ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)



پرسش و پاسخ


سونیا :

با سلام برای ویزای ازدواج انگلستان زوجه چند ماه باید شغل ثابت داشته باشد؟ ایا باید کار دائم داشته باشد؟ وتا چند وقت باید مالیات برای من پرداخت کند و من باید چه امتحانی بدم تا بهم ویزا بدن؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

مشاور مهاجرت و ویزا

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.

یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

پگاه :

برای ویزای کاری برای پرستار با 4 سال سابقه کاری در بخش جراحی مغز و ک اصاب و ای سی یو جراحی مغز و اعصاب و بخش اطفال چه مدارکی نیاز هست

مشاور مهاجرت و ویزا

همین صفحه را به صورت کامل بررسی نمایید یا با دفاتر ما در تماس باشید.

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.
یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

مرضیه :

سلام امکان اخذ ویزای مجارستان برای کورس زبان آلمانی وجود دارد؟ من مدرک ب 1 آلمانی از موسسه گوته در تهران دارم .

مشاور مهاجرت و ویزا

در صورتی که بتوانید پذیرش معتبر دریافت کنید، بله امکان پذیر است.

نسیم :

ممنوع الخروج نیستم ولی رضایت همسر واسه تکمیل مدارک باید بکار کنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا

به پلیس +10 مراجعه فرمایید.

مریم :

سلام من دعوت نامه از فنلاند دارم. چه اقداماتی باید انجام بدم؟

مشاور مهاجرت و ویزا

این صفحه مربوط به ویزای کاناداست و ما فعالیتی در حیطه کشور فنلاند نداریم.

Par :

من 20 سالمه پدر ندارم ینی ترکم کرده و همراه مادرم زندگی‌میکنم و هیچ جا هم‌ قیم قانونی ای برام ثبت نشده و جد پدریم هم فوت شده،اجازه ها رو چطور بایددریافت کنم؟

مشاور مهاجرت و ویزا

به پلیس +10 مراجعه فرمایید.

Ahmadmohammadi :

سلام چگونه میتوانم به مالزی سفر کنم و چند سالی بهدهمراه خانواده در آنجا بمانم

مشاور مهاجرت و ویزا

فعلا فعالیتی در حیطه مهاجرت به کشورهای آسیایی نداریمو

مهدی :

چطور ویزای کار کانادا بگیرم

مشاور مهاجرت و ویزا

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.
یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

Mahan :

يا سلام و عرض أدب. در جواب سعوال قبل من شما فرمودين كه گاها اين مسعله پيش مياد ولي نفرمودين چه چيزي باعث شده كه پرونده ما احتياج به further review داشته باشه و اينكه چه مواردي مورد بررسي بيشتر قرار ميگيره؟ مدارك ما از ايران يا مدارك دعوت كننده از كانادا. براى سفارت امكان استعلام مدارك ايران هست؟ ممنون و سپاس فراوان.

مشاور مهاجرت و ویزا

تمامی مدارکی که به سفارت ارائه دادید باید توسط وکیل بررسی گردد تا مشکل قضیه مشخص شود، شما میتوانید از طریق وکیل نت آفیسر را درخواست داده و توضیحات بیشتر را دریافت کنید، عموما اعتراض یه رای آفیسر موثر نیست و مجدد باید درخواست ویزا دهید.

یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

عاطفه خدامرادی :

با سلام بنده و همسرم دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی معماری به ترتیب پایه 2 و پایه 3 هستیم... یک فرزند دختر 7 ساله داریم دارایی نقدی و غیر نقدی ما 400 میلیون تومان هست میخواهیم برای ویزای کاری آلمان از طریق تخصص اقدام کنیم آیا چند درصد شانس برای یافتن کارفرما داریم؟؟؟ ممنون

مشاور مهاجرت و ویزا

محاسبه درصد شانس موفقیت به هیچ عنوان در هیچ کدام از برنامه های مهاجرتی درست نخواهد بود، و عموما در محاسبه آن بزرگنمایی انجام خواهد شد.

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.
یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

فاطمه حقیقی :

سلام و وقت بخیر من نمیدونم واقعا باید کارای ویزای شینگین المان برای دیدن مامان رو چطوری انجام بدم لطفا من رو راهنمایی کنیدممنون مشم نمیدونم

مشاور مهاجرت و ویزا

برای بررسی شرایط، توسط مشاور یا وکیل رسمی مهاجرت به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه فرمایید.
یا برای بهره مندی از مشاوره وکیل مهاجرت به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه فرمایید.

sara :

با سلام من تا الان دوبار ویزای شش ماهه توریستی انگلیس گرفتم . همسر من دورگه ایرانی- انگلیسی هست و 7 ساله ایران زندگی میکنیم. میتونم این دفعه برای دو ساله اقدام کنم . امکان قبولی داره یا بهتره دوباره شش ماهه اقدام کنم

مشاور مهاجرت و ویزا

بله به دلیل تابعیت انگلیسی همسر شما، شاید دریافت ویزای مولتی دوساله بالاست، اما در نوشتن نامه توجیهی به آفیسر دقت لازمه را داشته و توضیح دهید به چه دلیل درخواست ویزا توریستی دو ساله را دارید

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

آدرس و راههای ارتباطی :

دفتر مرکزی (کانادا - تورنتو):

160 Eglinton Ave East, Suite 203, TO ON M4P 3B5 (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

 

تماس رایگان از ایران (ارتباط مستقیم با کانادا):

02182802280 (از ساعت 17:00 الی 02:00 - 20 خط ویژه)

تماس با واتساپ کانادا:

0014168905972 (از ساعت 17:00 الی 02:00)

واتساپ ایران: (فقط جهت ارسال پیغام متنی)

09124644197 (از ساعت 10:00 الی 18:00)

 

ایمیل : info[at]visa724.com

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.