ویزا 724
رزرو وقت مشاوره

ویزای فرانسه شینگن توریستی

قیمت : طبق درخواست

رزرو وقت مشاوره

ویزای فرانسه شینگن توریستی

نوع ویزا : ویزای توریستی شینگن

کشور : فرانسه

هشدار ها : لطفا از سپردن پاسپورت و مدارک شناسایی خود به افراد ناشناس خودداری نمایید.

مدارک :

1. دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 رنگی جدید زمینه سفید
2.  اصل گذرنامه فعلی و اصل کلیه گذرنامه های قبلی (اسکن تمامی ویزاهای دریافتی در 10سال گذشته) در صورت وجود  برای متقاضی
3.  ترجمه شناسنامه  یک نسخه
4.ترجمه سند ازدواج  یک نسخه
5.  ترجمه اسناد ملکی (خانه، مغازه،زمین )  برای متقاضی
6.  گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک ( دلار آمریکا یا یورو اروپا) به همراه پرینت لاتین گردش حساب در٤ ماه گذشته مهمور به مهر بانک به نام متقاضی ( حداقل 50میلیون)
7.  ترجمه گواهی اشتغال به کار برای متقاضی به همراه ترجمه روزنامه رسمی شرکت ویا پروانه کسب
8. ترجمه بیمه متقاضی
9. تکمیل فرم ثبت نام  برای متقاضی

توضیحات :

همراهان گرامی، برای بهره مندی از مشاوره و ارزیابی تخصصی وکیل یا مشاوره مهاجرت، اقدام به تکمیل فرمهای ارزیابی رایگان نمایید و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای همین متن در قسمت "مشاوره رایگان" مطرح نمایید. یا اگر قصد جدی برای مهاجرت یا دریافت ویزا دارید میتوانید به صفحه رزرو وقت مشاوره مراجعه نمایید. همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه درباره ما از اعتبار و تجربه موسسه اطمینان حاصل نمایید.

 

مطالب مرتبط :

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان (تضمینی)

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت به کانادا از طریق PEQ

ویزای کانادا تضمینی بدون شینگن

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزا و اقامت سرمایه گذاری کانادا

مقایسه هزینه های زندگی در کانادا

پرسش و پاسخ درباره ویزا و مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری Express Entry

درباره ویزای کانادا همه چیز بدانید

سوالات متداول در خصوص ویزای کانادا

اخذ پاسپورت کانادا با تولد فرزند

درباره تحصیل در کانادا همه چیز بدانید

10 نکته که باید در هنگام مهاجرت به کانادا بدانید!

کدام ایالت از کانادا برای مهاجرت مدیران فناوری اطلاعات بهتر است

تأثیر مسلط بودن به زبان فرانسوی در اخذ اقامت کبک

ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای تحصیلی

مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت

اقامت سرمایه گذاری

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 6 ماهه

ویزای استرالیا مولتی 1 ساله

ویزای استرالیا تحصیلی

اقامت انگلیس

ویزای کار انگلیس

ویزای انگلیس مولتی 6 ماهه

ویزای  انگلیس دانش آموزی

ویزای انگلیس دانشجویی

ویزای انگلیس تحصیلی

ویزای شینگن

ویزای آلمان تضمینی

ویزای فرانسه تضمینی

ویزای ایتالیا تضمینی

ویزای اتریش تضمینی

 

اطلاعات تکمیلی

قیمت

طبق درخواست

مدت اقامت

14 روز

مدت اعتبار

طبق درخواست

مدت اخذ ویزا

طبق وقت سفارت


سوالات متدوال


چطور میتوان با مشاوران موسسه جلسه حضوری یا تلفنی داشت؟

شما میتوانید به آدرس های عنوان شده در وبسایت (ایران، کانادا) مراجعه حضوری داشته باشید اما باید قبل از مراجعه اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید و یا جهت بهره مندی از مشاوره رایگان به بخش زیر مراجعه نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.


مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ


همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)


Atefe :

با سلام و احترام من و همسرم قصد سفر یک هفته ای به آلمان و فرانسه رو داریم و می خوایم برای ویزای کوتاه مدت شنگن اقدام کنیم. هر دو دانشجو ی پزشکی هستیم و شاغل نیستیم. سند ملکی نداریم. اما همسرم حساب بانکی ۱۰۰ میلیونی دارن. شانس ما برای ویزا گرفتن چقدره؟ درضمن برای آلمان امکان این هست که بتونیم از دوستان ساکن آلمان دعوتنامه بگیریم.

مشاوره مهاجرت و ویزا
با سلام و احترام

اگر بتوانید دعوتنامه معتبر دریافت کنید که عنوان شود هزینه ها و مسئولیت شما را قبول خواهند کرد شانس خوبی برای دریافت ویزای شینگن آلمان خواهید داشت.

Sahar saed :

سلام وقت بخير من خرداد از طرف شركت كاري به فرانسه رفتم و الان مي خوام براي دي ماه توريستي اقدام كنم.خودم وقت سفارت گرفتم . سوالاتم: ١- تمكن مالي يا اين وضع دلار حداقل چقدر بايد باشه؟ ٢- چند درصد احتمال داره به بانك زنگ بزنن چك كنن؟چون بايد بعد از گرفتن تمكن ، پول رو براي كاري جابه جا كنم. نمي تونم تو حساب نگه دارم . ٣- تو نامه هدف از سفر چه چيزي زو بنويسم بهتر هست؟ ٤- كدام قسمت مدارك رو بيشتر توجه كنم ريسك پاييني داره ؟ 5- اگر تمكن ماليم رو بعد از گرفتن جا به جا كنم ٣٠ ميليون تو حسابم مي مونه ، كافيه؟

با سلام و احترام 

تمکن مالی ای که به سفارت فرانسه ارائه میدهید حداقل 70 میلیون تومان مناسب است.

ترجیحا تمکن مالی خود را در بانک تا زمان اعلام سفارت حفظ بفرمایید.

نامه هدف از سفر یا همان نامه توجیهی به سفارت فرانسه بسیار تخصصی می باشد و در غالب این مطلب نمیگنجد و ترجیحا باید توسط یک فرد با تجربه با توجه به مشخصات شما و مدارک شما نوشته شود.

تمامی مدارک در اخذ ویزای فرانسه مهم هستن و باید به صورت دقیق به سفارت ارائه گردد.

خیر تمکن مالی ای که به سفارت ارائه می دهید ترجیحا 70 میلیون تومان تا انتهای پروسه ویزی فرانسه در حساب شما می ماند.

امید : با عرض سلام.آیا امکان تبدیل ویزای توریستی فرانسه به ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کاری هست؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

ویزای توریستی به ویزای دیگری تبدیل نخواهد شد اما میتوانید درخواست ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کاری را به صورت جداگانه مطرح نمایید.

bahar :

باسلام من قصد سفر به فرانسه دارم متأهلم اما تنها میخوام برم چون همسرم به دلیل شغلش نمیتونه بیاد من خودم شاغل نیستم اما تمکن مالی دارم برای گرفتن ویزا حتما باید مدارک شغلی داشته باشم؟آیا شرایطشو دارم ؟

مشاور مهاجرت و ویزا:

با سلام و احترام 

ارائه مدارک شغلی موضوع مهمی برای دریافت ویزای فرانسه یا کلا موفقیت در دریافت ویزای شینگن است. با ارائه درست مدارک دیگر به آفیسر باید قانع شود که شما قصد بازگشت به کشور خودتون را دارید.

ندا ایزد : با سلام من ساکن ترکیه هستم سال گذشته از سفارت فرانسه یه ویزای ۱۵ روزه گرفتم و یک هفته رفتم پاریس و نیس و برگشتم حدود ۴ ماه پیش مجددا اقدام کردم و یه ویزای سه ماهه ی فرانسه گرفتم که ۴ روز دیگه ویزام تموم میشه ولی متاسفانه اصلا نتونستم تو این سه ماه برم فرانسه میخوام بدونم من اگه نرم و از ویزام استفاده نکنم دیگه هیچوقت نمیتونم ویزام رو تمدید کنم یا میتونم ؟ لطفا راهنماییم کنید

با سلام و احترام 

امکان تمدید ویزای فرانسه وجود دارد اما در صورت امکان برای ایجاد نشدن شبهه در اعتبار ویزا طی کمتر از 6 ماه به فرانسه یک سفر توریستی داشته باشید.

parisa : سلام من و مادرم قصد رفتن به فرانسه براي ديدن خواهرم كه ساكن امريكا هست را داريم از اونجايي كه پدرم با ما به اين سفر نمياد و من دانشجو هستم ايا ويزا به ما تعلق ميگيره؟

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

در صورتی که مدارک به صورت کامل به سفارت فرانسه جهت اخذ ویزا ارائه گردد، بله شانس دریافت ویزای فرانسه را دارید.

سیروان کویک : سلام خسته نباشید من میخوام ب فرانسه برای تور یا تفریح برم ی فرد مجردم و داخل ی شرکت مشغول کارم البته قراردادی میتونم ویزا بگیرم و هزینه تقریبی گرفتن ویزا چقدره وه سند مالکیت و چیزی ندارم چه چیزای دیگه لازم میشه برای گرفتن ویزا

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

برای اخذ ویزای فرانسه باید دارای مدارک شغلی، مدارک مالی و مدارک ملکی معتبر باشید.

hamed fotoohi : سلام وقت بخیر من کارمند یه مغازه ام صاحبش پروانه کسب داره ماشین،زمین،همسر دارم بیمه درمانی هستم ولی بازنشستگی نیستم چیکار کنم توریستی یه هفته پاریس با همسرو نوزادم داشته باشم سپاس

مشاور مهاجرت و ویزا: با سلام و احترام

 باید تمامی مدارک شما توسط کارشناسان موسسه مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تایید برای درخواست ویزا توریستی اقدام خواهیم کرد.

شما می‌توانید با شماره های موسسه در ارتباط بوده و یا برای مشاوره ی تخصصی اقدام به رزرو وقت مشاوره نمایید.

پریسا پوراصل : سلام. من و آقایی فرانسوی قصد ازدواج داریم. ایشون به شهرداری محل شون رفتن و دعوتنامه ای برای دعوت من به فرانسه تنظیم کردن تا مراحل ازدواج رو انجام بدیم و بعد من مدارک ازدواج رو به ایران بیارم و از سفارت فرانسه ویزای بلندمدتم رو بگیرم. من خانه دار هستمدو شغل و فیش حقوقی و تمکن مالی ندارم به جز یک حساب بانکی مختصر و در گردش. سوالهای زیادی دارم: آیا با وجود ساپورت کامل مالی ای که از سوی شخص دعوت کننده میشم و قصد نا ازدواجه آیا سفارت فرانسه به من ویزای کوتاه مدت رو برای انجام مراحل ازدواج در فرانسه خواهد داد؟ چه نوع ویزایی باید درخواست بدم در ابتدا؟ آیا ویزای کوتاه مدتم هم عنوانش ویزای ازدواجه یا باید ویزای توریستی بگیرم؟ من در ایران تحت تکفل مادرم هستم و ما حقوق مستمری پدرم رو میگیریم و فیش حقوقی به نام مادرمه. آیا میتونم این فیش رو به سفارت ارائه بدم؟ آیا قانونیه که مادرم فیش رو به طور کامل به نام من بکنه و یا غیرقابل قبوله از نظر سفارت؟ آیا اکر فقط سهمی که من از حقوق پدرم دارم به نام من بشه آیا این مبلغ کم حدود چهارصدهزارتومن در ماه برای سفارت قابل قبوله؟ خودم چک ندارم آیا میتونم چک شخص دیگه ای رو به عنوان ضمانت بذارم؟ بر طبق قوانین خود سفارت شخصی که برای ازدواج با همسری فرانسوی اقدام میکنه ابتدا باید ویزای کوتاه مدت بگیره و بعد با مدارک ازدواج برگرده به کشورش و برای ویزای بلندمدتش اقدام کنه پس طبیعیه که من هم در زمان تموم شدن ویزای کوتاه مدت حتما با مدارک ازدواج به کشورم برمیگردم تا مراحل دریافت ویزای بلندمدتم رو انجام بدم. آیا همین ضمانت بازگشت من به کشور نیست؟ چطور میتونم با توجه به شرایط مالی ناچیزی که در ایران دارم سفارت رو مجاب کنم که حتما برمیگردم. برگشتن به نفع منه. چطور میتونم سفارت رو مجاب کنم که من و این مرد فرانسوی به هم علاقه مندیم و اهداف مشترکی رو برای زندگی آینده مون دنبال میکنیم؟ مشکل اصلی من همین دریافت ویزای کوتاه مدته که نمیدونم با وجود دعوتنامه و حمایت کامل مالی ای که از سوی شخص دعوت کننده میشم آیا امکان داره سفارت به من ویزا نده؟ اگر نده تکلیف ازدواجم چی میشه؟ عنوان ویزای کوتاه مدتم باید ازدواج باشه یا توریستی؟

با سلام واحترام 

باید متن دعوتنامه ای که برای شما ارسال میشود به صورت دقیق به موارد زیادی اشاره داشته باشد.

باید مدارک شغلی و مدارک شناسایی شما و شخص دعوت کننده به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

پروسه ویزای ازدواج بسیار پیچیده و حساس میباشد، برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه در ارتباط باشید.

فاطمه رضایی : با سلام ،من کارمند هستم ، برای دریافت ویزای فرانسه حتما باید گواهی اشتغال به کار داشته باشم، یا حکم استخدامی و فیش حقوقی کافی است؟

با سلام و احترام 

برای درخواست ویزای فرانسه باید مدارک شغلی معتبری ارائه دهید.

فاطمه رضایی : ویزای فرانسه شینگن تضمینی و توریستی چه تفاوتی دارند؟

با سلام و احترام

ویزای تضمینی فرانسه تمامی کارهای مربوط به اخذ ویزا از سوی موسسه انجام میپذیرد 

و در ویزای توریستی فرانسه فقط فرم ها تکمیل شده و مشاوره داده خواهد شد.

اسماعیل : با سلام خدمت شما درخواست دریافت ویزای فرانسه رو دارم سند ملکی و حدودا 10 سال بیمه تامین اجتماعی دارم اما توانایی دریافت نامه تمکن مالی رو ندارم لطفا راهنمایی کنید

با سلام و احترام

به جای تمکن مالی میتوانید پرینت 6 ماه آخر حسابتون رو برای دریافت ویزای فرانسه دریافت نمایید.

Farzad : سلام وقت بخیر شرایط و هزینه ویزای توریستی فرانسه برای خانواده چهار نفره چطوریه؟ ممنون اگه راهنمایی کنین.

با سلام و احترام 

باید مدارک شما به صورت کامل ارائه گردد و اینکه به سفارت فرانسه ثابت کنیم شما قصد بازگشت یه کشور خود را دارید.

سحر پورابراهیم : من در مورد مدارک مورد نیاز برای ویزا چندتا سوال داشتم و چون اولین شینگن من هست خیلی ممنون میشم اگر بتونین کمکم کنین.1. چه مدارکی باید ترجمه بشه و به جز مهر دارالترجمه نیاز به مهر دادگستری ام هست یا خیر؟مدارکی که باید ارایه بشه شامل چه چیز هایی میشه ؟2. گردش بانکی همسر ( زن ) برای هر دو نفر زن و شوهر کفایت میکنه ؟3. نامه اشتغال به کار من از شرکت اگر به زبان انگلیسی و با سربرگ و مهر انگلیسی شرکت باشه کفایت میکنه یا نیاز به ترجمه رسمی داره ؟4. مبلغ حقوق دریافتی من نسبت به چیزی که بیمه رد میشه بالاتر هست نیاز به ارایه و ترجمه لیست بیمه هست یا نامه شرکت کفایت میکنه ؟5. من برای سفر بعد از فرانسه میخوام 2 روز هم آلمان به خالم سر بزنم و شاید 3 روز هم نروژ پیش یکی از بستگانم برم باید در فرم نوشته بشه و اینکه آیا باید بلیط مربوط به این 2 کشور رو تهیه کنم ؟ آیا بلیط کفایت میکنه یا حتما باید هتل م رزو کنم ؟با سپاس از شما

با سلام و احترام

مدارک مورد نیاز ترجمه شده برای درخواست ویزای شینگن عبارت است از: سند ملکی، تمکن مالی، سند ازدواج
برای مهر دادگستری سفارت ها و کشورهای مختلف قوانین متفاوتی دارند.
گردش مالی اگر برای هر دو نفر موجود است مناسبتره اما اگر نباشه مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
مدارک باید ازطریق دارالترجمه ترجمه نگردد.
تفاوت حقوق با مدارک بیمه مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
با داشتن ویزای شینگن میتوانید به تمامی کشورهای حوزه شینگن سفر داشته باشید.
هتل و بلیط رفت و برگشت الزامیست.

سحر پورابراهیم : در مورد ویزای فرانسه بعد از درخواست برای روز مصاحبه، چقدر فاصله زمانی برا ی روز مصاحبه هست میخوام بدونم اگر الان بفرستم کی بهم وقت میدن و من چقدر وقت دادم مدارکم رو آماده کنم ؟

با سلام و احترام

برای دریافت ویزای فرانسه حداقل باید 2 ماه زمان بگذارید.

 

بهزاد ملکیان : با سلامبنده سابقه سفر به روسیه توریستی ، آذربایجان توریستی و ترکیه رو دارمدارای سند ملکیتمکن مالیمتاهلخانم کارمند بنده آزادآیا میتوانم ویزای فرانسه بگیرم ؟ممنون

با سلام و احترام

بله اخذ ویزای فرانسه و سفر به اروپا برای شما امکان پذیر است.

به دلیل مشاهده عمومی این سوالات، شماره ی تماس شما حذف شد. لطفا در صورت درخواست ویزای فرانسه در وبسایت اقدام به ثبت سفارش ویزا بفرمایید تا کارشناسان ما با شما در تماس باشند.

Mahtabeh Rafieian : با سلام من و مادرم حدود دو هفته پیش برای ویزای توریستی اقدام کردیم. به مادرم ویزا داده شد ولی به من نه.درحالیکه من کارمند رسمی هستم و مدارکم کامل و بدون نقص بود و حتی از محل کارم نامه ای مبنی بر مرخصی دو هفته ای من و برگشت من به کار بعد اون دو هفته بود. یعنی از محل کارم هم اجازه خروج داشتم. بیمه ، هتل ، هواپیما ، همه کامل بود و هر دو مدرک رو (مدرک خود و مادرم) خودم مرتب و تهیه کردم. ولی به من ویزا داده نشده است و الان مادرم هم قصد سفر ندارد. چون هدف رفتن دو نفر ما با هم بود. آیا میتونم اعتراض به ریجکتی داشته باشم ؟ بنظر شما ترتیب اثر داده خواهد شد یا خیر؟من حتی میتونم ضمانت برگشت بزارم مثل سند خونه یا همچین چیزی؟ شدنیه؟ممنون میشم جوابم رو بدین...

با سلام و احترام.

دلیل ریجکتی شما در ایمیلی که از سفارت فرانسه ارسال شده به صورت جنرال است. شما میتوانید به همان ایمیل پاسخ داده و دلیل دقیق ریجکتی رو جویا بشین و نسبت به رفع اون اقدام کنید.

ضمانت بازگشت رو سفارت خونه از شما میگیره بلکه آژانسهایی که تور برگزار میکنند از شما ضمانت بازگشت دریافت میکنن.

پیشنهاد ما این هستش که برای ویزای تک اقدام نفرمایید و در غالب تور به فرانسه سفر کنید که ویزا ریجکت نشه

الینا : روز بخیر درخواست ویزای فرانسه داده بودم امروز جواب گرفتم تمام مدارکم نورد قبول بود فقط از هتل ایراد گرفته و ردم کرده ولی تو پاسپورتم مهر ریجکتی نزده یکی از کارکنان کنسولگری گفت برو خود سفارت اعتراض بزن شاید درست بشه به نظر شما باید چیکار کنم

با سلام و احترام.

میتوانید مراتب اعتراض رد ویزای فرانسه رو از طریق همان ایمیل ارسال کنید. و دلیل ریجکتی رو به صورت دقیق تر توضیح خواهند داد.

عبدالرضا حیدری : با سلام بنده کارمند رسمی شرکت نفت هستم با حدود ۱۰ سال سابقه کار اینجانب سند ملکی و تمکن مالی بالا ندارم ولی دارای حقوق ثابت و بیمه می باشم که در صورت درخواست می توانم تمامی مدارک را ارسال کنم ....ایا می توانم برای ویزای توریستی اروپا اقدام کنم ؟

با سلام و احترام. 

بله میتوانید در قسمت سفارش ویزا در منوی اصلی اقدام به ثبت سفارش کشور مقصد خود بفرمایید... 

فرمهای ارزیابی رایگان
مشاوره اخذ ویزا اقامت و مهاجرت

ارتباط با ما

کد پستی : 1914745555

تلفن : 14164771878+ (دفتر کانادا - تورنتو) ___ 14074084084+ (دفتر آمریکا - فلوریدا) ___ 02122609221 (دفتر ایران - تهران) ___ 14074084084+ (واتساپ) پاسخگویی فقط پیام متنی در ساعات 18 الی 24 بوقت تهران.

موبایل : 14074084084+ (واتساپ) فقط جهت پیغام متنی

ایمیل : info@visa724.com

آدرس :

- موسسه کاریابی بین المللی ایران

- موسسه حقوقی بین المللی لیانا باستین راستا (لیبرا)

ایران - تهران:

خیابان شریعتی پایین تر از پل صدر، بعد از پمپ بنزین، جنب بن بست الهیه، پلاک 1684 واحد3. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

کانادا - تورنتو (دفتر مرکزی) :

Libra Liana Inc 2201 -250 Yonge St Toronto, Ontario M58 2L7 Canada. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

آمریکا - فلوریدا: 

 Libra liana Co LLC  4700 Millenia Blvd, Suite 175  Orlando Florida ,Zip Code: 32839. (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

ویزا 724

تمامی حقوق این سایت مربوط به ویزا 724 می باشد.