میشم

با سلام و احترام

خیر شما اجازه خروج از کشور رو تا زمان مشخص شدن سربازی ندارید.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) __ 14073935700+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) __ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) __ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیبرا

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.