ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)



پرسش و پاسخ


مهسا شعله :

با سلام. من و همسر و دختر ۶ ساله ام پارسال برای ویزای فرانسه با دعوتنامه خانوادگی اقدام کردیم. فقط به همسرم ویزا دادند. امسال می خواستم برای ایتالیا اقدام کنم. خواستم راهنمائی بگیرم که با توجه به ریجکت شدن پارسال من و دخترم اقدام به چه صورت بهتر است باشد. ممنون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام 

باید مدارک، شرایط و دلیل ریجکتی شما از فرانسه مورد بررسی قرار گیرد. لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان یا رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.

حسین کریمی :

سلام من ۲۸ سالمه و لیسانس پرستاری ۶ سال سابقه کار همراه بیمه‌دارم زبان‌انگلیسیم عالیه ولی مدرک زبان ندارم میخووسم برای ویزای کار اقدام کنم کدوم وشور انگلیسی زبان بدون مدرک میتونم اقدام کنم و هزینه حق الوکاله شماا چقدر میشه با تشکر

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام 

با این سابقه کار و با توجه به نیاز کانادا برای استخدام پرستاران شانس خوبی برای دریافت ویزای کار پرستاری در کانادا دارید درصورتی که زبان شما عالیست میتوانید یک امتحان آیلتس داده و شرایط را برای مهاجرت خود هموار سازید.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید با ما در تماس باشید و یا به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.

کرمی :

سلام بنده ۳۸ سال سن دارم و ۱۵ سال پیش لیسانس گرفتم ایا می توانم برای peq اقدام کنم و ایا خودم و همسرم در مدت تحصیل می توانیم کار کنیم .

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام 

باید مدارک شغلی، گپ تحصیلی، سن، تمکن مالی، مدرک زبان و .... شما مورد بررسی دقیق قرار گیرد. تا بتوان شانس دریافت ویزای کانادا را تخمین زد. لطفا به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان یا رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید.

رامین محمد زاده :

سلام . من ۴۶ سال دارم . اما میتونم ٨٠٠ میلیون پرینت بانکی ارایه بدم . ایا بمن ویزای تحصیلی کانادا میدن ؟ سپاس

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

تنها ملاک برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا تمکن مالی شما نیست، باید خیلی از شرایط دیگه از جمله میزان تحصیلات، سن، مدارک شغلی، گپ تحصیلی، دلیل ادامه تحصیل شما در کانادا بررسی شود تا بتوان شانس شما را برای دریافت ویزا تخمین زد. میتوانید برای بهره مندی از نظر کارشناسان به صفحه فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید یا با دفاتر ما در تماس باشید.

علی :

سلام، من برای مادرم که ۷۴ سالشه میخوام ویزای انگلیس بگیرم میخواد خواهرش رو بره ببینه شش ماهه قبلا انگلیس رفته دو سال پیش هم کانادا بوده میشه هزینه رو بفرماید و اینکه چقدر طول میکشه مرسی

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

راجع به زمان و هزینه های درخواست ویزا یا اقامت میتوانید با دفاتر ما در تماس باشید و یا به صفحه ی فرمهای ارزیابی رایگان مراجعه نمایید.

نگار :

سلام من و همسرم کارت اقامت از یک کشور اروپایی داریم ولی ساکن ایران هستیم من سابقه بیمه دارم و شاغل هستم اما همسرم به عنوان مشاور کار میکند و قرارداد دارد اما بیمه ندارد سند ملک هم به نام من میباشد تمکن مالی هم هردو با گردش خوب داریم ایا برای ویزای توریستی کانادا با مشکل مواجه میشویم؟ ممنون از راهنمایی

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

با مشخصات عنوان شده در صورتی که به درستی مدارک خود را به سفارت کانادا ارائه دهید، شانس خوبی برای دریافت ویزای کانادا دارید.

سلام :

من در سال ۲۰۱۷ با دعوتنامه ویزا گرفتم امسال میخوام . ویزای توریستی اقدام کنم ولی دعوتنامه ندارم شما چه کاری برام میتوانید انجام بدید؟ ویزای تضمینی هست؟ چقدر هزینه داره؟ بعد از ویزا پرداخت میشه؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

باید دلیل قانع کننده ای داشته باشید که چرا اینبار از دعوتنامه استفاده نمی کنید و اینکه راجع به هزینه ها میتوانید با دفاتر ما درتماس باشید.

مهدیزاده :

بنده جدیدا ویزای شنگن گرفتم و یه سفر به اروپا داشتم و دارم اقدام میکنم برای اقامت موقت در اروپا که بعدش به اقامت دائم تبدیل بشه میخواستم بپرسم الان با گرفتن شنگن میتونم برای ویزای مولتی کانادا اقدام کنم؟یا بهتر هست که اول اقامت موقت در اتحادیه اروپا رو بگیرم بعد اقدام کنم برای مولتی کانادا؟ لطفا تماس تلفنی بگیرید

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اگر علاوه بر ویزای شینگن مدارک کاملی به سفارت کانادا ارائه دهید و دلیل سفر خود را به کانادا به درستی بیان نمایید میتوانید ویزای کانادا را دریافت نمایید اما در ارائه مدارک به سفارت دقت داشته باشید.

Mahdi :

با سلام من در سال ۲۰۱۵ برای ویزای انگلیس اقدام‌کردم که ریجکت شدم و‌الان میخوام دوباره اقدام کنم ولی با این شرایط که الان من اقامت ازدواجی مکزیک دارم با پاسپورت ایرانی که مکزیک صادر شده و خانم من هم سیتزن آمریکا هستش و ازدواج ما ثبت شده و ما به صورت توریست میخوایم بریم انگلیس، آیا امکان ویزا شدن است یا نه؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله میتوانید ویزای انگلستان دریافت نمایید اما در ارائه مدارک و بیان دلیل سفر خود دقت بالایی داشته باشید.

Mahshid :

با سلام من ویزای کانادا رو دو سال پیش گرفتم ودرین مدت ۳ بار به کانادا سفر داشتم وهنوز ویزای من تا ۴ ماه دیگر اعتبار دارد اما پاسپورتم رو تعویض کردم چون ۴ ماه بیشتر اعتبار نداشت ، حالا با در دست داشتن هر دو پاسپورت میتونم به کانادا برم یا خیر؟ ممنون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله با داشتن هر دو پاسپورت میتوانید به کانادا سفر کنید

Mohammad :

سلام برایمثال میخواهم به ترکیه مسافرت کنم بغیر از پاسورت چه چیز هایی ضروری است؟ بهترین گمرک مشترک با ترکیه کجاس؟

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

برای سفر به برای مثال ترکیه به مدارک شناسایی، بلیط پرواز و رزرو هتل نیاز دارید، منظورتان از بهترین گمرک چیست؟!

Solmaz :

سلام، آیا امکان تمدید زمان انگشت نگاری پس از 30 روز بعد از دریافت ایمیل برای ویزای ویزیتور وجود دارد؟ چه باید کرد؟ ممنون

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

بله باید یک نامه به سفارت ارسال نمایید و تقاضا نمایید که زمان انگشت نگاری را با ذکر دلیل موجه به عقب بیاندازند.

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.